2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

nazayse hadi gozun aydin canim, benim bosuna uzuldun bizleride uzdun, insa. boyle katlana katlana devam etcek, kizlar ben uzanmaya gidiyorum absim fena benim, listeyi duzenleyip kupani vercem ins. simdi bi dinlenmeye cekilem, sonra araniza donerim canlar size iyi sohbetler

cok sevindim canim, rabbim ayrdmcin olsun

kızlaarrr nee kaprisliyimm demiii .... benimm ayaklarımm donuyorr 2 gündürr ısıtamıyorumm çorplarr patiklerr amaa yokk donuyorrrlarr

ne kaprisi canım yaa...bnde çok üşüyorum...

normalde de üşüyen bir insanımm amaa bu ayrıı kar da kalmışş gibiiii kızlarr ben kaçıyoruumm rana gelmiycekk inşallah iyisindirr bebeğindee iyidirr canımm yinee uğrarımm arkadaşlarr öüptmm hepinizee

fıstık hadi gözün aydın bırak artık kuruntuları diycem ama bende aynıyıö ne olur mutlu ol yaaa yaşasın bebiş geliyoooo darısı hepimize inşallah...

fıstık hadi gözün aydın bırak artık kuruntuları diycem ama bende aynıyıö ne olur mutlu ol yaaa yaşasın bebiş geliyoooo darısı hepimize inşallah...

daha 374.sayfadaydım ama sırf senın ıcın geldım son sayfaya benım de sadece rahımımdekı vardı bılıosun gercı gelıstı mı bu bıokımyasal gebelık mı bılmıyorum ama sonucta onemlı olan rahımındekı 9 dollenen yumurtadan 8i ılerlemedı benım de cnm lutfen umutlu ol

umutluyum canım umutluyum 7 hücreli kalitesi iyi dedikleri bi yumurtam var içimde kasık ve bel ağrım var inşallah her şey güzel olacak lütfen mutlu ol fıstık yiğenimi üzme....

güll gülllll...hamilesinnnn...bugün 2 upa dahaaa...darısı bşımızaaa...bence doktor temkinli davranıyor sadece...ay ayşecim çok sevindimmm

nisa ya cok kaptrmıycam kendımı hayırlısı allahtan cnm cok tesekkur ederım allah razı olsun benımle nabız tuttunuz....allah bın kere razı olsun....

nm sen cok umutluydun ınsallah bu sevınclerımız bosa cıkmaz caresızlık bu ıste.Allah senden de razı olsun o goruyo senın bana ne kdr destek oldugunu.....İnsallahhhh devamı gelır gelır mı gelmez mı bılmıyorum ama kucuk bı umıt yeserdı sankı....

canımmm bak ne güzel işte artmş bak bende 18 den kaça geldim kesemizi bile gördük şükürler olsun,ınş seninde artcak benimde kanama olunca bende üzülmştüm ama bana iğne çok fayda verdi kanamam kesildi şükür keşke dr un sanada iğne verseydi o daha iyi ama daha iyi bilir senin kendi dr un sonçta,sen nerdeydin canım hangi merkezdi seninki,ayyy çok mutlu oldum,bu nisan ayı çok bereketli oldu maaşallah peygamberimizin hürmetine çok inandım ben
darısı sonuç bekleyen arkdaşlara olsun

cnm bnm allah razı olsun ama verme sımdı bana kupa nolurrrr cok korkuyorum dr bı tamam desın.Seni cok seviyorum sıla senın sayende tum kızlar burdayız.....

valla cnm bnmm evet 6.5 dan 26.6 ya cıkmıs ınanamıyorum anlara bu nasıl bısey transferın 1.gununu saymazsan bugun 11.gunum valla dr umu bugun de aradım fıtıle devam dedı ıgne verse ben stresten tutamam bebegı cok korkuyorum basta konusmustuk belkı de bu yuzden allahım ınsallah kanamam durur ve degerım artar ınsallahhh sen bana umutsun sımdı 18lerden cıktın bu degerlere kacıncı gun 18dı benım 11.gun 26 mı dıyelım sımdı

içini rahat tut ve ona sımsıkı sarıl bence boşuna kendini yıprattın bide alacağın olsun çok geç haber verdin

harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................................

nazeysen çok merak ettim inşallah değerin katlanmıştır

cnmm valla 6.5 dan 26.6 ya cıkmıs sevıneyım mı uzuleyım mı kımyasal mı normal mı bılemedım ama ıcımde bıseyler oluyo dusundun sordun allah razı olsun.....2 gun sonra testı yenılıycez...

duygulandırma beni şimdiiii caım benim değerin 3. e katlamışşş maşallahh bir savaşçı geliyorrr inşallahh.. evet keşke iğne olsa ya iğne çok faydalı kız bende çok korkuyordum ama valla bebişi hayal edip yatıveriyorum masayaaa doktoruna sor sen arada hadi bakalım canım onlara iyi bak skaın yorma kendini ve bizi sakın merakta bırakmaaaa bebişlerimiz bir doğucak bak kısmetse inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…