2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ALLAH yardımcın olsun canım
inşallah yaptığın listedeki arkadaşlar dahil olmak üzere ALLAH isteyen herkezi sağlıklı sıhatlı uzun ömürlü bebek sahibi yapsın

bende 225 vuruyorum canım...yarın kontrolüm var...birleştirmeyi yarın gösterecekler....hemen mi gerekli sana..yarın yazardım ama geç dönüyorum...kontrolüm akşam üstü

tatlım süper çünkü banada yarın akşam 10 da yapacağım iğnede lazım sen yarın akşam 10a kadar yazabilirmisin

tatlım süper çünkü banada yarın akşam 10 da yapacağım iğnede lazım sen yarın akşam 10a kadar yazabilirmisin

yazarım canım...trafiğin durumuna göre 8,30-9 gibi evde oluyorum.bende iğnelerimi götüreceğim orada birleştirecekler...iyice bakarım nasıl yaptığına.bende de 75 er lik 5 tane iğnemi alıp götüreceğim buzun yanında...

çok saol tatlım aslında beni cumartesi günü çağırdılar orada birleştirecekler ama benim ilaçlarım o güne kadar yetniyecek merkezin anlaşmalı olduğu eczaneden almıştım ben ilaçlarımı burdaki eczaneden de almak istemiyorum çünkü burda 260 tl orda 200 tl 2 kutuda 120 lira fark var
bunları birleştirirsem ilaç yetecek cumartesi sabahıda merkezin anlaşmalı eczanesinden alıcam geri zekalı hemşirede bana demedi bu ilaç yetmez 2 kutu fazla al diye

saol canım.bende pco olduğu için gonal-f 150 dozla başladık.benim kontrolde cuma günü.geçen sene benim iğneleri hemşireler birleştirmişti.o yüden hiç bilmiyorum.

saol canım.bende pco olduğu için gonal-f 150 dozla başladık.benim kontrolde cuma günü.geçen sene benim iğneleri hemşireler birleştirmişti.o yüden hiç bilmiyorum.

aslında benimde ilaçlar aşırı tepki veriyor hemen büyüyor yada kiste çeviriyor bana verdikleri doz bana biraz yüksek gibi geldi hemşireye söyledim ama dinleyen kim 300 le başlıyacağız dedi bakalım artık inşallah bi sorun çıkmaz geçen seferde 300 le başlamıştık fakat ozaman baskılamak için adetin 21. gününden itibaren lucrin kullanmıştım içimde hep bi korku var ALLAH yardımcımız olsun artık merkezdekiler ne derse onu yapmak zorundayım Rabbim sen yardım et

herkeze slm ALLAH yardımcımız olsun bende geçen ay uzun protokol le başladım bu gün adetinimin 5. günü ve lucrin ,gonol f ile devam ediyorum tedavime bu ay transferim olacak inşallah bazı arkadaşlar direk gonol f ile lucrin e beraber başlıyor nedeni ni bilen var mı acaba.............

kıslar Allah hepimize yar arımızı kabul etsınnn...hersetyi Allahım bilir yaparr.bana da dua edınnnn ltfen yarın inşallah allahımdan bı manı gelmesse sabah 8 de transferım olcakkk....hemsıreler bana 5-6 bardsk su ıc yeter dedıler
azmı cokmu dedıkleıı ....baska napımmmmm kıslar...iki tane inşaallah

yok yoook 5 bardak çok bence.. bir kere gittiğin gibi almıyorlar beklerken stresten sıkışıyorsun sonra da kalkmak yok en az 1/2 saat o yüzden idrar kesen dolu olsun ama çok sıkışık olma zorlanırsın..
Hadi Allahtan hayırlısı inşallah evladına kavuşursun..

bende 225 vuruyorum canım...yarın kontrolüm var...birleştirmeyi yarın gösterecekler....hemen mi gerekli sana..yarın yazardım ama geç dönüyorum...kontrolüm akşam üstü

Nisa bizim tedaviler ayn ı vcanım sanırım bende bugün adetin 2.günü uzundu 225 verdi banada doktor..Bugün başlıycammm nisan 20 dinde filanda transfer inşallah hayırlısıyla...

saol cnm ılgineee....dua et omas mı bana hepınıs tabiiii....senınn durumun nne arkdsımm hamılemısn beklemedemısn neee:18:

Selinaz canım inşallah hayırlı bi şekilde atlatırsınn temel saglam olurr..Bebişin sıkı sıkı tutunur..Rabbim isteyen herkeze eli ,ayağı düzgün, sağlıklı. Yusuf yüzlü evlatlar nasip etsinn..

Slm ayşe başka bir topikte karşılaşmıştım sesinle tedavinn yeni başlamışş.. Ozaman kistin vardı başlayamamıştın..Rabbim inşallah hayırlısını değilsede hayırlı kılıp nasip etsin inşallah bebeklerimizi..

Canım çok benziyoruz birbrmize,inan bende snn gibi yaptım ben lucrine adetle beraber başladım eve geldim oturdum interntn başına bakıyorum bakıyorum hep 21.gün hatta ben başlık bile açmştım,ama araştrmalarım sonucu lucrin kişiye göre değişiyor artık bıraktım zaten araştrmaları:)
gün sayıyorum şuan
sende araştr tabi araştr ki rahatla ınş böyle olacağız senle

Nisa bizim tedaviler ayn ı vcanım sanırım bende bugün adetin 2.günü uzundu 225 verdi banada doktor..Bugün başlıycammm nisan 20 dinde filanda transfer inşallah hayırlısıyla...

vavvv nisan 20 he ne güzel bir tarih canımmm
peygamberimizn doğun günnde yapılan iş hiç hayrsız yada negatif olur mu olmazzz
ınş pozitif sonucu alacaksın canımm

tüm arkadaşlara merhabaa....

o kadar çok yazı vardı ki okurken yoruldum kaçırdıkalrım varsa kusura bakmayın.. şimdiden herkese bol şansss. bendeki gelişmeleri bildireyim yumoşlar cumartesi toplanıyorrrr...yarın çatlatma iğnem var hayırlısı olur inşallah.. çok heyecanlıyımm

canım evet benide listeye eklermisin lütfenn...cumartesi yumoşlar toplanıyor... transfer allah kerim

İnşallah olumlu sonuç alırsın canımmm.. yumurta sayın iyi embriyolarında kaliteli olursa tamam bu iş
selam arkadaşlar.aranızda yeni sayılırım.bende adet olmayı bekliyorum.normalde çok sık olurdum tüp bebeğe karar verdik şimdi de olmuyorum.ben polikistik overim eşimde de sorun var dua edin.ikinci denemem olucak.
Hayırlısı olsun canım inşallah. bizimde ikinci deneme 3 yıldır uğraşıyoruz. allah herkesin yardımcısı olsun.
canım herkesin sorunları başka başka kişiye göre ayarlanıyor.. doktora güven çok önemli. bende ilk denemede adetten önce lucrinle başlamıştım.. bu sefer adetin 2. günü gonalf ile başladım mesela.. Her sorunu doktoruna sor mutlaka için rahat etsin. Olumlu sonuç alman dileğiyle....

canım kişiye ve soruna göre yaş faktörünme göre değişiyor galiba.... bende adetin 2. günü gonal-f ile başladım bu denememde..Hayırlısı

6.günüm kızlar..bugün çok halsizdim..uzandım eşim ayaklarımı havaya falan kaldırdı
tansiyonum mu düştü anlamadım
yada bbeişlerim geldiler tutunuyorlar ondan oldu
birde yüzüm çok sivilce oldu

saol cnm ılgineee....dua et omas mı bana hepınıs tabiiii....senınn durumun nne arkdsımm hamılemısn beklemedemısn neee:18:
canım ne demek bildiğim bişeyse elimden geldiği kadar yardımcı olurum her zaman..
ben 2 tedavimi oluyorum kısa protokol benimki bugün 4. iğnemi oldum yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım çünkü geçen ay da başlamıştık ama 4. günde kist oldu bıraktık.. inşallah kist mist yoktur da devam ederiz...
hepimiz için duacıyım
Allah tüm isteyen, uğraşan bu uğurda gözyaşı dökenlere istedikleri zamanda hayırlıi sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Kucaklarımızı boş, boyunlarımızı bükük bırakmasın...

Ahh canım amiiinnn... İnşallah bu sefer hayırlısıyla mutlu sona ermek nasip olsun...

amin cnm amin alm tum dua ve dıleklerımızı inşaaallah kabul ederrr.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…