2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Süpermiş ozamn gidince bende direk en alt kata inerim zaten nakit indirimini gittiğim gün de her mağaza yapıyodu o nedenle her ay ufak ufak para koydum kenara kalanları nakit almaya çalışıcam uyguna gelsin kıyafet olarark bişeyim kalmadı kendimi tutamayıp alıyorum sürekli hediye de geliyo zaten 3-6 aylara bakıyorum artık kışı çıkarsam yetcek yazlıklar için kızımla gideris kısmet olursa benim doğum bide erken olacağını söyledi doktor enson önde gidiyomuş gelişimi 23 aralık gibi olur engeç dedi onun için ekim sonu bitirmem gerek noolur noolmas

Evet canım insan bakmaya doyamıyo bizimde 3tane rafı war kızımın herşeyini kalıplayıp koydum oraya eşimle her akşam sewiyoruz onları tarifsiz bi mutluluk bide kucağımızda giydiği günleri görünce neler hissedicez kimbilir opuyorumnanaktan
bu arada resim yüklemeyi ben ImageShack® - Online Media Hosting sitesinden yapıyorum tıklayınca açılan ekranda browseye basıp yüklemek istediğin resimleri tek tek topluca seçebilirsin, toplu yükleyince daha basit oluyo. Resmi boyutlandır kısmından ebatlarını seç 320x240 yada 640x480 seçebilirsin şimdi yükle deyip bekliyosun yükleme dolunca sağ alt kısımda bisürü adres haline geliyo resimlerin o adresleri tek tek alıp konu cevaplama panelindeki sağdan 5.resmin üzerine tıklıyosun (grafik ekle yazıyo dağ resmi var) ordan çıkan yazısı silip ekranı boşaltıp kendi kopyaladığını yapıştırıyosun, tamam deyince resim ekranda başında ve sonunda sanırım mg yazan bi adres haline gelcek önizleme yaparsan doğru yapıp yapmadığını anlarsın

güzelmiş canım park yatak
canım mesaj yazdığımız yerin altında eklenti ekle var ordan yükleyebilirisn en basit yolu bu

kızlar ilk defa resim yüklüyorum. Umarım becerebilirim.

sanırım bu sefer oldu :))

kızlar hepiniz güle güle kullanın cicileri hepsi birbirinden güzell bayıldım...bakması çok keyifli oluyor rabbim sağlıklı günlerde giyinmeyi kullanmayı nasip etsin inş...

internet sitesi ne cnm banada sölermisin bende bir bakim bende havuzlu hana gitmeyi düşünüyorum

Bunalr kardeşimin hediyeleri, kızımın teyzesi bana doğumgünü hediyesi olarak yeğenine ciciler almış tulum, pijama, battaniye takım kumaşları polar gibi yumuşacık çok sevdim

3lü badileri de teyzemiz lc den aldı

kadife tulumla uygun montum var, bi tane gezmeklik 0-3 tulum vardı aynı kumaş we renkte bulunca 3-6 ayını da aldım montunu giydirmeye alternatif olur. Sağdaki resimdeki patikli pijamalrı daha önce indirimden almıştım, üstleri yoktu aynı desende badi yine indirimden buldum takım oldular

bu badileri de dün lcden aldım fiyatlar çok uygundu 3 tanesini 11 TL ye aldım 3-6 ay

Kızlarrr bende açılışı yaptımmm ve hastaneden temiz sonuçlarımızı alınca kızıma hediye almak istediğimi söledim tabi annemde eşimde itiraz edemedi çok güzel bir kundak aldım kızıma pembeee bir çiftte eldiven aldım kanatları var heheh:)))) başkada bişi almadım..şimdiden bir sürü hediyesi geldi kızımın en son tüm hepsine bakıp ona göre bir lsite hazırlamayı düşünüyorum.. çekebilirsem haftasonu hediyelerini çekicem bende sizinle paylaşıcam çekmişken aldığım kundak ve eldiveninide çekerim..

Bu arada yatak odamıza koyacağımız beşikte hediye alınmıştı eşimin iş arkadaşı ve hanımı aldı samimi arkadaşlar yani.allah razı olsun çok şanslı bizim kız maşallah:) bugün konuştuk arkadaşla ayın 20sine kadar gelecekmiş beşiğimizzz yerinizi ayarlayın dediiii hihoyyyt ayyy çok işimiz var çokkkk yatak odasının şekli komple değişcek duvar kağıdı yapılcakkk 20sine kadar bitmesi lazım ben daha duvar kağıdı bile bakmadım kızlarrrr beşik geldikten sonrada dolap bakmaya gideceğiz heyecan yaptımmm. beşik gelene kadar bekleyemedim internette buldum beşiğimizi Zeynep Asyamınnnnnn eşyalarından ilkiniii paylaşıyorummmm oleyyyy hihoyyyt alkisalkisalkis

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Son düzenleme:

hepsi birbirinden şeker bunalrın yaaa pamuk şekeri gibii pattaniye çok güzel tulumuda çok beğendim lcden aldıklarında çok üzel bende gördüm onları hatta ablam almış ilk badilerini lcden ikili askılar rabbim sağlıklı günlerde giyindirmeyi nasip etsin inş..

havuzluhanın en alt katındaki mağazanın adresi
BEBE VE ÇEYZ SARAYI

teşekkürler

Hepsi harika,birbirinden güzel..İyi günlerde kullansın kızın Kızları olacaklar şanslı..Alacak bir sürü cicili bicili şey var erkeklerin ki biraz daha kısıtlı :çok üzgünüm:

Belgun kötü günler geride kaldı şimdi güzel günler seni ve kızını bekliyor..Rabbim sağlıkla,sıhatle kucağına almak nasip etsin ..Allah bir daha kötü gün yaşatmasın sana ve kızına..Beşiğini de çooookkk beğendim..İyi günlerde kullanın canım..

Belgün canım beşiğiniz pek güzel pek kibar bende çok beğeniyorum bunları beyaz olması da ayrı bi şıklık katıyo zaten hediye alan yakınınız zewkliymiş
içinde mışıl mışıl uyutursun inşallah bebişini güle güle kullan artık dewamı da gelir

belgün ve elif güle güle kullanın cicilerinizi belgün canım siz taşınmayacakmıydınız duvar kağıdı falanla uğraşacakmışsın

Ayy güle güle kullanın çok şekermiş renkleri falan içim gitti.İnşallah bende bayramdan sonra alışverişe çıkıcam size gösteririm kızımın cicişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…