- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.161
balım bende aldım canbebe bakım örtüsünden 1-2 daha alimmi peki???ooooo yazmayı bile koymuşşş işledin de bitti miii güle güle kullansın herşeyi güzell fıstık kızınzemuszemus
canım anıl 2,5yaşında çiş öğrendi bak,sadece 3paket kullandıkbiz ona..ondan alma o aldıın ikipaket sana çook uzun gider..yenisi çıkmış ben oğluma hepsenn aldıından alıodum resimde farkettinmi pembeli membeli bu,eskiden sadece yeşillisi vardı:))
ya ben anlamadım canbebe bakım örtüsünü kastedion dimi cnm...pembesi mi varrr
o ağız mendillerinden bende aldımm
geçenlerde canbebenin alt açması indirimdeymiş ama sonradan öğrendimm
siz kaça aldınıs kızlar :uhm:
kaydirigubbakcemile
evet canım son eklediiim resme bak guclubacismile
balımsen o uzun kollu çıtçıtlı beyaz vekenarı oyalıgbi olan pembe zıbını kaça aldın?pazardanmıaldın canım,ohastane çıkışını nekadara almıştınbide??battaniyelimi o??
anaaaaaaaaa bitek 3ümüz varız ya la
süper üçlü yine buluştu flaş haber
canımgenelde 7,5 aldımben hep..oğlumada hep o fiyattan almıştım..çok kullanışlı oluo bebeğin altını havalandırırken yada hastanede falan onu serip onun üstüne yatırıp çıkıncadaatıodum ben çöpe muayenesedyesine kimler yatıokimbilir pek tiksinirim ondan :)
güle gülekullanın canlarım..ben göğüslerimeçokkullanıodumağız mendillerini sütüm çok akıodu oancakzaptediodu:))
kızlar ben çıkıyorum bulaşıkları makineye atayım yarın çarşıya çıkıcam erken kalkarım uykumda geldi mirmirmirmir
hepinisi öptümm sizleri çok seviyoyummm olumunekankayizsmile iyigeceler canlarımm
balımmm ben de yatıyorum artıkımmmm.Allahım güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bebişlerimizeee...öpüyorummm ikinizi de cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?