cnmmmm çok sağol allah razı olsun bundan sonra heyecanla senin sonucunu bekliycem.hemen arkamdan gel işallah allahım herkese nasip etsin
iiki girmişsin bende sana bakıyodum durmadan yaaaa
cnm senin hep 2 ye katladı zaten bu saatten sonra sorun olmaz işaallah boşver kendine stres yapma tadını çıkar cnm.lekede gittiyse korkulcak bişey kalmamışki
Oyhhh bebeklerimisnn annesii usme onlari takma kafana yaaa hamilesinnnn bol bol dua ett nasipppten oteye gidilmezz.sende sikma ne kndini ne esini nede bebeisleeimiziiiiii.onlr sadce snin deil bisim de ve bis onlrin uzulmeisni istemiozz ankara 1ncii annemisssss sefom senii kiyamam haei dsunupp yorma kndiniiine bileyim canım korkuyorum işte,daha önce düşüğüm oldu ya ondan sanırım
ama ınş bişey olmaz dimi
Yha bebeimm cok kirilmistim yanlis anliolar beni hep Die grmicektimm iphonedan girim dedimm ozel msj aysena demiss serapda hamilee ayhhhh ôldumm yhaa heycandann agladimm lemm cnmmm cok sevndimmmmmmmm.demistim sana dicem ama sozumu dinlee uzulmeesdinn
kızlar ben geldim eve girer girmez hemen size yazayım dedim çok mutluyum biliyorsunuz 2 tane yumurtam vardı 3 gündür ağlamaktan şırkmıştım kendimi yumurtalarım toplandı veeeeeeeeee 7 tane çıktı ay nasıl sevindim anlatamam en azından şimdi ümidim var 2 tane olduğunda yoktu sabah arayıp döllenip döllenmediklerini söyliyecekler mutluyum çünkü umudum var benim için ettiğiniz dualar için binlerce teşekkür ediyorum dualarımız kabul oldu
Serappp kocana nasil soledin ne yaptii hmn yass.ayhh kisiim yha ankra sn yarinda aydumandii dimii off ne guslll turkiye nufusssun patlioooooooo heyooooo
Olgunluj ve benn hihi efet cnmmboşver takma cnm kimse birbirini kırmak istemezde bu aralar hormonlar işte bunlar bize hormonların oyunu sanırım :)))
sen hep gir senin olgunluğuna sakinliğine tasiyelerine ihtiyacı olanlar vardır mutlaka
sağol cnm işallah dualarınızı eksik etmeyin ne olurserap
sayfalara bakarken gördüm değerini
çokkkk sevindim
inşallah böyle güzel devam ederrr
Aysenaaaaassss bnde sefom senii sen yazmamisin ama ben anladimmm o yusden bn de dedimmm
psscım hayrlı olsun cnmmm ...gecer gecer 10 gun daha.....kacıncı denemennnn cnmmm
sağol cnm işallah dualarınızı eksik etmeyin ne olur
kıss yetısemıom buranın hızınaaa ben de senı cok sevıom kıs sen bı test yapsana bellıdır heeeeee
Uyyhh bis kocamla bi acaibis kiss daha dgrusu olumsuz bisi olursa karsilasmk istemioo haberlee belkii .ama bunu yasrken kocam. Gldi simdii benii opupp annne gibi koktugumu soledi.aglicam simdii
Uyyhh bis kocamla bi acaibis kiss daha dgrusu olumsuz bisi olursa karsilasmk istemioo haberlee belkii .ama bunu yasrken kocam. Gldi simdii benii opupp annne gibi koktugumu soledi.aglicam simdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?