senn nasılsınn canımmm kalp atışlarınıda gördünn ohhhhhhhhh rahatsınn bidee benn rahatlasaydmmmmm kafamm ordaaaaa
evet canım duydum ne zorluklarla öldüm dirildim kanama vs olunca günlerce şiş gözle dolaştım yineekendine iyibak tabiki sende duycaksııın sabır sabıııııır
canım sen keseyi kan testinden kaç gün sonra gördün?bide ilk gördüğünde kese kaç mmdi?
Kizlqr benimkini 6 hafta dort gun hesapladi bugun
canıım yarın derken şimdi bizim burda gece oluyorya senin orda sabahmı oluyor yani bugünmü görcen keseyi keseyi geç bacım bebişi görcen bebişihiç bir sorun olmadıgına sevindim evet bende garibim bugünlerde degişik nasıl anlatıyım iştahım gitti ne yiyecegimi şaştım şükür kusma falan yok ama nebiliyim anlatılmaz enteresan bir duruuum güzel haberlerini bekliyorum
Kızlar herkese selam, günlerdir giriyorum kimsecikler yok. Ama yazdıklarınızı okuyorum. Kardelen alla ikisini de sana bağışlasin, glcnn az kaldı güzel habere inan ben de heyecanla bekliyorum haberini, silanaz sanırım bugün gideceksin umarım keseni görür, bebisinin kalp atışını duyarsın. Mersenem sana dualarım, diğer annelere mevlam saglikla kucağınıza almayı da yaşatsın.
Benim sizlere anlatacak güzel seylerin yok maalesef. Hatırlatayım, 14 Nisan'da negatif sonuc almıştım, o günden sonra hayatıma normal devam etmek için caba sarfediyordum. Tedaviyi, sonucu geride bırakmak için elimden geleni yapıyordum. Ama sorunlar bitmiyor, ne dertliymis bu süreç. Yeni durumum su tam 13 gündür kanamam var,2 gündür doktoruma ulaşmaya çalışıyordum, bugün ulaştım. Sabah muayene olacağım, kanamayla birlikte geçmeyen kasık ağrım var, kan testi de yapacaklar. Doktorum telde dış gebelik olabilir dedi. Artık ne dusunecegimi, ne yapacağımı bilmez haldeyim. Nolur dua edin kızlar bir de bu çıkmasın basıma...
Allah alllah Masallah canim, ya ebnim yine akfam karisti ben senden 6 gun once oldum. trasnferden sonra hesapla dediler yarin tam 5 haftalik oluyor seninki nasil o zaman 6 hafta 4 gunluk oluyo, bakalim ultrasounda girince herhalde tam belli oluyo hesapliyolar, sabah ola hayirlar ola
Canim ben giremiyom saat farki, sizleridne onceki gibi degil hamileikten olsa gerek ben rahatsiz oluyom mide bulantilar, gunduz uykulari, gece uykusuzluklari, cok sukur ama mutluluklarimizi hala paylasabiliyoruzzz, hadi bakalim yarin benim ulktrasounda snaa klaiyo bir haftaa oy oyyy
benimle aynı anda sonucunu öğrenen tahmer'di sanırım. regliden itibaren hesaplayınca 4+1 günlük hamileyim. şiddetli olmayan kasık ve bel ağrım dışında hiç bir belirti yok. akşamları da şiş göbek dolanıyorum acayip gaz oluyor:) 18 inde keseyi görecegiz. başka belirti olmaması normal herhalde değl mi? çok heyecanlıyım keseyi görmek için.
canım evet bendm bende 18 inde görcem ama bende son reglmden esapladığımda 4+6 çıkıyor ay bende çok heycanlıyım canım senin değer kaç çıkmıştı?
reglimin başlangıc tarihi 12 nisan. buna gore hesapladım. kan degerim 12. gün 287 cıktı canım. senin kaç çıkmıştı? bir de sen ne zaman regl olmuştun?
canım benm son reglm 7 nisan 12.gün 50.94 14. gün 139.26 canım doktorum tekrarlamamı istemedi içim tedirgin inşallah hayırlıca görürüm keseyi :18::18:
demediyse merak etme canım. var onların bildikleri. seni hiç riske atarlar mı?
öyle canım ama işte aslında çok mutluyum ama arada böyle umutsuz oluyorum inşallah güzel olur her şey sende belirti falan var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?