valla cnm bnmm evet 6.5 dan 26.6 ya cıkmıs ınanamıyorum anlara bu nasıl bısey transferın 1.gununu saymazsan bugun 11.gunum valla dr umu bugun de aradım fıtıle devam dedı ıgne verse ben stresten tutamam bebegı cok korkuyorum basta konusmustuk belkı de bu yuzden allahım ınsallah kanamam durur ve degerım artar ınsallahhh sen bana umutsun sımdı 18lerden cıktın bu degerlere kacıncı gun 18dı benım 11.gun 26 mı dıyelım sımdı
cnmm valla 6.5 dan 26.6 ya cıkmıs sevıneyım mı uzuleyım mı kımyasal mı normal mı bılemedım ama ıcımde bıseyler oluyo dusundun sordun allah razı olsun.....2 gun sonra testı yenılıycez...
nazayse canım nerdesinnnn yaaa merak ediyorum seniii hadi güzel haberleri ver bize artık
nerdesinniz yaaasonuçlarınızz nasılll
kızlar nazayşe den haber yok muuu:44:
Kislarr nassaysemizz kocisiyle kutlama yapiodurr.mutlu hberle gelck insaallahhhjj cnmm yaaaa koca köbüsluuu annnee
kızlar ben geldim ama koca bir sıfırla gene olmadı çok üzgünüm:95::95::95::95::95::95::95::95:
kızlar ben geldim ama koca bir sıfırla gene olmadı çok üzgünüm:95::95::95::95::95::95::95::95:
dondurulmuşlarım var ama eşim bu defa yanaşmıyo uzun bir süre denemek yok bir daha diyo üçüncü denememde nagatif ne yapacağımı bilmiyorum
Heyecandan sizleri kutlamayı unuttum. Dekopa, aydoğan tebrik ederim, sorunsuz, keyifli, doya doya yaşayacağınız bir hamilelik dilerim. Allah saglikla kucaklarıniza nasip etsin bebeklerinizi.
Buarada nazayseden ses yok dımı? Çok merak ettim onu , bütün gün aklimdaydi hep. Ofisimizde internet yok,esimin telinden girdim sırf nazayseye bakmaya. Umarım kutlama yapiyordur...
kızlarrrrr bugün yaşadıklarım sanki türk filmi gibiydi inanınsayfaları okuyamadım biraz sonra tek tek okuyup yatıcam kanamam sabah tekrar vardı aglayarak dr gittim bthcg düşüşüne göre bişey diyebilirim demezmi dr bir taraftanda bişey olmaz vs beni öyle görünce telaş yaptı oda kanı verdim geldim 4saaat arayan yok çıldırcam arıyorum daah çıkmadı diyorlar hiç bukadar bekletmezlerdi dr sonunda aradı buraya çabuk gelebilirmisiniz diye düşükmü yapıyorum söyleyin diye yalvarıyorum telefonda atladım gittim hemen aldılar odaya bir baktıı kese göründü melegiiiiiiiiim ben hala şaşkın degerin 1000bulunca gözükür dedik ondan çagırdık dedi o igrenç masadayken ben korkumdan ne keseye sevinebildim nede net görebildim aglamak gülmek hepsi bir anda düşük için igne verdi ve dinlenmemi hala az lekelerim var inş geçer çarşamba tekrar bakılacak bthcgye işte böyle hepinizi seviyorum dualarınız ve yanımda oldugunuz için çoook teşekkür ederim
kızlarrrrr bugün yaşadıklarım sanki türk filmi gibiydi inanınsayfaları okuyamadım biraz sonra tek tek okuyup yatıcam kanamam sabah tekrar vardı aglayarak dr gittim bthcg düşüşüne göre bişey diyebilirim demezmi dr bir taraftanda bişey olmaz vs beni öyle görünce telaş yaptı oda kanı verdim geldim 4saaat arayan yok çıldırcam arıyorum daah çıkmadı diyorlar hiç bukadar bekletmezlerdi dr sonunda aradı buraya çabuk gelebilirmisiniz diye düşükmü yapıyorum söyleyin diye yalvarıyorum telefonda atladım gittim hemen aldılar odaya bir baktıı kese göründü melegiiiiiiiiim ben hala şaşkın degerin 1000bulunca gözükür dedik ondan çagırdık dedi o igrenç masadayken ben korkumdan ne keseye sevinebildim nede net görebildim aglamak gülmek hepsi bir anda düşük için igne verdi ve dinlenmemi hala az lekelerim var inş geçer çarşamba tekrar bakılacak bthcgye işte böyle hepinizi seviyorum dualarınız ve yanımda oldugunuz için çoook teşekkür ederim
ohhhh şükürler olsun ne güzel haber bu böyle
maaşallah
tebrik ederim canım bi kaç gün sonrada ınş kalğ atışlarını duyarsın
ahh hlycn ahhh, hic iyi degilim anam cok sukur, iyiyim kiz alalhin gucune gitmesinde, yavrum ya benim vagina'nin ic kisim sisti, ilactan ayn etki yapti, basim agiriyor, ama bunada sukur, hemsire ile konusdum rahatladim biraz iste, nisa kafami karistirana kadar dermisim, LOL, ust kisimdan tak dediler bakalim saati gelsin ordan takcaz, LOL
sen neler yapiyosun bakalim, calisiyomuydun cnaim sen, yoksa benim aklimdami oyle kalmis, sogan suyu diyodun basladinmi?
canımm iyii yoluu yarılamışınn bebbeğimm inşallahh yumoşlarınn en kalitelii lerdenn olurrbende 5.günümü bitşrmek üzereyimm malümm ev hayatı fazla hareket etmemeye çalışıyorumm ama çok karamsarımm ne tuhaf bilmiyorumm içimden bir hisssssss sankii kırmızılarla karşılaşakmışım gibii geliyorr neysee bekliyorumm iştee:18:
ya arkadaşlar hepinizden çook özür dilerim evdeki internette sorun vardı maalesef olmadı 5.gün 1. kalite iki embriyo ile olmadı kısmet demekten başka bişey yok ben toparlandım en az 6 ay rafa kaldırdımk bu olayı 2 tedaviden sonra çooook kilo aldım hemen diete başladım inşallah güzel bi tatil ile eylül ekim gibi düşünüyoruz. bu arada kocişimle kanka modundan çıktık belkiş kendi kendine gelirbizim kuzucuklar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?