2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

slm canım kontrolün yarın sanırımm inşallahh bebişininnn çokk çokkk iyi haberleri ile dönersin bu arada o elmeları çürütme yeeehaa oğluşun doğduktan sonra ne yaparsan yap bende günlük en az 2 tane elme yiyorum ve yedikten sonra benim minikk karnımda at koşturuyorrrrbizim için bu dönemler çokk önemli her lokmamızdan birerr ikişer gram alıyor tabii faydalı besinlerden ayrıca eti fazla tüketmeyinn kızlar etde protein çok fazla zaten süt de içiyoruz fazla protein zararlı ......senin 4 haftan mıı kaldııı ayyyyyyyyyy inşallahhh evladını sağa salimm kucağına alırsın canımmm

ye yeeee yarasınn miniğine nar ve elma çok faydalı şeyler ayrıca sola yatmann da çok iyii kan akımı yönünden bana dr. sırt üstü yatmayı yasakladı bir ay önce sağa veya sola yat dedii bizde sol tarafta daha rahat ediyoruzz...

hayırlı olsunn canımmm rabbimm inşallahhh bu seferr sanadaaa nasip edecekk biraz geç olurr ama hayırlısıı olsunnn belki bu seferki heyecanınn sonunda çok farklıı duygular yaşayacaksınn ondandırrrr iyii haberleriniii bekliyoruzz

sılanaz, o elmaları dolaptan çıkar ve. elma gebeler için ekstra önemli bir meyva. doğum sonrası bebekten alerji, enfeksiyon riskini çok büyük ölçüde azaltıyormuş. haftada 4 tane yenmesi öneriliyor. ben her gün yiyom:):):)had bakim, sen de geri kalma.

kyr, güzel haberlerini bekliyoruz.

Evet canim yarin kontrolum bir sabah olsada gitsem diye heycanla bekliyorum inanki, ins. guzel haberlerle donerim

Canim bende gunde en az birtane yiyiroum her gun iki defa bir ogle yemeginden, birde aksam yemeginden sonra meyve salatasi yapiyorum, elmada tuketiyorum,,, kayinvvaldem elma bahcesinden toplamis birsuru getidi, yee yee bitmiycek gibi ondan dedim.... bazen kabiz oldummu sabah ac karnina yiyiorum cok faydali oluyor, bazende elmayi kucuk kup kup kesip tarcin serpip, kuru sari uzumle karistirip yiyiorum cok guzel oluyor sizede tavsiyemdirrr.... bacilarr...

Canim ben kurban etinden, kahvaltida bile iki uc gun isitip az aaz yedim ama bikkinlik geldi...

Yarin ins. belli olcak zanim tam kac hafta kaldi, dogum sekli hayirlisi bakalim ins. acil bisey olmadiktan sonra 4. haftam kaldii.....

MASALLAH canimm.. masallahh bebislere iyi bakmamiz, en birinci vazifemizdir hamis bayanlar, elmalari yerde birakiyorum inanki dolaba sigmazlar heheheheee hani ben elmayi fazla seven birisi degilim ama yinede onemli diye turketmeye calisiyorumama diger meyvelere, muz, kivi, armut, mango, bide kizlar tv.de izledim kucuk sari uzum cok sut yapiyomus, uzum'de tueketmeye cok calsiiyorum

Dereotu, Incir kuru yada taze,( ben bulamiyorum siz bulursaniz benim yerimede yiyiin....) ondan sonra uzum dedi bide yazmistim eksik kalmissa yazarim yine size Kaynak IBRAHIM saracoglu.....

hayırlı haberlerle git gel canım bekliyorumm .....

Cnmmm sağolasın, ben de sizin doğum haberlerinizi bekliyorum heyecanla. İnşallah bir solukta, sağlıkla alacaksınız bebeklerinizi kucaklarınıza. Bugün kontrolün varmış, oğlunuşunu göreceksin, belki de şu saatlerde onunla saadet yaşıyorsun. Hayırlı haberler al inşallah, öpüyorum sizleri...

Cani gonulden diliyorum ins bu kez olur canim
Allahim yardimcin olsun
Ama icimden bi ses bu kez olcak diyor
Ins gonlundekini eline versin rabbim
Onun icin ne zorki
O ol derse hemen oluverir

Nasıl istiyor, nasıl bekliyorum bir bilsen...
Benim de dualarım hep mevlaya, O ol derse olacak, O isterse bebeğim can bulacak...
Dileklerin için, içinden gelen o ses için sonsuz teşekkürler...

Sağol cnm ben de duacıyım bebeklerinize, sağlıklı, bir solukta doğumlarınızı diliyorum Rabbimden...
Sizler benim için çok özelsiniz... İnşallah bebekleriniz sağlıkla kucaklarınıza geldiği zamanlarda ben de yavrumun bende olduğunu öğrenmiş olurum...

İnşallah... Dualarımdasınız, az girsem de sayfaya, aklımın bir ucunda hep varsınız... İyi dileklerim sizlerle...

İnşallah... Dualarımdasınız, az girsem de sayfaya, aklımın bir ucunda hep varsınız... İyi dileklerim sizlerle...

içimden bir sess bu seferr pozitiff diyeceksinn diyorr benim hislerim çok kuvvetlidirr inşallahh öyle olacakk cnmmm rabbmin hazinesinde çokk verdiğine korkusundan vermiyorrr yeterkii biz niyetimizi bozmadann isteyelim......

içimden bir sess bu seferr pozitiff diyeceksinn diyorr benim hislerim çok kuvvetlidirr inşallahh öyle olacakk cnmmm rabbmin hazinesinde çokk verdiğine korkusundan vermiyorrr yeterkii biz niyetimizi bozmadann isteyelim......

Ayyy ne güzel diyor içinden gelen ses, inşallah cnmmm. İçine sağlık, bebeğine sağlık...
İnan hiç bozmadım niyetimi:)) Dualarımda hep "Alllahım sen en doğrusunu bilirsin, hakkımızda hayırlı ise ver yavrumu, eğer vermeyeceksen taktirinden sual olunmaz, içimden bu isteği atmama yardım et" diyorum. Hakkımızda en doğrusunu bilen O, O yazdıysa er ya da geç olacak. Dilerim yazmıştır, dilerim içinden gelen ses yanılmıyordur. Sağol cnm bu zamanlar öyle zor ki küçük bir kelime bile umut oluyor insana.

hani derler ya aklıma gelen başıma gelir diye inannki senin gündüzki yazını okurken içimden geçti benimde hep aklıma gelen başıma gelir inşallahh bu seferr olacakk rabbimin izniyleee dualarımm hep seninleeee evlat hasreti çekenlerleee

silanazzz nerelerdesinn bacımm bebişininn haberlerii iyidirr inşallahhh ..........

silanazzz nerelerdesinn bacımm bebişininn haberlerii iyidirr inşallahhh ..........

Canim saat farki 7 saat olunca, bende hastaneden geldikten sonra uyuyp kalinca anca girebildim...

Hersey cok sukur yolunda, oglusumu gordum ama pasam yuzunu gostermedi... ters duruyor, kopru seklinde, kafasi asagi donmemis bakalim doncekmi bir iki haftaya kadar... Cunku boyle devam ederse Aralik 10'da sezeryanla alcaklar bende zaten normalden korkar oldum bakalim hayirlisi ins.

Bebegimde 2400 olmus 34+4 doktor gaayet iyi dedi, sagligi cok sukur yerinde onun icin kiloya takilmamaya calsiiyorum ama ins. su kalan 25 gunluk suructe en az 3.000 olur... hayirlisu bakalim

kyr bu sefer olcak canim bende hep oyle hisssediyorum dualarimiz seninle...

maşşallahhh iyii canımmm kilosuu takılmana gerek yok zaten bende cuma gidecem bakalımm 33+0 olcak ozamana ,kaç gr. almış olcak önemli olan sağlık tabii ama insan merak ediyor işteeee:18:bizde geçen sefer yüzünü görmüştük tombiş ve yuvarlak bir suratı var dr. bana benzetti birdr gözlerini açıp kapatması çok güzeldii ALLAHIM sağa salimm kucağımıza almayı nasip etsin diğer kızımda yaşadıklarım çok zor günlerdi bazen aklıma geliyor o günler gitsinde gelmesin diyorummmm offfff yine çok duygusalımmm .............

şekerim tosun olmuş daha ne olsun. arkadasaım 37 de doğurdu. 2500 beklerken 2950 çıktı:) seninkini düşünemiyorum.

ben dün kontrole gittim. oğlum iyice inmiş aşağı. dr bu fazla beklemez hazırlıklı olun dedi. değil yüzünü görmek, kafasını dahi ölçemedi dr. korse takmamı ve yatmamı istedi. ben de pinekliyorum ve oğlumla konuşuyorum 34. haftaya kadar beklemesi için. gerçi 26. haftadan beri bekliyor sağolsun. 3 hafta daha bekler herhalde:) 1800 gr. olmuş hayırlısı ile 2 kiloyu bir geçsek rahatlayacağım:)

Hayirlisi bakalim canim, bende elimden geldi kadar yavrukusa bakmaya calsiiyorum, bende bu ultrasound iolcumlderine guvenmiyorum

Abuu, bacim hic merak etme bak gorurusun 34\leride gecersin allahin izni ile. benim yavrumu 24 haftalikken almayi dusunuyolardi simdi 35 olcam nerdeyse... benim canim 31 haftaya kadar hamile kaldimdan beri oglumun kafa hep asagida idi, 31 den sonra kopru sekline gecti, oylede ilerliyor, bir yandan benim icin hani kafa asagida olmadi kcin yurumek cok kolay ama diger yandan kasildikca icerde, gerildikcemi diyim ne sanki varya kaburgalarim eziliyor bide dibibe dibide tekme atayo kerata ama bewn herhaldini oglumun cok seviyorum, nerden hangi kosullardan enreye geldik... bakalim hayirlisi ile hepimize kucagimizada almak nasip olur ins. Seninkide tocuncuk maslalah canim.. allah nazardan saklasin sagliklari yerinde olsun, dogduktan sonra cok hizli kilo aliyolarmiss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…