- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #21.901
günaydın kızlar
sheker cat,elfella,sibush,belgun,hunny,ozgey,manolya83,şirinem,burcum,hayran,cancer68 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
ALLAHIM inşallah size bebeklerinizi zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizimkilere de şifa versin.
hayrancım bence herşeyini hazırla ikiz bu ne zaman geleceği belli olmuyor
benim özel hastanedeki dr um herşey çok ii bunlar erken doğmaz diyordu ama sen yine de tıp fak. bi git demişti
3günde bir kontrole gidiyodum
iyiki de gitmişim tıp fak imkanları hiç bi hastanede yok
ve ben en son cmt kontrole gittim herşey normaldi pazar sabah bi lavaboya gittim ki su gelmiş
korkutmak değil amacım ama tedbirli davran diye söyledim
kızlar bu arada siz de dikkat edin
bence 37.haftaya kadar çalışmak risk göze almak
benim bebişler 32 artı 5 de dünyaya geldi
ben pzt çıktım onlar hastanede
dualarınızı bekliyorum lütfennnn....
slm kızlar
kaç gündür giremedim
inşallah herkes iyidir
ben biraz rahatsızım pazar günü suyum geldi ve acilen sezeryana aldılar
bebeklerim doğdu
birisi yoğunbakımda birisi küvezde.
yoğunbakımda olan solunum cihazına bağlı diğerinde de solunum sıkıntısı var
lütfen dua edin
bu arada herkese günaydın... anlatacaklarım var ve bugün dualarınıza ihtiyacım var kızlar. akşam işten çıkmadan lavaboya girdim son zamanlarda 3 dk bir wc ye koşuyordum zaten çıkmadan girim dedim yollarda perişan olmamak için bir girdim çamaşırım ıslak ama ne ıslanmak şaşırdım kaldım önce akıntımı değilmi anlayamadım ama baktım sadece renksiz su daha önce düştüğümde geldiği gibi günlük pedim okadar ıslanmışki çıkmış artık düşünün yani neyse sakin ol belgün dedim nede olsa yarın doktora gideceksin. işten çıktım öle durağa gittim otobüs beklerken alttan damla damla bişiler geldiğini hissetmeye başladım annemi aradım hani anneler bilir annem kızım sen delimisin daha önce az az suyun gelmişti biliyorsun neden doktorunu aramıyorsun suyun olabilir dedi bende nebilims ancım falan yok suyum olacağını düşünmüyorum dedim annem kızdı sen yinede doktorunu ara hemen dedi neyse aradım doktorum kaçıncı haftam olduğunu ıslaklığın nasıl olduğunu falan sordu ve hemen acil gidiyorsun hastaneye suyun olabilir bebiş gelebilir dedi beni aldımı bir telaş eşimi aradım arabaya atladığım gibi gittim hastaneye allahtan çok uzak değil gidene kadar kalbim duracak gibiydigittim doktorumun asistanını buldum hemen doğumhaneeye aldılar herzamanki ebemiz şaşırdı görüncee dedim böle böle gel dedi hemen bakalım neyse altıma bezi koydular kağıtla birlikte biraz dolaş dedi biraz dolaştım yarım saat kadar sonra geldi baktı renk tamamen değişmemiş ama biraz değişim var bana göre şu anda normal dedi doktorumu aradı doktorumda sabaha kadar altımda kalmasını sölemiş yarın zaten raporu için gelcekti geldiğinde bakıcam sabaha kadarda kontrol etsin olası bir durumda bana haber versin demiş. nesye eve geldim kasıklarımda ağrı. streste var tabi. başladım evi toplamaya eşim delirdinmi diyor bana yat diyor:) öle şaşkınlıktan naptımı bilmiyorum ki yattım bütün gece. sabaha kadar kontrollerdeydim sabaha karşı yine wc kalktım renk birden tamamen dönmüş yine ıslanmış şimdi hazırlanıcam hastaneye gidicem bakalım doktorum bakacak ne diyecek. allahım zamanında sağlıkla gelsin kızım lütfen.. benim tahminim doğum yapacak kadar öle suyum değil ama zaten erken doğum riskim vardı daha önce düştüğümden dolayı suyum az az gelmişti tekrarlıyor galiba gizli su olabilir diye düşünüyorum az az kaçıyor işte bilmiyorum neyse doktora gidince öğrencez dua edin kızlar hepinizi öptüm
bu arada herkese günaydın... anlatacaklarım var ve bugün dualarınıza ihtiyacım var kızlar. akşam işten çıkmadan lavaboya girdim son zamanlarda 3 dk bir wc ye koşuyordum zaten çıkmadan girim dedim yollarda perişan olmamak için bir girdim çamaşırım ıslak ama ne ıslanmak şaşırdım kaldım önce akıntımı değilmi anlayamadım ama baktım sadece renksiz su daha önce düştüğümde geldiği gibi günlük pedim okadar ıslanmışki çıkmış artık düşünün yani neyse sakin ol belgün dedim nede olsa yarın doktora gideceksin. işten çıktım öle durağa gittim otobüs beklerken alttan damla damla bişiler geldiğini hissetmeye başladım annemi aradım hani anneler bilir annem kızım sen delimisin daha önce az az suyun gelmişti biliyorsun neden doktorunu aramıyorsun suyun olabilir dedi bende nebilims ancım falan yok suyum olacağını düşünmüyorum dedim annem kızdı sen yinede doktorunu ara hemen dedi neyse aradım doktorum kaçıncı haftam olduğunu ıslaklığın nasıl olduğunu falan sordu ve hemen acil gidiyorsun hastaneye suyun olabilir bebiş gelebilir dedi beni aldımı bir telaş eşimi aradım arabaya atladığım gibi gittim hastaneye allahtan çok uzak değil gidene kadar kalbim duracak gibiydigittim doktorumun asistanını buldum hemen doğumhaneeye aldılar herzamanki ebemiz şaşırdı görüncee dedim böle böle gel dedi hemen bakalım neyse altıma bezi koydular kağıtla birlikte biraz dolaş dedi biraz dolaştım yarım saat kadar sonra geldi baktı renk tamamen değişmemiş ama biraz değişim var bana göre şu anda normal dedi doktorumu aradı doktorumda sabaha kadar altımda kalmasını sölemiş yarın zaten raporu için gelcekti geldiğinde bakıcam sabaha kadarda kontrol etsin olası bir durumda bana haber versin demiş. nesye eve geldim kasıklarımda ağrı. streste var tabi. başladım evi toplamaya eşim delirdinmi diyor bana yat diyor:) öle şaşkınlıktan naptımı bilmiyorum ki yattım bütün gece. sabaha kadar kontrollerdeydim sabaha karşı yine wc kalktım renk birden tamamen dönmüş yine ıslanmış şimdi hazırlanıcam hastaneye gidicem bakalım doktorum bakacak ne diyecek. allahım zamanında sağlıkla gelsin kızım lütfen.. benim tahminim doğum yapacak kadar öle suyum değil ama zaten erken doğum riskim vardı daha önce düştüğümden dolayı suyum az az gelmişti tekrarlıyor galiba gizli su olabilir diye düşünüyorum az az kaçıyor işte bilmiyorum neyse doktora gidince öğrencez dua edin kızlar hepinizi öptüm
belgünüm Allah acil şifalar versin umarım ters birşey yoktur.benimde bayramın 2.gününden itibaren bikaç gün kanamam oldu ama telaş yapmadım doktorumun daha önce verdiği erken doğum önleyici hap vardı o zamanda kanamam vardı ve kesmişti, bikaç gün o hapı yuttum şimdi bir sorunum yok çok şükür.
Rabbim hepimizi zamanında ve sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
Belgüncüm bizim kızlar çok yaramaz çıktı. Doğana kadar yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz...
Senin için ve kızın için dua ediyorum canım... Güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz doktordan...
shirim canım bende memnunum doktorumdan ıstersen yardımcı olcabılırımbelgun... çok geçmiş olsun.inşallah iyi heberlerle dönersin ve bebeğin biraz daha dayanır.yine düştüğün zamanki gibi bişiydir belki.ilaçla falan halledilir umarım.allah sanada ve hepimize lifa versin.
bu arada herkeze günaydınlar.kızlar bende bu gün kolu kırılan dr umun bana önerdiği dra gitcem.gece gözüme uyku girmedi stresten.inşallah iyi biri çıkar.ilgilenir.yoksa yine dr aramak zorunda kalcam.valla stresten doğurcam zaten.bu aradada dr bulamamış olcam tabii :))
shirim canım bende memnunum doktorumdan ıstersen yardımcı olcabılırım
cnm sen kime gidiyosunözel hast ne mi
.olmazsa akşama konuşuruz.bi bu gün giseyim akşam yazarım.
çok teşekkür ederim bu arada.
slm kızlar
kaç gündür giremedim
inşallah herkes iyidir
ben biraz rahatsızım pazar günü suyum geldi ve acilen sezeryana aldılar
bebeklerim doğdu
birisi yoğunbakımda birisi küvezde.
yoğunbakımda olan solunum cihazına bağlı diğerinde de solunum sıkıntısı var
lütfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?