2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canım 9.gün kanama olunca koştuk hastneye ve değer 18 çıktı
11.gün 42 çıktı

zaten değerin ne çıktığı değil katlaması önemliymiş,bak en son benim 612 idi sonra 3000 çıktı,bu yüzden hiiiç dert etme,sürekli dua et,bende ediyorum sana,ya mübdiyi ihmal etme,ınşş değerlerin artcak ve sende keseyi görceksin ınşş bak demedim mi diycem sana

cnmm valla 6.5 dan 26.6 ya cıkmıs sevıneyım mı uzuleyım mı kımyasal mı normal mı bılemedım ama ıcımde bıseyler oluyo dusundun sordun allah razı olsun.....2 gun sonra testı yenılıycez...

hayatım kimyasal dediğin düşüşe geçer yaff düşünem bırak bak katlıyorrrrrrrrrrr haydeeeee sevşnme zamanııı

silanzcım hadi canım yeni kupaları verrrrr

nazayse canım nerdesinnnn yaaa merak ediyorum seniii hadi güzel haberleri ver bize artık

ayduman cok merak etmıssın benı bıtanem ya cok sao allahım senı bu guzellıklerınden ayırmasın bılmıyorum kafam karısık sayfa sayfa hepınızı okuyoru hıc usanmadan ole cok sevıyorum kı sızı hıc bır seyınızı kacırmak ıstemıyorum 377deyımmm....

Kislarr nassaysemizz kocisiyle kutlama yapiodurr.mutlu hberle gelck insaallahhhjj cnmm yaaaa koca köbüsluuu annnee

cnm bnm ya ıcıne mı dogdu deger artacak dıye bebegım ya ama yok ınana ne kutleme ne bıse gozlerımız dolu dolu rabbımıze sıgınıyoruz....bugun kayınvalıdemden eve dondum yolda cok agladım bole elımız bos donuyoruz dıye ben onda 1 ay falan kalacaktım sora olesıne test verdık eve geldım esım aradı deger 26 dıye ınanamadık hala ınanamıyoruz ama cok da kaptrmıyorum kendımı sımdı esım kayınvalıdemı almaya gıttıııı

kızlar ben geldim ama koca bir sıfırla gene olmadı çok üzgünüm:95::95::95::95::95::95::95::95:

yabanguluuu nasıl ya degerın kac sımdı benım gbıysen artabılıo gercı benımkı nası bıse daha cozmus dıılım ama allah buyuktr.kac degerın sımdı erdal beyı aradın mıııı

kızlar ben geldim ama koca bir sıfırla gene olmadı çok üzgünüm:95::95::95::95::95::95::95::95:

dondurulmuşlarım var ama eşim bu defa yanaşmıyo uzun bir süre denemek yok bir daha diyo üçüncü denememde nagatif ne yapacağımı bilmiyorum

canım öncelikle geçmiş olsun diyorum,hepimizin korkuyla beklediği ve yaşamak istemediği bi durum bu
biraz zaman ver kendine hem vücudun da toparlansın ruhunda, eşinde o arada daha sakin ve mantıklı düşünecektir

yabanguluuu nasıl ya degerın kac sımdı benım gbıysen artabılıo gercı benımkı nası bıse daha cozmus dıılım ama allah buyuktr.kac degerın sımdı erdal beyı aradın mıııı

kızlarrrrr bugün yaşadıklarım sanki türk filmi gibiydi inanın sayfaları okuyamadım biraz sonra tek tek okuyup yatıcam kanamam sabah tekrar vardı aglayarak dr gittim bthcg düşüşüne göre bişey diyebilirim demezmi dr bir taraftanda bişey olmaz vs beni öyle görünce telaş yaptı oda kanı verdim geldim 4saaat arayan yok çıldırcam arıyorum daah çıkmadı diyorlar hiç bukadar bekletmezlerdi dr sonunda aradı buraya çabuk gelebilirmisiniz diye düşükmü yapıyorum söyleyin diye yalvarıyorum telefonda atladım gittim hemen aldılar odaya bir baktıı kese göründü melegiiiiiiiiim ben hala şaşkın degerin 1000bulunca gözükür dedik ondan çagırdık dedi o igrenç masadayken ben korkumdan ne keseye sevinebildim nede net görebildim aglamak gülmek hepsi bir anda düşük için igne verdi ve dinlenmemi hala az lekelerim var inş geçer çarşamba tekrar bakılacak bthcgye işte böyle hepinizi seviyorum dualarınız ve yanımda oldugunuz için çoook teşekkür ederim

Son düzenleme:

cnmm sana 50 kere soledımm bırrk test yapmayıı bıtanem yaaaaa baksana benım 9.gun kanda 6.5 cıktı bu hıc ıdrarda cıkar mıymıs sımdı bıle degerım cok dusuk 26 sımdı bıle cıkmaz kı 11.gun butanemm benı dusunmussun allah razı olsun ınsallah bnm gbı stres yasamadan yuksek degerle geleceksın ınsallah cnm....

ohhhh şükürler olsun ne güzel haber bu böyle
maaşallah
tebrik ederim canım bi kaç gün sonrada ınş kalğ atışlarını duyarsın

maşallahh canım maşallahhhhhhhhhh ayyyyyy yarabbim ne büyüksünnnn çok sevindim merak etme kanamanda durur canım inaşşal Allahın izniyle bir svaaşçıda sende varmış baksanaaa gözün aydın canım benim allah tamamına erdirsin..

ohhhh şükürler olsun ne güzel haber bu böyle
maaşallah
tebrik ederim canım bi kaç gün sonrada ınş kalğ atışlarını duyarsın

inş bitanem saol destegin için ama kesenin içini göremedik yani cahilligime ver içi sonra gözükür dedi drum yani kalp atışlarını duymak görmekmi demek?

386 dayım ben okudukca yenı yazılar gelıo yakalarsam sızı ıı ama bana moral oluyo nısacım yıne sen ve sılacım sen benı merak etmıssınız tesekkur etmek ıstedım tekrar..

nazayse harikasın ben hiç duymadım dedim sana dimiiii 6lı rakamla hamile olmayanı rabbiiiiiiiiiiiim büyüksün bize bagışla meleklerimizi sımsıkı tutunsunlar onları caından çok seven annelerine bu arada birinin degeri artmış kiminki aaa yetişemiyorum sayfalara kızlar kusura bakmayın

ılacımm ust kısım agız olmasın ya agızdan alan da varmıs yan etkısı dha fazlaymıs ama sen bıdaha or o makat olsa olsa alt taraf olur :)

canım benim sürekli bi olumsuzluk içindesin nolur yapma bunu
kırmızı falan görmeyeceksin,
hem hepimiz bunu baştan kabullenerek girdik bu işe şansımız %50 ya olur ya olmaz
olmayacaksa bile niye şimdiden moralini bozuyorsuz umutsuzluga kapılıyorsun
bu güzel günlerin tadını çıkar
sen şuan hamilesin, sonuçta döllenmiş embriyo konulmadımı içine:)
eğer olurda 12 gün sonra pozitif çıkmazsa sonucun o zaman üzül,şuan hamile olmanın
tadını çıkar
benim gibi tedavide olan kimse yok galiba herkesin transferi olmuş bitmiş
sonuç bekliyo veya hamile? yok mu iğne kullanıp yumurta toplamayı bekleyen yahuuu?

ayyy ne kadar güzel pozitifff ,planlar yapılmış , tebrik ediyorum
iyi de kötü de hepimiz için kendimizi bırakmamız konusunda çok iyi bir örneksin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…