cnm bnm ya dedıklerı dogru 1 er tane olsa bıze yter.Sen de dualarımdasın artık hayırlısı ınsallahhh ayy ben de cok heyecanlıyım bugun arayıp kac embrıyo olduunu soleyecekler rabbım yuzumuze bak yalvarıyorum ya....
arkadaşlar herkese slmlar geçenlerde yazmıştım benimde cuma günü 9 adet yumurtam toplandı bugün aradılar 5 tanesi döllenmiş durumları gayet iyiymiş şükürler olsun bugün 3. günleri yyarın sabah tekrar arayıp bilgi verecekler benim daha önce hiç 3. günü geçmemişti şimdi umudum dahada arttı şükürler olsun lütfen dua edin olurmu benim içinde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyenlere çifter çifter versin(amin)
cnm bnm ya dedıklerı dogru 1 er tane olsa bıze yter.Sen de dualarımdasın artık hayırlısı ınsallahhh ayy ben de cok heyecanlıyım bugun arayıp kac embrıyo olduunu soleyecekler rabbım yuzumuze bak yalvarıyorum ya....
bizi en iyi biz anlarız gerçekten ben çevremdeki arkaadaşlarla konuşuyorum hı mı diyolar ama yok beni gerçekten anlayamadıkları o kadar belliki iyiki böyle bir yer var.inşallah yarın sabah gidip alacağım emanetlerimi inşallah 9 ay sımsıkı tutunurlar anneciklerine sonrada kucağımızda olurlar.amın tatlım amınnn allah sana da kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.Ya kızlar ne dertlıyiz nasıl sarılıyoruz bırbırımızeallah yardım etsın ınsallahhh...
inşallah dualarım seninle:))Kuzum bnm 18inde testtt insallah gusle hbrler veririm herkese allahimin izniyleee
,o sitresin arkasında mutlu haber var canım dualarım sizinle....
cnm 2. denemem benim ve hiç gebeliğim olmadı çift çizgiyi hiç görmedim.acaba görmek nasip olacakmı bilmiyorum dua ediyorum çok hepimize ..
kizlar eger pgt den saglikli embiryom cikarsa yarin transferim olicak
ne olur cok dua edin bana
kac gundur uykuyu falan unuttum
dua edinde 4 embiryodan bir tanesi bari iyi ciksin
ben yavrumu artik evimize getirmek istiyom
rabbim ne olur sabir ver ben dayanamiycan
hayırlısı ınsallahhhh. 4 ude saglıklı olsun emı benım de dun tplandı yumoslar.Esıme dıyorum kı hadı gıdıp olan cocuklaımızı alalım hastaneden noluuuurrr
Ayyy cnmsin yhaa efett sizin bebklerinis onlar mincikmincik oyhhhh pamuk gibi bekliolar anneyiii seninkiler hastanede bizimkilerde gobbusumusdeee yerim hepsiniiiiii
iyi geceler kızlar.bugün kontrol vardı.150 dozdan 225e çıkmıştık.bu seferde fazla gelmiş doz yumurtalar birden gelişmiş.yarın cetrotide başlıyoruz...
sen nasılsın canım nasıl gidiyor
merhaba kızlar
transferi olacaklar hayırlısı olsun insallah
benim beklediğim regl sonunda geldi doktorumu randevu için aradım persembe günü gel dedi
lucrin kullananlara bi sorum olacak? ilac sisesini hemsire buzdolabında saklayın demisti
dısarda saklasak ne olur? veya benim iğnem her aksam 20.00 de ,
olurda o saatte evde olmazsam 21.00 da yapsam nolurr?
persbmbe günü yumurta büyütme iğnelerine baslıycaz, bu iğnelere basladıktan kaç gün sonra
yumurtalarınız toplandı? yani benimki nezaman toplanır tahmini onu merak ediyorum da
cnmm nolur bu sorulaı dra sorrrr cok onemlı sorular bu saatler falan fecı onemlı buzdolabıysa buz dolabı olmalı sen konus drla.ben ıgnelere adetn 2.gunu basladım.9.gun de dahıl ıgnem oldu ama buyume ıgnesı en son 8.gun vuruldu.adetın 11.gunu yumurtalarım toplandı.bugun 12.gunundeyım.ama o bunyeden unyeye degısıyomus guzelım panıc yok hayırlısı olsun ınsallahhhhh
doktoruma sorucam persembe günü insallah
zaten dediklerini aksatmadım, hergün dediği saatte vurdumiğnemi
ve buzdolabında sakladım, ama meratk ettiğim için bir de size sorayım dedim
merhaba kızlar
benim beklediğim regl sonunda geldi doktorumu randevu için aradım persembe günü gel dedi
lucrin kullananlara bi sorum olacak? ilac sisesini hemsire buzdolabında saklayın demisti
persbmbe günü yumurta büyütme iğnelerine baslıycaz, bu iğnelere basladıktan kaç gün sonra
yumurtalarınız toplandı? yani benimki nezaman toplanır tahmini onu merak ediyorum da
hayırlısı ınsallahhhh. 4 ude saglıklı olsun emı benım de dun tplandı yumoslar.Esıme dıyorum kı hadı gıdıp olan cocuklaımızı alalım hastaneden noluuuurrr
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?