2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

kizlarr ben de daha hicbirsey almadim bebisime .. Biraz daha bekliycem . bir gunde hepsini alicam ...burada alisveris merkezi uzak bayaa.. daha gidemedim . ama internetten arastirdim .

bugün aldığım cicileralkisalkisalkis

ve benim kendi ellerimle ördüğüm oyuncak kaplumbağa ve yeleğimizhihoyyyt

çok güzeller canım rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin. emeklerine ellerine sağlık oyuncak ve yelekte çok güzel olmuş keşke bende becerebilsem gerçi evde olsam belkide oturur örerim böle bebişine kendi emeğinle bişiler yapmak örmek çok güzel . :ecrin_bebek:

slmlar benimde kızım kısmet olursa ocakta doğucak .sabırsızlıkla beklıyorum aranıza benıde alırsanız sevinir beraber beklerız ocak ayını

hoşgeldin aramıza seninde paylaşımlarını bekleriz. kaç aylık hamilesin

bu arada bebek arabası için tabiki mantıklı söledikleriniz kızlar bende gereksiz illada demiyorum benimde etrafımdan çift taraflı olması yönünde fikirler geliyor ama birazda kullanılcak durumlarla ilgili tercih meselesi diye düşünüyorum..ben ilk bir kaç ay bebek arabasını daha az kullanırım gibi geliyor çünkü kış olacak dışarı çıktımızda bebek arabasıyla çıkmayız herhalde yani çıksakta güneş yada rüzgar için zaten tam kapanabilir tenteli olanlar var onlara bakıcam onun dışında çıktığımız zamanda pusetiyle yani oto koltuğuyla çıkarız diye düşünüyoruz. zaten çift taraf için genelde ilk doğduğu zamanlarda tavsiye ediyorlar yaza doğru daha rahat dışarı çıkmaya başlarız ozmaan da daha büyümüş olur kızım. ama tabi uygun ve kaliteli hafif bir bebek arabası bulursak yani çift yönlü tabiki alırım bir özelliğinin fazla hele faydalı bir özellikse fazla olması avantaj tabikide. işte biraz araştırcaz fiyatlara bakıcaz sizdende alanların paylaşımlarına bakıyorum fikir ediniyorum zaten bakalım.

bu aradaaaa dün güzel haberlerden sonra annem ve kocamın büyük itirazlarına rağmennn banane yaaa bari bugünnn sesinizi çıkarmayın diyerek kızıma ilk hediyemi ilk eşyasını aldımmmmmmmm çok gezdik annemle hastaneden sonra.. ayaklarımıza kara sular indi hastaneden çıktık 3,30 gibiydi saat 7ye kdar iki avm gezdik ikisinde ki bütün markalara bakındık sonra bakırkyöde gür pasajı var alt katı komple bebek ürünü ve tüm markaların satışını yapıyorlar daha uygun fiyatlar orayada baktık fikirler edindik fiyatlara baktık vs. ne alsam ne alsam diye okdar çok düşnüdümki bakarken çok güzel şeler vardı kayboldum resmen içlerinde:)))gelen hediye kıyafet falanda çok olduğu için ve olacağı için çok fazla yönelmek istmeedim hemen cicilere ama baktım baya inceledim. mothercare deki o kelebekli önlüklerden aradım ama bulamadım iki mağzasınada baktım yoktu kalmamış farklı modeller vardı onlarda pahalı geldi bana 20 tlden fazlalardı. çok güzel ürünler vardı orda mesela. uygun fiyatada vardı ama gereksiz pahalılıkta olan ürünlerde vardı. çok güzel kalpli bir hastane çıkışı beğendim 5 parçadan oluşan 70 tl falandı fazla geldi bana sonra bir çok yer gezdik ama hiçbiri onun gibi içime sinmedi ve aklım onda kaldı eşime söledim bakıcaz yine dönüp dolaşıp fazlada gelse onu alcam galiba yada birazdaha fazla gezip ona göre yine içime sinen bulursam ondan vazgeçerim birtane 10lu takım hediye gelmişti zaten sarı ama onu çıkarken giydiririm diyorum bu beğendiğimide alırsam ya doğar doğmaz yada sonra giyer canım ne olcak:))))yaa şimdiye kadar hiç öle gezip bakmamıştım sadece sizin paylaştıklarınızdan ve internetten fikir ediniyordum gezersem kendimi kaybederim biliyordum eşim ve annemde bildiği için en azından 7-8 aya kadar bekle dediler bir çıkarız ik igünde herşeyini alırız allahın izniyle dediler. ve nitekim düşündükleri gibi oldu baksanıza dün gezerken kendimi kaybettim:)))neysee en sonunda kızıma çok şeker pembuşşş pembuşş bir kundak aldım başlıklı böle kafasını örten şapkalı önden çıtçıtlı bir kundak. bir çiftte beyazlı pembeli eldiven aldım eldivenin kenarlarında kanatları var daha neler almak istedimde durdurdu annem beni. neyse en azından açılışı yaptım gidip kendi paramla kendim kızıma cici aldım devamı elbet gelir zaten ne kaldıki şöle bir ekim sonu falan başlarız artık inşşş.. aldıklarımı ve evdeki hediyelerimizide en kısa zamanda çekip sizlede paylaşcammm ben paylaşana kadar çoğalcak galiba hepsini birkerede paylaşmak zorunda kalcam herhalde şimdi makinamız bozuk hala yapılmadı yapılamıyorda galiba yenisini alcaz en kötü ihtimal başka makinayla çekerim kızlarrr. bende ilk hediyemi almanın hevesiyle paylaşmak istedim işte sizlerle:))) zemuszemus opuyorumnanaktan

belgün canım açılışı yapmışsın ya gerisi çabuk gelir hayırlısıyla zaten o tarz yerlere belli bi bütçeyle gittinmi almak hiç zor olmuyo bi iki günde halledersin hepsini
bende kıyafet olarak çoğu şeyi aldım şimdi de para biriktiriyorum kalan şeyleri gidip bi günde almak için

belgun insan kendini kaybediyor o mağazalarda kafası karışıyor birbirinden güzelleri görünce hepsini almak geçiyor içinden yanında birinin frenlemesi lazım cnm güle güle kullan aldıklarını

belgüncüm, mothercare'deki kalpli hastane çıkışı takımı benim aldığım takımdan sanırım. beno takımı 90 TL'ya almıştım. 70 TL'ya bulduysan çok iyi canım... Karar senin ama bence kaçırma derim...

selam bebekler
ben de henüz tek bi çöp bile almayanlardanım
zaten ilk 6 ay için öyle aman aman paralar verip sonrasında giydiremiyeceğim şeyler almak istemiyorum
bi kaç hafta sonra eminonune gidip havuzlu mavuzlu bişi varmiş ordan zıbın mıbın alıcam
ananesi babannesi dedeleri alsın gerisini bana ne

belguncum ben önceki sayfalarda aldığım bebek arabasının resmini koymuştum,çift yönlü almadım senin dediğin gibi bebişler kışın doğacağı için gerek görmedim yaza çıkartırız arabalarını.

merhaba kızlar.nasılsınız?ben hala taşınamadım.muallakta resmen çıkmadılar daha diger kiracılar sinir oluorum.kendi evlerine çıkıcaklar bi eksik mutfak dolapları kalmış bayramdan beri takılamadı.insanlar iyice vurdumduymaz oldu!neyse bende öykümün cicilerini paylaşıcam sizlerle ama bütün cicileri annemlerde kaldı.taşınıcaz die getirmedim buraya.inş taşınalım hemen paylaşıcam resimlerini:)bebek olmak varmış.öyle güzel şeyler varkiiii

belgün cüm hayırlı olsun canım devamı gelir artık delikafadulden

hehehe gelicek gerisi galiba evet:))))

belgun insan kendini kaybediyor o mağazalarda kafası karışıyor birbirinden güzelleri görünce hepsini almak geçiyor içinden yanında birinin frenlemesi lazım cnm güle güle kullan aldıklarını

sağol canımcım evet annem frenledi benide:))

işte bizimkilerde öle sölüyor canım şimdi ben yine arada kaçamak yaparım bişiler alırım çok beğenirsem ama asıl şöle son zamanlara doğru çıkıp belli bir bütçeyle bir iki günde herşeyini alırız diyor bizimkiler öle olcak galiba. Sende kıyafetleri neredeyse tamamladın evet şöle biraz para biriktirip çıkmak mantıklı dediğin gibi.

canımcım olabilir dur geçmişe bakim az aynı takımmı hatırlamıyorum şimdi okadar güzel ciciler eklemiştinki hangisi hangisi aklımda değil bir bakim hemen ondan olabilir kalpli kalpli çok güzel bir pembe canım. Aklım kaldı valla sorma canım yaaa ne görsem beğenemedim birdaha bakalım inş onu alırım.

daha önce görmüşümdür ama şimdi yine bakim canım bende fikir edinmiş olurum

bebek tulumum hanımlar

çok güzelll maşallah güle güle giyinsin

kızlar ben dün çıktığımda yine dayanamadım bikaç bişiy beğendim aldım napiim değişik değişik giydiririm küçük gelene kadar kaydirigubbakcemile3

elificim çok güzeller ya bu akşam bizde çarşıya çıkacaz taksit yatırmaya belki kandırırsam bende bir şeyler alırım

sağol canım bende çok kandırmak beraber almak için uğraştım kıyafetlerini ama bikaç denemede baktım ki zewklerimiz uyuşmuyo eşim daha sade ben daha süslü şeyler beğeniyorum
o nedenle artık yalnız gidip alıyorum ewde alınmış olarak görünce çok beğeniyo kaydirigubbakcemile3
bide çok oyalanıyorum bebek mağazalarına girdiğim zaman canı sıkılıyo yanımda kim olursa
ama yatak,araba,uyku seti fln gibi büyük şeyleri beraber gidip bakıyoruz inceliyoruz

elfella ciciler çok tatlı bayılıyorum kız bebişler için olan kıyafetlere bizim malesef sizinkiler kadar cicili bicili olamıyor erkek çocuklarına daha az çeşit yapıyorlar ,bebişin güle güle sağlıkla giysin inşallah :1hug:

benimkini kandıramıyorum artık alma daha fazla diyor o yüzden ondan gizli gizli alıyorum :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…