2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ya arkadaşlar hepinizden çook özür dilerim evdeki internette sorun vardı maalesef olmadı 5.gün 1. kalite iki embriyo ile olmadı kısmet demekten başka bişey yok ben toparlandım en az 6 ay rafa kaldırdımk bu olayı 2 tedaviden sonra çooook kilo aldım hemen diete başladım inşallah güzel bi tatil ile eylül ekim gibi düşünüyoruz. bu arada kocişimle kanka modundan çıktık belkiş kendi kendine gelirbizim kuzucuklar:))

kızzzz hlıycnn senn benii kızdırıyonn bakk adamm son deminşiii yaşıyormuşş bırakk bacımm gitt birr görüşş benimm hastaneylee sadecee konuşşş ne çıkarrrr yafff

harikasin nisa, yine guldurdun beni haklisin cnaim, insna basa geldimi nerler gogus geliyor, bunada sukur ne etcen, yedimiz igneler, vaginal kontroller, kan tahlileri kadin 10 cocuk dogursa bu kadar olmaz inanki

Hlycn her sey ne akdar nasip olsada canim, tedavi gordun eyr cok onemli, turkiye'de cok guzel yerler var sen hangi sehirdesin. bak burdaki arkadaslar o konuda sana daha yiy yardimci olur, degistir merkezini gotur butun bilgilerini, yeni bir doktora bir on gorusme yap bakalim belki senin doktorun akcirdigi bir nokta bulurlar cnaim, yogun ilgiyse sana zamani yoksa baska yere bosver kaybeden ooo, ama butun dosylarini al her zaman kopyesini iste, hadi hayirlisi cnaim,ben bahceci, maya, yada umut iyi diye duydum

kızlar idrarda baktım sanırım çıktı ..yani biraz silik ama ...ellerim titryo ne yapcam
her gün tekrarla.. yada kanda baktır.. yada gününü bekle...valla bnde bilemedim..hayırlı olsun canım..
canım inşallah diğerinde muradınıza erersiniz...toparlanmana sevindim...
harikasin nisa, yine guldurdun beni haklisin cnaim, insna basa geldimi nerler gogus geliyor, bunada sukur ne etcen, yedimiz igneler, vaginal kontroller, kan tahlileri kadin 10 cocuk dogursa bu kadar olmaz inanki
dimi dimi...

guleyım mııı aglayayaım mı bana bısey soleyın allah askına degerım 6.5dan 26.6 ya cıkmıs hala ınanamıyorum bu tutunmaya ı calısıyo bu kımyasal gebelık mı bu adet mı bu ne yaaaaaaa dru aradım hemen fıtıle devam dedı 2 gun sonra tekrar test dedı bu degerlerle cok umıtlenmeyelım ama gebelık elde ettıgımı de bılıyorum dedı transfer gunumu saymazsak 11.gunummmm bana yorum yapın allah rızası ıcın....ben de kaldıgım sayfadan berı okuyayım ne yazdıgınızı....bu arada kanamam devam edıyor

pınarcımmm canımm üzlmee bu hepimizinn yaşayabileceğii
bir durumm inşallahh eylüldeki tedavinn poziff olurr canımm belkii dediğin gibii normall yoldann işallaahhhhhhhhhhhhhhhhh

güll gülllll...hamilesinnnn...bugün 2 upa dahaaa...darısı bşımızaaa...bence doktor temkinli davranıyor sadece...ay ayşecim çok sevindimmm

çok geçmiş olsun.. rabbim sabır versin..ne güzel positif görmek güzel seni böyleee.. İnşallah kendiliğinden hamiş kalırsın

kızzz ne güzell değerinn artmışş senn kimyasal la felann üzmee canınıı bebek bebekk buu annesii

Allahhhhhhhhhhhhhhhh canım çatlşattın bizi beeeeee oleyyy biz sana dedikk bebiş ordaaaaaaaaa bakk dayandı annesiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyyyy çok sevindim canım inan gözlerim doldu... hadi bakalım çok dikkat et sakın kalkmaaaaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyy işte bu çok yii geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…