2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

yarın canım...

Rabbim hakkında hayırlı olanı versin canım
caanını sıkma mideni de bulandırma
kese neden yamuk olur kiii açıklama yapmadı mı sebebi neymiş
ilaçla düzelecek bişeyse yine de moralini bozma nasıl olsa kendi dr daha çok aydınlatacaktır seni
bir de lekelenmen varsa istirahat et canım kendini yormaaa

sağol canım korkuyo insan kolay ulaşmadığımız için bebeklerimize 10 gün rapor yazdı yatıyorum evde lekelenmem çok az keseyle ilgili bir açıklama yapmadı en iyi bilgiyi doktorumdan alıcam sanırım.. benim durumumda olan başka ardaşlarda varmış nette okudum bebekleri sağlıklıymış umarım benimde öle olur..ama miniğimin kalp atışlarını duymak çok güzeldii

canım sen duydun mu maaşalh kalp atışlarını
senn transfer ne zamandı
ayyy herkesler duydu ben duymadım yaaa

canım sen duydun mu maaşalh kalp atışlarını
senn transfer ne zamandı
ayyy herkesler duydu ben duymadım yaaa

duydum canım aslında 9 da duyucaktım ama mecbur kalınca gitmeye ben duyulmaz demiştim baştan ama duyulduda zayıfmış kalp atışları küçük olduğu için dedi 9 da daha iyi olur dedi inşallah rabbim bebeğimi korusun .. sende duyarsın allahın izniyle.. transferim 4 nisan

benimde 1 nisanda olmştu canım
öyle stres yaptım ki yaa
bak sen benden sonra trans oldun duydun maaşallah
ınş bende duyarım dua et bana

benimde 1 nisanda olmştu canım
öyle stres yaptım ki yaa
bak sen benden sonra trans oldun duydun maaşallah
ınş bende duyarım dua et bana

şimdi bile gitsen duyarsın ama bekle bence daha net duy 11 de sende bana dua et kesem düzelsin sorun olmaz inşallah dualarım hepimiz için

kızlar listeye baktım daa bitek ''yaş 35 yolun yarısııı'' modunda olan benmişim yaw

canim cunku diger arkadaslarin yasi bilmedim icin, kafadanda atamiyom ya tutarsa diye ondan yok aman 35 nekis en ne diyon benim ogretmenlerden biri 43 yasind ailk cocuguna gebe, evleneli 1 yil oldu lol

kızlaar nerdesinizzzz
ben çok kötüyüm yaaa
yarın bebeğimin kalp atışlarnı duymaya gidicem
çok heycanlıyım kalbim dışarı çıkcak gibi
ya duyamazsam diyede bir korku var
off ne yapcam ben

biz bu korkulari cok atlatladik cnaim, hic korkma rabbimden hayirlisini dile, benimde 6 gun aldi, o korku herkes kadar bendede var ama insallah hersey cok guzel olcakkk

kizlar ben herhalde bir sure giremyicem, kayinvaldem her bilgisayari elime aldim, surat aypiyo, konusmuyo, kiziyo anliycaniz, ne yapcami sairdim inanki, neyse simdilik bilgisayari kenara koyam kizlar sonra disari cikarsa yazarim, allaha emanet olun

bugün baya ilerlemiş sayfa çook sevindim UMUDUMSUN SEN hdi gözün aydın keseyi görmüşün canım AYDUMAN kalp atışalrını duymuşun nasıl mutlu oldum inş bizde duyarız diger probleminde inş halledilir stres yapma canıım AKARA06 canım hani daha 11 mayısmıydı neydi oo duycaksın yarın inş ayrıntıları bekliyoruum SILANAZ canım sende iyisindir umarım benim az kanamam geldi bu böyle sürüp gidecek sanırım dr aramadım kesildi devam ederse yada çok olursa yine drdayııım

canim cunku diger arkadaslarin yasi bilmedim icin, kafadanda atamiyom ya tutarsa diye ondan yok aman 35 nekis en ne diyon benim ogretmenlerden biri 43 yasind ailk cocuguna gebe, evleneli 1 yil oldu lol

bebeimmmmmmmmmmm yawrumm cnm arkdsımm nasılsınn lollllyha bu lol ne dimekkk kız fılanmı demekknasılsınn ebbeklerın nasıl kaynanan nasıl eşin nasıllllll.....kanadaa nasılll

sılanaz rana çok sağolun kızlar
umarım yarın buraya güzel haberlerle dönerim
ne yapayım elimde değil
ama hiç bi sorunum yok ınş Rabbim naisp eder

tabi hepimize ınş

Canim gecmis olsun, aman iyi kesildiyse sorun yok cok sukur, 9 ay adet olani duydum ben hicbirsey olmaz bebisimize hayirlisi ile dunyaya bebklerimiz gelir ins, benim migdem bazen bi acayip , goguslerim sismeye balasi daha dogrusu agirlasti boyle onceden balon gibiydi allah hayra cikarsin.. onun disinda cok sukur bir yaramzlik yok canim

canım ben kompleks yaptığımdan demedim zatiii
listeye bakınca dikkatimi çektiii yanlızca
benim durumum tahminim burdaki bütün arkadaşlardan çoooook farklı zaten
hemde tamamen farklı bi hikayem var
ben 11 senelik evliyim ve 1 kızım var zaten ama 2.sini 5 senedir arıyorumm
artık yılmıştım yorulmuştum aramaktan ama kızım kardeşi olsun diye çoooook istiyo
çooook dua ediyo içim acıyo
ben kendim artık vazgeçmiştim zaten de son bi umut deneyelim dedik Rabbime şükür ki oldu bakalım sonuda hayırlısıyla olurda kucağımıza alırız inşaAllah

bebeimmmmmmmmmmm yawrumm cnm arkdsımm nasılsınn lollllyha bu lol ne dimekkk kız fılanmı demekknasılsınn ebbeklerın nasıl kaynanan nasıl eşin nasıllllll.....kanadaa nasılll

Canim ozlettin kendini nerelerdesin, bakalim, yaz geldi evde durulmuyor haaa, ben cok sukur iyim canim, bir yaramazlik yok simdilik haftaya randevu var bakalim ne olcak, hayirlisi ins. Esim iyi cok sukru, evde yemek yiyio, kaynamda bugun ben yemegi yapinca sevindi, moreli iyi, KAnada super havalar cok guzel, sicaklasti baya ayzlik ceketle cikabiliyoruz, bugun hic cikmadim disari ama dun butun gun disardaydim nerdeyse...

sen anlat birazda bakalim, morelller super maslalah, oylede gitcek ins.

sılanaz rana çok sağolun kızlar
umarım yarın buraya güzel haberlerle dönerim
ne yapayım elimde değil
ama hiç bi sorunum yok ınş Rabbim naisp eder

tabi hepimize ınş

Insallah canim sen bir duy gel bebisin kap atisini, pesinden ben lahor butun bebis kalp atisi duymayan arkadaslar gelcek ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…