2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

masallah sizee canim hatirliyonmu ben sana demistim benimde icime hep oyle dogmustu senin icin ne buyuk bir mululuk sukur dimi, rabbim hayirlsii ile iki evlatinida kucagina almayi nasip etsin guzelim.... hep dikkat et kendine ultrasyon aletlerine girdinmi fazla bebeleri hirpalamalarina sakin izin verme....kocaman opuyozz

canim ebn doktora bile danismadim, her annenin emziren kullanmasi gerekiyo diye tv de dinledim... almaya basladim... bide benim ev hemsirem var o tavsiye etmistii... unutmnadikca aliyorum..

canim her oksurugu hasta olmaya yorma doyurduktan sonrami oksuruyo geneli yoksa her zamanmi, benim ev hemsireme oglum oksuruyo hastami dedimde guluyodu baana genzini temizlemek icin yedikten sonra oksurmeleri gayet normal hastalaigi olmasi icin doktorun dinlerken hirlama duymasi lazim dedi... doktorumda hicbiseyi yok dedi... hapsurmalari burnunu temizlemek icin oksurmeleri genzini temizlemek icin dedi... canim ben yazmistim iki aylikken oglum en son kilosu 6 kilo 60 cm di... simdi ne kadar bilmiyorum mart 6 da randevum... biz iki aylik asisini yaptirdik iki tane dizlerinden bir tanede agzina sivi verdi... canim ben sadece uyanik oldumu yuz ustu koyuyorum o sekil uykuya daliyosa uyanana kadar bekliyorum...cunku hala kucukler uyanikken geneli koyuyorum hem kaslari guclensin diye oyun halisinda cok basini dik tutuyo bakiniyo .... yastik oldumu alcak tabi, bazen battaniye katlayip koyuyorum cok daha uzun uyuyo, hicbir zarari yok diye biliyorum ama yinede sizede sormak istedim... ozellikte sutunu verdikten sonra kusmasin diye bir sure yastikta yatiriyorum uyudu zaman...

cnm tekrar gözünüz aydın maşaallaahh baya ilrlemişiniz sanki dün gibi hamileyimm değişinn inşallah böyle sorunsuz devam eder hamileliğin sağa salim kucağına alırsın evlatlarınıı
Aminnnn, inşallah cnm. Allaha şükürler olsun iyiyiz şükür ama sizler de biliyorsunuz bu süreçleri malum kıldan nem kapıyor insan, yüreği ağzında geziyor. Allahım kucağımıza nasip etsin inşallah sağlıkla...

Evettt... Unutur muyum hiç:))) amin cnm, yatıp kalkıp onun için dua ediyorum, Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah...
Cnm uyarını çok iyi anlıyorum, dokrorumdan memnunun şükür, benim karnım hiç yok o yüzden hiç zorlanmadı şuana kadar görüntülemede. Seni yormazsam birşey sormak istiyorum. 4.ayım bitiyor yarın, benim kasıklarım çok ağrıyor, arasıra durup dururken elektrik çarpıyor gibi oluyor. Dün kontrolüm vardı, şükürler olsun bebekler iyi, kasık ağrımı anlatınca doktor rahim ağzını da ölçtü hiç sorun yok. Bu ağrı normal mi bilemedim? Sen yaşamış mıydın bu tür ağrılar cnm? Sence korkayım mı? Ya da korkmam gereken ne var?

Kyr canım Maşallah Rabbim nazarlardan korusun sizi
Çok sevindim cinsiyetlerde öğrenilmiş..
Çok pozitiftin bende birdaha kısmet olursa böyle pozitiff olmaya çalışıcam..
Sıkıntıya strese yer yok..
İsimleride hazırmış bebişlerin çok güzel..
Şöyle bir söz vardı ..
Bir oğlum olsun adı Toprak birde kızım adı Yağmur onlar kavga edince ortalığı çamur götürsün...

slm cnm ,benim oğluş öyle böyle değil baya bir öksürüyordu yaa
geçen akşam yine gittik doktora şiddetli girip geçiriyor dediii yarın kontrolümüz var inşallah düzelirr

canim bende hic zorlNMADIM baslarda hic ikiz bile oldunu anlamalari mumkund egildi 5 aylik oldum halde.. bulantim bile olmamaisti duzgun... seninkide umarim rahat gecer

Kasik agrisi normalde olablir ama sen yinede doktoruna danis canim en kucuk ayrintiyi bile bisey olmaz diyip dikkate almamazlik etme sakin... bende kas agrisi oldunu hic hatirlamiyorum guzelim... allah allah senin o elektirik sandigin kelebeklerin kiprasmalasi olmasin... yavas yavas hareketlerini hissedersin cnaim sanki kelebek cirpiniyor orda hheeeh muhtesem bir duygu...

Canim korkman gerken hic birsey yok hersey nasip rabbim verdi gibi kucaginada almayai nasip eder ins. beslenmene cok dikkat et iki can besliyosun daha cok caloriye ihtiyacin var vitaminlerini duzenli kullan, fazla yormaktan kendini kacin, yavas yuruyuslerde yap ama tabiki.... dikkat et ayaklarinda sisme, ustune bastinda morarma olursa 4-6 ay arasi hemen doktora git... cunku her ne kadar ikiz tasisanda bu kadar erken sisme ve morarma normla degil bana hamilelikte normal bisey olmaz dediler yavrum gitti... sen sakin ama sakin dikkat et, her zamnkinden farkli bir agri veya bebeklerin hareketlerini 20 haftadan sonra daha net hisssetcen bir gun icinde en az iki uc kipirdama hissetmedinmi hemen doktora git, bunuda evde kontrol etmenin yolu buzlu su icip soluna yatmak, yada cikilota, tatli yiyip saginada yatinmi kipiramalarini hissetmen lazim... ben zamanla yine aklima gelen uyarilarimi yaparim sana sende sormak istedin en olursa yaz canim... benim usak beni bekliyor... rabbim yavrularinida senide korsuun canim... allaha emanet olun mucizlerin saglikla sihtali buyusun annelerinin rahminde...

Seninde kavga ettiklerinde ortagi camur goturen Yagmurun ve topragin olsun, rabbim ansip eylesin insaallahh canim... bayildim ama isimlere... bi daha ikizlerim olursa koyarsam hic sasma... heheheheh... rabbim sanada en kisa zamanda nasip eylesin bacim....

Amin inşallah canım..
Bende çok ikiz istiyorum Hatta ilk tüp bebede çok ısrar etmiştim 2 tane koyun bölündü deriz diye ..
Ben yinede şanslıyım sizden tiyoları alıyorum ona göre daha bilgili bi gebiş olucam..
Herşeyin hayırlısı olsun...
Kyr ın bebişlerinin adı çok güzel..
Bu sözün üzerine bende çok ikiz istemiştim Ortalığı toz duman çamur etsinler die..

Cnmmm sağol o kadar işinin arasında uzun uzun anlatmışsın bana, Allah razı olsun. Ben de rahatım şükürler olsun, ama ikiz gebelik kısmı tedirgin ediyor zaman zaman, Allahım hayırlı yazılar yazsın. Söylediklerinin hepsini dikkatle okudum, çok sağol. Yaşadıklarını hatırlatmak istemem, hepsi geçmişte kaldı, önemli olan şimdi oğlun koynunda, Rabbim size sağlık dolu, huzur dolu bir ömür nasip etsin. Çok çok teşekkür ederim cnm, diline sağlık...

Ahhh cnm arkadaşım sağolasın, evet isimleri hazır kuzularımızın.
Ben de duydum o sözü;
Bir kızım olsun, adı YAĞMUR olsun...
Bir de oğlum olsun, adı TOPRAK olsun...
Onlar kavga etsin, ortalık çamur olsun...
Biz karar verdikten sonra bir arkadaşım söyledi bunu bana ben de bayıldım duyunca.
İnşallah cnmmm, inşallah. En kısa sürede Rabbim seni de sevindirecek inanıyorum. Senin gönlünden geçense inşallah ikiz olsunlar, sen de koy aynı isimleri:))) Adaş olurlar fena mı:))))

Maşallah oğluna
Mersenem çok tatlı bu yaaa... allahım kaderini de yüzü gibi güzel eylesin. Çok geçmiş olsun, kısa zamanda toparlansın kuzun inşallah.

saol cnm şuan iyiyiz çok şükür oğluşum resmen sınırdan döndü bronşit olacaktı atlattık şükür sen nasılsınnn hamilelik nasıl gidiyor

allahim yarabbim bu yakisiklilik, bu sisinlik ne yerim ben seni pasam benim... rabbim kotu gozlerden korusun,,, aci gununu gostermesin ya vrularimizin hic birine...sen hastami oldun balim benim,, yerim ben seni

hasta oldu ablası şuan iyi çok şükürr senin oğluş nasıl resmini at da sevelim ay merak ettimmmmm paşamıııı

saol cnm şuan iyiyiz çok şükür oğluşum resmen sınırdan döndü bronşit olacaktı atlattık şükür sen nasılsınnn hamilelik nasıl gidiyor
Çok sevindim arkadasım iyi olmasına kuzunun, allahım korusun. Biz de iyiyiz şükürler olsun, 18.haftamiz bitmek üzere şimdilik hersey yolunda, allahım sonuna kadar saglikla nasip etsin inşallah. Öptüm kuzunu

Çok sevindim arkadasım iyi olmasına kuzunun, allahım korusun. Biz de iyiyiz şükürler olsun, 18.haftamiz bitmek üzere şimdilik hersey yolunda, allahım sonuna kadar saglikla nasip etsin inşallah. Öptüm kuzunu

masallah size canim 18 olmusun gobis yavas yavas firlamaya baslar, kelebkelerin cirpintisini hissetmeye basladinmi, rabbimin mucesizesi o hareklerini hissetmek, hickiriklarini... herseyin yolunda olduna sevindim arada bir yaz haberdar olalaim...

slm kizlar

oglusum her gun biraz daha buyuyor, onu buyumesini izlemek bana muthis bir haz veriyor, canim balim herseyim olgum.. 3 aylik muayenmiz cok sukur cok guzel gecti, oglum 64cm 7100gr olmus... butun kontroller guzel gecti 4 aylik asimiz var.. sizin bebisler nasil bakalim..

HLycn, yse nerlerdesiniz merak ediyorum annelik ansil gidiyor bakalim.. arada bir firsat buldunuzmu yazin lutfen.... tabi mucizelerinize kavustunuz insnain gozu daha birsey gormiyor bende anca firsat bulabildimmi giriyorum...

Mersenem senin yakisikli nasil oldu? arkadasalr ek gisaya ne zaman gecmeyi dusunuyorsun 4 aylik mi yoksa 6 aylik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…