2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

senn nasılsınn canımmm kalp atışlarınıda gördünn ohhhhhhhhh rahatsınn bidee benn rahatlasaydmmmmm kafamm ordaaaaa

evet canım duydum ne zorluklarla öldüm dirildim kanama vs olunca günlerce şiş gözle dolaştım yinee kendine iyibak tabiki sende duycaksııın sabır sabıııııır

evet canım duydum ne zorluklarla öldüm dirildim kanama vs olunca günlerce şiş gözle dolaştım yinee kendine iyibak tabiki sende duycaksııın sabır sabıııııır

canım sen keseyi kan testinden kaç gün sonra gördün?bide ilk gördüğünde kese kaç mmdi?

Kızlar herkese selam, günlerdir giriyorum kimsecikler yok. Ama yazdıklarınızı okuyorum. Kardelen alla ikisini de sana bağışlasin, glcnn az kaldı güzel habere inan ben de heyecanla bekliyorum haberini, silanaz sanırım bugün gideceksin umarım keseni görür, bebisinin kalp atışını duyarsın. Mersenem sana dualarım, diğer annelere mevlam saglikla kucağınıza almayı da yaşatsın.

Benim sizlere anlatacak güzel seylerin yok maalesef. Hatırlatayım, 14 Nisan'da negatif sonuc almıştım, o günden sonra hayatıma normal devam etmek için caba sarfediyordum. Tedaviyi, sonucu geride bırakmak için elimden geleni yapıyordum. Ama sorunlar bitmiyor, ne dertliymis bu süreç. Yeni durumum su tam 13 gündür kanamam var,2 gündür doktoruma ulaşmaya çalışıyordum, bugün ulaştım. Sabah muayene olacağım, kanamayla birlikte geçmeyen kasık ağrım var, kan testi de yapacaklar. Doktorum telde dış gebelik olabilir dedi. Artık ne dusunecegimi, ne yapacağımı bilmez haldeyim. Nolur dua edin kızlar bir de bu çıkmasın basıma...

canım sen keseyi kan testinden kaç gün sonra gördün?bide ilk gördüğünde kese kaç mmdi?

canım inan kaç mm ve kaç gün sonra gördüm bilmiyorum dr demedi şukadar diye ilk gördügümde kese baya minikti araştırma sonucu buldu ikincisinde hemen araştırmadan buldu büyümüş oldu yani benim ani kanamalarım olunca herşey gününden önce belli oldu ama degerim 1000lerdeydi keseyi gördügüm zaman dr um degeri görünce zaten keseye baktı zaten sende görmüşün gerisi gelecek bak gör hakkımızda hayırlısı kuzular sakin sakin büyüsün inş

Kizlqr benimkini 6 hafta dort gun hesapladi bugun

Allah alllah Masallah canim, ya ebnim yine akfam karisti ben senden 6 gun once oldum. trasnferden sonra hesapla dediler yarin tam 5 haftalik oluyor seninki nasil o zaman 6 hafta 4 gunluk oluyo, bakalim ultrasounda girince herhalde tam belli oluyo hesapliyolar, sabah ola hayirlar ola

ANLATILMAZ ENTERSAN BIR DURUM, hahhha benim alfim aynen ebnde oyleyim canim, ilkimiz oldundan olsa gerek, esim geldimi beni bazen yatiyo goruyo, Sen kasindin diyo bana, simdi turkiye tatili olcana, aman cok sukur yarabbbim bugunumee

Canim yarin derken siz uyandinizda , ikindi saat 4 gibi benim randevum denk geliyor, sabah 9:00 un ustune 7 saat ekliyosun, cunku ileri gidiyor yedi ekledinmi ikindi 4 ;oo denk geliyor canlar, allah ansip edersen aksam 6 gibi eve geldimmi yazarim insallah, saat farki olunca boyle oluyo canim malesef keske senind edin gibi olsa simdi doktorda olurdum

Canim bu aralar beslenmek cok onemli isim bizim icin doktora gittimde bende ayni derten yakindim istahim yok hep migdem agzimda, kusma yok ama diiye ilac yazcam cunku bu ara beslenmen cok onemli dedi, yemeye cok uzen goster.. ben baya arastirdim KIZlar sakin cig yumurta, salam filan yemeyin, tavuk, et, balik, yumurta cok iyi pismis olcak.... kizlar ben trasnferden once cok karides yedim bide SUSI yedim boyle 10 tane kadar transferden sonra okurken korktum ama cok sukur korktum basima gelmemis

Balik olarak somon baligi, uskumru, alabalik cok iyi omega 3 acisindan...

Kyr BUYUK gecmis olsun kardesim, sen ne diyon disgebelik ihtimali varsa bu doktor seni nicin bilgilendirmedi, varya oyle birsey varsa sikayet et o dokturu boyle sacmalik olurmu degerin kac cikmistiki, geri gidip okuycam allah gostermesin canim disgeblik oyle kolay bisey deigl bide tuplerine zarar verir filan, insalalh oykle degildi, olmiycakta baska biseydir belki mutlaka yaz merka ederim simdi, 13 gun kanaman varda acile niye gitmedin allah gostermesin hersey olur allah yardimcin olsun

canım transfer gününe göre değil yine son adet gününe göre hesaplanıyo.benim arkadaşımın öyle oldu doktor adet tarihine göre hesapladı.zaten normalden farkı yokki hesaplamanın sadece içerde gecirmesi gereken 3 yada 5 günü dışarda geçiriyo embriyo o kadar.yani aynı normal hamileler gibi hesaplanıyo.

günaydın canlar nasılsınız bakalım umarım hepimiz için güzel bir gün olur benim bel ağrısı dışında pek fazla şikayetim yok umarım sizler de iyisinizdir.
KYR canım çok üzüldüm doktorun nasıl sana bu kadar zaman geçmiş dış gebelik olabilir der yaaa çok şaşırdım ne olur dikkat et kendine canım..
SİLANAZ sen ne yaptın canım merak ediyorum seni nasılsın?
hadi kızlar uyanınnnn

evet canım yaa benim bir haftam var daha bende pek fazla belirtiler başlamadı sadece belim ağrıyor canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...

selam kızlar naıslsınız
sılanaz yaa senin kont zamanı gelmedi mi valla merakla seni bekliyorum ınş güzel sonçlarla geliceksin

maaşallah diğer arkaşlarda kese kalp atışı telaşı başlamş,şükür ben atlattım o korkularımı ama benimde dün leke geldi moralim bozuldu dr mu aradım yat dedi gerçektende yatınca geçiyor şükür bgün yok ama olcak diye korkuyorum dua edin bize..öptük sizi

benimle aynı anda sonucunu öğrenen tahmer'di sanırım. regliden itibaren hesaplayınca 4+1 günlük hamileyim. şiddetli olmayan kasık ve bel ağrım dışında hiç bir belirti yok. akşamları da şiş göbek dolanıyorum acayip gaz oluyor:) 18 inde keseyi görecegiz. başka belirti olmaması normal herhalde değl mi? çok heyecanlıyım keseyi görmek için.

canım evet bendm bende 18 inde görcem ama bende son reglmden esapladığımda 4+6 çıkıyor ay bende çok heycanlıyım canım senin değer kaç çıkmıştı?

canım evet bendm bende 18 inde görcem ama bende son reglmden esapladığımda 4+6 çıkıyor ay bende çok heycanlıyım canım senin değer kaç çıkmıştı?

reglimin başlangıc tarihi 12 nisan. buna gore hesapladım. kan degerim 12. gün 287 cıktı canım. senin kaç çıkmıştı? bir de sen ne zaman regl olmuştun?

reglimin başlangıc tarihi 12 nisan. buna gore hesapladım. kan degerim 12. gün 287 cıktı canım. senin kaç çıkmıştı? bir de sen ne zaman regl olmuştun?

canım benm son reglm 7 nisan 12.gün 50.94 14. gün 139.26 canım doktorum tekrarlamamı istemedi içim tedirgin inşallah hayırlıca görürüm keseyi :18::18:

öyle canım ama işte aslında çok mutluyum ama arada böyle umutsuz oluyorum inşallah güzel olur her şey sende belirti falan var mı canım?

özellikle akşamları bir de yürürken kasıklarımda hafif bir ağrı oluyor. göğüslerime dokununca ağrıyor. başka da bir şey yok

eskiden ne kadar canlı bi topicti
sayfalar geçerdi tekrar girene kadar bir sürü şey konuşulur paylaşılırdı
ama artık öyle sessiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…