2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

ayy çok güzel olmuş bayıldım..ellerine sağlık canım..güle güle kullansın bebişin..keşke benimde elimden örgü gelseydi :1no2:

çok güzelmiş canım ya güle güle kullansın bebişin ilk dogdugu zaman lazım olurmu böyle şeyler bizde yapabilen yok biri gösterse yapıcam ama gösterende yok mecbur hazır alcam

teşekkür ederim canlarım
minicik ördüm ki ilk doğduğundagiysin elifcim,bence lazım olur kış bebişi olcaklar ya
düz örgü biliyosan yapabilirsin ben anlatırım sana:hulyapuyorumnanaktan

teşekkür ederim canlarım
minicik ördüm ki ilk doğduğundagiysin elifcim,bence lazım olur kış bebişi olcaklar ya
düz örgü biliyosan yapabilirsin ben anlatırım sana:hulyapuyorumnanaktan

sağol canım düz örgü biliyorum ama biri yanımda göstermeyince yabalicegimi zannetmiyorum şimdi aklıma geldi annemin kazak makinası var dışarıya yapıp satıyo bi ara birilerine bebek için yün çorap örmüştü ona yaptırırım eger bulabilrsemde hazır alırım
çok sağol canım benim

önemli değill canımma.s.

BELGÜN

TATLICADI

iyi günlerde kullansın bebişleriniz rahat rahat uyusunlar..

eliff canım her baktığımda yeni bişiler ekliyosun gerçi bunlar teyzenin hediyesiymiş hepsini giydirmeye zamanın olur inş. maşallah diyeyim güzel günlerde giysin kuzucuğumuz

artık eklediklerim 3-6 aylık söyledim herkese yenidoğan almayın die kapanışı yaptık bi hastane çıkışı bide mevlit takımı alcam küçük olarak

Canım insanın kendi aldığı gibi olmaz ama istediğin birşey varsa görüp beğendiğin çekinmeden söyle ben bu ay sonu gibi gene gideceğim..Ne istersen alıp sana yollarım canım..

oyy canım benm yhaa
düşünmen,bunu sölemen bile nasıl gönlünü alıo insanın anlatamamopuyorumnanaktan
gitmiş kadar oldum
ağlıycam valla çok duygulandım ben yaa:sinifsinif:

bildiğiniz gbi benm oğlumdan birçok şeyimiz var,yani giyim falan dışında alıncak ele avuca dokunur bişey yok iki şey dışında,onlarda taa doğuma an kala alınır zaten
ben renk renk bütün markaları bir yerde görünce çok şaşırdım ve beyendimm
denizlide bu şekilde bütün ürünleri bi mağazada bulabileceğim bir yer yokk
bi yer söldiler gidip bakıcam oraya ama bukadar büyük olmadığına eminim
sağlık olsun,bi şekilde bulunup alınıo lazım olan herşey,kısmetinde ne varsa onu almak düşecek bize nasıl olsa..
istanbulda otursaydım,yada gelebilmek gbi bi imkanım olsaydı kesinlikle oraya giderdim,bayıldım bittim resmenndelikafadulden
tekrar tekrar teşekkür ediorum,gerçekten gitmiş kadar oldum iki cümlen sayesinde canım benma.s.

Simdi gecmiste aldiklariniza baktim da kizlar hepsi cok guzel gule gule giydirin....Bu arada lilies senin besigi cok begendim onu nerden aldin kaca aldin canim?

kızlar bnde cicilerimizi ekleyeyim dedim ama resim çok böyle tek tek zor olacak toplu yapmayı bilmiorum.yapabildiğim kadar ekleyeyim,işte bunlarda (çoğu oğlumdan)kızımın cicileri:)))
[/url][/IMG],
,

uff okadar uğraştım bari ikisini ekleyeyyim die onlar bile açılmadı
toplu halde nası yükleyebilirim??
ben hızlı resim yükleme sitesinden yüklüodum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…