Nazeyseni çok merake ettim ne oldu acaba
ya arkadaşlar hepinizden çook özür dilerim evdeki internette sorun vardı maalesef olmadı 5.gün 1. kalite iki embriyo ile olmadı kısmet demekten başka bişey yok ben toparlandım en az 6 ay rafa kaldırdımk bu olayı 2 tedaviden sonra çooook kilo aldım hemen diete başladım inşallah güzel bi tatil ile eylül ekim gibi düşünüyoruz. bu arada kocişimle kanka modundan çıktık belkiş kendi kendine gelirbizim kuzucuklar:))
guleyım mııı aglayayaım mı bana bısey soleyın allah askına degerım 6.5dan 26.6 ya cıkmıs hala ınanamıyorum bu tutunmaya ı calısıyo bu kımyasal gebelık mı bu adet mı bu ne yaaaaaaa dru aradım hemen fıtıle devam dedı 2 gun sonra tekrar test dedı bu degerlerle cok umıtlenmeyelım ama gebelık elde ettıgımı de bılıyorum dedı transfer gunumu saymazsak 11.gunummmm bana yorum yapın allah rızası ıcın....ben de kaldıgım sayfadan berı okuyayım ne yazdıgınızı....bu arada kanamam devam edıyor
guleyım mııı aglayayaım mı bana bısey soleyın allah askına degerım 6.5dan 26.6 ya cıkmıs hala ınanamıyorum bu tutunmaya ı calısıyo bu kımyasal gebelık mı bu adet mı bu ne yaaaaaaa dru aradım hemen fıtıle devam dedı 2 gun sonra tekrar test dedı bu degerlerle cok umıtlenmeyelım ama gebelık elde ettıgımı de bılıyorum dedı transfer gunumu saymazsak 11.gunummmm bana yorum yapın allah rızası ıcın....ben de kaldıgım sayfadan berı okuyayım ne yazdıgınızı....bu arada kanamam devam edıyor
daha 6.günüm sabah kan vercem artık
kızlarrrrr bugün yaşadıklarım sanki türk filmi gibiydi inanınsayfaları okuyamadım biraz sonra tek tek okuyup yatıcam kanamam sabah tekrar vardı aglayarak dr gittim bthcg düşüşüne göre bişey diyebilirim demezmi dr bir taraftanda bişey olmaz vs beni öyle görünce telaş yaptı oda kanı verdim geldim 4saaat arayan yok çıldırcam arıyorum daah çıkmadı diyorlar hiç bukadar bekletmezlerdi dr sonunda aradı buraya çabuk gelebilirmisiniz diye düşükmü yapıyorum söyleyin diye yalvarıyorum telefonda atladım gittim hemen aldılar odaya bir baktıı kese göründü melegiiiiiiiiim ben hala şaşkın degerin 1000bulunca gözükür dedik ondan çagırdık dedi o igrenç masadayken ben korkumdan ne keseye sevinebildim nede net görebildim aglamak gülmek hepsi bir anda düşük için igne verdi ve dinlenmemi hala az lekelerim var inş geçer çarşamba tekrar bakılacak bthcgye işte böyle hepinizi seviyorum dualarınız ve yanımda oldugunuz için çoook teşekkür ederim
içini rahat tut ve ona sımsıkı sarıl bence boşuna kendini yıprattın bide alacağın olsun çok geç haber verdin
pınarımmm benım deger 6.5 dan 26ya cıktı ya bılmıorum kımyasal mı ama bıseler var senın degerın kac cnm bnm 0 mı belkı bı uıt vardır heee....
bitanem nasıp nasıppppten oteye yol gıdılmesss...kaderrrımızde varsa olurrr umarumm sabır ve sebatla herseyı gusel hale gtrcezzzzzz....inşaallahh.yuce yaradanımmm silsileyı aliiyyye yüzü suyu hurmetıne hepımısı saglıklı bebeklerın saglıklı annelerı yaopsınnnn..üzülmee bitanemmya arkadaşlar hepinizden çook özür dilerim evdeki internette sorun vardı maalesef olmadı 5.gün 1. kalite iki embriyo ile olmadı kısmet demekten başka bişey yok ben toparlandım en az 6 ay rafa kaldırdımk bu olayı 2 tedaviden sonra çooook kilo aldım hemen diete başladım inşallah güzel bi tatil ile eylül ekim gibi düşünüyoruz. bu arada kocişimle kanka modundan çıktık belkiş kendi kendine gelirbizim kuzucuklar:))
ole cnmmm..şu tahlıllerıde gstercemm sonra duruma gre dr degıstrcem inşallahhh....kızzzz hlıycnn senn benii kızdırıyonn bakk adamm son deminşiii yaşıyormuşş bırakk bacımm gitt birr görüşş benimm hastaneylee sadecee konuşşş ne çıkarrrr yafff
bnce de bebişim sagol cvbın ıcnnnnHlycn her sey ne akdar nasip olsada canim, tedavi gordun eyr cok onemli, turkiye'de cok guzel yerler var sen hangi sehirdesin. bak burdaki arkadaslar o konuda sana daha yiy yardimci olur, degistir merkezini gotur butun bilgilerini, yeni bir doktora bir on gorusme yap bakalim belki senin doktorun akcirdigi bir nokta bulurlar cnaim, yogun ilgiyse sana zamani yoksa baska yere bosver kaybeden ooo, ama butun dosylarini al her zaman kopyesini iste, hadi hayirlisi cnaim,ben bahceci, maya, yada umut iyi diye duydum
kısıssııımmmmmmmmmanneeeeeeeeeeeeem amanda amannnnn kocana sole mucıze grcekk olduuu....onun bi eşii daha gelıooo.tebrıkler cnmsınnguleyım mııı aglayayaım mı bana bısey soleyın allah askına degerım 6.5dan 26.6 ya cıkmıs hala ınanamıyorum bu tutunmaya ı calısıyo bu kımyasal gebelık mı bu adet mı bu ne yaaaaaaa dru aradım hemen fıtıle devam dedı 2 gun sonra tekrar test dedı bu degerlerle cok umıtlenmeyelım ama gebelık elde ettıgımı de bılıyorum dedı transfer gunumu saymazsak 11.gunummmm bana yorum yapın allah rızası ıcın....ben de kaldıgım sayfadan berı okuyayım ne yazdıgınızı....bu arada kanamam devam edıyor
kızz bizz burda dokuz doğurdukk nerdesinn senndua et bebişinee onunn iyii haberlerii geldii affettimmm işin şakasıı birr tarafa çokk sevindimm caımm eeeeeee değerin kaçmişşş bu aradaa dinlenn radyosyondan uzak durr
ayyy ne kadar güzel pozitifff ,planlar yapılmış ,tebrik ediyorum
iyi de kötü de hepimiz için kendimizi bırakmamız konusunda çok iyi bir örneksin bize
canım 9.gün kanama olunca koştuk hastneye ve değer 18 çıktı
11.gün 42 çıktı
zaten değerin ne çıktığı değil katlaması önemliymiş,bak en son benim 612 idi sonra 3000 çıktı,bu yüzden hiiiç dert etme,sürekli dua et,bende ediyorum sana,ya mübdiyi ihmal etme,ınşş değerlerin artcak ve sende keseyi görceksin ınşş bak demedim mi diycem sana
inş bitanem saol destegin için ama kesenin içini göremedik yani cahilligime ver içi sonra gözükür dedi drum yani kalp atışlarını duymak görmekmi demek?
nazaysecim hayirli olsun canim
allah insallah ikimizinkinide tamamina erdirdin
kızlarrrrr bugün yaşadıklarım sanki türk filmi gibiydi inanınsayfaları okuyamadım biraz sonra tek tek okuyup yatıcam kanamam sabah tekrar vardı aglayarak dr gittim bthcg düşüşüne göre bişey diyebilirim demezmi dr bir taraftanda bişey olmaz vs beni öyle görünce telaş yaptı oda kanı verdim geldim 4saaat arayan yok çıldırcam arıyorum daah çıkmadı diyorlar hiç bukadar bekletmezlerdi dr sonunda aradı buraya çabuk gelebilirmisiniz diye düşükmü yapıyorum söyleyin diye yalvarıyorum telefonda atladım gittim hemen aldılar odaya bir baktıı kese göründü melegiiiiiiiiim ben hala şaşkın degerin 1000bulunca gözükür dedik ondan çagırdık dedi o igrenç masadayken ben korkumdan ne keseye sevinebildim nede net görebildim aglamak gülmek hepsi bir anda düşük için igne verdi ve dinlenmemi hala az lekelerim var inş geçer çarşamba tekrar bakılacak bthcgye işte böyle hepinizi seviyorum dualarınız ve yanımda oldugunuz için çoook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?