bugün yine tansiyonum düştü elim ayağımın gücü gitti zor kendime geldim
Rabbim ınş bebişlerimdendir bunlar....
canımmmmm hadi sende yolu yarıladın şimdi çok çok meraklı bir 12 gün bekliyor
veee 12 sonraa hamileyimmmmm diyeceksin bize
içime öyle doğuyor ki bunlar gebelik belirtisi :)))
inşallahhhhhhhhhh bebeklerin tutunma belirtisidir.
hülya can been mi oluyorumm cnmm.....ben de güldüm valla olsunn neysee ikiz tutunca dr.başarısızlık diyo zaten şnşallah o tek bebişinde sıkı sıkı tutunur annesii
anladım canım burda epey kısıtlandı.. açıkcası çoğul gebeliktende çekiniyor insan.. doktrlar o kadar korkutuyorkii.. Amin canım hepimizin yardımcısı olsun RabbimDekopa bana uc tane embriyo tranfer ettiler cunku benim 4. deneme her ne kadar yas 24 olsada, Canada'da kanunen 2 ama benim israr sonucu doktor kabul etti, dondu ucuz olursa o zaman gorursun diye dalga geciyodu, 4. deneme olsada cok umutluyum rabbim butun arkadalsarin yarimcisi olsun
inşş canım... transferden sonraki dönem en zor dönem beklemek çok stresli. çok zor bir durum yaşadığımız ancak yaşayan anlar..canım hayrlısı yaa kaç saattr yatıyorum daha kendime gelemedim eşimde sağolsun kendi derdinden benle ilgilenmiyor o da yorgun iştengeldi uyuyor.bende dolaptan bir bardak süt ısıttım 1 tane muz aldım yiyorum şimdi..ınş iyi gelir
kızlar tutunmuştur dimmi kuzucuklarım..daha önce bende hiç böyle bişey olmadı
Rabbim ınş artık benimde yüzümü güldür zira bir avladım olmazsa gülemeyeceğim..bu hayat dar geliyor bana..ınş içimdekiler canlanıyordur..
DEKOPO inşallah seninde ilk ve son denemen olur bebişini kucağına alırsın sağa salimm
anladım canım burda epey kısıtlandı.. açıkcası çoğul gebeliktende çekiniyor insan.. doktrlar o kadar korkutuyorkii.. Amin canım hepimizin yardımcısı olsun Rabbim
inşş canım... transferden sonraki dönem en zor dönem beklemek çok stresli. çok zor bir durum yaşadığımız ancak yaşayan anlar..
Canım 2. deneme bu inşallah olur.. herkes için dua ediyorum..
inşallah canım ilk denemen nerde oldu negatifmiydi sonuç
canım hayrlısı yaa kaç saattr yatıyorum daha kendime gelemedim eşimde sağolsun kendi derdinden benle ilgilenmiyor o da yorgun iştengeldi uyuyor.bende dolaptan bir bardak süt ısıttım 1 tane muz aldım yiyorum şimdi..ınş iyi gelir
kızlar tutunmuştur dimmi kuzucuklarım..daha önce bende hiç böyle bişey olmadı
Rabbim ınş artık benimde yüzümü güldür zira bir avladım olmazsa gülemeyeceğim..bu hayat dar geliyor bana..ınş içimdekiler canlanıyordur..
slm arkadaşlar SİLİNAZ cnm bebişin hayırlı olsun benm yş 23 ,3. deneme konya euro fertil rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar zamanı olanlar 4444 selati tefriciye okuyun faydasını göereceksiniz inşallah
inşallah canım ilk denemen nerde oldu negatifmiydi sonuç
tutunmuslardir tabi gulsum, sut'le muzla bakiyorsunn MASALLAH.. pozitif duzuncez canim benim, bende sut iciyom ama sicak icemiyom, soguk icmekde iyi degilmis o yuzden yarim saat once filan cikariyorum meyvesuyu yada, sut boyle cevizle yemek hosuma gidiyor....
Amin Canim insallah icimizdekilere rabbim can verir
çok saol tatlım aslında beni cumartesi günü çağırdılar orada birleştirecekler ama benim ilaçlarım o güne kadar yetniyecek merkezin anlaşmalı olduğu eczaneden almıştım ben ilaçlarımı burdaki eczaneden de almak istemiyorum çünkü burda 260 tl orda 200 tl 2 kutuda 120 lira fark var
bunları birleştirirsem ilaç yetecek cumartesi sabahıda merkezin anlaşmalı eczanesinden alıcam geri zekalı hemşirede bana demedi bu ilaç yetmez 2 kutu fazla al diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?