slm arkadaşlar o stresli 12 güne bende giriyorum inşallah rahat atlatırım yarın sabah saat 9.30 da transfer var 5. güne girmiş benim kuzucuklarım lütfen dualrınızı eksik etmeyin...
Yes cnm calisiom ama yol1saat gidis gelis 2 saat 10 gunluk raporlyumm testten sonra insaallah positif olursa daha uzatir ama diger secenegii bsverr .bnm isim cok yogun ve stress sen ne is yapiosun hngi sehrdesin cnmm
Hmm kim umrumda deil cnm sacimmis basimmiz zamninda misss grurlerdiii ne makyajsiz ne prfumsuz süssuz kmse grmesdiiii misler gibiydimm ama simdi ellerim catladii kanioolar minikminik saclarim hep toplu tepeden topuz hergun kiyafet degstiriommm qma .cok ilginc ama baska zmn olsa cok rHatsiz olurdum stiksizzzz ama hicc terr kokmadimm allahim diorum belkide bebeklerimiz kokusuu bisee siniooooo ole dsunelim ole olsun serap nolur herkes ann olsunn offf yine agliom yhaa .hepimis cekirdek aile olalimmmmm nuffennnn>>>>annisss >>>>> babissss >>>> bebeislerimisssss aminnn
mersenem cim seni topiğin koruyucu annesi ilan etmek istiyorum.. herkeze çok koruyucu davranıyorsun... koruyucu annemissssss
kızlar 12.30 da kan vermek için çıkacağız yola
yine dualarınızı eksik etmeyin ne olur değerim artmş olsun ınşşşş
3-3.30 gibi evde olurum ben yazarım buraya
umarım hayırlı ve pozitif bir sonçla geri dönerim
bu arada ne kanama ne leke kaldı hiç bişey yok
Ben ankara ogrtmneimm uzk evimle is farkki ilcelrdeee bn clismk zorundayim derse grince mecbrrranladım cnm
ben ist.işim yakın 10 dak.mesafede muhasebeciyim ben.arkadaşlarım durumumu bildiği için beni çok çalıştırmazlar idare ederler sanırım ...
sen nerde oturuyosun ne iş?
Hmm kim umrumda deil cnm sacimmis basimmiz zamninda misss grurlerdiii ne makyajsiz ne prfumsuz süssuz kmse grmesdiiii misler gibiydimm ama simdi ellerim catladii kanioolar minikminik saclarim hep toplu tepeden topuz hergun kiyafet degstiriommm qma .cok ilginc ama baska zmn olsa cok rHatsiz olurdum stiksizzzz ama hicc terr kokmadimm allahim diorum belkide bebeklerimiz kokusuu bisee siniooooo ole dsunelim ole olsun serap nolur herkes ann olsunn offf yine agliom yhaa .hepimis cekirdek aile olalimmmmm nuffennnn>>>>annisss >>>>> babissss >>>> bebeislerimisssss aminnn
Oyhhhh yerim o kuzucuklarii aman 5gunlukmu olmuslar hayrlsiiyla al gel onlari teyselrinin yanina annesiiiii allah yrdimcin olsun.kac tanelr cnmm ilk denemn miiii
ankara bak ne güzel kanamanda kalmamış yapacağın tek şey bolbol dua etmek Rabbine sığınmak inşallah hayırlı haberlerle döneceksin(amin)kızlar 12.30 da kan vermek için çıkacağız yola
kızlar 12.30 da kan vermek için çıkacağız yola
Kuzum bnm 18inde testtt insallah gusle hbrler veririm herkese allahimin izniyleeene güzel yazmışsın çekirdek aile umarım Rabbim hepimize yerdım eder(amin)
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım bu 3. denemem inşallah son.5 adetlermiş 2 adet transfer edilecek durumları iyiyse kalanlar dondurulacakmış inşallah:)) sende beklemedesin sanırım ne zaman test tarihin pozitif sonuç alırsın inşallah:))
ankara bak ne güzel kanamanda kalmamış yapacağın tek şey bolbol dua etmek Rabbine sığınmak inşallah hayırlı haberlerle döneceksin(amin)
slm arkadaşlar o stresli 12 güne bende giriyorum inşallah rahat atlatırım yarın sabah saat 9.30 da transfer var 5. güne girmiş benim kuzucuklarım lütfen dualrınızı eksik etmeyin...
canım önemli olan az olması değil kaliteli olması ayrıca 6 yumurta az değil 1 tane bulamayanlar var inan biz şanslı olanlardanız hiç spermi olmayıp mikro teseyle sperm arıyorlar şükredelim halimize enazından 6 yumurtan ve 2 milyon sperminiz var inşallah 1. kalitede embriyoların oluşur ALLAH yardımcımız olsun tatlım
Ben ankara ogrtmneimm uzk evimle is farkki ilcelrdeee bn clismk zorundayim derse grince mecbrrr
.senin ilk denemnmi cnmm bnm kafa yerinde deil oncdn sordusam kusura bakmaa
cnm senin yine iyi benim 3 yumurtam oldu eşimin sayısıda 500 bindi ...
transferim oldu şu an 4.günümdeyim hayırlısı işallah.transferim perşembe günü yapıldı
Simdi doktordan geldim arkadaslar sorun ustune sorun valla artik napacagimi sasirdim yumurtaligimin azligi yetmiyomus gibi bu sefer de kadin hormonluk degerlerim yano ostotregen dusuk cikti.bu sekilde vurulna igenelerde bir ise yaramiyor. Benim gii sorunu olan arkadaslar lutfen yardim edin. ilk tup deneyimim bilgisini olan arkadaslar ne yapabilirim.
Simdi doktordan geldim arkadaslar sorun ustune sorun valla artik napacagimi sasirdim yumurtaligimin azligi yetmiyomus gibi bu sefer de kadin hormonluk degerlerim yano ostotregen dusuk cikti.bu sekilde vurulna igenelerde bir ise yaramiyor. Benim gii sorunu olan arkadaslar lutfen yardim edin. ilk tup deneyimim bilgisini olan arkadaslar ne yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?