guleyım mııı aglayayaım mı bana bısey soleyın allah askına degerım 6.5dan 26.6 ya cıkmıs hala ınanamıyorum bu tutunmaya ı calısıyo bu kımyasal gebelık mı bu adet mı bu ne yaaaaaaa dru aradım hemen fıtıle devam dedı 2 gun sonra tekrar test dedı bu degerlerle cok umıtlenmeyelım ama gebelık elde ettıgımı de bılıyorum dedı transfer gunumu saymazsak 11.gunummmm bana yorum yapın allah rızası ıcın....ben de kaldıgım sayfadan berı okuyayım ne yazdıgınızı....bu arada kanamam devam edıyor
kızlaarrr nee kaprisliyimm demiii .... benimm ayaklarımm donuyorr 2 gündürr ısıtamıyorumm çorplarr patiklerr amaa yokk donuyorrrlarr
ne kaprisi canım yaa...bnde çok üşüyorum...
guleyım mııı aglayayaım mı bana bısey soleyın allah askına degerım 6.5dan 26.6 ya cıkmıs hala ınanamıyorum bu tutunmaya ı calısıyo bu kımyasal gebelık mı bu adet mı bu ne yaaaaaaa dru aradım hemen fıtıle devam dedı 2 gun sonra tekrar test dedı bu degerlerle cok umıtlenmeyelım ama gebelık elde ettıgımı de bılıyorum dedı transfer gunumu saymazsak 11.gunummmm bana yorum yapın allah rızası ıcın....ben de kaldıgım sayfadan berı okuyayım ne yazdıgınızı....bu arada kanamam devam edıyor
fıstık hadi gözün aydın bırak artık kuruntuları diycem ama bende aynıyıö ne olur mutlu ol yaaa yaşasın bebiş geliyoooodarısı hepimize inşallah...
daha 374.sayfadaydım ama sırf senın ıcın geldım son sayfaya benım de sadece rahımımdekı vardı bılıosun gercı gelıstı mı bu bıokımyasal gebelık mı bılmıyorum ama sonucta onemlı olan rahımındekı 9 dollenen yumurtadan 8i ılerlemedı benım de cnm lutfen umutlu ol
güll gülllll...hamilesinnnn...bugün 2 upa dahaaa...darısı bşımızaaa...bence doktor temkinli davranıyor sadece...ay ayşecim çok sevindimmm
kızzz ne güzell değerinn artmışş senn kimyasal la felann üzmee canınıı bebek bebekk buu annesii
Allahhhhhhhhhhhhhhhhcanım çatlşattın bizi beeeeee oleyyy biz sana dedikk bebiş ordaaaaaaaaa bakk dayandı annesiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyyyy çok sevindim canım inan gözlerim doldu... hadi bakalım çok dikkat et sakın kalkmaaaaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyy işte bu çok yii geldi
nazayse hadi gozun aydin canim, benim bosuna uzuldun bizleride uzdun, insa. boyle katlana katlana devam etcek, kizlar ben uzanmaya gidiyorum absim fena benim, listeyi duzenleyip kupani vercem ins. simdi bi dinlenmeye cekilem, sonra araniza donerim canlar size iyi sohbetler
cok sevindim canim, rabbim ayrdmcin olsun
kızlar idrarda baktım sanırım çıktı ..yani biraz silik ama ...ellerim titryo ne yapcam
canımmm bak ne güzel işte artmş bak bende 18 den kaça geldim kesemizi bile gördük şükürler olsun,ınş seninde artcak benimde kanama olunca bende üzülmştüm ama bana iğne çok fayda verdi kanamam kesildi şükür keşke dr un sanada iğne verseydi o daha iyi ama daha iyi bilir senin kendi dr un sonçta,sen nerdeydin canım hangi merkezdi seninki,ayyy çok mutlu oldum,bu nisan ayı çok bereketli oldu maaşallah peygamberimizin hürmetine çok inandım ben
darısı sonuç bekleyen arkdaşlara olsun
kızlar sonucum geldiiii 9.gün 65.30 13. gün 282 nasılll
doktorumu aradım tamam hayırlı olsun 15 gün sonra ultrason için randevu alırsınızı dedi ben bişi anlamadım kızlar sonucum nasıll ay içime bir şüphe düştü niyeyse,
nazeysen çok merak ettim inşallah değerin katlanmıştır
nm sen cok umutluydun ınsallah bu sevınclerımız bosa cıkmaz caresızlık bu ıste.Allah senden de razı olsun o goruyo senın bana ne kdr destek oldugunu.....İnsallahhhh devamı gelır gelır mı gelmez mı bılmıyorum ama kucuk bı umıt yeserdı sankı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?