- Konu Sahibi teknekazintisii
-
slmlar benimde kızım kısmet olursa ocakta doğucak .sabırsızlıkla beklıyorum aranıza benıde alırsanız sevinir beraber beklerız ocak ayını
slmlar benimde kızım kısmet olursa ocakta doğucak .sabırsızlıkla beklıyorum aranıza benıde alırsanız sevinir beraber beklerız ocak ayını
bu arada bebek arabası için tabiki mantıklı söledikleriniz kızlar bende gereksiz illada demiyorum benimde etrafımdan çift taraflı olması yönünde fikirler geliyor ama birazda kullanılcak durumlarla ilgili tercih meselesi diye düşünüyorum..ben ilk bir kaç ay bebek arabasını daha az kullanırım gibi geliyor çünkü kış olacak dışarı çıktımızda bebek arabasıyla çıkmayız herhalde yani çıksakta güneş yada rüzgar için zaten tam kapanabilir tenteli olanlar var onlara bakıcam onun dışında çıktığımız zamanda pusetiyle yani oto koltuğuyla çıkarız diye düşünüyoruz. zaten çift taraf için genelde ilk doğduğu zamanlarda tavsiye ediyorlar yaza doğru daha rahat dışarı çıkmaya başlarız ozmaan da daha büyümüş olur kızım. ama tabi uygun ve kaliteli hafif bir bebek arabası bulursak yani çift yönlü tabiki alırım bir özelliğinin fazla hele faydalı bir özellikse fazla olması avantaj tabikide. işte biraz araştırcaz fiyatlara bakıcaz sizdende alanların paylaşımlarına bakıyorum fikir ediniyorum zaten bakalım.
belgün cüm hayırlı olsun canım devamı gelir artık delikafadulden
belgun insan kendini kaybediyor o mağazalarda kafası karışıyor birbirinden güzelleri görünce hepsini almak geçiyor içinden yanında birinin frenlemesi lazım cnm güle güle kullan aldıklarını
belgün canım açılışı yapmışsın ya gerisi çabuk gelir hayırlısıyla zaten o tarz yerlere belli bi bütçeyle gittinmi almak hiç zor olmuyo bi iki günde halledersin hepsini
bende kıyafet olarak çoğu şeyi aldım şimdi de para biriktiriyorum kalan şeyleri gidip bi günde almak için
belgüncüm, mothercare'deki kalpli hastane çıkışı takımı benim aldığım takımdan sanırım. Beno takımı 90 tl'ya almıştım. 70 tl'ya bulduysan çok iyi canım... Karar senin ama bence kaçırma derim...
belguncum ben önceki sayfalarda aldığım bebek arabasının resmini koymuştum,çift yönlü almadım senin dediğin gibi bebişler kışın doğacağı için gerek görmedim yaza çıkartırız arabalarını.
bebek tulumum hanımlar
elificim çok güzeller ya bu akşam bizde çarşıya çıkacaz taksit yatırmaya belki kandırırsam bende bir şeyler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?