Mersenemim cnm gormedim wlla..zaten pek yazmiorum onemli topicleri geziorum merak ettigim okdr.iyiyiz allaha sukur..
Veeee kizlarr sizler nasilsiniz...
Bisey sorcam szilere..benim felaket sekilde midem agrior ama ole bole deil.resmen delinior..simdide oleyim halim yok oluoo..sizdede oluomu mide agrisi kizlarr..hepinize masaallah
Kyrcim insaallah bu sefer tutar ve hamis kalirsin.bu mukeemmel duyguyu rabbim sana da yasatir daha fazla aratmadan insaallah
Mersenemim cnm gormedim wlla..zaten pek yazmiorum onemli topicleri geziorum merak ettigim okdr.iyiyiz allaha sukur..
Veeee kizlarr sizler nasilsiniz...
Bisey sorcam szilere..benim felaket sekilde midem agrior ama ole bole deil.resmen delinior..simdide oleyim halim yok oluoo..sizdede oluomu mide agrisi kizlarr..hepinize masaallah
Kyrcim insaallah bu sefer tutar ve hamis kalirsin.bu mukeemmel duyguyu rabbim sana da yasatir daha fazla aratmadan insaallah
anladım görmediğini cnmm önemli deil olsun....geçmiş olsun mide ağrısı zor benim olmadı çok şükürsadece yemek borusu ile mide arası yanma oluyor oda sık deil 3,4 günde bir doktorunr sorsaydın ne diyecek arada gir bebeğinden gelişiminden felan bahset canım yaa zaten fazla kişi kalmadı burada
Sağolun kızlar moral oldunuz bana, sizin bu sözleriniz nasıl keyif verdi anlatamam.
Silanazcım bebeğin büyümüş maşallah. 10aralığı görünce benim bile yüreğim hop etti. Rabbim inşallah bir solukta kucağına nasip eder, huzurlu, az sancılı bir doğumun olur. Ayyy ben bebeğime kavuştuğumu öğrendiğim sıralarda sen bebeğini kucağına almış olacaksın inşallah. Benim de bugün kontrolüm vardı. Pazar yada p.tesi opu var. Herhalde perşembe gibi de transfer olur. Bu hesapla gerçekten benim sonucu öğrendiğim hafta oluyor. Ayyy Allahım senin hayırlı doğumuna benim de hayırlı haberime izin versin.
Baro, mersenem, hlycn sizler için de tüm iyi dileklerim. Sizlerin az biraz daha zamanı var sanırım. İnşallah, vakti zamanında, sağlıkla gelsin yavrularınız kollarınıza.
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Dualarımdasınız...
Kizlar sizler bebek odaniz icin ne yaptiniz yada ne dusunuosunuz..biz karar veremedik.beesik ve dolapmi sadece..yoksa tam cocuk odasi takimimiii..yardim edinn nuffen
Kizlar sizler bebek odaniz icin ne yaptiniz yada ne dusunuosunuz..biz karar veremedik.beesik ve dolapmi sadece..yoksa tam cocuk odasi takimimiii..yardim edinn nuffen
dün kontrolüm vardıı 2.100 gr olmuşş oğluşummmm
Masallah oglusuna, saglikli sihatli, tosuncuk olarak dunyaya gozlerini mutlulukla acsinlar insallah benim randevude pazartesi ama ultrasound bakmiycak yani sanirsam ben doguma kadar daha ogrenemiycem hayirlisi bakalim... acil bir durum olmadiktan sonra,,,,, olmiycakta insallah...
aminn inşallah canımm önemli olan sağlıklı olmalarınn benimm sıpa ters dönmüş zaten sezeryan olunca bu önemli deil haftaya cumartesi tüp bebek dr.randevum var malüm son haftalar olunca çok sık gidiyoruzzz senin doğumada saılı günler kaldıı inaşşşallahh rabbim tamamına erdirir sağa salimmmm
Dileklerin, güzel temennilerin için sağol cnm bnm. Allahım duyuyor inşallah. Sizlere bir solukta nasip edecek kuzularınızı, ben de bu denemede öğreneceğim inşallah bebeğime kavuştuğumu.Canim benim, morel tedavi surecinde cok onemli, bunlari yasadik biliyoruz...
Teyzesi buyudu simarik, kipir kipir rahat vermiyor bana aman vermesin zaten azcik hareketler azaldimi benim korkular beni boguyor sanki, uykuda bile rahat yok bebeme,,,,, aLLAH RAZI olsun canim, ins, oyle hayirli bir dogumla saglikli, sihatli dunyaya gelirler... dUALARIM HEP SENINLE OLCAK, dogum aninda yapilan dular kabul olur derler, insallah bol bol tum anne olmak isteyenlere, sana ve diger arkadaslara dua etcem.... Yumurtami toplicakalr pazartesi hadi hayirlisi insallah, bol bol saglikli yumuslarin olsun, hayirlisiyla dollensinler ins, 5 gun'e kadar dayansinlar.... Canim ben daha oncede bahsettim ama sanada yazamk istiyorum belki tedavi gordun yerde bu sistem vardir...
Ben tedavi gordum zaman donmuslarla doktor bana BIopsi yapcam sana dedi, hamilelik sansini artirmak icin bende hic ne oldunu sormadan TAMAM, dedim... Biopsi dedi rahimden parca aliyolar cok agrili birsey ama bir anlik gelip geciyorr... ondan sonra mikroskop altinda parcalarami ayriliyor ne, kucuk birsey aliyolar senden.. ondan sonra embriyolari bunda bekletiyolar bir sure koycaklari, rahme alsimasini, ve tutunma sansini artiriyormus... ben 4. denemede hamile kalmamda bununda etkisi oldunu dusunuyorum tabi rabbim bilir orasinida, UZman Tv'de izledim ben bunu... aaa dedim bana yaptiklari islemi anlatiyor.... Tam olarak turkce ne dediklerini bilmiyorum, ama doktoruna danismanda fayda var bence... TRANSFERIN olsun o surecte'de bol bol yazariz sana,,,,,
dün kontrolüm vardıı 2.100 gr olmuşş oğluşummmm
ay ne güzeeel inşallah bu sefer iki tane birden meleğin olur da yılların acısını bir seferde çıkartırsın.. Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklısını versin.. iyi haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla..Benim de dün opum oldu, şükür herşey yolunda, sanırım salı, çarşamba gibi transfer olacak. Söylemiş miydim hatırlamıyorum bu sefer 2 embriyo transfer edilecek. Çoook umutlu, çoook huzurluyum bu sefer... Az kaldı kavuşacağım kuzuma...
Kızlar umarım bu sizin için çoook geçmişte kalan, benim içinse yeniden başlayan, son olması için dua ettiğim gelişmeler sizleri sıkmıyordur. Neden bilmiyorum ama ne olsa önemli sizinle paylaşmak geliyor içimden....
biz onları nasıl yıllarca beklediysek onlar da uslu durup gelmeleri gereken zamanı bekleyecekler inşallah.. hepsi Allaha emanet..sevgili kyr transferin yapılırken ve sonrasında rahimine odaklanıp güzel şeyler düşün canım. biz de senin için düşüneceğiz. iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle. güzel haberlerini alacağız inşallah.
kızlar dün kasığıma kramp girince doktorumu aradım. gel nts ye bağlayalım dedi. Gittik, çok şükür rahimde kasılma yok. ancak benim velet haftalardır tepe üstü rahimin üzerinde durduğundan rahim ağzım 2,2 cm olmuş ve incelme başlamış. Doktor ha gayret iki hafta daha dayanın dedi. en azından 34. haftaya kadar beklerse daha iyi olacak. dua edin lütfen:) minnoşum beklesin en azından 2 hafta daha..
Cnm çok sağol, çok olumluyum bu sefer ben şimdiden başladım hayal kurmaya. Sağol güzel dileklerine.sevgili kyr transferin yapılırken ve sonrasında rahimine odaklanıp güzel şeyler düşün canım. biz de senin için düşüneceğiz. iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle. güzel haberlerini alacağız inşallah.
kızlar dün kasığıma kramp girince doktorumu aradım. gel nts ye bağlayalım dedi. Gittik, çok şükür rahimde kasılma yok. ancak benim velet haftalardır tepe üstü rahimin üzerinde durduğundan rahim ağzım 2,2 cm olmuş ve incelme başlamış. Doktor ha gayret iki hafta daha dayanın dedi. en azından 34. haftaya kadar beklerse daha iyi olacak. dua edin lütfen:) minnoşum beklesin en azından 2 hafta daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?