2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

kırmızı hastane çıkışına bayıldım bu arada:)))) ben bi takım pembe bir takım sarı aldım.. görenlerde habire yanidogan bebege sarı olmaz diyorlar kafam karıstı... siz duydunuzmu böyle birşey kızlar? bide takımı ben mothercareden aldım dünyanında parasını verdim ve fişi filanda yok degiştirmek için giydimezsem acayip içimde kalır..

sibelcim pijamanda bebişin salıbcağıda çok güzel.evet canım bnde bi takım sarı yada yeşil alıcaktım ama vazgeçtim pembe aldım sar yada yeşil giydirnce bebekte sarılık falan olursa farkedemezmişiz o yüzden sağlık ocağındaki ebe demişti.

sıbush salıncak guzelmısç..
çok ısıne yarıyacak emn ol..içinde oynar oyalanır..sende nefes alırsın rahat rahat..

banada öyle dediler canım ama ben aldım artık değiştirme imkanımda yok(( off

banada öyle dediler canım ama ben aldım artık değiştirme imkanımda yok(( off

canım gülegüle kule kullan niye değiştiresinki çok güzel kullanışlı bi model bence bebişleri de çok iyi oyalıyomuş bunların çok metini duydum
pijaman da çok güzel bende de var aynısı perili perili giyinelim

burcuu sibel cicileriniz çok güzell
güle güle kullanın

sibelcim onu sarılık için diyolar doğru ama bebişlerin sarılıkları kısa sürüyo geçince giydirirsin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…