2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

belgünüm
ve adilemircim
teşekkürler canlarım hepimizin bebileri güsel günlerde kullanır inşallah:Saruboceq:
dilekcim,evet canım yazmanın oyasını kendim yaptım,sadece normalden biraz daha seyrek koydum halkalarını ağır olmasın die..
isteyen varsa seve seve yapıp yollayabilirim,çok basit ve benm favori oyamdır oalkisalkisalkis

mügecim ve loliscim hepsi harika,güle güle kullanın.
sağol canımma.s.
foto bekliyoruz fotooozemuszemus
teşekkür ederiz dilek teyzesia.s.

teşekkürler kuşuma.s.

oyyy negüzel şeyler almışınız hayırlı uğurlu olsun kızlar
müğecim takı yastığın çok güzelmiş ya
bende istiyorum öyle süslü bir yastıkk
bakalım bulabilecekmiyim.

loliss, buurcuum, başakcım, bebish22, greenpearl, adilemir ve hatırlayamadığımm diğer annişler cicilerimizi beğenmenize çok sevindik, çook teşekkür ederiz.

belgüncüm, sende al aynılarını tatlım, bir örnek kullanırlar bebişler :))

manolya85, beğenmene sevindimcanım. şekerler de çok güzel gerçekten. şimdiden dizde iyi günlerde kullanın...

hadibakem, o sitede takı yastığının başka modelleri de var, daha kokoş :)) olanları da var, bak istersen canım...

müge çok güzelmiş canım hepsinin takım olması çok ii olmuş ii günlerde kullanın inşallah bide perili uyku seti görmüştüm ben o desene benziyo istersen düşünebilirsin
lolis g
le güle kullanın cicilerinizi

Son düzenleme:

çok sağol canımcım. ben uyku setimizi daha önce almıştım. ama bahsettiğin perili uyku setinin pike takımını almak istiyorum inşallah :))

Son düzenleme:
elif ve dilek cicilerinis süperrr delikafadulden Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsinnn :asigim: hepsi çok şekerrr olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…