tamam haklsın dekopacımmm bılgılendırdıgın ıcın saolllll.ben unuttum bıleeeeeyha sennnn
bende sizlerden farklı degilim kızlar gün yaklaştıkça korkularım dahada arttı sürekli aglamak istiyorum kötü kötü rüyalar görüyorum neolur allahım daha fazla aglatma bizi ne oluuuuuur
slm canım biz seninle diğer topikten de arkadaşızz ve sende euro feertil konya hastasısın sanırımm inşallahh bu seferr olacakk kaç gününn kaldıı canımm
Merhaba Rana'cim benimde 8.gunum, o ruyalar benimde kabusum oldu, adet oldumu goruyom, agliyom, bebek seviyom, hepsi birbirine girdi vallahi, rabbim yardimcimiz olsun, ben pazartesi , sen sali sanirsam umarim bu endiselerimiz mutlulukla sonuclanir...
Merhaba Rana'cim benimde 8.gunum, o ruyalar benimde kabusum oldu, adet oldumu goruyom, agliyom, bebek seviyom, hepsi birbirine girdi vallahi, rabbim yardimcimiz olsun, ben pazartesi , sen sali sanirsam umarim bu endiselerimiz mutlulukla sonuclanir...
kızlar bugün biraz canım sıkkın.yumurtalarım toplandı ve 7 tane çıktı.ben 10 un üstünde bekliyodum.yani ultrasonda öyle görünüyordu.yarın sabah haber verecekler kaç tanesi döllendi diye.inşallah hepsi döllenir dua edin kızlar bana.
bisde birbirimisii hep yanlsı anlayalım olmas mıı off arkdsım ben ne demısımm sen üstüne alınıosunnnn askolsunnnnnn yıne de kusura bakmayınnn ben burda ne yazılırsa yazılsın kişisel algılamaylım derımmm cunku herkesın ortak bı derdı ve gayesı var hedefımıs ona ulasmakkkkk.....
Ya Hlycn canim sen ne ediyon, bebislerimizi strese sokma gulum, fikrini yaz gec, dekopa canim sende burda fikirlerimizi paylasiyoruz, gerilim yapmayin kendinize, kullandimiz ilaclar, yasadiklarimizin uzerimizde etkisi var Hlycn de dedi gibi kisisel algilamayin lutfen,
HAdi canlar, bir cicek yollayin birbirnize, bir ikide opucuk, bir kactanede hamis, emir bebek yollayin sans icin bi isee girgira cavirelim.. biZe gulmek lazim...
hayatım geçti gittiiiii ... tek isteğimiz var bebişlrimize kavuşmakkkkk
transfer stresi çok zor bir an önce olumlu atlatmayı nasip etsin rabbimmmm hepimizee
hepinizee
Hlycn anca yazilanlari okudum, nasilc naim 8.gun nasil gidiyor bakalim?
Cazi, sanada guzel dileklerin icin tesekkur ederim, Insallah rabbimin izni ile Pazartesi gunu ilk mutlu ahber Hlych'den ikincisi bednen gelcek saat farki 7 saatCanada ile Turkiye'nin arasi ben testi yaptirim sabah erkenden eve gelen kadar ins, HLycn hamis haberini alcam, aradi sira bedne dahil butun arkadaslarimizin
dekopacımmm valla senın yasdıgını okumaım bennn izmirli nıcklı arkds yazmı yha merkes ayvayı yıo dıe ben ondan cok kısdımmmm....bıs neyle ugrasıoss devletın saglık ocagı da hmmmm kac tane konmus kac olmusss aaaa bakkk yasak dıooo...ben ne sana ne baskasına deıllll herkesın ugrastıgıı seylere dıkkat cektımmmm.......
SLM KIZLARR
HASTANEDEN GELDİM
DEĞERİM 72
DR 1 HAFTA SONRA GEL DEDİ
HAYRLISI BAKALIM NELER OLUCAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?