2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canım panik yapma demekki senin için hayırlı gün bugünmüş öyle düşün..inşallah herşey yolunda gidecek

oh oh maaşallah :79::79:

haberler süpermişş...canım inşallah sağlıkla kucağına almakta nasib olur

canım benimde aynı ve ben seviniyorum çünkü adet belirtileri aynı zamanda gebelik belirtileride olabiliyor...zaten kullandığımız ilaçlardan ötürü adet görmemiz çok zor bir ihtimal..benim negatif tedavilerimde bile testten 1 hafta sonra falan görüyordum ilaçları kesince...

ohh ohhh :79::79::79:

ayy ayduman inşallah canım yaaa inşallah sende hayırlıca kucağına alırsın inşallah bişey sorcam kaçıncı gün transferiydi ve kaç hücreliydi seninki?

artmıştır canım inşallah kocaman olmuştur sende biran önce keseciğini görürsün dualarım sizinle isteyen her kuluna nasip et allahım çok güzel bir duygu

dekopa kan sonucun ne zaman çıkcak..heyecan yaptım şimdiii

sudenazcım bebişler çok aktif içerde herhal..seni hiç rahat bırakmıyo şimdideden..

yaa sorma canım hakkaten beni kalpten götürecekler...bana çekicekler herhalde kurtlu olcak onlarda

bir saat var canım

evet bir süper haberde senden bekliyoruz canım

Son düzenleme:
ayy ayduman inşallah canım yaaa inşallah sende hayırlıca kucağına alırsın inşallah bişey sorcam kaçıncı gün transferiydi ve kaç hücreliydi seninki?

3.gün transferi hücre sayısını bilmiyorum canım hiç sormadım transfer olurken bu kadar bilinçli değildim açıkcası ilk denememdi allahım nasip etti darısı başınıza

ayduman demek keseyi gördünüz
tebrik ederim evet küçücük bişey ben fotoğrafna bakaıp duruyorum müfhiş bişey
ınş kalbimizide duyarız

kızlar sonucum geldiiii 9.gün 65.30 13. gün 282 nasılll

doktorumu aradım tamam hayırlı olsun 15 gün sonra ultrason için randevu alırsınızı dedi ben bişi anlamadım kızlar sonucum nasıll ay içime bir şüphe düştü niyeyse,

çok güzel allah tamamına erdirsin

süper bence sevinmelisin

canıım sev,nmemmi sevindim tabiiii ... bizimle işiniz bitti ister bizde ister istediğiniz bir hastanede devam edin dediler bende şok geçirdim tabii hamiş kızlar odktorunuz devam takkip ediyormu siziiiiiii aaaaaaa bunlar gelin ama muayene ücreti ödersiniz dedilerrr

canımm hayırlı olsunn tekrarrgörmüşşünüzz keseyiirabbim tamamına erdirsinn inşallahh darısıı daa bizleree

canımm hayırlı olsunn tekrarr,görmüşşünüzz keseyiirabbim tamamına erdirsinn inşallahh darısıı daa bizleree

ne kadar ayıp bizimle işiniz bitti ...insanın sevincini bile paylaşmıyolar ..ama bence en azından keseyi görene kadar aynı yere gitmelisin..güvendiğin iyi bir hekim varsa bildiğin oda olabilir. nerdeydi merkez

süper bir değer dekopa hayırlı olsun demiş doktor daha ne inşallah 15 gün sonra kesenide gördünmü rahatlarsın çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler alınca ohhh ohhh

kızz süperr sonucunn ne güzell yaaa çokk mutlu oldumm vallaa rabbim daim etsinn inşallahh birerr birerr iyii haberlerr geliyorr hadii bakalımmm

ayduman demek keseyi gördünüz
tebrik ederim evet küçücük bişey ben fotoğrafna bakaıp duruyorum müfhiş bişey
ınş kalbimizide duyarız

aynen canım arkadaşlara gösterip duruyom bakın bebeğime kime benziye herkes gülüyo bana allahım bu günleri gösterdi bize şükürler olsun ...

yaaaaaaa kızlarr bnm hiçç aaağrımm yokk çokk kafamm ağrıyorr düşünmektenn

canımm hayırlı olsunn tekrarr,görmüşşünüzz keseyiirabbim tamamına erdirsinn inşallahh darısıı daa bizleree

tşkr ederim inşallah canım biran önce sizde kavuşursunuz bebeğinize dualarım hepinize allah üzmesin bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…