2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

işte sonra da ikiz gebelik oluşursa o merkez ayvayı yiyorr ç
nkü sağlık ocağı gebelik oluşunca kontrole geliyorr .. bana şimdiden iğne olurken soruyorlar kaçıncı deneme kaç embriyo var dyee

Offf nEler yazmistim ama phonenun sarji btti ve silindii.cok kisdim cokkk ben saglikli cocuklara kavusayim da yerim cezasini savasirim drum icin hastanem icin bebeislerim icn.devletvyasaya onu koyacagina once bi ilaclari ve. Tedaviyi karsilasinn bu devlt dioki paran varsa sansinda var ilac da alirsin tedavide olursunn.allaha sukur bisler yaptiabilioss peki soruorummm parasi olamayan nasil her zmn merkes muayene parasi verebilecek nasil ilacalari alacak ve nasil asilama olsun op olsun transfer olsun yaptrabilecek.Allahimizdan bska kimseden bisey istemios biss.allahim sen buyuksunn simdii ayhh hadi tutar da iki tane olurda basim belaya girerse ne olacak dusunemem.sacma sapan seylerle de insanlari uzmeyinn.cok biliosaniz kndinize saklayinn ceza olayini soleyen arkdslarrr

slm canım maşşallahh iyi baya var yumoşların benimkiyle mm ler aynı benimde 10 tane felan 15,16 mm arası deişiyor senin son adetle benimkinin arasında ne kadar vardı canım, bnm 2 nisan adet tarihim

Arkadaşım neden kızıyorsun ki, baştan sona kadar sana katılıyorum.Adamın parası var 7-8 tüp bebek deniyor, hiç parası olmadığı için tedavi bile olamayanlar var.Bu ülke böyle.Parası olan hiçbir yerde sıkıntı çekmiyor(sınavlarda bile) neyse bu konuyla ilgili yazacak çok şey var da uzatmayalım.
Çocuklarımız olsunda kim düşünür cezayı, tabii ki biz de gerekirse gizleyeceğiz, dr koruyacağız.
Başımız belaya girerse diye düşündüğümüz nerden çıkardın? Bir kaç ay sonra aynı şeyleri ben de yaşayacağım için öğrenmeye çalışıyorum.Fazla embriyo transferi yapılıyorsa, ben de doktorumu zorlayacağım, kim istermez ki ikizleri olmasını.
Bu kadar febri olma arkadaşım.

bende sizlerden farklı degilim kızlar gün yaklaştıkça korkularım dahada arttı sürekli aglamak istiyorum kötü kötü rüyalar görüyorum neolur allahım daha fazla aglatma bizi ne oluuuuuur

slm canım biz seninle diğer topikten de arkadaşızz ve sende euro feertil konya hastasısın sanırımm inşallahh bu seferr olacakk kaç gününn kaldıı canımm

arkadsım sakın kişisel algılamayın saten burda yazılan hıcbısey kişisel olamazz sende bole anlamdın emınımmmm amma ben bu konuda cok hassasımmm nefret edıom bu durumdann devlet nasıl karsılamıo hala anlamıomm neymıs efendım 3 yıl olcakmıs evlılıgınnnn eeeee bide butun herseyı deneycekmısn defalarca(ki bu denemlerde şekerle olmuıooooooo safız yaaa)olmuosaa ozmnn belkıı oda rapor cıkarsa...yasııqqq develtımıse cok hmdee mılletının saglıgınııı dşunmuooo...iki hap odemekle gıdınce muayene etmedennn ılac yazan pratısyenlerden olusan aıle hekımlerı vermekle olmuo saglık guvencesiiii...hoşşş saglık guvencesı de calışıosda ole hakedıosss eger işsizsennnnn o da yokk yemişimmm yeşil kart zımbırtısı var o da ne işime varsaa.....ahahahha heryere yasdım başbakanlıgaa felann akpyedee ama cvp olumsuzz..başıma gelınce ogrendım ödenmedıgınııııı hmn yasdım ve bana gelen cvpp şu şu mallarınız var ve calısnsınız böle seyler ıstemey hakkınız yokkk...ben kndım ıcın yasmadım sadece herkes ıcın yasdımm onlarııııı..devlett sivilce kremini yada epilasyon ıcınn acıyı azaltan kremlerı ödeyecegıneeeee bıras da bu tarafla ılgılensınnn.. o yusden dşünerekkk yönetıcılerımsıı secelımmm....daha dogrusu dşunerek gereklı yerlere yazılar yazalımmmm..kusura bakmayınn ama bu konuda cok hasssaımm..dra her gttıgımdee hep karsımdkı ınsanlara bakarken dşndugummm seyy allahım gucum var maddı olarak elım ekmek tuto ben gelebılıom ama bu kadın kımbılır nasıöl geldııı napcak dıee yardım etmek sıtıom ama dunya cok degıstı nası bı tepkıyle karsılasacaksın bılemıonnnn...Allahım yardım etsın ve hpımıs anne olalaımmmmm amınnnn
yha

PINAR1202 cnm bebişlerin hayırlı olsun rabbimm 9 ay karnın da taşımanı vee kucağına alıpp oo miss kokuyu kolamanıı nasip etsinn inşşaaalllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

son yazdığın cümleyi tedavinin gerginliğine bağlıyorum arkadşaım .. burda sorulan soruya cevap olarak ben yazdım cezası var diye ... evet benimde 3. denemem bende yıllardır bu iş için uğraşıyorum gece gündüz çalışıyorum .. rapor alamadım bende birçok konuda bu durumu eleştiriyorum.. ama yazdıklarımı iyi okumadan yorum yapmışsınız sanırım.. sana bir cezası filan yok merkeze cezası var oda şukii insanları paara için kullanıyorlar diye.. devlet bir yasa yapmış bende karşı olarak protesto mektupları ve yazılar gönderdim.. burda tartışmakla olmuyor birşeyler yapıp elimizi taşın altına koymak önemli olan. devlet bu yasağı çıkardığında kaç kişi birşeyler yaptı ...

burda hepimiz aynı kulvarda savaş verirken kurduğumuz cümlelere dikkat edip birbirimizi kırmayalım.. çok yazık oluyor bu şekilde herşeye

dekopacımmm valla senın yasdıgını okumaım bennn izmirli nıcklı arkds yazmı yha merkes ayvayı yıo dıe ben ondan cok kısdımmmm....bıs neyle ugrasıoss devletın saglık ocagı da hmmmm kac tane konmus kac olmusss aaaa bakkk yasak dıooo...ben ne sana ne baskasına deıllll herkesın ugrastıgıı seylere dıkkat cektımmmm.......

bisde birbirimisii hep yanlsı anlayalım olmas mıı off arkdsım ben ne demısımm sen üstüne alınıosunnnn askolsunnnnnn yıne de kusura bakmayınnn ben burda ne yazılırsa yazılsın kişisel algılamaylım derımmm cunku herkesın ortak bı derdı ve gayesı var hedefımıs ona ulasmakkkkk.....

evet onu ben sana yazdım zaten.. madem merkezin böyle birşey yapıyor bu şekilde açık açık burda söyleyipte merkezini zor durumda bırakma bari dedim sana ... ben kimseyi korumam ama evet gebelikten sonra sıkı takip var burda sizin orayı bilemem. neyse daha fazla bu konuda konuşmak saçma kim nasıl anlıyorsa anlasın ben doğru bildiğimi söylemekten çekinmem kader arkadaşım olarak görmüşüm söylemişim demekki daha farklı olmak gerekiyor bazen.

o zaman daha dikkatli cümle kuralım arkadaşım çünkü sen direk o cümleyi bana yazığın için ben bu polimiğin içine girmk zorund akaldım hepimiz zaten ilaçlardan stresten sıkıntılıyız ne gerek var

tamam haklsın dekopacımmm bılgılendırdıgın ıcın saolllll.ben unuttum bıleeeeeyha sennnn

SLM KIZLARR
HASTANEDEN GELDİM
DEĞERİM 72
DR 1 HAFTA SONRA GEL DEDİ
HAYRLISI BAKALIM NELER OLUCAK

ya bu değerin kaç olması gerekiyo valla ben böyle değerden falan anlamıom kan tahlili verince belli olmuyomu hamilesin yada değilsin değerleremi bağlı ben az kaldıkca sonucu öğrenmeye kırdım kafayı :))

kızlar bugün biraz canım sıkkın.yumurtalarım toplandı ve 7 tane çıktı.ben 10 un üstünde bekliyodum.yani ultrasonda öyle görünüyordu.yarın sabah haber verecekler kaç tanesi döllendi diye.inşallah hepsi döllenir dua edin kızlar bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…