2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

sılanaz transferin hayırlı olsun canım gülsümden sonra 2. güzel haber senden olsun hadi bakalımmm

canım benim saol sen geç kalınca yetişemeyeceğini düşündüm karşı komşum hemşire ona sordum o yapıverdi Yinede çok saol tatlım

üzülme canım seninkiler biraz nazlı anlaşılanpozitif düşün ki pozitif olsunolacak büyüyecekler nisa demişti dersin

tatlım şimdiden üzme kendini daha çok erken 4. günde büyümez daha sakın umursuzluğa kapılma şimdiden büyürler inşallah ALLAHIN izniyle

üzülme canım seninkiler biraz nazlı anlaşılanpozitif düşün ki pozitif olsunolacak büyüyecekler nisa demişti dersin

tatlım şimdiden üzme kendini daha çok erken 4. günde büyümez daha sakın umursuzluğa kapılma şimdiden büyürler inşallah ALLAHIN izniyle

ya doktor da şimdilik erken dedi ama güzel şeyler duyma ümidiyle gittiğim için üzüldüm tabi..
inşallah ptesi iyi sonuçlar alırım..

ya doktor da şimdilik erken dedi ama güzel şeyler duyma ümidiyle gittiğim için üzüldüm tabi..
inşallah ptesi iyi sonuçlar alırım..

canım daha erken büyürler bnm bir arkadaşında aynı sen gibi oldu şimdi bir oğlu var takma kafana benimde bugün 4. gonol f yaptım 150 den başladık yarın ilk kontrolüm var bakalım bnmkiler nasıllarr ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ARTIK

inşallah iyidirler canım... benim geçen sefer de 5.günde büyümemişler 10. günde büyümüşler doktor dosyamdan baktı bugün umarım yine büyürler...

sagol canim insallah okuiycam her denememde zaten hep okudum 4444 tefriciye'yi ama bu sefer bitirebilrmiyim bilmiyorum, insallah onuda okuycam ama, zamandan bol ne var yan gleip yatmisim lol

tedavin hayirli olsun canim eklerim senide ins.

saol cnnm allah razı olsun inşallah sende kavuşursun meleğine

ewt canım seçim çok önemli benimde şuan tedavi aşamam tahminen 19 veya 20 nisan gibi transferim olur tabiki bu embriyoların durumuna bağlı ama hayırlısı ne zaman sa rabbim o zamanm nasip etsin inşallah

canım üzme hemen kendini daha erken.. anlıyorum çok zor ve stresli ama pozitif olmak zorundayız. bol şans canım

canım ne dicem bende gonalf kullandım ama 300 lük nedne bu kadar doz farkı oluyorr :97::97:

canım üzme hemen kendini daha erken.. Anlıyorum çok zor ve stresli ama pozitif olmak zorundayız. Bol şans canım

canım ne dicem bende gonalf kullandım ama 300 lük nedne bu kadar doz farkı oluyorr :97::97:

sen 300 lemi başladın canım bilmiyoırum bn 150ile devam ediyorum yarında duruma göre ayarlıycakmış diğer tedavilerimde de aynı oldu bnm en son 175 e çıktık en az da 75 e indik sen kaç gün 300 le devam ettin

fark çok büyük.. ben 8 gün gonalf 300 aldım. sekizinci gün ek bir iğne daha verdi iki günde onu kullandım.. dört günde çatlamaması için iğne kullanıyorum bu gece çatlatma ipğnem var.. cumartesi opuu.. karnım davul olduu.. ben ilk tedavide lucrin kullanmıştım.. bu sefer çok farklı oluyor tedavi.. ama doz farkı garip:97::97:

anladım canım bende uzun protokol ile başladım diğerleri gibi şuanda da 5 le devam ediyorum lucrine senin yaş kaç canım belki onla alakalıdır öyle dumuştum birde polikistik over olanlar da oluyor kısa protokol

benim yaş 27... tüplerimde problem vardı benim tüplerim alındı iki ayönce.. kısa protokol oldu doz yüksek oluyor demekki bunda.. hayırlısı hepimiz için

benim yaş 27... Tüplerimde problem vardı benim tüplerim alındı iki ayönce.. Kısa protokol oldu doz yüksek oluyor demekki bunda.. Hayırlısı hepimiz için

ewt canım önemli olan bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza almak demekki dr.o dozu sana uygun görmüş az kalmış transferinede hayırlı olur inşallah

kızlar iyi geceler yaaarın erken kalkıp kan verecmm ..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…