2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
sheker cat,elfella,sibush,belgun,hunny,ozgey,manolya83,şirinem,burcum,hayran,cancer68 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
ALLAHIM inşallah size bebeklerinizi zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizimkilere de şifa versin.
hayrancım bence herşeyini hazırla ikiz bu ne zaman geleceği belli olmuyor
benim özel hastanedeki dr um herşey çok ii bunlar erken doğmaz diyordu ama sen yine de tıp fak. bi git demişti
3günde bir kontrole gidiyodum
iyiki de gitmişim tıp fak imkanları hiç bi hastanede yok
ve ben en son cmt kontrole gittim herşey normaldi pazar sabah bi lavaboya gittim ki su gelmiş
korkutmak değil amacım ama tedbirli davran diye söyledim
kızlar bu arada siz de dikkat edin
bence 37.haftaya kadar çalışmak risk göze almak
benim bebişler 32 artı 5 de dünyaya geldi
ben pzt çıktım onlar hastanede
dualarınızı bekliyorum lütfennnn....

doğru diyorsun canım benim
doktorum da ikiz belliolmaz demişti bana
hazırlıklıol demişti bana
ay canım benim kaç kiloda doğdu bebişlerin
inşallah küvezden kurtulurlar bir an önce
canım tavsiye edebileceğin şeyler var mı peki bize şunu yapın bunu yapın diye

canım inan ne diyeceğimi bilemedim... öncelikle gözün aydın. Güzel minikler analı babalı büyüsünler...Sağlıkla yaşasınlar... Dualarım seninle ve bebişlerinle... En kısa zamanda bebişlerinizle evinize gitmenizi, miniklerin kendi evlerinde huzurla uyumalarını diliyorum... moralini bozma, herşey yoluna girecektir...

canımmm gunaydın ıyı olucaklar Allahyardımcın olucak hem meleklerının hem senın ınsallah dualrımız senınle canımsakın moralınıbozma onlar kurtarıcaktırkendılerını ne bebekler var daha kucuk dogup hayata tutunuyorlar.goruceksın ıyı haberlerını alıcaz burdan.bebeklerın kılolaları nasıl??sık sık haberdar et bızı olurmu

belgünüm Allah acil şifalar versin umarım ters birşey yoktur.benimde bayramın 2.gününden itibaren bikaç gün kanamam oldu ama telaş yapmadım doktorumun daha önce verdiği erken doğum önleyici hap vardı o zamanda kanamam vardı ve kesmişti, bikaç gün o hapı yuttum şimdi bir sorunum yok çok şükür.
Rabbim hepimizi zamanında ve sağlıkla kavuştursun yavrularımıza

Son düzenleme:
evet benim tanıdığım biri vardı bebeği 6 aylıkken doğmuş bebeği yaşamış
mucize gibi senin bebeklerin de inşallah hayata tutunup yaşayacaklar allahın izniyle o dediğim bebek de solunum problemi yaşamış hatta bu bebek yaşamaz demiş çoğu kişi ama şu an 6 aylık maşallah

Belgüncüm bizim kızlar çok yaramaz çıktı. Doğana kadar yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz...
Senin için ve kızın için dua ediyorum canım... Güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz doktordan...

vuslatyaren... anne olmak çok zor ikiz annesi olmak dahada zor cnm.sende bu zorluğu yaşıyosun.ama az kaldı bi kaç güne kalmaz bebeklerini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle.rabbim senin ve bebeklerinin yanında olsun.allaha emanet olun.

belgun... çok geçmiş olsun.inşallah iyi heberlerle dönersin ve bebeğin biraz daha dayanır.yine düştüğün zamanki gibi bişiydir belki.ilaçla falan halledilir umarım.allah sanada ve hepimize lifa versin.

bu arada herkeze günaydınlar.kızlar bende bu gün kolu kırılan dr umun bana önerdiği dra gitcem.gece gözüme uyku girmedi stresten.inşallah iyi biri çıkar.ilgilenir.yoksa yine dr aramak zorunda kalcam.valla stresten doğurcam zaten.bu aradada dr bulamamış olcam tabii :))

sağol canım inş ters bişi olmaz dediğin gibi..daha var henüz 32 haftayız allahım sağlıklı doğsunda başka bişi istemiyorum bende telaş yapmadım ama doktorumla annem beni telaşlandırdı işte doğum olabilir diye neyse bugün gidelimde görelim neler oluyor. sanada geçmiş olsun tatlım

Belgüncüm bizim kızlar çok yaramaz çıktı. Doğana kadar yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz...
Senin için ve kızın için dua ediyorum canım... Güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz doktordan...

evet mügecim ya bizim kızlar yaramaz çıktı baksana yerlerinde duramıyorlar durmıcaklar da galiba artık doktorumu aramaya çekiniyorum..hep yüreğim ağzımda oluyor. ay diyorum kızım sağlklı sıhatli doğda sağlıkla sıhatle seni kucağıma almayı ve büyütmeyi allahım nasip etsinde artık doğ bari hepimiz rahatlayalım diyorum bazen. bakalım doktorumuz neler dicek. sağol cnm geldiğimde yazacağım havadisleri size.

shirim canım bende memnunum doktorumdan ıstersen yardımcı olcabılırım

belgun canımumarım öenmlı bısey degıldır az kaldı sabretseler bıraz daha guzel olcak belkı dınlenme ıle atlatabılırsın ıyı haberlerını beklıyorz.dualarım senınle

günaydın kızlarrr tam okuyamadım geçmişi aöa bengü ve vuslatyaren rahatsız çok çok geçmiş
olsunn
kk değişmiş ben uzun zamandır giremiyordum.
bayram tatili evde değildik
3 gündürde nette sorun oldu
evde temizlik derken giremedim.
umarım herkes iyidir.
öpüyorumm

cnm sen kime gidiyosunözel hast ne mi
.olmazsa akşama konuşuruz.bi bu gün giseyim akşam yazarım.
çok teşekkür ederim bu arada.

canım ben 8 haftalık tan berı medıcal park ahmet yıılmaz gıdıyorum .ıyı sakın bır doktor burdan ıkı arkadasım daha ona gıdıyor memnunlarda olmassa konusuruz tekrar sana kımı onerdı doktorun

canım öncelikle gözün aydınn meleklerine kavuşmuşsunn rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ve geçmiş olsun
kendini üzme sakın moralini yüksek tutmaya çalış
dualarımız seninle Allah ın izniyle çabucak iyileşecek meleklerin
bu arada topiğin ilk bebişleri seninkiler olduu allahım hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…