süper bence sevinmelisin
evet canım şaştım kaldım öksüz gib ne yapıcağımı şaşırdım tekrar kan yapmıcammı dedim yok gerek yok dedii.. neyse Allahıma bin şükür rabbim korusun bebiği darısı tüm isteyenlerin başınaaaaaane kadar ayıp bizimle işiniz bitti ...insanın sevincini bile paylaşmıyolar ..ama bence en azından keseyi görene kadar aynı yere gitmelisin..güvendiğin iyi bir hekim varsa bildiğin oda olabilir. nerdeydi merkez
canım öylemi diyorsun rabbim koruun inşallah biraz karnı ağrımaya başladı adet günüm bugün ondanmı acaba.. canım sen kaç kan tetsi yapmıştın tekrar yapayımmı dedim gerek yok dediler. 15 gün sonra kse bakılsın dediler,süper bir değer dekopa hayırlı olsun demiş doktor daha ne inşallah 15 gün sonra kesenide gördünmü rahatlarsınçok mutlu oluyorum böyle güzel haberler alınca ohhh ohhh
kızz süperr sonucunn ne güzell yaaa çokk mutlu oldumm vallaa rabbim daim etsinn inşallahh birerr birerr iyii haberlerr geliyorr hadii bakalımmm
kızlar sonucum geldiiii 9.gün 65.30 13. gün 282 nasılll
doktorumu aradım tamam hayırlı olsun 15 gün sonra ultrason için randevu alırsınızı dedi ben bişi anlamadım kızlar sonucum nasıll ay içime bir şüphe düştü niyeyse,
canıım sev,nmemmi sevindim tabiiii ...bizimle işiniz bitti ister bizde ister istediğiniz bir hastanede devam edin dediler bende şok geçirdim tabii hamiş kızlar odktorunuz devam takkip ediyormu siziiiiiii aaaaaaa bunlar gelin ama muayene ücreti ödersiniz dedilerrr
yani benim bildiğim yeni yasaya göre tüp bebek merkezleri hasta bırakmak istemediği sürece takiplerini yapmak zorundalar..ben öyle biliyorum...ücretli olması normalde bu konuşma yalnış...
canıım sev,nmemmi sevindim tabiiii ...bizimle işiniz bitti ister bizde ister istediğiniz bir hastanede devam edin dediler bende şok geçirdim tabii hamiş kızlar odktorunuz devam takkip ediyormu siziiiiiii aaaaaaa bunlar gelin ama muayene ücreti ödersiniz dedilerrr
dekopacım sanırım tüp bebek merkezleri hamile kaldıktan sonra ilgilenmiyolar... gerçi ben şehir dışından geldiğim için doktorum farklıydı tarnsfer öncesi ve sonrası doktorum ilgilendi onlar sadece yumurta topladı transfer yaptı ama bence artık kendine güzel bir doğum uzmanı bul aydan aya kontrole gidersin testler falan merkezler yoğun oluyo
no panik bebişler annelerine doya doya sarılmak istemiş gerisi alllah yardımcın olsun dua et bol bolbana transfer günü nü salı yada çarşamba demişlerdi ama şimdi aradılar bu gün saat 2 de transferim gerçekleşecek kendimi çarşambaya o kadar çok hazırlamıştımki sanki bi sorun var endişesine kapıldım umarım bi sorun yokturhazırlansam iyi olacak belkide hazırlıksız gitmek daha ii olur
zurnenın zırrttt dediği yerdeyim...24 saatten az bi zaman kaldı sunucu öğrenmeme...kasık ve bel ağrılarım hala sürüyor...ama göğüsllerimde ve karnımda adet sancısı var...sürekli tuvalete taşınıyorum gelen giden var mı diye...zaten normalde yarın adet günüm...ilaçları bıraksam olacak gibi...sanırım benim ki bu seferde olmadı...bakalım
yok tatlı öyle kötü demediler tabi ben şaşırdım ben saıyordumki kalğ atışını duyana kadar kendilerine gitmemizi isterler filan normal dedii hayatınıza devam edin panik yaptımmmmayy şoke oldum kendşme gellip sevinemedim dahaaa
nisa neden karamsarlığa kapılıyosun bunlar hamilelik belirtiside olabilir üzme kendini tadını çıkar bebeklerinin içinde olduğuna inan
inşallah öyledir canım...nasılsa yarın belli olacak...Rabbim ne nasip ettiyse o
kızzz ağrı olmasıı iyi diyee biliyorumm ama benim hiç ağrım yokk bom boşumm şuann hiç bir şey hissetmiyorum kimi ağrım var derr kimii yokk derr oyy oyyy rabbim senn büyüksünn yardımm ettt
kızzz ağrı olmasıı iyi diyee biliyorumm ama benim hiç ağrım yokk bom boşumm şuann hiç bir şey hissetmiyorum kimi ağrım var derr kimii yokk derr oyy oyyy rabbim senn büyüksünn yardımm ettt
evet canım ilk muayene ben yinede oraya gidicem sonra gidemem zaten uzak banaa birde çok kalabalık... hayırlısı inşallahhcanım anlıyorumda anlamadığım bunu söylemek için erken..yani ilk ulrasondan sonra söylemeleri lazım...bende başka şehirden geldim ve olursa inşallah orda devam edicem ama burda kalp atışlarını duyucam herşey yolunda olacak o zaman...
mutlaka oraya git,kalp atışını duy sonra dilediğin kişide devam et senin tercihin...
kızlarr sizz 5. gündeykenn nasıldınızz ağrıı yönünden varmıydı ağrı felannsıyırdım daa benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?