2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

pınarımmm benım deger 6.5 dan 26ya cıktı ya bılmıorum kımyasal mı ama bıseler var senın degerın kac cnm bnm 0 mı belkı bı uıt vardır heee....

gül canım hamişsin yaşasınnnn çatladık seni beklerken valla çok güzel yaaa allahım gördü ne kadar çok istediğini darısı diğer arkadaşların başına doktorun dediğinide takma benimki keseyi gördüğü halde daha erken çok ümitlenmeyelim diyo ne zaman doğurcem o zaman moral vercek doktor oleyyy çok sevindim yaaa

bu konuda yorum yapabilecek kadar tecrübeli değilim keske olsaydım:26:
ama ben umutla yaklaşıyorum
değerin katlandığına göre herşey yolunda demek ki?

harika kesesi görünmüş bir hamiş daha tebrik edrim allah kucağımıza almak nasip etsinn

kızz bizz burda dokuz doğurdukk nerdesinn senn dua et bebişinee onunn iyii haberlerii geldii affettimmmişin şakasıı birr tarafa çokk sevindimm caımm eeeeeee değerin kaçmişşş bu aradaa dinlenn radyosyondan uzak durr

içini rahat tut ve ona sımsıkı sarıl bence boşuna kendini yıprattın bide alacağın olsun çok geç haber verdin

kıs oglen fıtılımı bıle atmadım valla haberı alır almaz soledım hemen fıtılı taktım ondan sonra olu gbıydım test bıle vermeyecektım allahım cok da umutlanmayayım dıyorum ama.....bılemıyorummmm

pınarımmm benım deger 6.5 dan 26ya cıktı ya bılmıorum kımyasal mı ama bıseler var senın degerın kac cnm bnm 0 mı belkı bı uıt vardır heee....

canım çoook çok sevindim pozitifine negatifi aldıktan sonra bi o gün ağlamıştım bide şimdi tutamadım kendimi keşke benimde pozitif olsaydı bende sizinle aynı heyecanları yaşayabilseydim diye canım benim değirim birin altında yani umutsuzz kısmet değilmiş ne yapalım inşallah bundan sonraki denememde sağlıkla alırım evladımı kucağıma lütfen sende stres yapma bak ankaranın nereden nereye geldi değerleri belkide ikizleri olacak inşallah sağlıkla lütfen sende iyi düşün iyi olsun ve banada dua et olurmu:)) belki meleğim kendiliğinden gelir.....

bitanem nasıp nasıppppten oteye yol gıdılmesss...kaderrrımızde varsa olurrr umarumm sabır ve sebatla herseyı gusel hale gtrcezzzzzz....inşaallahh.yuce yaradanımmm silsileyı aliiyyye yüzü suyu hurmetıne hepımısı saglıklı bebeklerın saglıklı annelerı yaopsınnnn..üzülmee bitanemm
kızzzz hlıycnn senn benii kızdırıyonn bakk adamm son deminşiii yaşıyormuşş bırakk bacımm gitt birr görüşş benimm hastaneylee sadecee konuşşş ne çıkarrrr yafff
ole cnmmm..şu tahlıllerıde gstercemm sonra duruma gre dr degıstrcem inşallahhh....

bnce de bebişim sagol cvbın ıcnnnn

kısıssııımmmmmmmmmanneeeeeeeeeeeeem amanda amannnnn kocana sole mucıze grcekk olduuu....onun bi eşii daha gelıooo.tebrıkler cnmsınn

canıııım bende dokuz dogurmayı yaşadım hatta merkezi salladım bugün haha millet hıçkıra hıçkıra aglayan biri görüp gülerek odadan çıkan bir deliyi görme şansını yakaladılar annem falan vardı koşmuş gelmiş öyle olunca anca girebildim degerim 1200 ay sen niye böyle karamsarsın bakıyım ümitli ol ilk degil senin olumlu sonuç alcaz inş bir iyileşiyim bebşimi bir görüyüm inş kan testine yanındayııııımm

Oleyyyyyy..... Nazayse bugün duydugum en güzel şey, nasıl mutlu oldum anlatamam. Ağlıyorum deminden beri, gerçi ben ağlayacak yer arıyorum orası ayrı:))) ayyyy ayyy çok sevindim, bütün gün seni düşündüm, dualarım hep tanınsaydı yeminle. Kıyamam sana neler yaşadığını tahmin bile edemiyorum ama gecti hepsi. Bak sonucun katlanmış, daha da artacak hayirlisiyla.

Ohhh valla çok rahatladım. Valla moral oldu bu bana, kız ayse şimdi sen bana dua et en taze anne sensin tutar senin duaların) sırada nisa ile ben varım. Bize dua et arkadasım...

ayyy ne kadar güzel pozitifff ,planlar yapılmış , tebrik ediyorum
iyi de kötü de hepimiz için kendimizi bırakmamız konusunda çok iyi bir örneksin bize

herşey bizim için bazen üzülüyorum ama genelde çok iyiyim çok şükür inşallah test sonucu bekleyen herkes pozitifi görür

Oleyyyyyy..... Nazayse bugün duydugum en güzel şey, nasıl mutlu oldum anlatamam. Ağlıyorum deminden beri, gerçi ben ağlayacak yer arıyorum orası ayrı:))) ayyyy ayyy çok sevindim, bütün gün seni düşündüm, dualarım hep yanindaydi yeminle. Kıyamam sana neler yaşadığını tahmin bile edemiyorum ama gecti hepsi. Bak sonucun katlanmış, daha da artacak hayirlisiyla.

Ohhh valla çok rahatladım. Valla moral oldu bu bana, kız ayse şimdi sen bana dua et en taze anne sensin tutar senin duaların) sırada nisa ile ben varım. Bize dua et arkadasım...

saol cnm allah razı olsun ya mübdiyi bımıyorum ama bakıcam netten.

inş bitanem saol destegin için ama kesenin içini göremedik yani cahilligime ver içi sonra gözükür dedi drum yani kalp atışlarını duymak görmekmi demek?

canım benim şimdilik sadece kese görünüyor kalp atışı 10 gün sonra ınş daha bende duymadım ınş duyarız hepimiz

cnmmm ben de dusmusum derdıme sana daha tam ne olduunu anlamadan guzel haberle geldın hamd olsun rabbıme...cok sukur cok sukur cok sukur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…