bana transfer günü nü salı yada çarşamba demişlerdi ama şimdi aradılar bu gün saat 2 de transferim gerçekleşecek kendimi çarşambaya o kadar çok hazırlamıştımki sanki bi sorun var endişesine kapıldım umarım bi sorun yokturhazırlansam iyi olacak belkide hazırlıksız gitmek daha ii olur
kızlarrr doktordan geldim kesemi gördüm minicik bişey bebeğim benim çok mutlu oldum içim çok rahatladı ohhh ohhhherşey yolunda dedi doktor allahım nazarladan koru inşallah allahın izniyle 11 mayısta kalp atışlarını duyucaz ama yanlız tansiyon benim heyacandanmıdır nedir 16/8 çıktı doktor çok yüksek dedi sonra bana 7 gün 4 saat arayla ölç yaz dedi işe gelince ölçtüm 13.8 olmuş bol bol sarımsak yiyim bari allah herkese yardım etsin herkes bebeklerini görsün biran önce
canlar bu gün aradılar diğer yumurtam gelişmemiş dondurulmuş yok o gelişmedi diye bendeki de gelişmeyecek diye bi kural yok değil mi canım yaaa bu gün transferimin 4. günü kasıklarımda adet ağrısı gibi bazende sızlama şeklinde ağrılar oluyor bu normal mi yoksa adet mi olcam yaaaa sizi de sıkıyorum ama kusuruma bakmayın ne olur karnım şişiyor bunlar adet belirtisi mi sizce??
boşver dışarda kalan yumurtaları benimde hiç kalmamıştı önemli olan içindeki oda annesine sımsıkı tutunmuştur benimde kasıklarım sürekli ağryodu adet olucakmışım gibi daha halada oluyo onlar hamilelik belirtisi canım inşallah allah yüzüne güler
Sakin ol canımmm bişi yoktur benimde öle olmuştu bir anda çağırdılar demekki bbeişlerhazır anne karnına girmeyeee... hazırlanmana ne geek var bir abdest al dua et sonra giyin süslen gittben öyle yaptım makyaj bile yaptım takılarımıda taktım gittimm
oleyyyy maşallah canımmmmm günün ilk güzel haberi geldii işteeeeeee. Ayyy ilk bebeğimiz göründüü canım benim hadi bakalımmmm inşallah sağlıkla kucağına aldığınıda görürürz...... darısı başımıza bnede kan verdim 1 saat kaldı çıkıcak sonuç inşallahh değerim artmıştırr.. ayy çok mutlu oldum canım yaa bebişimiz göründüüüüüü
dekopa kan sonucun ne zaman çıkcak..heyecan yaptım şimdiii
sudenazcım bebişler çok aktif içerde herhal..seni hiç rahat bırakmıyo şimdideden..
bir saat var canım
ayy ayduman inşallah canım yaaa inşallah sende hayırlıca kucağına alırsın inşallah bişey sorcam kaçıncı gün transferiydi ve kaç hücreliydi seninki?
3.gün transferi hücre sayısını bilmiyorum canım hiç sormadım transfer olurken bu kadar bilinçli değildim açıkcası ilk denememdi allahım nasip etti darısı başınıza
kızlar sonucum geldiiii 9.gün 65.30 13. gün 282 nasılll
doktorumu aradım tamam hayırlı olsun 15 gün sonra ultrason için randevu alırsınızı dedi ben bişi anlamadım kızlar sonucum nasıll ay içime bir şüphe düştü niyeyse,
doktorumu aradım tamam hayırlı olsun 15 gün sonra ultrason için randevu alırsınızı dedi ben bişi anlamadım kızlar sonucum nasıll ay içime bir şüphe düştü niyeyse,
süper bence sevinmelisin
ayduman demek keseyi gördünüz
tebrik ederim evet küçücük bişey ben fotoğrafna bakaıp duruyorum müfhiş bişey
ınş kalbimizide duyarız
canımm hayırlı olsunn tekrarr,görmüşşünüzz keseyiirabbim tamamına erdirsinn inşallahh darısıı daa bizleree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?