sen fazla kopma bu aralarr dikkat et bebişimizeee
Netten arastrip bulalim yazalim fikraa.ayhh hamis kalalim da nazimizi cekelim noljk cnmay yasık sanaaa.... yandık desene 9 ay senin zırıltını çekicez... bol bol eski türk filmlerini izler ağlaşırız artıkın :) kötü şeyler düşünmek istemiyorum iyice sıyırcam sora :):):) zaten pek normal değilim..sılanaz aklıma temel fıkrasıda gelmio napcez :)
Hehehhe cnm ben de lFta kopuom muzik acip esimle aksam o ayakta bnde kollarimla dans ettim o kdrr ben koykayimm saol dsuncen icin bebeimmmmsen fazla kopma bu aralarr dikkat et bebişimizeee
Iyii hayrli olsun cnmmmiyi geceler kızlar.bugün kontrol vardı.150 dozdan 225e çıkmıştık.bu seferde fazla gelmiş doz yumurtalar birden gelişmiş.yarın cetrotide başlıyoruz...
Ankaram yavrum ben uyumusum yha simdi yazayim bnde ben bisi yapmiommm yiom iciom dua ediom agliom guluom hamis olmammizi bekliommmmiyi geceler kızlar...ben öyle sıkıldım ki yatmaktan arada buraya girmesem çatlicam valla
dünden beri sanki bir hafta oldu gibi yaa
eee sizler nasılsınz bakalım anlatsnıza
Dekopa gunaydin cnmm ben bekliom test gununu .kafam kristi herkesin dru rahim kalinligindan bahsediomus bnmki hic demedii bana acabaaa bnmkinin kalinligi nekii.9/10 olursa iimiss heycanlimisin senngünaydınnn kızlarrr.. merkez salı yada perşembe arıcaz demiti transfer için.. sabahın köründe kalktım zaman geçmiyor neler yaptımm
nasılsınız bakalımmm
canım benim doktorumda bahsetmedi hiç doktoruna güven canım aklına takılanları da çekinmeden sorDekopa gunaydin cnmm ben bekliom test gununu .kafam kristi herkesin dru rahim kalinligindan bahsediomus bnmki hic demedii bana acabaaa bnmkinin kalinligi nekii.9/10 olursa iimiss heycanlimisin senn
slm hlycn
senle transferimiz aynı gündü birlikte gün sayıyoruz sende herhangi bir gelişme bir farklılık varnı acaba?
benim bu gece adet sancısı gibi sancım oldu çok ayrıca hiç uyuyamıyorum geceleri...
durmadan göğüslerime bakıyorum hiç bir değişiklik yok :(evet allahtan gelen herşeye razıyız ama yine olmayacak diye çok korkuyorumm
allahım herkesin yardımcısı olsun
slm hlycn
senle transferimiz aynı gündü birlikte gün sayıyoruz sende herhangi bir gelişme bir farklılık varnı acaba?
benim bu gece adet sancısı gibi sancım oldu çok ayrıca hiç uyuyamıyorum geceleri...
durmadan göğüslerime bakıyorum hiç bir değişiklik yok :(evet allahtan gelen herşeye razıyız ama yine olmayacak diye çok korkuyorumm
allahım herkesin yardımcısı olsun
Hey saki. Ol cok gusell hayri olsunnnkızlarrrrr gidiyorummmmmmm çağırdılar transfer için.. ölüyorum heyecandann..haber geldiğinden beri gözyaşlarım sel olduu... ne olur Rabbim bu sefer olsun.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım benim doktorumda bahsetmedi hiç doktoruna güven canım aklına takılanları da çekinmeden sor
korkma canım hayırlısı ile olur inşallahhh herkesin belirtileri aynı olmuyormuş.
Seraaaaap yalnis birakma beni yha kislar keske hepiniz gercekte yakinimda olsaydiniz ve netten deiodi gercekte paylasimlar yapsaydikk.yha cnm bnde azcikk oluo arada agrii ama azz.bnm rahmim dscek gibi oluo psikolojik de olaabilir ve de yanio hafif altimmAfedersin cnmm .goguslerim daha sisti ama simdi daha az sis.sinir kupuyummmm yani belirti varmi yokmu bilmiom cnmm hayrlisi olsun insaallah ikimis ve hepimiz guleris hayrli vakti saati geldigindeee Ilaclarda n ne alem ne kullanion
ben hergün coraspin ilaç kullanıyorum bide progynex iğne vuruluyorum 2ampul ,bide folbiol hap
iğneden artık oturamıyorum bile
bugüne kadar raporluydum evdeydim yarın işe başlıycam işallah yoksa vakit geçmiycek zaten
başta okadar değildide zaman yaklaştıkça korkularım artıyor.
SeeeerapppppYavrum sen bnyo yaptinmiiiiii ben korkuommmmmmm
doktorum vermedi 3 günden fazla normal hayata devam etmeliymişim.hem bende çok sıkıldım artık gitmek istiyorum ye iç yat patladım artık sen çalışıyomusunYhaa nue az rapor aldinn bisey olkas cnm da ama bnm kalcalarda berbat oturamiom iste nasil otrcannn cnmmm nie azz verdi drrrr
evet ben 2. gün hafif bi duş aldım mecburen saçlarım yağdan mahvoldu evde olsam neyse iğneye gidip geliyorum mecburdum
bide bugün yıkanıcam yarın iş var.doktor zaten ööle bişey yok ilk günden yıkanabilirsin demişti
doktorum vermedi 3 günden fazla normal hayata devam etmeliymişim.hem bende çok sıkıldım artık gitmek istiyorum ye iç yat patladım artık sen çalışıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?