2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canım yeni gördüm üzüldüm inşallah bir dahaki denemende tutar ya bende negatif alırsam acaba yine böle pozitif olurmuyum bilmem ama böle pozitif olman çok güzel yaa

canım yeni gördüm üzüldüm inşallah bir dahaki denemende tutar ya bende negatif alırsam acaba yine böle pozitif olurmuyum bilmem ama böle pozitif olman çok güzel yaa

Saol bitanem
ne yapayım canım sabaha kadar ağlasam test sonucum pozitif olmıyacakki ilkinde kendimi çok hırpalamıştım amaa 2.de çok sakinim

bornova şifa erol tavmergen.

ben tedaviden once, kent hastanesi ısraıl aruf, symrna funda hnm, şifa erol tavmergenle gorustum. hepsinin tavrı aynı geldi bana. gel hallederiz. daha önce de yazmıstım, koyun muamelesi yapıyor hepsi, kelle başı hesabı, hepisnden aldıgım hıs buydu. denemeden once ameliyat olmam gerekıyordu, ameliyat ıcın de cok arastırdım en deneyımlı erol tavmergenmıs oyle duydum herkesten, onda karar kıldım. ameliyatı o yapınca denemeyı de onunla yaptık. sonuc negatıf, salı gunu aldım sonucu, hala beklıyorum musait olsun da goruselim dıye, arıyorum tek cvp vaktı yok. p.tesi icin randevu alabıldım bakalım. anlayacagın memnun değilim.

bu çok narın bır durum bence, hekim olmak dısında psıkolog da olmalı doktor. anlamalı bızı, içinde bulundugumuz durumun gergınlıklerını, cok degıl belkı ama bır ıkı kere yarım saat ayırabılmelı. konuşmalı, dınlemelı aksı halde cok gergın oluyorum ben. cok meraklıyım, sorularım cvpsız kalınca geriliyorum, zaten gergın bır sureç offff ne yapmalıyım bılemıyorum.

sen nereyı dusunuyorsun var mı aklında bır yer? unutmadan ben bır tek ırenbeyle gorusmedim, onları aradım on gorusme ıcın ılgılenmedıler, gelin ayarlarız dediler o kadar. icimden gıtmek gelmedi.bır tek onlarla gorusmedim.

canım öncelikle irenbeye sakın gitme derim ben ilk tedavimi orada başlamıştım nurettin hocayla ama adama bişey sormak ne mümkün dövecek gibi cevap veriyor ilgisiz sertmi sert sakın gitme benim psikoljimi bozdu tedaviyi yarıda bıraktım smyraya geldim evet ilgi alaka iyi ama dediğim gibi başarı oranı pek yok gibi ben şimdi başka şehirlerdeki merkezleri araştırıyorum kayınvalidem antalyada oturuyor oradaki merkezleri araştırıyorum birde orda denemek istiyorum ama daha tam karar vermedim araştırıyorum istanbul bursa farketmez misafirhaneleri olan merkezler var bakalım artık nasip kısmet

canım gerçekten haklısın pozitifi gören zaten mutlu oluyor ama doktorlar negatif olanlara daha iyi açıklamalar yaparak bizlere yardımcı olabilirler ama nerde aldım paranı bir dahaki sefer görüşürüz bu neticede senin duyguların onlara göre boş ben inan artık ailemdekilerle bu konuyu konuşmak bile istemiyorum ilkinde herkesin haberi, vardıbirde açıklama yapmak zorunda kaldım herkese çok zorlandım zaten konuşmaya mecalim yok üzülme demeleri bile saçmaydı

cok haklısın cnm, bunları yasamamak ıcın ben kımseye soylemedım. eşim ve ben bılıyorduk sadece, ama sonuc negatıf olunca yanımda esim dısında bırının olmasını cok ıstedım. sadece onunla konusabıldıgım, ona aglayabıldıgım ıcın cok yıprandı,erkekler ne yaparsa yapsın bızım gıbı yasayamıyor, duyguları bızım gıbı olamıyor, oyle anlar oluyor kı baslarım bebegıne bana sen lazımsın dıyor, o anda ben de cok uzuluyorum onu bu kadar yıprattıgım ıcın susuyorum. aman zor ıste, oyle de zor boyle de...

hakkımızda hayırlısı diyorum sureklı, mevlam bızleri de guldursun tez zamanda...

tesekkur ederim tavsıyen ıcın.umarım aradıgın yeri bulursun, umarım mutlu haberını alırsın bı rsonrakı denemende , allah yanımızda olsun...

kılzar hepınıze ayrı ayrı tamamıyle hak verıyorum cok haklısınız.doktor dedıgın cok ılgılı olmalı evet baska hastası da var ama ılgılı olmalı o yuzden cok kalabalık merkezlerı secmeme taraftarıyım ben benım merke cok bılınmıyor ama adamların ısı gucu kısırlık baska hıc bır seyle ılgılenmıyorlar druma cok guvenıyorum az once aradım dedım kı kan vermek ıstıyorum kanım bıter mı sın 1.5 ayda 13 tup vermısım hayır dedı verebılırsın cepten aradım bıde.sakın bır merkez gercı pozıtıf mı bılmıyorum ama sonucum sonucta cok emmnunum bıdaha olsa bıdaha o dra gıdıcem.sonucum olumlu olsun tavsıye edıcem sıze.
evet negatıf cıkınca erkekler bızım kdr takılmıyolar maalesef bız daha duygusalız canlarım ama bu mutlulugu onlar hıssedemeyecek kı bızım kadar.tekme atıgını hareket ettıgını uyudugunu uyandıgını o mu bılecek bız kadar duygusal olsunlar??? hatta ancak kucaklarına alınca anlıyolarmıs baba olduklarını...uzulmeyın hemen yenı tedavı surecını planlayın lutfen.cok ıse yarayacak bakın....

test günüm bugün ...kimsenin aklınada gelmedi sanırım önemli değil

Canim benim kimsenin aklina gelmedi degil, ama bir mutluluk haberinle sevindik, sonra ne oldu anlamadik inanki, dun aksam yatmadan bir bakayimd edim sil demistin karnim agira agira inanki sildim uzulerek duzenledim, ne yazacagimi bilemedim, cikmadik candan umit kesilmez, ne mucizeler gorduk kendimden biliyorum hemen niye yikildin sen bakalim, nasip cnaim, sen cok uzmusun kendini, rabbim yardimi ile insllah bugun guzel haberler alirsinda, guler gecersin herseye, allah yardimcin olsun olmazsada inanki dunyanin sonu degil, canim bunu 4, kez denemis biri olarak soyluyorum, vakti geldimi olcak mutlaka buna inan gerisini rabbime birak

malesef negatif...çok üzgünüm...

bu 4. denemeden çok umutluydum ama yine nasip değilmiş...

kızlar değerim 95 e düşmüş çok üzgünümm şuan kabus gördüp uyanmak istiyorum neden böyle oldu anlayamadım hiçbir sorun yoktu doktoruma hala ulaşamadım

Dekopa canim nasil oldu bu ya, doktor ne dedi, degerin gene yuksek ama dusu neden olmus alabilir, inanki cok usuldum, yarin nasil gelcek bilmiyorumbedne korkmaya basladim, bu kadar olumsuzluktan sonra neyseki gulnihal sevindirdi bizi, daha ilk sayfalradayiim insallah ayzmisindir doktorun ne dedigini, insallah katlanicak guzelim, bugunh mubarek gun 45 dakika sonra kurana gitcem butun arkadaslarima dua etcem, en bastada sen inanki rabbim yardimcin olsun

kızlar aranızda daha önce histeroskopi çektiren var mı?nasıl bi işlem bana anestezi vereceğim sana dedi doktorum.sonrasında çok ağrı oluyor mu?bir de kaça çekiyorlar bilen var mı?

Nisa canim mubarek ramazan ayinda bol bol dua edersin, insallah tedavinde bu sefer cok guzel haberler alcaz. Ben Histeroskopi hemen hemen her tedaviden once oldum, burda ucretsiz, devlet veriyor daha dogrusu bir tek onu :) bir gece onceden antiboyotik veriyolar, bakteria olaylarina akrsi, sabah, agri kesici aliyosun bir saat onceden, canim benimki haifi agrili olmustu, kramp filan girmisti, hafifde kan gelmisti, anestezi filan yoktu, ama bende once bir kadin vardi sesi yankilandi hastaned hatta daha oonce yaptirmamis olsam kacicaktim inanki, kisiden kiseye fark ediyor olabilir ama oyle korkulcak birsey degil,, tuplerine bakcaklar

Canim en azindan sifir degil bunada sukur, umudumuz var rabbim yardimcin olsun, guzelim biz pozitif dusuncez ve pozitif sonuc alcak 50 neymis 60 cikcak insalalh... cokda firlamasin o zamanda korkuyoi insan HAdi tebrikelr ins, boyle hep ilerliycek

rahmine bakacam dedi doktorum anestezi verip...yapışıklık falan var mı diye ...bile göremiyorum ultrasonda ama önlem alalım yinede dedi..biliyor musun sılacım benim negatif almamın sebebi psikolojik olarak aşırı takmam olabilirmiş.o yüzden bidaha ki sefere rahat olmam için ilaç verecek.gerçe büyük ihtimalle doğru çünkü ben psikolojimden dolayı kalp spazmı geçiren biriyim ki tedavi sırasında da geçirmiştim

malesef negatif...çok üzgünüm...

bu 4. denemeden çok umutluydum ama yine nasip değilmiş...

arkadasım geçmış olsun, cok taze acım o yuzden bılıyorum kı ne desem bos, uzuleceksın, canın yanacak ama elden ne gelir, bu da gececek. sen benden daha deneyımlısın daha ıyı bılırsın, ınsanız ve umutla yasıyoruz. her yenı gun daha az acı, daha cok umut getiriyor.

cok geçmış olsun, acını hafıfletmese de bız buradayız, ılac olmasa da yanındayız...

Canim en azindan sifir degil bunada sukur, umudumuz var rabbim yardimcin olsun, guzelim biz pozitif dusuncez ve pozitif sonuc alcak 50 neymis 60 cikcak insalalh... cokda firlamasin o zamanda korkuyoi insan HAdi tebrikelr ins, boyle hep ilerliycek

canım evet bende 0 yada 1 görmediğim için şükrediyorum ama çokda korkuyorum acaba artacakmı diye.inşallah dediğin gibi pazar günü 60 ları görürüm.sağol canım dualarını esirgeme nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…