2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ALLAH yardımcın olsun canım ama bence merkezede gelmeden 5-10 dakika önce içmeye başla eğer evde içip gidersen sıkışırsın ve dayanamazsın çünkü enaz 1-2 saat bekletiyorlar yani benim öyle olmuştu bende dayanamayıp yapmıştım beklerkende birdaha içmeye başladım tranfer olana kadar da zaten dolmuştu mesanem neyse bunları dert etme sen rahat ol sakın stres yapma Rabbim Yardım eder inşallah

cnm saolasınnnhem cvbın hmde gusel dıleklerın ıcınnnnn..inşaallah stres yapmm korkmammmmm:18:
Allahım senin de dılegını versın inşaallah bu sefer olacaktırrr...olacak dıe kndımıse telkın vermelı yurekten ınanamalıyıss.hersey Allahtan gelırr OL derse olur ancakk...inşaallah bu sefer bıslerın bebişlerıne ol demıstrr aminnn

kıslar tranısfere gıderken bnyo yapıos yha sampuan kullandınıs mııııı..hani kokulu ya kımyasalll....napım ACİLACİL.bişey olurmu sMPUAN KULLANSAKKKK....bidesabah mıı yapım banyo yoksa aksam yatmadan once mı yapımmm

Son düzenleme:

anladım canım tşkr ederim sen şuan hangi aşamadasın transferin ne zaman inşallah

slm canım zaten parfüm yasağı var şampuan hiç duymadım sen banyonu yap yat bence daha iyi olurALLAH yardımcın olsun tatlım nerde gerçekleşecek transferin

slm canım zaten parfüm yasağı var şampuan hiç duymadım sen banyonu yap yat bence daha iyi olurALLAH yardımcın olsun tatlım nerde gerçekleşecek transferin
ayhh cnm saollll sennn nasıl yapmıstınn..bide bunu kocaam anlatabılsem dus alcan dıo yanıı sabuna dokunmadann...offffffff bgunde benıı uyus ettı yaaa ne dıyımm...kızıılay hastanesınde oljk

ayhh cnm saollll sennn nasıl yapmıstınn..bide bunu kocaam anlatabılsem dus alcan dıo yanıı sabuna dokunmadann...offffffff bgunde benıı uyus ettı yaaa ne dıyımm...kızıılay hastanesınde oljk

tatlım bnm 2 denemem oldu 2 side pozitif ama biri erken doğum diğeride düşük ile son buldu ikisinde e banyomu yaptım birinde akşamadan diğerinde sabah yola çıkmadın sorun olmaz yani şuan dada 3.denemeye geçşiş yaptık konya euro fertil bakalım rabbim hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin sen bu konuyu kafana takma git banyonu yap bence....

canım bu benim 3.denemem ve hiç şimdiye kadar böyle bişey duymadım..sadece makyaj ve parfüm yasak..bunu dert etme stres yapma kendine..yarın bebişlerini almaya gidiyorsun hadi hayrlı uğurlu olsun..

HLYCN cnm embriyoların kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer olacak inşallah

canım bu benim 3.denemem ve hiç şimdiye kadar böyle bişey duymadım..sadece makyaj ve parfüm yasak..bunu dert etme stres yapma kendine..yarın bebişlerini almaya gidiyorsun hadi hayrlı uğurlu olsun..

slm canım diğer denemelerinde sonuç neydi nerde denedin?

herkese iyi akamlar benimde 3. denemem adetimin 2.günü 75 gonal f ile başladım bu akşam saat 21 de çatlatma iğnemi oldum:))) cuma opum var arkadaşlar sanırım pzrts transfer olur :) diğer tedavilere göre daha ssakinim sanırım alıştım artık:)) tabiarar ara gelen ağlama nöbetlerini saymassak:)) bizim sorunumuz erkek infertilitesi ama bendede kanda pıhtılaşma sorunu mevcut aslında herşey kader kısmet bular bahane biz elimizden geleni yapalım gerisi R abimin inayetinde . dileyelim ki bu son tedavimiz olsun ALALIM KUZUCUKLARIMIZI KUCAĞIMIZA:))) geçmişi çok okuyamadım ama tedavideki arkadaşların Rabbim yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın hamişler sağlıkla kucaklasın bebeklerini transfere gidecek arkadaşım ne olur sende biraz sakin olmaya çalış biliyorum çok zor ama sukunet moral bizim için en önemli şeyler :)))

saol cnmmm hayırlısı artıkkk....senın de inşaaallah olumlu olur saglıcakla bebeklerımısı kucagımıza alırız...ömrumuz boyunca onlrın acısını gstermesın allahımmmm

ayyhhh cnm saolasınn.almaya gıdıomm inşaalah sonucu da iii olur ve bebek yada bebeklerımıse kavsturur allahım bislerriii
HLYCN cnm embriyoların kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer olacak inşallah

cnmmm pazrtesı toplama işlemı yarın transferrr......2 tane ılkıı salı gunu haberlendı ıkıncısı bgun solendı

Ben neyin ne olduğunu bilmiyorum ya acabalar kalıyo bazen bi bildikleri vardır..Evet canım aynı merkezde olduğumuzdan dolayıdır belkide ilaçların aynı olması..Benim uzun protokoldü ama..Arıştırma artık zatende canımm artık bebklerin nlere ihtiyaçları olur en çok onlara bakarsın..

3. gün embriyosu yani tatlım bnm ilk de öyleydi ve pozitifti inşallahh sen den de iyi haberler alıcazz ALLAHIM tamamına erdirsin....

inşallah mutlu son ile bitirirsn canım biliyorum çok zor bir süreç artık maddiyatından geçtim manevi olarak bitiriyor insanı ama her şey bebişlerimiz içinn onlar gelsinde keşkeee

cnmmm pazrtesı toplama işlemı yarın transferrr......2 tane ılkıı salı gunu haberlendı ıkıncısı bgun solendı[/QUOTE]

Hülyacan canım senin ilk denemenmi?.. 2 emriyo yasak çünki ondan sordumm bende dedim doktora bugün 2 tane emriyo istiyorum diye..yapamayız malesef dedi.. Tutugunda doğumlarda problem oluyo dedii..

cnmmm pazrtesı toplama işlemı yarın transferrr......2 tane ılkıı salı gunu haberlendı ıkıncısı bgun solendı

Hülyacan canım senin ilk denemenmi?.. 2 emriyo yasak çünki ondan sordumm bende dedim doktora bugün 2 tane emriyo istiyorum diye..yapamayız malesef dedi.. Tutugunda doğumlarda problem oluyo dedii..[/QUOTE]

ayhhh cok gldumm walla bu saatte hülyacan kım ya nıckımden mı uydurdun:olsun gusel oldu..cnm wlla ılk olacak inşaallah da son olurrr.....ıkı tane olmus ama kac transefr oljk bılmıos

slm canım diğer denemelerinde sonuç neydi nerde denedin?
ilk denemem tuttu ama hemen kan değerim düşmeye başladı..araştrma yapıldı genetiğe gönderildim..ve faktör v leiden yani pıhtılaşma sorunm varmış..iğne kullanmadığım için rahime yeterli kan gitmedi ve bebiş tutunamadı..2.si dondrulmuşla denedik tutmadı..bana göre embryo çözlünce kalitesi bozuldu ondan tutmadı..ikiside maya tüp bebekte oldu..
şimdi tüm önlemleri aldık dr umla beraber konştuk..ınş Rabbim nasip ederse bu sefer olucak ınşş...çok uğraştım hastanelerde çok..ben kapıda beklerken dr lar içerde hamile hastalara bebeklerinin bak gözü şurası bak burnu bak eli derken ben gözyazşarına boğuluyordum..ınş bende yaşarım bu duyguları...ve hepimiz..şimdi erdem hastanesinde yoluma devam ediyorum..hamile kalırsam takiplerimide orda yaptrmak istiyorum...

inşalla canım hamiş olursu sende ....bnide genetiğe gönderdi temiz çıktı bakalım bu sefer olur mu artık olsada sevinemem kucağıma alana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…