- Konu Sahibi teknekazintisii
-
Uploaded with ImageShack.us
minik kuşuma dün ördüğüm minik patikçikler:hulya:
Canım insanın kendi aldığı gibi olmaz ama istediğin birşey varsa görüp beğendiğin çekinmeden söyle ben bu ay sonu gibi gene gideceğim..Ne istersen alıp sana yollarım canım..
ayy çok güzel olmuş bayıldım..ellerine sağlık canım..güle güle kullansın bebişin..keşke benimde elimden örgü gelseydi :1no2:
çok güzelmiş canım ya güle güle kullansın bebişin ilk dogdugu zaman lazım olurmu böyle şeyler bizde yapabilen yok biri gösterse yapıcam ama gösterende yok mecbur hazır alcam
canım çok şirin olmuş güle güle giysin bebişin
lolis ellerine sağlık canım çok cici olmuş patik
özge havuzluhan eminönünde
teşekkür ederim canlarım
minicik ördüm ki ilk doğduğundagiysin elifcim,bence lazım olur kış bebişi olcaklar ya
düz örgü biliyosan yapabilirsin ben anlatırım sana:hulyapuyorumnanaktan
sağol canım düz örgü biliyorum ama biri yanımda göstermeyince yabalicegimi zannetmiyorum şimdi aklıma geldi annemin kazak makinası var dışarıya yapıp satıyo bi ara birilerine bebek için yün çorap örmüştü ona yaptırırım eger bulabilrsemde hazır alırım
çok sağol canım benim
BELGÜN
TATLICADI
iyi günlerde kullansın bebişleriniz rahat rahat uyusunlar..
eliff canım her baktığımda yeni bişiler ekliyosun gerçi bunlar teyzenin hediyesiymiş hepsini giydirmeye zamanın olur inş. maşallah diyeyim güzel günlerde giysin kuzucuğumuz
orası tam olarak nerde bende gördüm bayıldım
Havuzlu Han Eminönünde canım..Mısır Çarşısının oraya git kime sorarsan gösterir sana..
teşekkürler kızlar fiyatlar nasıl peki orda
Canım insanın kendi aldığı gibi olmaz ama istediğin birşey varsa görüp beğendiğin çekinmeden söyle ben bu ay sonu gibi gene gideceğim..Ne istersen alıp sana yollarım canım..
uff okadar uğraştım bari ikisini ekleyeyyim die onlar bile açılmadı
toplu halde nası yükleyebilirim??
ben hızlı resim yükleme sitesinden yüklüodum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?