2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

tamamlarsın canım daha ya zaman var nasıl olsa yutrdışı hastane şartları daha iyi burda devlet hast.doğum yaparsan kaç kişi bir odada kalıyo odalar havasız oluyo kimisi ağrı çekiyo bağırıyo ben onları gördükce psikolajim bozulur onun için asla devlet hast.doğum yapmayı düşünmedim doğum yapıcam özel hastanenin ne gibi hizmetleri var açıkcası daha onları sormadım bugün resmi olarak izinimi hakkettim raporumu aldım 1 hafta daha çlışıcam sonra bayram zaten bayram dönüşü gelmicem artık dün patronumla o şekilde konuştuk izine ayrılınca rahat rahat araştırıp sorucam hastaneyi.. bende iyi göğüs kremi istiyorum daha bebeğinde kişisel bakım ürünlerini tamamlamadım çok eksik var çok beşiğini aldık uyku setini arabasını pusetini aldık 10 ad battaniyemiz var 6 si ince 4 ü kalın kıyafetler çok yetersiz 12 tane bun 3 ad tulum kadife 2 ad kadife takım 3 ad hastane çıkışı 4 ad de penye 13 ad çıtçıtlı badimiz var 15 ad çorap 4 ad biberon 1ad emzik VS. şapka eldiven ve birsürü yelek bunların sayısını yıkayıp ütülediğim için biliyorum ama çok az pazar günü çıkıp alıcam birkaç birşey daha sonra izine ayrılınca alırım artık.. bugün doktoramcasına gitti kızım maşallah 2,250 olmuş tombiş kızım benim kıpır kıpır durduğu yerde durmuyo doktor sağlıklı herşey yolunda dedi nst ye bağlandım ilk defa onun sonuçuda güzelmiş kasılma falanda yokmuş allahıma çok şükür herşeyimiz yolunda allah herkezin bebeğine sağlık sıhhat versin yaramazların gelmesine az kaldı..

Hlycn Cnaim Hosgeldin, OZlettin ekndini vallahi...

Oyle canim bir aralar uc rakamlari beklerken, simdi iki rakamlardayiz,,, sayili haftlar kaldi yavrularimiza kavusmaya insallah, sende iyisin cok sukur, neler yaotin ugramadin daha.... Canim bende de oluyor hatta persemb e aksami doktora dgittim, agrida benim cok oluyordu bi gidip bir gelince dedim ne oluyor,, oyle dayhanilmiycak gibi degil ama yindede bir gittim Buttocks kickmi ne diyolar tam bilmiyorum, yalanci sancilar baslamis... adet agrisi gibi sancili ve 15 dakikada bir olsa gel hemen dediler,, bide ben bu ara beni ates bastikca hem atlet, pjima gezince havalarda soguda malum evde de olsan sanirim biraz usuttum onunda etkisi var... KENDIMIZI USutup hasta etmeyelim aman cok zor vvallahiii...

Sen yine randevun gledimi doktorunlar konus, ogulcun nasl, cok tekmeliyormu annesii?

Canim burda benim dogum yapcam hastanede odalar, iki kisilik, ama ozel tek kisilik istersen gecesi 360 dolar, bu yeni gittim yerin.... ama benim durum riskli gebelik oldu icin tek kisilik odada dogum yapcam ve cikana kadar orda kalcam zannedersem doktor oyle dedi, para filanda demedi ama iki hafta sonra netlesirr.. iki kisilik odada iyi onceki hastanede 4 kisilikti odalr o yuzden esim tek kisilik oda icin kayit yaptirmisti... Calis bakalim sekerim az kaldi izne cikmana son haftalarind abol bol dinlenirsin... Bacim sen herseyi almisin vallah... bende bir kalin kislik orgu batanniye birde 3 pamuklu ince, birde polar tarzi var.. birde boyle hazir kundakliklar varya onlardan aldim, bir iki tane daha almayi dusunuyorum ins. 1 adet hastane takimi annem yollamisti var, diger alttli ustlu 7 tane filan takim var 1 tanede tolum var 0=3 icin, gerisi buyuk... benimde almam lazim o zaman desene... bebisin kilosu cok iyi canim haftasina gore sen dinlenmeye cekildini kizda vakitli dogursa ins. sen bir tosuncuk dogurcan o zaman desene...

ben benimki o kadar olsun zannetmiyorum 30 hafta 1560'di simdi kac bilmiyorum, iki hafta sonra ultrasound var o zaman durus sekli, kilosu, ve gelisimine bakilcak ogrenip ins. sonuclara gorede dogumun nasil olcagi belli olcak... hayirlisi hakkimizda

AYdumn aramiz bir gun kaldi... 50 kusur gun sayiden ne kadar sukretsek az...

vallahi canım allahıma binlerce şükür bize bu duyguyu yaşattı inşallah sağsalim alırız kuçağımıza severiz sıpalarımızı büyüdüklerini görürüz allah acılarını yaşatmasın.. son zamanlar yaklaştıkca çok duygusalım bebeğim için endişe içindeyim herşeye ağlıyorum of of ne zormuş hamilelik.. benim kıyafetler yetersiz daha canım ya battaniye falan almam artıkda ama minik tulum ve takımlar alırım bayram sonra artık.. senin oğlanın kilosuda iyi haftasına göre zayıf değil yani benim kız biraz tosun inşallah böyle giderde tombiş olur bazen bebek kanala erken yerleştimi gelişimi durabiliyomuş hayırlısı olsun kilo önemli değil sağlıklı olsunda yavrucaklar..

Kizlar o kadar çok kıyafet almayın. Herkes, çok fazla hediye geldiğini ve minnoşların hızlı büyüdüğünden çoğunu giyemediğini söylüyor. Benimkinin sadece hastane çıkışı ve bir kaç tane zıbını var:)
Dün hastane bavulumu tamamladım. Kuzumun kıyafetlerini yıkayıp ütüledik. Eşim de ben de kıyafetlere bakıp bakıp gülüyoruz, bunlar nasıl küçük şeyler diye:)

Cuma günü kontrolüm var. Erken doğma riskine karşı korkarken şaka maka 30. haftama girmenin keyfindeyim. Akıllı oğlum sözümü dinliyor sağolsun. Günlerin bir an önce geçmesini ve onu kucağıma alıp, öpüp koklamayı istiyorum.

Baro'cuk bana'da dogum yapan arkadaslar hep hediyerlin geneli buyuk geldeni 0-3 aylik fazal birsey olmadini, ve bol bol kiyafet ve bateniye gerektigini soyledikleri icin bende farkinda olmadan baya almisim, bende bu aksam yikadim yavrumun kiyafetlerini odamda askiya astim, bu gece orda yatcam, bebek deterjani oldu icin oyle guzel kokuyorki, o gece o oadada cok huzurlu bir uyku cekicemi dusunuyorum.... bende canim canta icin bebek bezi aldim, merkatan bir paketini actim anam kucucuk bezler abu dedimm, bu ne avucumun ici kadar yok, esime gosterdim o bile gulme krizine girdi resmen..... ben daha baslamadim hastan valizine yikama bitti, utelemede bittimi, yavas yavas herseyi yerlestircem, butun ihtiyaclari aldim sadece hazirlamsi kaldi...

BAna bile bazen canim saka gibi geliyor 24 haftaliktim erken dogum olacak diye doguma aldilar, simdi 33 hafta oldum cok sukur,,,, sayiden insan her gecen gunde birazdaha fazla seviniyor, simdiki arzum en az 36'yi gormek bakalim hayirlisii....

aslında haklısın canım, millet daha çok büyük şeyler getiriyor. Bu arada bugün kontrolüm vardı. tosunum 1500 gr olmuş. yeni lakabı deve kuşu. zira kafasını gömdüğü yerden milim çevirip de yüzünü göstermedi inatçı oğlum. Rahim ağzımda minik bir kısalma daha olmuş ama dr gayet iyi 2 hafta daha sıkın dişinizi ondan sonra rahatlayacağız dedi. iğne olmaya devam ediyorum. içim acayip huzurlu. umarım daim olur:)

herkesin güzel haberlerini alacağız umarım önümüzdeki haftalarda..

maşallah maşallah oğluna benim kızın 31. haftaya kadar hiç yüzünü görmemiştik hep popo havada baş aşağıda duruyodu.. kıyafet çok değil barocum silanazın dediği gibi gelen hediyeler büyük geliyomuş benim gözüme çok küçük geliyyodu aldığım şeyler geçen kuzenim geldi onunda 3 aylık kızı var bunlar benim kıza göre dedi sadece 2 tane küçük varmış meğerse diğerleri büyükmüş şimdi birazda küçük küçük alıcam bundan sonra dolaşa dolaşa alırım vaktim var nasıl olsa.. nerden nerelere geldik kimi zaman korkarak kimi zaman ağlayarak üzülerek amaki çok şükür bu günleri gördük ben 33 haftaya geliceğime inanamıyodum hayal gibiydi ama şuan 33 haftalığım sende hiç korkma geliceksin bu günlere allahım herkesin bebeğini zamanında sağlıklı olmayı nasip etsin..

kızlar yarın kontrolümüz var çok heyecenlıyızzz bakalım 3 haftada kaç kilo aldı e son 1300 gr.dı.....

kızlar yarın kontrolümüz var çok heyecenlıyızzz bakalım 3 haftada kaç kilo aldı e son 1300 gr.dı.....

cANIm maslalah siz ne yiyossaniz, yariyor bebislereee, hep tombis tombis benim 30.haftada 1.560 kilo idi maslalah seninki 2000'yi bulmustur allah bilir, tosuncuk hep dogurcazz vallahhh ne guzelll....

kontrolden sonra yaz lutfen, bilgilendir bizi bakalim....

Benimde ilk gunden beri oglum hep yuzunu gosteriyordu, ama kizimi hic gormedim... insallah dogumda gorcemm

Tam ayzmaya absladim esim geldi yemek bekliyor, neyse cnaim sonra yazarim arada bir yazin gelismelerden haberdar olalim...

slm canm kontrolümüz iyi geçti çokşükür 1850 gr olmuş dr.amcası iyi dedi artık 15 ndegöreceğiz inş... senin oğlunda iy mşallahh meyv ve süte ağırlık ver canm haftada et tavuk balık ye mutlaka

kızlar hepinize iyi bayramlar aman dikkat edelim kendimize yormuyalım artık son zamanlarımız ben 2 saatlik yola gidicem doktorum sakıncası yok dedi ama yinede tedirginim allah korusun yavrumu zamanını beklesin hepinizi öpüyorum..

Hepinize iyi bayramlar, bir sonraki bayramda bayramlık alacağımız sağlıklı kuzucuklarımız kucaklarımızda olacak çok şükür :)))

Slm Canlar,

herkesin hafiften gecmiste olsa, BAyrami mubarek olssun, kesdiniz kurbanlar kabul olsun, yediniz etler sifa, kilo niyetine bebeklerinizle donsun....

Bayram filan dinlemiyor bende biraz dertli idim giremedim ama simdi cok sukur hersey yolunda arkadaslar, kusur abakmasyin anca girip yaza bildim... gunlerin biran once gecip Pazartesi gelmesini ve bebegimi gormek sitiyorum, biran once dogurcam gunu ogrenmek istiyorum, bebeginin sagliginin yerinde oldunu gormek isitoyurm, masalalh oglm bol bol yapistiyiyor, geceleri cok agrim oluyor ozellikle sage donerken felaket ama diyorum cok sukur 34 olduk ama insallah 38;lere kadar saglikli sihatli gebeligimiz giderde oyle kucagimiza alirizzzzz.. dualrimizi eksik etmeyelim birbirimizden arkadaslar

Doktor randevulerinizden sonra ozellikle yazinki paylasalims evinmclerimizi, huzunlerimizi... arada bir girin guzel haberleriniz alayim, makara yapalimm... yoksa bugunler kolay kolay gecmiycekkk..........

kizlar bu ara elma, nar ve tuzsuz badem yemeye sardım. her gün yiyorum ve doyamıyorum:) allahtan faydalı şeyler. oğlum paldır küldür hareket ediyor ben yedikçe. hele poposunun çıkıntı yapması evlere şenlik, çok gülüyoruz. geçenlerde nar yerken en şiddetli tekmesini attı. geceleri sağ tarafıma yatmama kesinlikle izin yok. güm güm güm başlıyor hemen. ben de doğal olarak sola dönüyorum. gerçi solunuza yatın diyorlar ama bir süre sonra insanın omuzu ağrıyor. bir de geceleri tuvalete çıkmalar felaket. muhtemelen sizin de öyledir. şanslı ise 3kere de kurtuluyorum. ama bir de uykum kaçarsa saat başı yallah tuvalete:) neyse bunlar güzel şeyler tabi. şunun şurası ne kaldı. geçen karyolamızı da aldık. önümüzdeki hafta gelecek. pek bir eksiğimiz kalmadı gibi. zat-ı şahane dışında:)

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun bu arada. sağlıklı, güzel günler diliyorum...

Ahhh kızlar,en son uğradığından beri yazdıklarınızı okudum nasıl keyif aldım anlatamam. Tek tek hepinizi öpüyorum, Rabb'imden bebeklerinize saglık diliyorum. Maşallah 30lu haftaları devirmissiniz, allahım sonuna kadar böyle keyifli, sağlıklı götürsün, bir avazda da doğumlarınızı nasip etsin
Ben de 3. denememe başladım. Bugün iğnelerimin 6.gunü. Haftaya c.tesi gibi tüm süreçler tamamlanmış olur dedi doktor hayirlisiyla. Çok garip bir heyecan, anlayamadığım bir sükunet, acayip bir merak var yüreğimde. Hep yazdım sizlere bu sayfa benim için çok özel. Bu deneme sürecinin ilk günlerini, en toy hallerimi hep sizinle paylaştım. Allahım izin verirse siz doğumlarınıza son hazırlıkları yaparken, mis kokulu meleklerinizi kucaklarıniza almadan birkac gün önce, ben de evladıma kavuştuğum müjdesini vereceğim burdan.

Hepinizi opuyorum, allahım hayırlı günlerle yaklaştırsın sizleri o çok beklediğiniz kavusmalariniza...

Cani gonulden diliyorum ins bu kez olur canim
Allahim yardimcin olsun
Ama icimden bi ses bu kez olcak diyor
Ins gonlundekini eline versin rabbim
Onun icin ne zorki
O ol derse hemen oluverir

Canim benim evdeki elmalarda curuyor, yiyen yokkk hehhehhehhe, sana yarasin bacim ebdne Nar'i cok seviyorum, buldukca tuketiyorum, bademde oyle masa'nin usutune koydummu geip gidip yiyiyorum onun disinda dolapta oldumu aklima bile gelmiyor.... Canim o poponun cikinti yapmasi sayiden insan suphanallah diyor, masallah allah nazardan saklasin yavrularimizi....
gece bende iki, uc defa en az kalkiyorum, cok su icince, cokda lavaboya gidiyosrsun hali ile... Canim ben uykum kactimi yemek atistiririyorum sonrada, dizi bkaiyorum hemen bir yorgunluk cokuyor, uykuya daliyorum.

Zat-i sahaneleri heycanla bekliyoruzz

A.s Canim

Amin cnaim insallah hayirlisi ile sende yavrunu yada yavrularini kucagina alcan ins. Ne guzel tedavin baslamis, dilerim hersey yolunda gider, mutluluk haberinle bizde sevince boguluruzz. Dogum yaparken hep al;imda olcan bol bol dua etcen canim sana ins. tedavi kolay surec degil,morelini hep yuksek tut, umutlu ol bol, bol dua et. edelim ins. cok guzel olcak herseyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…