2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

slm arkadaşlar o stresli 12 güne bende giriyorum inşallah rahat atlatırım yarın sabah saat 9.30 da transfer var 5. güne girmiş benim kuzucuklarım lütfen dualrınızı eksik etmeyin...

Oyhhhh yerim o kuzucuklarii aman 5gunlukmu olmuslar hayrlsiiyla al gel onlari teyselrinin yanina annesiiiii allah yrdimcin olsun.kac tanelr cnmm ilk denemn miiii

Yes cnm calisiom ama yol1saat gidis gelis 2 saat 10 gunluk raporlyumm testten sonra insaallah positif olursa daha uzatir ama diger secenegii bsverr .bnm isim cok yogun ve stress sen ne is yapiosun hngi sehrdesin cnmm

anladım cnm
ben ist.işim yakın 10 dak.mesafede muhasebeciyim ben.arkadaşlarım durumumu bildiği için beni çok çalıştırmazlar idare ederler sanırım ...
sen nerde oturuyosun ne iş?

işallah cnm işallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ne oluuurrrr

selam arkadaslar ,
konularda gezerken sizi gördüm, baktım herkes bugunlerde transferde bende yazmak ıstedım
benımde persembe yumurtalarım toplanacak ,hepinizin transferleri kolay rahat geçer inşallah..

kızlar 12.30 da kan vermek için çıkacağız yola
yine dualarınızı eksik etmeyin ne olur değerim artmş olsun ınşşşş
3-3.30 gibi evde olurum ben yazarım buraya
umarım hayırlı ve pozitif bir sonçla geri dönerim
bu arada ne kanama ne leke kaldı hiç bişey yok

ALLAH kat kat artırsınn canımm dualarımm sizlerlee

anladım cnm
ben ist.işim yakın 10 dak.mesafede muhasebeciyim ben.arkadaşlarım durumumu bildiği için beni çok çalıştırmazlar idare ederler sanırım ...
sen nerde oturuyosun ne iş?
Ben ankara ogrtmneimm uzk evimle is farkki ilcelrdeee bn clismk zorundayim derse grince mecbrrr
.senin ilk denemnmi cnmm bnm kafa yerinde deil oncdn sordusam kusura bakmaa

ne güzel yazmışsın çekirdek aile umarım Rabbim hepimize yerdım eder(amin)

Oyhhhh yerim o kuzucuklarii aman 5gunlukmu olmuslar hayrlsiiyla al gel onlari teyselrinin yanina annesiiiii allah yrdimcin olsun.kac tanelr cnmm ilk denemn miiii

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım bu 3. denemem inşallah son.5 adetlermiş 2 adet transfer edilecek durumları iyiyse kalanlar dondurulacakmış inşallah:)) sende beklemedesin sanırım ne zaman test tarihin pozitif sonuç alırsın inşallah:))

ankara bak ne güzel kanamanda kalmamış yapacağın tek şey bolbol dua etmek Rabbine sığınmak inşallah hayırlı haberlerle döneceksin(amin)

Insaallah insallahh cnmmm gusel hberlerinen gel bise umut oll

Kuzum bnm 18inde testtt insallah gusle hbrler veririm herkese allahimin izniyleee

slm arkadaşlar o stresli 12 güne bende giriyorum inşallah rahat atlatırım yarın sabah saat 9.30 da transfer var 5. güne girmiş benim kuzucuklarım lütfen dualrınızı eksik etmeyin...

o sitresin arkasında mutlu haber var canım dualarım sizinle....

cnmm allah razı olsun senden...Amin tatlim aminnn...

Ben ankara ogrtmneimm uzk evimle is farkki ilcelrdeee bn clismk zorundayim derse grince mecbrrr
.senin ilk denemnmi cnmm bnm kafa yerinde deil oncdn sordusam kusura bakmaa

cnm 2. denemem benim ve hiç gebeliğim olmadı çift çizgiyi hiç görmedim.acaba görmek nasip olacakmı bilmiyorum dua ediyorum çok hepimize ..

dekopa ALLAH YARDIMCIN olsun canıminşallah tutunacaklar sannaa annesiiii

cnm senin yine iyi benim 3 yumurtam oldu eşimin sayısıda 500 bindi ...
transferim oldu şu an 4.günümdeyim hayırlısı işallah.transferim perşembe günü yapıldı

cnm bnm ya dedıklerı dogru 1 er tane olsa bıze yter.Sen de dualarımdasın artık hayırlısı ınsallahhh ayy ben de cok heyecanlıyım bugun arayıp kac embrıyo olduunu soleyecekler rabbım yuzumuze bak yalvarıyorum ya....

cnm hıc bılgm yok ama ne yapılabılır drla konustun mu pekı:26:

cnm hıc bılgm yok ama ne yapılabılır drla konustun mu pekı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…