2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Hülyacan canım senin ilk denemenmi?.. 2 emriyo yasak çünki ondan sordumm bende dedim doktora bugün 2 tane emriyo istiyorum diye..yapamayız malesef dedi.. Tutugunda doğumlarda problem oluyo dedii..

ayhhh cok gldumm walla bu saatte hülyacan kım ya nıckımden mı uydurdun:olsun gusel oldu..cnm wlla ılk olacak inşaallah da son olurrr.....ıkı tane olmus ama kac transefr oljk bılmıos[/QUOTE]

hülya can been mi oluyorumm cnmm.....ben de güldüm valla olsunn neysee ikiz tutunca dr.başarısızlık diyo zaten şnşallah o tek bebişinde sıkı sıkı tutunur annesii

Hülyacan canım senin ilk denemenmi?.. 2 emriyo yasak çünki ondan sordumm bende dedim doktora bugün 2 tane emriyo istiyorum diye..yapamayız malesef dedi.. Tutugunda doğumlarda problem oluyo dedii..

ayhhh cok gldumm walla bu saatte hülyacan kım ya nıckımden mı uydurdun:olsun gusel oldu..cnm wlla ılk olacak inşaallah da son olurrr.....ıkı tane olmus ama kac transefr oljk bılmıos[/QUOTE]

İyi gülmüşsünüz ne güzel hafızam zaten çok zayıff isimleri aklımda tutamıyorum biz pc den tv seyrediyoruz hazlı ,hızlı yazıyorum karışmışş..Hem onun kısaltması gibi olmuşş. öyle dğişik isimler varki..

ayhhh cok gldumm walla bu saatte hülyacan kım ya nıckımden mı uydurdun:olsun gusel oldu..cnm wlla ılk olacak inşaallah da son olurrr.....ıkı tane olmus ama kac transefr oljk bılmıos

hülya can been mi oluyorumm cnmm.....ben de güldüm valla olsunn neysee ikiz tutunca dr.başarısızlık diyo zaten şnşallah o tek bebişinde sıkı sıkı tutunur annesii[/QUOTE]

Yok sen kimsin arkadaşlar ya kafamı karıştırmayın yav valla evrim döndü ilaçları nasıl vurulucagını kaçıncı gün kntrol trnsfer uff aklımda tutmaktan sıyırdım ben sanırım Bugünde sigara almadı diye eşime kızıyorum adam ısrarla aldım diyo.. Çöpte buldum sigarayı çöpe atmışımm.. off bir transfer olsada hayırlı haberi alsamda rahatlasam en azından acayip stres yaptım..

merhaba canim seninle ayni gun transfer olduk desne, bende fazla icmis us, ultasound'da baktilar sonra bir kap verdiler biraz bosalt diye, rabbime cok sukur transferim oldu bebisler icimde, 3 tane donmus embriyo transfreri... allaha sukur cok iyiyim hic agrim filan yok....

Sagol canim allah razi olsun, transfer gerceklesti ucude ins, tutunurlar hayirlisi rabbiim insalalh bir evlat almayi nasip eyler, cok karmasik duygular icindeyim vallahi, kayinvaldem disari cikti, gizli giriyom... :) sanki arkasindan is cevirioymu gibi, sadece yatmami isiyolar :) esim is'ten kontrol icina riyo yatiyonmu diye :) bilgisyarin basindayken bile girmemsemmi oluyorum ama hersey den once nasip onu bliyorum

RaBBIM butun arkadaslarima insallah yusuf yuzlu, saglikli bebisler nasip eylesin...

Canim tabiki normel o akdar ince ayrintiya girersen ooooooo, ben son kez boyle sicak sicak su ile, yikandim, sampuan tabi kullandim. hic bisey olmaz allahin izni ile

Hlycn senin kacinci deneme canim?

slm canım zaten parfüm yasağı var şampuan hiç duymadım sen banyonu yap yat bence daha iyi olurALLAH yardımcın olsun tatlım nerde gerçekleşecek transferin

parfum'de ilk defa duydum arkadaslar allah'tan sikmamisim LOL

Arkadaslar ben yurtdisndayim bildiniz ozere burda o kadar ince ayrintilar yok, transfer odasina yuruyerek gittim, embriyolari verdiler, 5 dakika dinledim ayaga kalktim, dinlenme odasindaki koltuga oturdum yarim saat sonra idarari yaptim, eve geldim, yemek yedim, uyudum , uyandim dedim hazir kaynanosum yokkk bakyim dedim ne ler olmus....masallah bursuru yeni arkadas gelmis, benle ayni gun transfr olani bile var hadi hayirlisi bakalim...

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........?

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan...............6 Nisan............18 Nisan

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar.................?

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz...........1 Nisan..........13 Nisan

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........?...............................?........................................................................?

Dekopa..........?..........2...................?.......................................................................?

Arkadaslar, transferim hayirlisi ile gerceklesti, herey yolunda. Uc embriyo tranfer ettiler, pazartesi kan vermeye gitcem, tranfer'den 5 gun sonra kan vermem gerekiyo, rahim aklinligina bakcakalra ona gore ilacin dozu sabit yada gdegisebiliyor... RAbbim nasip ederse 18'de hairli haberler verrim insallah..

sayfamiza yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz, dilerim rabbim hepimizin gonlune gore verir, dualarimizi eksik etmielim birbirimiz icin, ben dinlenmeye cekiliyorum,

Hadi gözün aydın canım, Allaha emanet inşallah kucağına almak da nasip olur.. Bol bol Yusuf suresini oku dinle Yusuf yüzlü evlatların olsun..

canım hayırlısı olsun İnşallah bu sefer bebeişlerine kavuşacaksın ALLAHIN İzniyle

herekese günaydın kızlarrrr

benim ilk tedavide yumurta toplamaya gitmeden bir gün önceden tibaren parfüm, makyaj filan yasaktı.. ama bunda henüz birşey demediler... sen yine de kullanma fazlaa bence
anladım canım tşkr ederim sen şuan hangi aşamadasın transferin ne zaman inşallah
canım benim cumartesi yumoşlar toplanacak.. transfer günü önümüzdeki hafta olacak ama günü belli değpil tabi... heyecanlıyım..
bende cumartesi opu var canım... peşpeşe gidiyoruz.. İnşallah sonunda hepimiz olumlu çıkarız tedavilerden . Amin....

Canım yaş 27.. deneme 2 merkez umut tüp bebekk..bebek ismi kısmına elmedik henüz cumartesi opu haftayaa transfer... teşekkürlerrrrr

Amin inşallahh hayırlı haberlerini alırız. Embriyo sayısı neye göre belirleniyor canım....

huhuhuhuuu kızlaaarr şimdiye kadar hiç listeye adımı yazdırmadım ama şimdi içimden geldi beni deyazar mısınız
önümüzdeki hafta tedaviye başlıyorum nisan sonuda transferim gerçekleşir inşallah...
3. denemem 31 y. memorial hastanesi

arkadaşlar yeni birşey duydum transferi olanlara söylüyorum 313 kere ayetel kürsi okuyun rabbim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah biri söyledi kanaması başlamış doktor bebeğin düşüyor demiş gece karnını tutup bu duayı 313 kere okumuş kanama falan kesilmiş ertesigün doktor bile hayret etmiş düşmemiş yani zaten bu duayı okuyunca melekler koruyormuş sizde okuyun ne kaybederizki ALLAH dualarımızı kabul eder inşallah

hayırlı olsun canım transferin güzel haberlerini duymak kısmet olur insallah
nasıl geçti transfer bi sıkıntı oldu mu? zor oluyo mu idrara sıkısık olmak kısmı beni kasıyor biraz düsününce

canımmmmm hadi sende yolu yarıladın şimdi çok çok meraklı bir 12 gün bekliyor
veee 12 sonraa hamileyimmmmm diyeceksin bize

bugün yine tansiyonum düştü elim ayağımın gücü gitti zor kendime geldim
Rabbim ınş bebişlerimdendir bunlar....

hayırlı olsun canım transferin güzel haberlerini duymak kısmet olur insallah
nasıl geçti transfer bi sıkıntı oldu mu? zor oluyo mu idrara sıkısık olmak kısmı beni kasıyor biraz düsününce

Merhaba Canim,

transfer gayet guzel gecti canim, kucuk kucuk aksiliklar oldu ama allahin izni ile hayirlisi ile tranferim oldu, sabah yolda kaza vardi gec kalcaz diye korktuk, biz acele acele gitik, doktor gelmemisti oda trafige takilmis kazadan dolayi, bir saat unceden su icmeye basladim, baktimr ahatsiz ediyor hemsire bir kap idrar yap dedi, rahatlarsin... idrar'i yaptim cikti doktor geld, odaya aldilar beni, ilk rahmi temizledler, uc tane embriyomunda yasadini couzundurtukten sonra hersey yolunda oldunu soylediler, transfer oldu bitti anlamadim, 5 dakika kadar uzandim, sonra hemsire geldi dinlenme odasina goturdu, koltukta oturdum bir yarim saat kadar ondan sonra lavaboyu kullandiktan sonra esimle eve geldim... gayet guzel gecti cok skur, sen ne asamadasin arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…