kızlar ben geldim ama koca bir sıfırla gene olmadı çok üzgünüm:95::95::95::95::95::95::95::95:
dekopa simdi hemsire ile konusdum, vaginadan degil ust kisim'dan tak dedi. LOl ayni islevi goruyomus, bir sure ordan takma dedi. bak bakalim nasl gidiyor dedi, bir problem cikarsa ara dedi, cnaim bende bu sabah sayiden korktum baya sismisti, ice giriyoda, o yumusaklik, sislik ne bilem korkuttu beni, bakalim ust kisimdan ansil olcak, sende bir danis istersen,
canim ben trasnferden sorna pantolun giymeyi unutum ianki, bir kac kez giydim, ondada hep fermar acik, uzun penyle, yada hirka ile, tam islerin gidisati belli olmadan almak istemiyorum, tedaviye baslamadn once 53 yada 54 kilo idim simdi oldum 59 dusun yani, benimde gobekten, o kadar sis degil ama normal halide degil, basim dun gece sisligi farkettimden beri agiriyor, uyumak istiyom inanki, bantlar, bu fitil insani psikolojik etkiliyor
dekopa simdi hemsire ile konusdum, vaginadan degil ust kisim'dan tak dedi. LOl ayni islevi goruyomus, bir sure ordan takma dedi. bak bakalim nasl gidiyor dedi, bir problem cikarsa ara dedi, cnaim bende bu sabah sayiden korktum baya sismisti, ice giriyoda, o yumusaklik, sislik ne bilem korkuttu beni, bakalim ust kisimdan ansil olcak, sende bir danis istersen,
canim ben trasnferden sorna pantolun giymeyi unutum ianki, bir kac kez giydim, ondada hep fermar acik, uzun penyle, yada hirka ile, tam islerin gidisati belli olmadan almak istemiyorum, tedaviye baslamadn once 53 yada 54 kilo idim simdi oldum 59 dusun yani, benimde gobekten, o kadar sis degil ama normal halide degil, basim dun gece sisligi farkettimden beri agiriyor, uyumak istiyom inanki, bantlar, bu fitil insani psikolojik etkiliyor
caım teşekkür ederimm.. senin kese ne zamanbeni 15 güne çağırdılar. iki kere kan yapmış oldum tekrar kanda istemediler. her kesin uygulaması başka. umarım sağlıklı bir şekilde alışrız kucağımıza bebişlerimizi
üstten nerden takcan kız...
evet nazayşe...evet gelin gelinnnnhadiiiii merak ediyoruzzzayse nazayse mi bende merak ediyom, rana ninda kanam vardi, kan vercekti bugun bi girselerde ohhh ceksek yaa
bizler yanınızdayız canlarımm. sizler kanları verin gelin heyecanla bekliyoruz sizi.. sevinmek istiyoruz kızlar sizlerlee..
evet yaaa kızlar gelemdi meraklardayım bugün birçok kişinin habri vardı kimse yokkk bir tek yabangülü geldi.. oda maalesef negatif çıktı.. Rabbimden sabırlar olsun..ayse nazayse mi bende merak ediyom, rana ninda kanam vardi, kan vercekti bugun bi girselerde ohhh ceksek yaa
dekopa ben en son cumartesi kan verdim ucuncu kani, haftaya bugun ayni cumaretsi kan vermeye gel dedi tekar, kese filan demedi, bakalim su cumartesi gelsn ne diycekler, evet cnaim her yerin uygulamasi farkli, ankarali, ayduman benden 1 hafta once oldu trasnfer onlar gordu cok sukur, benimde sanirim cumartesi ins, hersey yolundaysa bir hafta sonra filen derler belki kese icin...
ayyy NIsa hic gulcem yoktu, allah seni hamis etsin emi, kiz nerden olcak buyuk ihtiyacini gordun, yer baska yerde varmi vagina ile ora disinda fitil takabilcen, vasra soyleyin aynlis yere takmayim, ben ingilizcesinide bilmiyom ust kismin ama orasini tarif etti lol
ayyy NIsa hic gulcem yoktu, allah seni hamis etsin emi, kiz nerden olcak buyuk ihtiyacini gordun, yer baska yerde varmi vagina ile ora disinda fitil takabilcen, vasra soyleyin aynlis yere takmayim, ben ingilizcesinide bilmiyom ust kismin ama orasini tarif etti lol
kuzummm nabersınnnn annejiqqqqqqqqqqqq
canım benim Allah şükür kanın güzel arttı artık güzel düşünme zamanıııı bebişin karnında ve hergün büyüyor olumsuz düşünme canımm.. bizde biraz olsun hayal kurmayı hakettik keyfini yaşayalı biraz. takdir Allahın canım ..
ayyy makattan mıııı...oradanda mı oluyormuş....:90:ben yapamam valla ...:93::93:
hahahh çok güldüm kızzzzlarr Allah sizleri güldürsünn. Nisacımçok iyi geldi canım bu ...
ahh hlycn ahhh, hic iyi degilim anam cok sukur, iyiyim kiz alalhin gucune gitmesinde, yavrum ya benim vagina'nin ic kisim sisti, ilactan ayn etki yapti, basim agiriyor, ama bunada sukur, hemsire ile konusdum rahatladim biraz iste, nisa kafami karistirana kadar dermisim, LOL, ust kisimdan tak dediler bakalim saati gelsin ordan takcaz, LOL
sen neler yapiyosun bakalim, calisiyomuydun cnaim sen, yoksa benim aklimdami oyle kalmis, sogan suyu diyodun basladinmi?
mecbur kaldinmi oyle bir yaparsinki nisa,sasarda kalirsin LOl, canim ne yapam sis, ya dah kotu olursa, cocuklarada makattan takiyolar ya anam, takcaz artik, hem niye takamazmisin allah allahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?