Insallah canim sen bir duy gel bebisin kap atisini, pesinden ben lahor butun bebis kalp atisi duymayan arkadaslar gelcek ins.
canım ben kompleks yaptığımdan demedim zatiii
listeye bakınca dikkatimi çektiii yanlızca
benim durumum tahminim burdaki bütün arkadaşlardan çoooook farklı zaten
hemde tamamen farklı bi hikayem var
ben 11 senelik evliyim ve 1 kızım var zaten ama 2.sini 5 senedir arıyorumm
artık yılmıştım yorulmuştum aramaktan ama kızım kardeşi olsun diye çoooook istiyo
çooook dua ediyo içim acıyo
ben kendim artık vazgeçmiştim zaten de son bi umut deneyelim dedik Rabbime şükür ki oldu bakalım sonuda hayırlısıyla olurda kucağımıza alırız inşaAllah
ben artık dayanamıyorum canım yarın gidiyorum nasipse
ve ınş güzel haberlerle gelirim dua edin tamam mı
ya ben hiç böyle olacağımı düşünmemiştim
hamile kalınca oh miss rahat olcam sanıyorudm
ama hala bi rahat nefes alamdım
ben artık dayanamıyorum canım yarın gidiyorum nasipse
ve ınş güzel haberlerle gelirim dua edin tamam mı
ya ben hiç böyle olacağımı düşünmemiştim
hamile kalınca oh miss rahat olcam sanıyorudm
ama hala bi rahat nefes alamdım
Canim bende kompleks yaptigini dusundumden yazmadim, biz bu kadar sters ediyoz biran once olsun, diye digerleri hayatlarini yasiyo ne cocugu diyo
Ne mutlu sana canim biricik kizin var, rabbim birde erkek verir sagligi ile insallahda kizina arkadas olur, MASALLAh 11 yil. benim de 6 yil 7 olcak yakinda... Insallah tecrubeli annemiz...
Seyyh aslinda bnm morall sifirrr gergzinimm herkese catasim varr reeldee yanii dokunsalar aglicamm harf ciksa agizlardan patlicamm nie bole oldum bilmiomm anneled gunu yzuunden heralde bide bosboss ne olacagni beklemk can sikioo.bebeilserkmsin kiymetini bilin ivirzivirii kafaya takip uzmeyin onlaraii oselliklieee ANKARA cnmm.coks sanslisinizzzzCanim ozlettin kendini nerelerdesin, bakalim, yaz geldi evde durulmuyor haaa, ben cok sukur iyim canim, bir yaramazlik yok simdilik haftaya randevu var bakalim ne olcak, hayirlisi ins. Esim iyi cok sukru, evde yemek yiyio, kaynamda bugun ben yemegi yapinca sevindi, moreli iyi, KAnada super havalar cok guzel, sicaklasti baya ayzlik ceketle cikabiliyoruz, bugun hic cikmadim disari ama dun butun gun
sen anlat birazda bakalim, morelller super maslalah, oylede gitcek ins.
senin transferin baya bi önceydi duyarsın inşaAllah canım
ama sanmaki kalp atışını duyunca bütün stresin geçecek daha yeni başlıyooooo
şimdilik 9 aylık stresimiz var Allah nasip ederse sağlıkla kucağımıza alınca
asıl stresli günler o zaman başlayacak canım
tatlı stresler ama bunlar
hahhahahah guleyim bosa gitmesin gulsum emi canim, kizim asa is hamile kaldiktan sonra basliyor, dokuz ay igne ucundabunada sukur, neye dayanamiyon aaaa, yarin bebisin kalp seni duyup bize morel vercen artik, ondan sonra bizde duydukmu cinsiyet sohbetine baslariz,lol, rabim sagligi ile versinde,... dualarimiz seninle...ya ben seni hala sohbette gormuyom
Seyyh aslinda bnm morall sifirrr gergzinimm herkese catasim varr reeldee yanii dokunsalar aglicamm harf ciksa agizlardan patlicamm nie bole oldum bilmiomm anneled gunu yzuunden heralde bide bosboss ne olacagni beklemk can sikioo.bebeilserkmsin kiymetini bilin ivirzivirii kafaya takip uzmeyin onlaraii oselliklieee ANKARA cnmm.coks sanslisinizzzzSewiom senii silamm
burdayım gülüm
topiğimizin güüzel sahbi canım arkadaşım benim
ınş Rabbim sonuna ermeyi nasip eder
Rabbim utandırmasın ınş k.validelere söyledik ınş utanmayız
sevinnmişlerdirrr yaaa
inşaAllah canım inşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip olsunn
bakalım biz daa söylemedik kalp atışlarını duyalım da öyle söyleriz diye düşündük
ilk düşük yaptığımda kalbimi çok kırmıştı
şimdi bile söyleyip söylememkte kararsızım da malum büyüdükçe saklanacak bişey diil
valla her duyduğum isme güzel diyorum bu olablir diyorum
elif ismini çok seviyorum
erdem ismide hoş geliyor
Canim ozlettin kendini nerelerdesin, bakalim, yaz geldi evde durulmuyor haaa, ben cok sukur iyim canim, bir yaramazlik yok simdilik haftaya randevu var bakalim ne olcak, hayirlisi ins. Esim iyi cok sukru, evde yemek yiyio, kaynamda bugun ben yemegi yapinca sevindi, moreli iyi, KAnada super havalar cok guzel, sicaklasti baya ayzlik ceketle cikabiliyoruz, bugun hic cikmadim disari ama dun butun gun disardaydim nerdeyse...
sen anlat birazda bakalim, morelller super maslalah, oylede gitcek ins.
canım senin kaynana seninlemi kalıyor? yemek yapmayımı sevmiyor?:1:gece gece düşündügüm şeye kendi derdimi unuttum yarın hıdırellez baharın başlangıcı hepimize ugur getirsin küpüş küpüş gezeliiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?