kyr canım heyecan ne durumda ben çatlayacam...
Nisa catlaman daha 9 ay var , lutfennn catlamada, patlamadabol bol dua et
kızlarrr bişey soracam burada gece de açık olan bir labratuar var sabahı beklemeyip gece gidip yaptırsam nolur...sonuç etkilenir miiiçatlayacam yafff:84::84:
Nisa ' caim nasilsin, tek tek okuyamadim arkadasim absim cok agiriyor, ama son gun stersi senide sardi sanirim, insalalh yarin cok guzel ahberler alcan, kader arkadasim ebn inaniyorum butun kalbimle, okulu ne yaptin bittimi canim.
Dekopa degerin cok guzel artmis, duzenli katlamis , benim gibi gidiyon sende,, hayirlisi ile su keseleride gorsek, kalp atislarinida ondan sonra kiz, erkek tahminleri yurutmenin zevki kalsa..
Kyr senin sonucda yarin, hadi mutlu haberlerini bekliyorum, bu gece sen ve nisa icin cok uzun olcak...ama gunse dogdunda gulen taraf olcaz
kizlar bedne dun aksamdan beri acayip bir bas agrisi var, vagina cok sisti benim, fitili zor takiyom ondan olsa gere, kafaya cok taktim, hemsireyi ariyorum ulasamiyorum, ins, bisey olmaz, ne fitilmis anam bunlar yaaa
Heyecandan sizleri kutlamayı unuttum. Dekopa, aydoğan tebrik ederim, sorunsuz, keyifli, doya doya yaşayacağınız bir hamilelik dilerim. Allah saglikla kucaklarıniza nasip etsin bebeklerinizi.
Buarada nazayseden ses yok dımı? Çok merak ettim onu , bütün gün aklimdaydi hep. Ofisimizde internet yok,esimin telinden girdim sırf nazayseye bakmaya. Umarım kutlama yapiyordur...
ay sen nasıl dayandın ya...kötü hissediyorum ya bir de o yüzden olsun istiyorum bi an önce...idrar testi de yapmak istemiyom canım çünkü çıkmıyor çoğu ...üyff
Nisa ' caim nasilsin, tek tek okuyamadim arkadasim absim cok agiriyor, ama son gun stersi senide sardi sanirim, insalalh yarin cok guzel ahberler alcan, kader arkadasim ebn inaniyorum butun kalbimle, okulu ne yaptin bittimi canim.
Dekopa degerin cok guzel artmis, duzenli katlamis , benim gibi gidiyon sende,, hayirlisi ile su keseleride gorsek, kalp atislarinida ondan sonra kiz, erkek tahminleri yurutmenin zevki kalsa..
Kyr senin sonucda yarin, hadi mutlu haberlerini bekliyorum, bu gece sen ve nisa icin cok uzun olcak...ama gunse dogdunda gulen taraf olcaz
çatladın tatlım bekle azcık kaldııııııııııııııııııııııııııııııkızlarrr bişey soracam burada gece de açık olan bir labratuar var sabahı beklemeyip gece gidip yaptırsam nolur...sonuç etkilenir miiiçatlayacam yafff:84::84:
kizlar bedne dun aksamdan beri acayip bir bas agrisi var, vagina cok sisti benim, fitili zor takiyom ondan olsa gere, kafaya cok taktim, hemsireyi ariyorum ulasamiyorum, ins, bisey olmaz, ne fitilmis anam bunlar yaaa
kyr canım heyecan ne durumda ben çatlayacam...
idrar testinei aklina bile getirme, kan daha mantikli ona bakanda, benim o sonuc bekledim gecenin sayfasini okuduysan biliyosndur ne kadar kotu oldumu, dur canim su pozitif sonuc al asas ondna sonra beklemek cok zor geliyo, bakalim deger atmismi, kese ne zaman, kalp atisi ne zaman cok zor anam beklemek ama sabretcez, sabreden dervis muradina ermiss, bizde muradlarimiza ercez evvel allahin izni ile insallah
Oluyorum nisa oluyorum... Heyecan değil bu kabir azabı sanki, hem çok merak ediyorum, hem de öğrenmek istemiyorum ya yok derlerse, bebeğin sende degil derlerse. İnan sizler de olmasanız gecmezdi bu günler. Bir çoğunuzun ailesi yanında anladığım kadarıyla bense tek basimayim. Bir ben bir de esim, ikimizden baskası bilmiyor çok sormuş böyle bu durumda yalnız olmak. İlk defa bugün pişman oldum herkesten sakladığıma
çatladın tatlım bekle azcık kaldıııııııııııııııııııııııııııııı
tatlım sen yeni mi başladın fitile .. başağrısı çok garip bendede ara ara oluyor fitilden olabilir diye düşündüm ben vajina desen hepimi aynıyız canım benimde iki gündür zor yerleştiriyorum. eper şişti artık karnım zaten 4 aylık gibi.. gdip hamile pantolonumu alsam diyorum işe gidiem pantolonlarım hep sıkıyor korkuyorum
aynen öyleee....sabah 8 gibi çıkmayı düşünüyorum evden...eşimde gelemeyecek çalışıyor çünkü...bu sefer tam yalnızım yani...
İnşallah canım...nolur çok dua et banaa...ya ayşeden ses yok çok merak ediyorumm...:44::44:
çatladın tatlım bekle azcık kaldıııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?