- Konu Sahibi teknekazintisii
-
Evet canım çoğunu ordan..Hamile kalmadan önce o hana birçok arkadaşımı götürmüştüm biliyordum orayı..En alt kat tek bir mağaza..Zıbınlar bir dükkanda, banyo malzemeleri bir dükkanda..Sepetini alıyorsun başlıyorsun alışverişe peşin alımlarda da indirim yapıyorlar..Kredi kartı seçeneği de mevcut..Ben üst kattan sadece bir tane el örmesi tarzında battaniye, bir tane ayaklı zıbın bir de 2 tane takım içlik aldım..Onun da alacağımı bilmiyordum da annem saolsun alınması gerektiğini söyledi kaydirigubbakcemile3 Benimde eksiklerim var bu ay sonunda ya da kasımda bende gideceğim a.s
Saol Denizcim daha iyileri sizin bebişlere inşallah.. bugün gidecektim almaya annemden ama dün akşam saolsun eşim götürdü prensimin çeyizleri evimize geldi..Çok güzel bir duygu Allah herkese yaşatsın..Bugün hepsinin resimlerini çekip koyarım buraya..Resim nasıl koyuluyor bilmiyorum ama..Yardım ederseniz çok sevinirim..
güzelmiş canım park yatakmerhaba kızlar bende yavaş yavaş almaya başladım cicilerimizi bitane hastane çıkışı aldım bir tane beşli zıbın takımı havlu bide çorap aldım teyzeside yelek aldı krem rengi çok şekersırnaşık şey en çok onu sevdim boshayallersmile beşiklerede baktım ama eşim netten alcakmış bir tane bulduk biz çok begendik baklaım sizde begenecekmisiniz?
canım mesaj yazdığımız yerin altında eklenti ekle var ordan yükleyebilirisn en basit yolu buSaol Denizcim daha iyileri sizin bebişlere inşallah.. bugün gidecektim almaya annemden ama dün akşam saolsun eşim götürdü prensimin çeyizleri evimize geldi..Çok güzel bir duygu Allah herkese yaşatsın..Bugün hepsinin resimlerini çekip koyarım buraya..Resim nasıl koyuluyor bilmiyorum ama..Yardım ederseniz çok sevinirim..
kızlar ilk defa resim yüklüyorum. Umarım becerebilirim.
kızlar ilk defa resim yüklüyorum. Umarım becerebilirim.
Kızlar aldığınız ciciler çok güzel..Allah sağlıkla,sıhatle giydirmek nasip etsin yavrularınıza..Bizde prensimin annanesiyle cumartesi günü alışverişe çıktık..En gereklilerinden başladık almaya..İç zıbın,alt açma minderi,tırnak makası,saç fırçası,küvet,file,kova,park yatak,birkaç parça takım,şapka,eldiven aldık..Ama annemlerde kaldı..Yarın kısmetse almaya gideceğiz o zaman resimlerini çeker koyarım..Bu arada İstanbul'da olanlar için Eminönünde ki Havuzlu Han bulunmaz nimet..Hem fiyat açısından ideal hemde çeşit açısından herşeyi alıp çıkabiliniyor..Eğer İstanbul'da olanınız varsa uğramanızı tavsiye ederim..
merhaba kızlar bende yavaş yavaş almaya başladım cicilerimizi bitane hastane çıkışı aldım bir tane beşli zıbın takımı havlu bide çorap aldım teyzeside yelek aldı krem rengi çok şekersırnaşık şey en çok onu sevdim boshayallersmile beşiklerede baktım ama eşim netten alcakmış bir tane bulduk biz çok begendik baklaım sizde begenecekmisiniz?
sanırım bu sefer oldu :))
Güle güle kullan canım bende ilk kıyafet açılışını havuzluhanda yapmıştım kapanışı da orda yapıcam kısmetse ay sonuna doğru gidip listemdeki eksikleri alıcam
en alt kattaki bebe çeyiz sarayından mı aldınız herkes orayı tavsiye ediyo ben ilk gittiğimde üst katlardan almıştım oraya bakmaya enerjimiz kalmamıştı
internet sitesini inceledim vitrinde bile çeşit dolu gidiceem günü iple çekiyorum
internet sitesi ne cnm banada sölermisin bende bir bakim bende havuzlu hana gitmeyi düşünüyorum
Bunalr kardeşimin hediyeleri, kızımın teyzesi bana doğumgünü hediyesi olarak yeğenine ciciler almış tulum, pijama, battaniye takım kumaşları polar gibi yumuşacık çok sevdim
3lü badileri de teyzemiz lc den aldı
kadife tulumla uygun montum var, bi tane gezmeklik 0-3 tulum vardı aynı kumaş we renkte bulunca 3-6 ayını da aldım montunu giydirmeye alternatif olur. Sağdaki resimdeki patikli pijamalrı daha önce indirimden almıştım, üstleri yoktu aynı desende badi yine indirimden buldum takım oldular
bu badileri de dün lcden aldım fiyatlar çok uygundu 3 tanesini 11 TL ye aldım 3-6 ay
havuzluhanın en alt katındaki mağazanın adresi
BEBE VE ÇEYZ SARAYI
Bunalr kardeşimin hediyeleri, kızımın teyzesi bana doğumgünü hediyesi olarak yeğenine ciciler almış tulum, pijama, battaniye takım kumaşları polar gibi yumuşacık çok sevdim
3lü badileri de teyzemiz lc den aldı
kadife tulumla uygun montum var, bi tane gezmeklik 0-3 tulum vardı aynı kumaş we renkte bulunca 3-6 ayını da aldım montunu giydirmeye alternatif olur. Sağdaki resimdeki patikli pijamalrı daha önce indirimden almıştım, üstleri yoktu aynı desende badi yine indirimden buldum takım oldular
bu badileri de dün lcden aldım fiyatlar çok uygundu 3 tanesini 11 TL ye aldım 3-6 ay
Kızlarrr bende açılışı yaptımmm ve hastaneden temiz sonuçlarımızı alınca kızıma hediye almak istediğimi söledim tabi annemde eşimde itiraz edemedi çok güzel bir kundak aldım kızıma pembeee bir çiftte eldiven aldım kanatları var heheh:)))) başkada bişi almadım..şimdiden bir sürü hediyesi geldi kızımın en son tüm hepsine bakıp ona göre bir lsite hazırlamayı düşünüyorum.. çekebilirsem haftasonu hediyelerini çekicem bende sizinle paylaşıcam çekmişken aldığım kundak ve eldiveninide çekerim..
Bu arada yatak odamıza koyacağımız beşikte hediye alınmıştı eşimin iş arkadaşı ve hanımı aldı samimi arkadaşlar yani.allah razı olsun çok şanslı bizim kız maşallah:) bugün konuştuk arkadaşla ayın 20sine kadar gelecekmiş beşiğimizzz yerinizi ayarlayın dediiii hihoyyyt ayyy çok işimiz var çokkkk yatak odasının şekli komple değişcek duvar kağıdı yapılcakkk 20sine kadar bitmesi lazım ben daha duvar kağıdı bile bakmadım kızlarrrr beşik geldikten sonrada dolap bakmaya gideceğiz heyecan yaptımmm. beşik gelene kadar bekleyemedim internette buldum beşiğimizi Zeynep Asyamınnnnnn eşyalarından ilkiniii paylaşıyorummmm oleyyyy hihoyyyt alkisalkisalkis
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?