2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Nisa ' caim nasilsin, tek tek okuyamadim arkadasim absim cok agiriyor, ama son gun stersi senide sardi sanirim, insalalh yarin cok guzel ahberler alcan, kader arkadasim ebn inaniyorum butun kalbimle, okulu ne yaptin bittimi canim.

Dekopa degerin cok guzel artmis, duzenli katlamis , benim gibi gidiyon sende,, hayirlisi ile su keseleride gorsek, kalp atislarinida ondan sonra kiz, erkek tahminleri yurutmenin zevki kalsa..

Kyr senin sonucda yarin, hadi mutlu haberlerini bekliyorum, bu gece sen ve nisa icin cok uzun olcak...ama gunse dogdunda gulen taraf olcaz

kızlarrr bişey soracam burada gece de açık olan bir labratuar var sabahı beklemeyip gece gidip yaptırsam nolur...sonuç etkilenir miiiçatlayacam yafff:84::84:

kizlar bedne dun aksamdan beri acayip bir bas agrisi var, vagina cok sisti benim, fitili zor takiyom ondan olsa gere, kafaya cok taktim, hemsireyi ariyorum ulasamiyorum, ins, bisey olmaz, ne fitilmis anam bunlar yaaa

kızlarrr bişey soracam burada gece de açık olan bir labratuar var sabahı beklemeyip gece gidip yaptırsam nolur...sonuç etkilenir miiiçatlayacam yafff:84::84:

hayir canim farketmez, o degerden takip ederler, ama sen sabret saatini bekle, biliyorum cok zor ama bak turkiye'de aksma olmak uzere, vur kafayi yat, uyumaya calis, hayaller kur zaten uykuya daliyon....

caım teşekkür ederimm.. senin kese ne zamanbeni 15 güne çağırdılar. iki kere kan yapmış oldum tekrar kanda istemediler. her kesin uygulaması başka. umarım sağlıklı bir şekilde alışrız kucağımıza bebişlerimizi

kizlar bedne dun aksamdan beri acayip bir bas agrisi var, vagina cok sisti benim, fitili zor takiyom ondan olsa gere, kafaya cok taktim, hemsireyi ariyorum ulasamiyorum, ins, bisey olmaz, ne fitilmis anam bunlar yaaa

kız senin fitilin çok mu büyük benim ki hap kadar bişey...takma kafana yaa

teşekkürler allah hepimize göstersin kucağımıza aldığımız günleri canım sende sister yapma kendine idrar testleri çıkmıyo inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz dualarımız nisa ve senin için yarın sonuç öğrenen bütün arkadaşlar için

ay sen nasıl dayandın ya...kötü hissediyorum ya bir de o yüzden olsun istiyorum bi an önce...idrar testi de yapmak istemiyom canım çünkü çıkmıyor çoğu ...üyff

idrar testinei aklina bile getirme, kan daha mantikli ona bakanda, benim o sonuc bekledim gecenin sayfasini okuduysan biliyosndur ne kadar kotu oldumu, dur canim su pozitif sonuc al asas ondna sonra beklemek cok zor geliyo, bakalim deger atmismi, kese ne zaman, kalp atisi ne zaman cok zor anam beklemek ama sabretcez, sabreden dervis muradina ermiss, bizde muradlarimiza ercez evvel allahin izni ile insallah

canım benim finallerim var haziran 2-3 salladım valla...çok heycenlıyım ...ama umutsuzum da bi taraftan...dünden beri bide başdönmesi çıktı başıma...yarını bi atlatsam üyff...

çatladın tatlım bekle azcık kaldıııııııııııııııııııııııııııııı

tatlım sen yeni mi başladın fitile .. başağrısı çok garip bendede ara ara oluyor fitilden olabilir diye düşündüm ben vajina desen hepimi aynıyız canım benimde iki gündür zor yerleştiriyorum. eper şişti artık karnım zaten 4 aylık gibi.. gdip hamile pantolonumu alsam diyorum işe gidiem pantolonlarım hep sıkıyor korkuyorum

kyr canım heyecan ne durumda ben çatlayacam...

Oluyorum nisa oluyorum... Heyecan değil bu kabir azabı sanki, hem çok merak ediyorum, hem de öğrenmek istemiyorum ya yok derlerse, bebeğin sende degil derlerse. İnan sizler de olmasanız gecmezdi bu günler. Bir çoğunuzun ailesi yanında anladığım kadarıyla bense tek basimayim. Bir ben bir de esim, ikimizden baskası bilmiyor çok sormuş böyle bu durumda yalnız olmak. İlk defa bugün pişman oldum herkesten sakladığıma

İnşallah canım...nolur çok dua et banaa...ya ayşeden ses yok çok merak ediyorumm...:44::44:

aynen öyleee....sabah 8 gibi çıkmayı düşünüyorum evden...eşimde gelemeyecek çalışıyor çünkü...bu sefer tam yalnızım yani...

dekopa simdi hemsire ile konusdum, vaginadan degil ust kisim'dan tak dedi. LOl ayni islevi goruyomus, bir sure ordan takma dedi. bak bakalim nasl gidiyor dedi, bir problem cikarsa ara dedi, cnaim bende bu sabah sayiden korktum baya sismisti, ice giriyoda, o yumusaklik, sislik ne bilem korkuttu beni, bakalim ust kisimdan ansil olcak, sende bir danis istersen,

canim ben trasnferden sorna pantolun giymeyi unutum ianki, bir kac kez giydim, ondada hep fermar acik, uzun penyle, yada hirka ile, tam islerin gidisati belli olmadan almak istemiyorum, tedaviye baslamadn once 53 yada 54 kilo idim simdi oldum 59 dusun yani, benimde gobekten, o kadar sis degil ama normal halide degil, basim dun gece sisligi farkettimden beri agiriyor, uyumak istiyom inanki, bantlar, bu fitil insani psikolojik etkiliyor

aynen öyleee....sabah 8 gibi çıkmayı düşünüyorum evden...eşimde gelemeyecek çalışıyor çünkü...bu sefer tam yalnızım yani...

bizler yanınızdayız canlarımm. sizler kanları verin gelin heyecanla bekliyoruz sizi.. sevinmek istiyoruz kızlar sizlerlee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…