- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.201
cambaz canım güzelmiş pijamalar bnde hastanede gyceğini süslü olanı daha çok beğendimbayanssulusmile
hepside çok güzel cnm özellikle spor tarzı geceliğin çok hoşuma gitti güle güle giyin oğluşunla ikinizopuyorumnanaktansağol canım fotoğraflarda net görünmüyor aslında ama hepsini çok içime sinerek aldımopuyorumnanaktan
diğer aldıklarım da bunlar
alt açma bezi,lansinoh göğüs kremi,chicco göğüs pedi,burun aspiratörü,banyo yaparken oynaması için oyuncakları(bu hediye geldi) ve aventin yeni doğan seti
bu hastane çıkışımız,hepsini açmadım 20 parçalık bir set:
hastane çıkışının modelini ve rengini anlayın diye sadece bir parçasını açtım kızlar:
alt açma bezi,lansinoh göğüs kremi,chicco göğüs pedi,burun aspiratörü,banyo yaparken oynaması için oyuncakları(bu hediye geldi) ve aventin yeni doğan seti
hastane çıkışının modelini ve rengini anlayın diye sadece bir parçasını açtım kızlar:
kızlar hepinize çook teşekkür ederim,daha iyileri sizin olsunopuyorumnanaktan
elfella canım hastane çıkışını idil baby den aldım,90liraya indirim vardı.bi tanesi böyle fazla parçalı olsun bi tane de yedek daha az parçalı birşey alıcam daha uygun fiyata tabi.beğenmene sevindimopuyorumnanaktan
bunlar da benim son aldıklarım:
bu pijamam,önden fermuarlı,spor bişey:
bu da hastanede giymek için aldığım diğer pijamam bu biraz daha süslü,
bu da mavi pijamamın sabahlığı,aslında çok sabahlık gibi değil hırka gibi daha çok benim de hoşuma gitti,3lü takımdı bu
bunu da hastaneden sonra eve gelince giymek için aldım,bizim ev çook sıcak olduğu için ince birşey aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?