senin 21 gün olmuş ozaman kese göründüğünda canım maşallahh kuzucuğaa. doktor bana 15 gün sonra dedi yani transferden sonra 28.gün olucak.. hımmm alttan olmasıı düşündürücü
6. günüm ama çok merak ediyom ..eşimden istedim getircek bakalım.evde oturmaktan sıkıldım.
yavvv kızlar tansiyon sol koldanmı ölçülür sağ koldanmı :44: doktoru arayip sorsammiki ikiside farklı benim birde tansiyon düşmesi için neler yapim ben
canım merhaba tansiyon sol koldan ölçülür tuzlu ayran içebilirsin birde dinlenebilirsin geçmiş olsun sevgiler
yaaaaaaaaaaa bizim kızlarr gelmedii çokk merak diyorumm hadii nerdesinizz yaaaa:18:
kızlar ben geldim ama koca bir sıfırla gene olmadı çok üzgünüm:95::95::95::95::95::95::95::95:
kızlar ben geldim ama koca bir sıfırla gene olmadı çok üzgünüm:95::95::95::95::95::95::95::95:
yavvv kızlar tansiyon sol koldanmı ölçülür sağ koldanmı :44: doktoru arayip sorsammiki ikiside farklı benim birde tansiyon düşmesi için neler yapim ben
ayduman canim ahdi gozun aydin keseyi gormusun, darisi basima ins.
benim kayinvaldeminde tansiyonu hep dusuk oldu icin arastirdim, yapabilcen seyler, oturup kalkarken, yataktan, koltuktan yavas yavas kalkmak, dusuk oldunda tuzlu yiycen, ya corba yap icine bol tuz at ye, oyle yaziyodu canim hepsinde nerdeyse..
dondurulmuşlarım var ama eşim bu defa yanaşmıyo uzun bir süre denemek yok bir daha diyo üçüncü denememde nagatif ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?