2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

tamam haklsın dekopacımmm bılgılendırdıgın ıcın saolllll.ben unuttum bıleeeeeyha sennnn

Canım bu konuda bende çok kızgınım herşeye..Söylememk en güzeli bencede densizin biri çıkar hastaneyi şikayet eder sonra uğraş dur.. ben ısrar ettim doktora kabul etmedi..Okadar düştükii hamilelik şansımız tek emriyoyla..Para zor bulunuyor inankii biz borç aldık bu parayıı nasıl ödiycez bilmiyorum hiç kafama takmıyorum borcu..Ama bu devlete yazıklar olsunn..Allah kimseyi ne devlet hastanelerine nede başka biyere düşürmesin.Annem için gittik biz resmen hayvan çogu doktor..Sinirlerime hakim olamıyorum bu durumlarda zavallı insanlara nasıl muamele ediyorlar...

bende sizlerden farklı degilim kızlar gün yaklaştıkça korkularım dahada arttı sürekli aglamak istiyorum kötü kötü rüyalar görüyorum neolur allahım daha fazla aglatma bizi ne oluuuuuur

Merhaba Rana'cim benimde 8.gunum, o ruyalar benimde kabusum oldu, adet oldumu goruyom, agliyom, bebek seviyom, hepsi birbirine girdi vallahi, rabbim yardimcimiz olsun, ben pazartesi , sen sali sanirsam umarim bu endiselerimiz mutlulukla sonuclanir...

slm canım biz seninle diğer topikten de arkadaşızz ve sende euro feertil konya hastasısın sanırımm inşallahh bu seferr olacakk kaç gününn kaldıı canımm

evet canım konya euro feertil aynı merkezlerimiz benim 4günüm kaldı hayırlısı bekliyorum işte ..

Merhaba Rana'cim benimde 8.gunum, o ruyalar benimde kabusum oldu, adet oldumu goruyom, agliyom, bebek seviyom, hepsi birbirine girdi vallahi, rabbim yardimcimiz olsun, ben pazartesi , sen sali sanirsam umarim bu endiselerimiz mutlulukla sonuclanir...

İnşallah selinazcım Rabbim versin isteyen güzel kalpli kadınlara hayırlı evlatlar inşallah olur inşallah..Ben umudumu yitirdim bu dakikaya kadar hep heyecanlıydım olucak diye şimdi hiiiç içimde heves kalmadı bile alıp başımı hiiç tanıdığım insanın olmadığı biyere kaçasım var.. Rabbim Yar ve yardımcım ız olsun inşallah

Allah yardımcımız olsun canlarım.. dün doktora da onu söyledimm Allah aşkına bu işin bir belirtisi yok mu yani tutmazsa hissiz mi oluyor yada ağrı olması birşye mi işaret... sonucu alan arkadaşlar biraz hikayelerini anlatır mı rica etsem..

Canım bozma moralini lütfen bizler daha kötü durumdayız yanlızca 2 tane..Gayet iyi yumurtya syın önemli olan sağlıklı emriyo hamile kalıp saglıcakla kucagına alabilmek..Allah kolaylık versin inşallah hayırlı haberlerini alırız..

Kızlar avatar resmi koysanıza ayol ben hep karıştırıyorum sizler malesef...

Ya Hlycn canim sen ne ediyon, bebislerimizi strese sokma gulum, fikrini yaz gec, dekopa canim sende burda fikirlerimizi paylasiyoruz, gerilim yapmayin kendinize, kullandimiz ilaclar, yasadiklarimizin uzerimizde etkisi var Hlycn de dedi gibi kisisel algilamayin lutfen,

HAdi canlar, bir cicek yollayin birbirnize, bir ikide opucuk, bir kactanede hamis, emir bebek yollayin sans icin bi isee girgira cavirelim.. biZe gulmek lazim...

hayatım geçti gittiiiii ... tek isteğimiz var bebişlrimize kavuşmakkkkk

transfer stresi çok zor bir an önce olumlu atlatmayı nasip etsin rabbimmmm hepimizee
hepinizee

Ankarali cnaim cokkkokkkk sevindim, sen bizim umudumuzsun, insallah hep degerlein kat kat katlanarak devam etcek bebisini kucagina alan kadar, tekrar tebrikler simdi anlat bakalim baska ne var ne yokkk? belirtiler neler olmustu sende Lol

Nisa'cim Umarim ehrsey gonlunce olur, dualarim seninle, rabbim ayrdimcin olsun, ins. hersey cok guzel olcak, alda bebisleri gel bakalim Cuma gunu, su mubarek gunde....

Ayduman canim sende kendini lutfen uzme, idrarda oyle deger cok yuksek olmadiktan sonra cikmiyor kafayi oyle seylere takip bebislerimizi uzme, benim 4'uncu denemem hicevde test yapmadim, bunda yapsammi diyom pazar ama vazgectim, ben mutlu olmak istiyorum mutlu ahberleri alana kadar.... negativ dusunce yokkk yokk

Cazi, sanada guzel dileklerin icin tesekkur ederim, Insallah rabbimin izni ile Pazartesi gunu ilk mutlu ahber Hlych'den ikincisi bednen gelcek saat farki 7 saatCanada ile Turkiye'nin arasi ben testi yaptirim sabah erkenden eve gelen kadar ins, HLycn hamis haberini alcam, aradi sira bedne dahil butun arkadaslarimizin

Hlycn anca yazilanlari okudum, nasilc naim 8.gun nasil gidiyor bakalim?

gecıoo işte cnmm bgun 8.gun oldu allahım yuzumuzu gldurrsunnn inşaallah sadece kaynımaa gassss dolooo ve o benı rahatszııııııızzz edoooooo<<<<<ben bunu cok sefıommmmmsen nasılsın casimmm

cnmm ınsaallahhhhhh ne gusel konusuonn yahh senii LOL

Ankara canım Maşallah ne güzel artmış degerin normali böyle demekki inşallah 9 ay sonrada bebişini kucagına almayı asip etsin Rabbim canım Çok mutlu oluyorum senin güzel haberlerini aldıkça..

Arkadaşım, bence de sen tedaviden dolayı bayağı bir gerilmişsin, kimin ne yazdığının bile farkında değilsin.Hassas bir dönemde olmana veriyorum.Herkes seninle aynı şey için uğraşıyor, dikkat çekerken biraz daha dikkatli ol istersen.Ayrıca tüp bebek tedavisine başlayacak olan biri için sorduklarımın yanlış olduğunu düşünmüyorum, belki sen bu aşamalardan bir çok kez geçmiş olabilirsin ama benim için bunlar çok yeni şeyler.Sağolsun dekopa yardımcı oldu, sen niye parlıyorsun.
Tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah.

canım benim benimde 8.günüm bugün bitmedigi için saymıyorum daha çıldırdım iyice pazartesi benimde test günüm rabbiiim büyük inş bizi ogün boynu bükük bırakmaz bizde aynı anda sevinç gözyaşlarımızı döküp coşarız gördügümüz rüyalarada güler geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…