streeess yok stres yokkk
Rabimin izniyle duyacaksın inşaAllah canım
bende faftaya bugün gidecem kalp atışlarını duymaya
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
Rabbim kucağına da almayı nasip etsinnn
iyi haberrrrrrr
ewt değerin yükseliyodur canım
kan tahlilini ne zaman yaptıracaksın??
kızlar merhaba bugün ben çok üzüldüm sabah tuvalete gittim vajinamı peçeteyle sildiğimde kahveregi leke olduğunu gördüm doktoru aradım kongredeymiş ağlaya ağlaya abar topar başka doktora gittim vajinalultransan yaptı bebeğimin kalp atışlarını duydum yanlız kese yamuk dedi bu bir tehlike olabilir dedi moralim bozuldu ilaçlarla düzelir korkma falan dedi ama midemi bulandırdı birkere pazartesi kendi doktorum gelicek ona gidicem dua edin kızlar bana bebişim sağlıklı olsun allahım hepimize yardım et
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin canım
caanını sıkma mideni de bulandırma
kese neden yamuk olur kiii açıklama yapmadı mı sebebi neymiş
ilaçla düzelecek bişeyse yine de moralini bozma nasıl olsa kendi dr daha çok aydınlatacaktır seni
bir de lekelenmen varsa istirahat et canım kendini yormaaa
kızlar merhaba bugün ben çok üzüldüm sabah tuvalete gittim vajinamı peçeteyle sildiğimde kahveregi leke olduğunu gördüm doktoru aradım kongredeymiş ağlaya ağlaya abar topar başka doktora gittim vajinalultransan yaptı bebeğimin kalp atışlarını duydum yanlız kese yamuk dedi bu bir tehlike olabilir dedi moralim bozuldu ilaçlarla düzelir korkma falan dedi ama midemi bulandırdı birkere pazartesi kendi doktorum gelicek ona gidicem dua edin kızlar bana bebişim sağlıklı olsun allahım hepimize yardım et
canım sen duydun mu maaşalh kalp atışlarını
senn transfer ne zamandı
ayyy herkesler duydu ben duymadım yaaa
duydum canım aslında 9 da duyucaktım ama mecbur kalınca gitmeye ben duyulmaz demiştim baştan ama duyulduda zayıfmış kalp atışları küçük olduğu için dedi 9 da daha iyi olur dedi inşallah rabbim bebeğimi korusun .. sende duyarsın allahın izniyle.. transferim 4 nisan
benimde 1 nisanda olmştu canım
öyle stres yaptım ki yaa
bak sen benden sonra trans oldun duydun maaşallah
ınş bende duyarım dua et bana
kızlar listeye baktım daa bitek ''yaş 35 yolun yarısııı'' modunda olan benmişim yaw
kızlaar nerdesinizzzz
ben çok kötüyüm yaaa
yarın bebeğimin kalp atışlarnı duymaya gidicem
çok heycanlıyım kalbim dışarı çıkcak gibi
ya duyamazsam diyede bir korku var
off ne yapcam ben
canim cunku diger arkadaslarin yasi bilmedim icin, kafadanda atamiyom ya tutarsa diyeondan yok aman 35 nekis en ne diyon benim ogretmenlerden biri 43 yasind ailk cocuguna gebe, evleneli 1 yil oldu lol
yanlız değilsin ankara 06 bende duymadım dahacanım sen duydun mu maaşalh kalp atışlarını
senn transfer ne zamandı
ayyy herkesler duydu ben duymadım yaaa
bugün baya ilerlemiş sayfa çook sevindim UMUDUMSUN SEN hdi gözün aydın keseyi görmüşün canımAYDUMAN kalp atışalrını duymuşun nasıl mutlu oldum inş bizde duyarız diger probleminde inş halledilir stres yapma canıım AKARA06 canım hani daha 11 mayısmıydı neydi oo duycaksın yarın inş ayrıntıları bekliyoruum SILANAZ canım sende iyisindir umarım benim az kanamam geldi bu böyle sürüp gidecek sanırım dr aramadım kesildi devam ederse yada çok olursa yine drdayııım
canim cunku diger arkadaslarin yasi bilmedim icin, kafadanda atamiyom ya tutarsa diyeondan yok aman 35 nekis en ne diyon benim ogretmenlerden biri 43 yasind ailk cocuguna gebe, evleneli 1 yil oldu lol
bebeimmmmmmmmmmm yawrumm cnm arkdsımm nasılsınn lollllyha bu lol ne dimekkk kız fılanmı demekk nasılsınn ebbeklerın nasıl kaynanan nasıl eşin nasıllllll.....kanadaa nasılll
sılanaz rana çok sağolun kızlar
umarım yarın buraya güzel haberlerle dönerim
ne yapayım elimde değil
ama hiç bi sorunum yok ınş Rabbim naisp eder
tabi hepimize ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?