2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar ben geldim ama koca bir sıfırla gene olmadı çok üzgünüm:95::95::95::95::95::95::95::95:

yabangülümm cnmsın yaaa sımdı ne desek boşşşş...üzülme yıkılma hayat bıtmıoo dıoruss amaa esın ve senın atlatmann zor olurr..ama cnmm önemlı olan kulların ıstemesı deıll allahımın istemesiiiiiiiiii..hayrlsıı olsunn vakti deılmıs saaattıı hayrlısı deılmıiişşş bitanemm amann ha sıkma canınııı sen üzüldükçee esın daha cok üzülürrr..

üstten nerden takcan kız...

canım benim Allah şükür kanın güzel arttı artık güzel düşünme zamanıııı bebişin karnında ve hergün büyüyor olumsuz düşünme canımm.. bizde biraz olsun hayal kurmayı hakettik keyfini yaşayalı biraz. takdir Allahın canım ..

dekopa ben en son cumartesi kan verdim ucuncu kani, haftaya bugun ayni cumaretsi kan vermeye gel dedi tekar, kese filan demedi, bakalim su cumartesi gelsn ne diycekler, evet cnaim her yerin uygulamasi farkli, ankarali, ayduman benden 1 hafta once oldu trasnfer onlar gordu cok sukur, benimde sanirim cumartesi ins, hersey yolundaysa bir hafta sonra filen derler belki kese icin...

üstten nerden takcan kız...

ayyy NIsa hic gulcem yoktu, allah seni hamis etsin emi, kiz nerden olcak buyuk ihtiyacini gordun, yer baska yerde varmi vagina ile ora disinda fitil takabilcen, vasra soyleyin aynlis yere takmayim, ben ingilizcesinide bilmiyom ust kismin ama orasini tarif etti lol

ayse nazayse mi bende merak ediyom, rana ninda kanam vardi, kan vercekti bugun bi girselerde ohhh ceksek yaa
evet nazayşe...evet gelin gelinnnnhadiiiii merak ediyoruzzz
bizler yanınızdayız canlarımm. sizler kanları verin gelin heyecanla bekliyoruz sizi.. sevinmek istiyoruz kızlar sizlerlee..

sağol canım....hepiniz sağolun...iyi ki varsınız...seviyorum siziiii

ayse nazayse mi bende merak ediyom, rana ninda kanam vardi, kan vercekti bugun bi girselerde ohhh ceksek yaa
evet yaaa kızlar gelemdi meraklardayım bugün birçok kişinin habri vardı kimse yokkk bir tek yabangülü geldi.. oda maalesef negatif çıktı.. Rabbimden sabırlar olsun..

ben hususi sordum gerek yok kana dediler. artık normal gebesiniz ister bize gelin ister kendi doktorunuza gidin dediler 15 gün sonra keseyi görebiliriniz dediler. bende düşündüm benim hastanenin muayenesi pahalı oraya gidicektim ama zaten hem yol uzak hem pahalı yakınımda iyi bir doktor bakıcam sağlık ocağıda takip ediyor zaten.. Allahım korur bebğimi inşllahhh

ayyy makattan mıııı...oradanda mı oluyormuş....:90:ben yapamam valla ...:93::93:

hahahh çok güldüm kızzzzlarr Allah sizleri güldürsünn. Nisacımçok iyi geldi canım bu ...

kuzummm nabersınnnn annejiqqqqqqqqqqqq

ahh hlycn ahhh, hic iyi degilim anam cok sukur, iyiyim kiz alalhin gucune gitmesinde, yavrum ya benim vagina'nin ic kisim sisti, ilactan ayn etki yapti, basim agiriyor, ama bunada sukur, hemsire ile konusdum rahatladim biraz iste, nisa kafami karistirana kadar dermisim, LOL, ust kisimdan tak dediler bakalim saati gelsin ordan takcaz, LOL

sen neler yapiyosun bakalim, calisiyomuydun cnaim sen, yoksa benim aklimdami oyle kalmis, sogan suyu diyodun basladinmi?

haklisin cnaim takdir allahin bende keyfini surmeye calsiiyorum, boyle disari ciktimmi yalniz, kendimi yalniz hissemtiyorum, o cok guzel bir duygu , ben bide gurbetteyim anam , bazen boyle sesli konsuyom daliyom, yuruken yanimdan gecen sanki delimizim gibi bakiyo, bende inadina deli gibi siritiyorum.... bu asamaya geldimizede cok sukur, hayirlisi bakalim kardesim

ayyy makattan mıııı...oradanda mı oluyormuş....:90:ben yapamam valla ...:93::93:

mecbur kaldinmi oyle bir yaparsinki nisa,sasarda kalirsin LOl, canim ne yapam sis, ya dah kotu olursa, cocuklarada makattan takiyolar ya anam, takcaz artik, hem niye takamazmisin allah allahhh

bizimm kızlarr hala yokk rana ve nazayse nerdesinizz pınarr seninn sonuç ne bacımm öğlende sormuştumm ama sustunn:18:

nisa ve kyr yarınn inşallahhh iyii haberlerle gelinn bana daa umutt olunnn bakk meraklandırmayınn zatenn evdee bunaldımm

canımm iyii yoluu yarılamışınn bebbeğimm inşallahh yumoşlarınn en kalitelii lerdenn olurr bende 5.günümü bitşrmek üzereyimm malümm ev hayatı fazla hareket etmemeye çalışıyorumm ama çok karamsarımm ne tuhaf bilmiyorumm içimden bir hisssssss sankii kırmızılarla karşılaşakmışım gibii geliyorr neysee bekliyorumm iştee:18:

yok cnm adet bttıkten 7gun snra baslıcam..bgunn dra gttımmm.kan verdımmm adam yıne bısı demedııı sonuca gre karar verelım dedııı.adam yogun ya unutuoo bnce ne dedıgını ve ne karar verdıgınııı..son demlerını yasıoo bnm drrr..sonuca gre gıtmıcem ınsaallah ona artıkkk.sıktı kabak tadı verdıı yogun dıeee ılgı SIFIRRRRR...neyse bebişş gecmıs olsun katlancan yawrummm...bn sımıd banyoya gıdıommmm..gelırımmmmmm...kiisss uuu lolll

mecbur kaldinmi oyle bir yaparsinki nisa,sasarda kalirsin LOl, canim ne yapam sis, ya dah kotu olursa, cocuklarada makattan takiyolar ya anam, takcaz artik, hem niye takamazmisin allah allahhh

huyluyum ben bacım....:78::78:bakma ya öyle dediğimi bana kalsa hayatta iğne de olmazdım...bak neler yapıyoruz...örneğin normal yolla hamile kalabilen bi kadının ömrü boyu olabileceği vajinal muayeneyi bi tedavide oluyoruz...:92::92:nakadan felsefikim yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…