kızlar test ne kadar sürede çıkıyor...45 dk da çıkmıştı öbür denemelerimde ama merkezde yaptırmıştım...şimdi normal hastanede yaptıracağım...:92:
nisa canım sen nasılsınn heyecan doruktamııı bişi kalmadııııı hadi bakalımm işallahh pozitif olucak canım
karmakarışığım canım....bugün nedense olumsuzum ama bakalım çok az kaldı...sen nasılsın...değerin güzel çıkmış Rabbim devamını getirsin inşallah...
ben iki saate aldım canım hep sabahın köründe damlaa bak meraktan öldürme biziiiiii
sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallahh inan daha tam sevinemedim bilee hele bir kalp atışını göreyim hayırlısı ilee... canım çok normall son günlerde ben de öyle olmuştum bu sefer erken olduğundan bişi anlamadım... biş kalmadı şurdaaa hep beraber heyecanlarımızı yenicezzzz... inşallahh kupayı kaldırırsın canım benimmm sağlıkla inşallahh
kızlarr saolunn bana umut oluyosunuzz ama ne bileyimm işte sankii ben test günümü görmeden kırmızılarla karşılaşacakmışım gibi geliyor dun çok az batmalar oldu bir kaç saniye ona bile ne kadar sevindimm ağrı olmayınca boş gibiyim ama beklemekten başka çarem yokk cumartesii benim adet günüm kızlarr çokk korkuyorumm o kırmızılarıı görmektenn:2::2:
sağolasın canım...inşallah benim de yüzüm güler..ezan okunuyo şuan ezanlar hürmetine YARAB diye dua ediyorum...eşim çok kötü durumda biz evlendiğimizde çok gür saçları vardı bu mesele yüzünden saçları döküldü.yüzüne baktıkça ağlayasım geliyor.öyle çok istiyo öyle heycanlı kii...artık dayanacak gücüm yok inan ki...
inşallahh canımm rabbiminn hazinesind çokk bize de verecekk inşalaahhh
tabiki canım burda birbirimize destek olmak için varız. bzi bizden başka kim anlarrr.. canım inan pozitif olmak çok önemli bebişini düşün elini karnına koy onla konuş dua oku inan bana çok etkili oluyor.. Mevlam dualarmızı geri çevirmicek inşaallahhhkızlarr saolunn bana umut oluyosunuzz ama ne bileyimm işte sankii ben test günümü görmeden kırmızılarla karşılaşacakmışım gibi geliyor dun çok az batmalar oldu bir kaç saniye ona bile ne kadar sevindimm ağrı olmayınca boş gibiyim ama beklemekten başka çarem yokk cumartesii benim adet günüm kızlarr çokk korkuyorumm o kırmızılarıı görmektenn:2::2:
sağolasın canım...inşallah benim de yüzüm güler..ezan okunuyo şuan ezanlar hürmetine YARAB diye dua ediyorum...eşim çok kötü durumda biz evlendiğimizde çok gür saçları vardı bu mesele yüzünden saçları döküldü.yüzüne baktıkça ağlayasım geliyor.öyle çok istiyo öyle heycanlı kii...artık dayanacak gücüm yok inan ki...
tabiki canım burda birbirimize destek olmak için varız. bzi bizden başka kim anlarrr.. canım inan pozitif olmak çok önemli bebişini düşün elini karnına koy onla konuş dua oku inan bana çok etkili oluyor.. Mevlam dualarmızı geri çevirmicek inşaallahhh
bende şimdi sağlık ocağında iğnemi vurundum gelirken ezan okunuyordu dua ettim hepimiz için rabbim bebeklerimize sağlıkla kavuştursun hepimizi diye canım.. inşallahh
inşallah canım....çok canını sıkma kasma kndini fazla...merkez mi değiştin bu denemende sen...
yok canım benim ilk ankarada anotolyada olmuştu ordan da memnunumm benn ama konya ya euro fertil açılınca 2 ve 3 ü burda denedimm
şükürler olsun canım ınş kalp atışlarında duymak naisp olur hepimizeeeeeeaynen canım arkadaşlara gösterip duruyom bakın bebeğime kime benziyeherkes gülüyo bana allahım bu günleri gösterdi bize şükürler olsun ...
nisaaacım merakla seni bekliyorummm inannnn
hadi güzel haberlerle dön aramıza ınşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?