merhaba
bu hafta sonu pazar test yapıcam ama bende göğüs sızlaması dışında
hiç bir belirti yok iğne yerlerim çok ağrıyor
bu normalmi ne bel ağrım ne kasık ağrım hiç bişeyim yokkk bu ne oluyor anlamadım sadece uyumak istiyorum sürekli
kızlar nazayşe den haber yok muuu:44:
canım şimdi gördüm mesajını...çok teşekkür ederim.İnşallah yarın güzel bi sonuç alırım.sen başlarken bile çok umutsuzdun rabbim bahşetti.inşallah benimde yüzüm güler...
Kisllaaaaarrr HAYYYYYYY nabersinizzzz anannneciklerrrrrrrrqoca gobuslerrr siiziiii Bnde olimm allahim kica gobusss.dekopkopkopppacim cok sevindim en taze annemiissss hayrli olsun saglickla kucagina al kuzuum
sağol cnım benim darısııııııı sen ve tim isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnn
Aminamn kopkopcummmmmm insaallah cnmm.bnmde bgun reglimin 4.gunu dra gidiommm bgun is cikisii.aslinda hic gtmek ve o havayi solumak istemiomm ammaa napcann el mahkumm bebisss icinn.kotu bisey soleyeck dr diee hep korkuomn neyse artikk bu arada yenedgm icmedigim ot kalmioo kendiligimden hamis oluversemm keskeeem ahh keskemmmmm
sağol cnım benim darısııııııı sen ve tim isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnn sen nasılsın canım karar verdinmi tekrar deneme ne zamanaa
ya dimi bak hüngür hüngür ağlayarak geçirdim o günlerimi
Rabbim ama çok şükür bana nasip etti
ınş sanada naisp eder,dua ediyorum snen için
Ben izmirde yasıyorum. Bence de çok iyi araştır cnm. Merkez, doktor, ekip çok önemli. Benim ilk denemem, Bornova Sifa hastanesinde Erol tavmergen ve ekibiyle yaptık bu ilk denemeyi. Sana sonra uzun uzun yazarım, saat çok geç oldu. Salı gunü benim test gunüm. Ama aklında olsun bilmek istediğin herseyi sorabilirsin.
idrarda baksammı acaba kızlar?
idrarda baksammı acaba kızlar?
6. günüm ama çok merak ediyom ..eşimden istedim getircek bakalım.evde oturmaktan sıkıldım.
ayduman canım kese muayenesi nasıl yapıldı canım alttanmı üsttenmi ultrasonlamı ? senin kaçıncı günde kese göründü kalp atışı ne zaman ? çokk sorum oldu canımmm
alttan oldu canım muayene diğer türlü görünmezmiş 4 nisan transferim oldu transferden 3 hafta sonra göründü kese ben 28 günlük hamileymişim doktor öle dedinette hesaba göre 5 hafta çıkıyo yanlış yani kalp atışıda 11 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?