2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

senin 21 gün olmuş ozaman kese göründüğünda canım maşallahh kuzucuğaa. doktor bana 15 gün sonra dedi yani transferden sonra 28.gün olucak.. hımmm alttan olmasıı düşündürücü

hiç endişenlenme dekopa bende korktum baştan sonrada düşündüm zararlı olsa doktor neden bakmak istesin kulaktan dolma bilgilerle kafamızı karıştırmayalım kalbini ferah tut

6. günüm ama çok merak ediyom ..eşimden istedim getircek bakalım.evde oturmaktan sıkıldım.

moralini bozma boşver çıkmaz 6.günde 10.günde çıkmadı benim ama kanda çıktı insan etkileniyo yinede negatif olunca biliyorum merak ediyosun ama biraz sabır arkadaşım sonuç çok güzel olucak inşallah

yavvv kızlar tansiyon sol koldanmı ölçülür sağ koldanmı :44: doktoru arayip sorsammiki ikiside farklı benim birde tansiyon düşmesi için neler yapim ben

yavvv kızlar tansiyon sol koldanmı ölçülür sağ koldanmı :44: doktoru arayip sorsammiki ikiside farklı benim birde tansiyon düşmesi için neler yapim ben

canım merhaba tansiyon sol koldan ölçülür tuzlu ayran içebilirsin birde dinlenebilirsin geçmiş olsun sevgiler

yaaaaaaaaaaa bizim kızlarr gelmedii çokk merak diyorumm hadii nerdesinizz yaaaa:18:

canım merhaba tansiyon sol koldan ölçülür tuzlu ayran içebilirsin birde dinlenebilirsin geçmiş olsun sevgiler

sağol canımda ben yanlış yazmışım benim tansiyon yüksek çıktı düşürmek için ne yapsamki demek istedm limon ve sarımsak geçici mi düşürüyo yoksa düzenliyomu tansiyonu birde sol kol düşük çıkıyo tansiyon sağ kol yüksek şaştım kaldım valla kafam karıştı

bugün yine kontrolüm vardı e2 değerim 288 şuan
enbüyük yumurtam da 13 mm olmuş,
rabbim hayırlısıyla tedavimizi sonlandırmayı nasip etsin bize

ayduman kesene bebeğin kadar sevindim
artık işin garanti :)
dekopaaa seninki de öyle
rabbim hayırla devam ettirsin insallah

mersenem sende durumlar nasıl
yat yat sıkıldın mı bende öyle olcam gelecek hafta

dondurulmuşlarım var ama eşim bu defa yanaşmıyo uzun bir süre denemek yok bir daha diyo üçüncü denememde nagatif ne yapacağımı bilmiyorum

ayduman canim ahdi gozun aydin keseyi gormusun, darisi basima ins.

benim kayinvaldeminde tansiyonu hep dusuk oldu icin arastirdim, yapabilcen seyler, oturup kalkarken, yataktan, koltuktan yavas yavas kalkmak, dusuk oldunda tuzlu yiycen, ya corba yap icine bol tuz at ye, oyle yaziyodu canim hepsinde nerdeyse..

Yabangulu çok üzüldüm senin adına, gecmis olsun. Kendini çok yıpratma nolur, daha uzun bir ömür var önümüzde ve bebeğin bugün değil ama bir gün gelecek kucağına.

Nisa ben de oluyorum heyecandan, sabah idrar testi yaptım hiç birsey çıkmadı, oldum aglamaktan şimdi nazasye bakmaya girdim neye, aydumanin yazdıklarını okuyunca rahatladım biraz. Tanrım yalvarırım güldür bizi. Senin icinde dua ediyorum canım, dileyen bekleyen herkese.

İdrar testi yapmayın arkadaslar, ben 1 haftadır hergun yapıyorum çıkmaz zaten ama ya çıkarsa diye. Dünden beri harap ett kendimi, 11.gunüm bugün ve idrarda hiç birsey yok. Ama gercek sonuc yarın, nefes alamıyorum oyyyyyyy.....

sağol silanazcım darısı başınıza hayırlısıyla sizlerde görürsünüz bebişinizi.. ben yanlış yazdım benim tansiyon yüksek çıktı 16.8 gerçi gün boyu birdaha çıkmadı normaldi ama korktum yinede hjeyacandan sanırım doktorda korkuttu çok yüksek dedi sürekli takip et dedi

dondurulmuşlarım var ama eşim bu defa yanaşmıyo uzun bir süre denemek yok bir daha diyo üçüncü denememde nagatif ne yapacağımı bilmiyorum

benim esimde ayni tepkiyi vermisti arkadasim, bende bir sure kendimi toparlamak icin ara verdim zaten 9 ay sonra ucuncu denemenin ustunde, tekrar donmuslarla denedim canim, sende kendini toparla biraz, ondan sonra ins. rabbim yavrunu kucagina almayi ansip eder.

Heyecandan sizleri kutlamayı unuttum. Dekopa, aydoğan tebrik ederim, sorunsuz, keyifli, doya doya yaşayacağınız bir hamilelik dilerim. Allah saglikla kucaklarıniza nasip etsin bebeklerinizi.

Buarada nazayseden ses yok dımı? Çok merak ettim onu , bütün gün aklimdaydi hep. Ofisimizde internet yok,esimin telinden girdim sırf nazayseye bakmaya. Umarım kutlama yapiyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…