2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

eliffff kuzum bekledin bekledim ama doldurdun ortalığıı
çok şekerler yaa insanın hemen doğurası geliyooo
iyi günlerde kullansın prensesin canımcım

eliffff kuzum bekledin bekledim ama doldurdun ortalığıı
çok şekerler yaa insanın hemen doğurası geliyooo
iyi günlerde kullansın prensesin canımcım

sağol canım benim artık kimse beni tutamaz bayramı da atlatiim dewam ederim almaya zemuszemus
herkesten de şunu aldım bunu aldım haberleri yağıyo bayramda da ciciler gelcek kızıma
ewet yaa zaman geçse de doğursak kucağımıza alıp sewsek kuzularımızı
Allahım hepimize o günleri görmeyi nasip eder inşallah

sabeg park yatağın çok güzelmiş canım
renkleride çok tatlı iyi günlerde kullanın

deniz bende halına bayıldım
çok cici,sizde iyi günlerde kullanın

elfella canım maşallah bir sürü bişey almışsınız
çıtçıtlılar çok tatlı,pembe battaniyesi çok cici
sizde iyi günlerde kullanın canım

mystery canım baktım şimdi örgü sitelerine evet haklısın tunus işiymiş bu çok basit ama

denizcim, bebiş iyi günlerde kullansın eşyalarını. halısı süpermiş :)

kızlar ben hiç bişey almadım henüz
sadece hafta sonu bebek mobilyalarına baktık bize fiyat olarak 2750 dedi
genç odası şeklinde olduğu için pahalı
eşim biraz tepki gösterdi ama yapacak bişey yok bir kaç yere daha bakıcaz bakalımdaha uyguna ve aynı kalitede bulabilrsek alıcaz
biz de bir gardrop şifonyer bir de büyüyebilen beşikte karar kıldık

kızlar nasıl ikna ediyosunuz eşlerinizi benimkine kalsan doğuma 1 gün kala alacak beşiğini falan. ben kıyafet almak istiyorum ona bile çok acele ediyosun diyip duruyo. şimdilik evden çıkamadığım için alamıyorum ama iyi hissettiğim ilk anda çıkıp alcam bişeyler. burda sizinkileri takip edip fikir ediniyorum.
park yatak konusunda sizden gördükçe düşünmeye başladım. ben aslında mobilya istiyorum ama galiba park yataklar daha kullanışlı oluyor.deniz1958 senin yatağın çok güzelmiş. böyle giderse benim fikrim bebek doğana kadar değişcek:)

tek bebek olsaydı park yatak muhakkak alırdım ama iki tane olunca mecbur kaldım büyüyebilen beşiğe
park yataklar hem de çok partik her yere taşınabiliyor

canım aslında eşinin yaptığı mantıklı ben de almıyorum şu anda
sadece çevrede biraz araştırma yapıyorum istersen yanına onu da götür beraber bakın
bir de canım allah korusun ilerde bir şey gelirse başına aldığın her şey elinde kalacak biz de mobilya için elimiz çabuk tuttuk çünkü siparişten en geç bir bir buçuk ay sonra getirtebiliyorlar onu da almadık henüz araştırıyoruz
canım doktoruna sor ne zamn alışverişe başlamamız lazım diye
sana söylediği tarihten itibaren alırsın önceden de gezmiş olacağın için nerde ne var bilirsin tık tık alırsın hepsini biter bi anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…