2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

nisa canım sen nasılsınn heyecan doruktamııı bişi kalmadııııı hadi bakalımm işallahh pozitif olucak canım

kızlar test ne kadar sürede çıkıyor...45 dk da çıkmıştı öbür denemelerimde ama merkezde yaptırmıştım...şimdi normal hastanede yaptıracağım...:92:

kızlar test ne kadar sürede çıkıyor...45 dk da çıkmıştı öbür denemelerimde ama merkezde yaptırmıştım...şimdi normal hastanede yaptıracağım...:92:

ben iki saate aldım canım hep sabahın köründe damlaa bak meraktan öldürme biziiiiii

nisa canım sen nasılsınn heyecan doruktamııı bişi kalmadııııı hadi bakalımm işallahh pozitif olucak canım

karmakarışığım canım....bugün nedense olumsuzum ama bakalım çok az kaldı...sen nasılsın...değerin güzel çıkmış Rabbim devamını getirsin inşallah...

karmakarışığım canım....bugün nedense olumsuzum ama bakalım çok az kaldı...sen nasılsın...değerin güzel çıkmış Rabbim devamını getirsin inşallah...

sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallahh inan daha tam sevinemedim bilee hele bir kalp atışını göreyim hayırlısı ilee... canım çok normall son günlerde ben de öyle olmuştum bu sefer erken olduğundan bişi anlamadım... biş kalmadı şurdaaa hep beraber heyecanlarımızı yenicezzzz... inşallahh kupayı kaldırırsın canım benimmm sağlıkla inşallahh

kızlarr saolunn bana umut oluyosunuzz ama ne bileyimm işte sankii ben test günümü görmeden kırmızılarla karşılaşacakmışım gibi geliyor dun çok az batmalar oldu bir kaç saniye ona bile ne kadar sevindimm ağrı olmayınca boş gibiyim ama beklemekten başka çarem yokk cumartesii benim adet günüm kızlarr çokk korkuyorumm o kırmızılarıı görmektenn:2::2:

sağolasın canım...inşallah benim de yüzüm güler..ezan okunuyo şuan ezanlar hürmetine YARAB diye dua ediyorum...eşim çok kötü durumda biz evlendiğimizde çok gür saçları vardı bu mesele yüzünden saçları döküldü.yüzüne baktıkça ağlayasım geliyor.öyle çok istiyo öyle heycanlı kii...artık dayanacak gücüm yok inan ki...

canım ilaçlar kırmızıları engelliyor canım...sonuçtan sonra negatif ise geliyolar...inşallah sende olmayacak ama bu kadar sıkma canını olacağı varsa da olmaz sonra...birazda psikolojik biliyorsun...sana yazıyorum da kendim yapıyo muyum o var tabi...

inşallahh canımm rabbiminn hazinesind çokk bize de verecekk inşalaahhh

tabiki canım burda birbirimize destek olmak için varız. bzi bizden başka kim anlarrr.. canım inan pozitif olmak çok önemli bebişini düşün elini karnına koy onla konuş dua oku inan bana çok etkili oluyor.. Mevlam dualarmızı geri çevirmicek inşaallahhh

bende şimdi sağlık ocağında iğnemi vurundum gelirken ezan okunuyordu dua ettim hepimiz için rabbim bebeklerimize sağlıkla kavuştursun hepimizi diye canım.. inşallahh

inbşallahg dualarımız kabul olurr...

inşallah canım....çok canını sıkma kasma kndini fazla...merkez mi değiştin bu denemende sen...

yok canım benim ilk ankarada anotolyada olmuştu ordan da memnunumm benn ama konya ya euro fertil açılınca 2 ve 3 ü burda denedimm

merhaba
bu hafta sonu pazar test yapıcam ama bende göğüs sızlaması dışında
hiç bir belirti yok iğne yerlerim çok ağrıyor
bu normalmi ne bel ağrım ne kasık ağrım hiç bişeyim yokkk bu ne oluyor anlamadım sadece uyumak istiyorum sürekli

nisaaacım merakla seni bekliyorummm inannnn
hadi güzel haberlerle dön aramıza ınşşşşş

canım şimdi gördüm mesajını...çok teşekkür ederim.İnşallah yarın güzel bi sonuç alırım.sen başlarken bile çok umutsuzdun rabbim bahşetti.inşallah benimde yüzüm güler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…