2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

selam canımmm bende cumartesi adet olmazsam pazertesi test yaptırcamm benimde hiç ağrım yokk göğüsümde de deişiklik yok

canım şimdi gördüm mesajını...çok teşekkür ederim.İnşallah yarın güzel bi sonuç alırım.sen başlarken bile çok umutsuzdun rabbim bahşetti.inşallah benimde yüzüm güler...

ya dimi bak hüngür hüngür ağlayarak geçirdim o günlerimi
Rabbim ama çok şükür bana nasip etti
ınş sanada naisp eder,dua ediyorum snen için

Kisllaaaaarrr HAYYYYYYY nabersinizzzz anannneciklerrrrrrrrqoca gobuslerrr siiziiiiBnde olimm allahim kica gobusss.dekopkopkopppacim cok sevindim en taze annemiissss hayrli olsun saglickla kucagina al kuzuum

Kislarr nassaysemizz kocisiyle kutlama yapiodurr.mutlu hberle gelck insaallahhhjj cnmm yaaaa koca köbüsluuu annnee

Kisllaaaaarrr HAYYYYYYY nabersinizzzz anannneciklerrrrrrrrqoca gobuslerrr siiziiiiBnde olimm allahim kica gobusss.dekopkopkopppacim cok sevindim en taze annemiissss hayrli olsun saglickla kucagina al kuzuum

sağol cnım benim darısııııııı sen ve tim isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnn sen nasılsın canım karar verdinmi tekrar deneme ne zamanaa

Son düzenleme:
sağol cnım benim darısııııııı sen ve tim isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnn

Aminamn kopkopcummmmmm insaallah cnmm.bnmde bgun reglimin 4.gunu dra gidiommm bgun is cikisii.aslinda hic gtmek ve o havayi solumak istemiomm ammaa napcann el mahkumm bebisss icinn.kotu bisey soleyeck dr diee hep korkuomn neyse artikk bu arada yenedgm icmedigim ot kalmioo kendiligimden hamis oluversemm keskeeem ahh keskemmmmm

ayyyy keşkeee kendiliğinden haberini alsak ne güzl olurrrr asıl müjde o olur bizeeeee inşallah canımmmm

sağol cnım benim darısııııııı sen ve tim isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnn sen nasılsın canım karar verdinmi tekrar deneme ne zamanaa

Ayhhh kuzumm senin bunu okumadan yazmisim cvbiii bgun gidiomm ama dr dediki ilacla deneyelimm 2ay sonra filan tupp offf amma okul btmeden tekrar olmas islerim aksiyorr.kimseninde hbrii yokkk mecburum bekkemeyee ama en son sozu d soler gayrimm

ayduman canım kese muayenesi nasıl yapıldı canım alttanmı üsttenmi ultrasonlamı ? senin kaçıncı günde kese göründü kalp atışı ne zaman ? çokk sorum oldu canımmm

cok sevindim ben simdi izmirde erol beyin hastasi olan biriyle tanistigima, senin ne ivf mi mikro enjektionmu? benimm ikiside mikro enjektiondu, mikroenjektion fiyatlari ne kadar ? birde sen kac gün igne vuruldun ve dozaji neydi. ege tüp bebek merkezi nasil galiba erol beyle calisiyolarmis.

idrarda baksammı acaba kızlar?

hayırrrrr kaçıncı gün idrarda çıkmıyor boşa morlaini bozma bariiii.

kızlar yabangülününde bugün test günüydü oda yok nerde bu kızlarrrrr hadiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn gelin artıkkk sılacım sende yoksun nerdesin

6. günüm ama çok merak ediyom ..eşimden istedim getircek bakalım.evde oturmaktan sıkıldım.

kız ben seni napıyım şimdi 6.günde bakacakmış

sen o testi beklet,burda hepimiz şahit olduk yani kanda çıkıpta idrarda çıkmayanlara..yani üzeceksin boşa kendini..

ayduman canım kese muayenesi nasıl yapıldı canım alttanmı üsttenmi ultrasonlamı ? senin kaçıncı günde kese göründü kalp atışı ne zaman ? çokk sorum oldu canımmm

alttan oldu canım muayene diğer türlü görünmezmiş 4 nisan transferim oldu transferden 3 hafta sonra göründü kese ben 28 günlük hamileymişim doktor öle dedi nette hesaba göre 5 hafta çıkıyo yanlış yani kalp atışıda 11 mayıs

senin 21 gün olmuş ozaman kese göründüğünda canım maşallahh kuzucuğaa. doktor bana 15 gün sonra dedi yani transferden sonra 28.gün olucak.. hımmm alttan olmasıı düşündürücü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…