2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Ahh ahh varya tatlicadi2 tam istediğim renk.En büyük hayalim doğumdan sonra bende kıpkırmızı gecelik giyeyim kızımda kıpkırmızı giysin böyle yaa.Annemler falanda hep yeşil sarı alıyor.Evdeki eşyalarda soluk renklerde hep. İnşallah bende bulurum böyle canlı renkli şeyler.

Canım bana kalsa daha canlı renkler alacaktımda annem tutturdu sade olsun diye zaten az sinir yaptım ogün :kedi: Bir dahaki sefere kendim gidip daha cicili şeyler alacağım :dance: Bende kırmızıyı çok severim..Komşularım falan tutturdu kırmızı olmaz bebeğe nazar değer diye..Nazar değecek diye renklide mi giydirmiycez hayret bişiyy :dilcikar:

Bence de yaa .Bana da annemler öyle diyor soluk soluk almışlar hep.İnşallah bayramda istanbula gidip orada kalıcam sonra.Orda başlıycam alışverişe .Cıvıl cıvıl şeyler almak istiyorum.delikafadulden

Bence de yaa .Bana da annemler öyle diyor soluk soluk almışlar hep.İnşallah bayramda istanbula gidip orada kalıcam sonra.Orda başlıycam alışverişe .Cıvıl cıvıl şeyler almak istiyorum.delikafadulden

En güzeli bence de öyle yap canım..Hem bebişler bizim istediğimiz gibi giydirelim dimi kaydirigubbakcemile3

tatlıcadı güle güle giydir cicilerini bana da kayınvaldem öyle dedi ama pek oralı olmadım rengarenk cıvıl cıvıl alıyorum beğendiklerimi
anladımki en iyisi kıyafet alışwerişini yalnız yapmak sadece fikir danışmak istediğim şeylerde birini alıcam yanıma

ayy o mavi polar yumuşacık takıma bayıldım onu bende gördüm akşam ama aynı modelin fuşya mont we yeleğini daha önce almıştım aynı model battaniye de war onun rengini arıyorum şimdi takım yapçam kaydirigubbakcemile3

Evet canım onun battaniyesi de vardı bende alacaktım ama mavi kalmamıştı :1no2: Aslında dediğin gibi yanlız gitmek en güzeli..Ogün babam,annem ve eşimle gittik..Annem ay buna bakma,ay şuna bakma dellendirdi beni..Babam bile kızım boşver he de geç biz birlikte çıkar bakarız istediğin birşey olursada bana söyle ben gelip alırım dedi :dance: Ben anadolu yakasında oturuyorum gidip gelmek biraz zahmetli oluyor..Mesela küvetini falan beğendim ogün ama almadım dolaşacağız elimizde yük olmasın istedik..Babamda saolsun beğendiğimi gidip almış dün..Küveti,ayağı,kovası,maşrafası ve filesi..Bizde dün akşam gidip hepsini getirdik evimize...

elif tatlıcadı ayy çok şeker cicileriniz güle güle giydirin inşallah
ben daha bi kaç parça sey aldım ama annem tutturdu yeter ben burda alıyorum sen orda alıyosun daha bi sürü hediye gelir die ufff yasenağlama
ama ben alcam işte bananenaniknanik

belgün açılışı yaptın ha kuzumkaydirigubbakcemile2
ee gerisi gelir artıkhihoyyyt
çok tatlı beşiğiniz güle güle kullanın inşallah

Teşekkürler canım daha iyileri,güzelleri senin bebişin olsun..Yaaa bu anneler hep böyle en güzeli bildiğini okumak :dance:

bende kayınvaldemle bikere girdim bi mağazaya onu alma günah bunu alma günah fenalık geldi annemle teyzemle bide görümcemle gidince rahat alıyoruz ama ne beğensem annem de görümcemde kasaya gelince ben alcam diye tutturuyolar teyzem de alıyo elimden bişeyler bende öyle olunca rahat hissetmiyorum kendimi zaten ben yokken de alıyolar bizdede küwet setini görümcem beğenmiş almış sağolsun bebek arabası setimizi de o aldı zaten kızımın halası cömert maşallah
Görümcem anadolu yakasında da biyerlerden bişeyler bulup alıyo ama nerden tam bilmiyorum bide otarafta oturuyosan Civil ocuk Dnyas - Maaza adres, telefon ve resimleri mağazalarını tavsiye ederim hem çeşit çok hem fiyatlar uygun

Ya kızlar başka ne almak lazım acaba? Ben biberon,emzik felan almayı gereksiz buluyorum sizce alınmalı mı?

biberon bi tane alıcaktım ama annemle teyzem şiddetle karşı çıktı o fikri aklından çıkar ilk zaman sütün gelmese bile sağıp kaşıkla besleriz biberona alıştırmiicaz diyolar
emzik konusunda alıcam muhakkak bebek emme hissini karşılayıp çok rahat uyuyomuş ona annemlerin de itirazı olmadı hatta alıştırırsan rahat edersin ilk zaman dediler
Benim eksik listem bunlar ;
mevlit takımını doğmadan alıcam ben lohusa halimle çıkıp beğenemem muhtemelen alt açma seti battaniyesi fln takım olanlardan istiyorum, kayınvaldem öyle süslü bi takım zaten istiyodu daha uyguna gelir
Portbebe almayı düşünüyorum hastaneden çıkarırken ve aşıya doktora vs. giderken koymak için (yenidoğan bebeği direk anakucağına oturtmak istemiyorum daha kemikleri hassasken dikili oturmak zorunda kalmasın kızım)
Sebamed seti (şampuan, pişik kremi,sabunu fln),unibaby yenidoğan ıslak mendil (çok lasım oluyomuş bikaç paket alıcam), bebek bezi (3-6kg 2paket almayı düşünüyorum),bebek şekeri (çarşıdan alıp kendim yapıcam araştırmıştım daha ucuza geliyo), kendim için de göğüs pedi, göğüs kremi, emzirme sütyeni, atleti ve pijama takımı.

ALLAH RAZI OLSUN CANIM CÜMLEMİZE YAŞATMASIN RABBİM KÖTÜ GÜNLER İNŞ. ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM opuyorumnanaktan

EVET EŞİMDE PEK KİBAR DEDİ SADE AMA KİBAR GÜZEL DURUYOR DEDİ İÇİMİZE ÇOK SİNDİ BEN ALSAYDIM BENDE BEYAZ ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM ALAN ARKADAŞLARDA GÜZEL DÜŞÜNMÜŞ DEDİĞİN GİBİ ZEVKLİYMİŞ. SAĞOL CNM İNŞŞŞŞ DEVAMINIII CMT EKLİCEM DİĞER HEDİYELERİMİZİDE CNM

belgün ve elif güle güle kullanın cicilerinizi belgün canım siz taşınmayacakmıydınız duvar kağıdı falanla uğraşacakmışsın

AHHH DENİZCİM VALLA BENDE AKIL KALMADI İŞ YERİ OKADAR YOĞUNKİ NASIL UNUTTUM SİZE GELİŞMELERİ ANLATMAYIIIIIIIIIII DİĞER TOPİKTE ANLATİM DUR AY NELER OLDU EV İŞİ İLE İLGİLİ SİZİNLE PAYLAŞTIM O AKŞAMINDA HERŞEY BİR ANDA DEĞİŞTİ:))))BU ARADA SAĞOL CANIMCIM

Ayy güle güle kullanın çok şekermiş renkleri falan içim gitti.İnşallah bende bayramdan sonra alışverişe çıkıcam size gösteririm kızımın cicişlerini

HADİ BAKALIM ALIŞVERİŞİNE ÇIK SENİN CİCİLERİDE GÖRÜRÜZ CNM

AH BEN BU CİCİLERİ YERİMM EMİİİ YERRRRR BU ARADA ÇANTA ÇOK KİBAR VE GÜZEL CNM RABBİM İİ GÜNLERDE SAĞLIKLI GÜNLERDE HEPSİNİ KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞ.

belgün açılışı yaptın ha kuzumkaydirigubbakcemile2
ee gerisi gelir artıkhihoyyyt
çok tatlı beşiğiniz güle güle kullanın inşallah

YAPTIK VALLA BEN BİR KUNDAKLA VE BİR ÇİFT ELDİVENLE YAPTIM AMA OLSUN BEKLİYORUMMM ŞU HAVUZLU HANA GİDİP DOYA DOYA ALACAĞIM GÜNLERİ:)))) HEDİYELERİMİZ AÇILIŞINI ÇOKTAN YAPMIŞTI ZATEN KUŞUM BENDE NAPİM ONLARI PAYLAŞİM BARİ DEDİM SAĞOL CNMCIM SİZİN BEŞİKTE ÇOKK ŞEKEERRR opuyorumnanaktan

Canım ben Maltepe'ye yakın oturuyorum..Daha bebeişin cinsiyeti belli değilken Civile gidip bakmıştım dediğin gibi çeşit bol ve fiyatları da uygun..Sanırım bu h.sonu gidip bişiyler bakarım..Allah ev kurana da çocuk sahibi olana da yardım edermiş..Allah hiçbirinin eksikliğini yaşatmasın..

Bende portbebe almayı düşünüyorum..Eminönüne gittiğimde bakacağım..Dediğin gibi hastaneye felan giderken çok lazım oluyormuş..Bebişler üşümesinler..

Benimde alacaklarım şu şekilde: portbebe,hastane için gecelik,çorap,terlik,bebişe hastane çıkışı, anakucağı,nevresim takımı,mevlüt için takım,ıslak mendil,emzik,bebek şekeri, ateşölçer,oda sıcaklığını ölçmek için termometre,astronot tulum,bikaç parça patikli tulum,yatırırken bebişin yanlarına koymak için korumalık,perde,halı offf sayarken bile yoruldum daha ne çok şey lazımmış..Ki kendi ihtiyaçlarımı çok fazla yazmadım bile..

ayy ewet sen sayarken bende farkettim ki daha bebek odası beşiği, uyku seti, nevresimi fln war halı almiicam zaten kızımın odasındaki halı pembeli ama perde basit bişiy yaptırırım uygun olacak şekilde
gerçekten çok warmış daha babaların çok çalışması lazım çoook kaydirigubbakcemile3
bi ay içinde halletmem lasım hepsini keselere kuwwet guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…