2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir de dün ne oldu Ayıptır söylemesi meyve yiyorduk eşimle dişim kanadı.Bir anda meyveyi kanlı görünce ne olduğunu anlamadım aa kan geldi dedim.Eşimin yüreğine indi. Nişanım geldi zannetmiş. Bir anda ayaklandı.Dedim dişim kanıyor Yüreğime indirdin yapma böyle şeyler aşkım ya dedi ama kızlar yüzü falan nasıl kızardı . Bir an hastane çantasını falan düşünmüş.Nasıl gideriz falan diye aklımdan bir saniye de bin düşünce geçti diyor Bu kadar önemsediğinin hiç farkında değildim. Okadar mutlu oldumki o hoo daha çok var nasılsa diye rahattır zannediyordum.Dün belim felanda çok ağrıyınca sancım tuttu sanmış.

günaydın canım h.g
bende merak ediyorum nasıl geçti çatı muayenesi diye
elifi ki rahat geçmiş inş. sibelinkide öyle olur
ben korkuyorum bu çatı muayenesinden yaa

haha güzel bi tecrube olmuş eşine
belli etmiyolar ama onlar çok daha tedirgin bizden
diken üstünde duruyolar sanki

Kızlar Herkese Merhaba;

Şirvancım gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, en kısa zamanda evinize gidersiniz Elif'inizle beraber inşallah...

Elifcim senden de doğum haberi bekliyorduk ama henüz birşey yokmuş. Hayırlısı olsun canımcım...

Doktora giden arkadaşlar umarım güzel haberlerle dönmüştür.

Benim dünden beri başım çok ağrıyor birde sanki kasıklarımda çook hafif adet sancısı gibi bir sancı hissediyorum bugün..

Cumartesi günü de bebek odamız geldi
Resimlerin boyutu çok büyükmüş, o yüzden ekleyemedim. Nasıl ekleyeceğim ben kızımın odasının resimlerini ? alternatif bir fikri olan var mı?

bu eşler bizzden daha evhamlı valla geçen günde benimki aramış beni bnde banyodaydım bi çıktım ortalığı ayağa kaldırmış annemleri falan aramış hemen annemler yakın die 9 kere eşim 4 kere annem aramış geri döndüm tabi hemen ödü kopmuş düştüm kaldım falan sanmış annemide korkutmuş nasıl kadıncağız çıkmış bana geliomuş.şimdi banyo yaparken bile teli de yanımda taşıorum hep.her aradığımda heyecanlanıomuş artık zaman azaldıkça çok güldürüyo beni yaa çok komik oluolar.

bnde valla burda çatı muanesi die bi topik vardı okudum iice tırstım yaa biri yazmış dr. bütün eliyle bakıo falan die.

bnde valla burda çatı muanesi die bi topik vardı okudum iice tırstım yaa biri yazmış dr. bütün eliyle bakıo falan die.

Kızlar taa ilk ayımda doktor alttan muayene etti beni.Çok gıcık bir doktordu.Neden muayene ettiğini ne olup bittiğini hiç anlatmamıştı bana.Acaba çatı muayeneside onun gibi birşey mi?Canım yanmıştı birazcık çünkü.Taa rahmime deydiğini hissetmiştim.

Son düzenleme:
herkese slmmm
bakıyorum maşşallah topikte herkes iyi sadece uyku sorunu var, varsın olsun o kadar da
buarada belgun yok nezamandır haberi olan var mı??
kızlar bişii sorucam benim göbiş küçüldü gibi gelio bana yada aşağı indi ondan mı öle??:26:
bebiş hareketli filan ama göbiş eridi :26: sizde de oldumu ööle ??
zapzup cummm gözünaydın bu arada :118: senin adına çok sevindimm artık bence eskisi gibi gelip kalamasss....
bende sabah meyvemi yedim kahvaltımı yaptım bulaşıklarımı toparlayıp sütümü içeyimm yine görüşürüss kızlar...
artık eskisi gibi yazamıyorum ama takip ediyorummm
kontrole giden arkadaşlar inş güsel haberlerle dönersinizz :97: bide şu çatı muaynesi nası bişey giden arkadaşlar yazın bize de, tecrübe olurr

Selam annecikler kızımı gördüm raporumu aldım Simdi okula gidiyorum . Kizim 2 haftada 600 gr almış 2500gr olmuş tosun olucak dedi doktorum yine onden onden gidiyo maşallah :) Kendini cok zorlama dedi zaten ben de 2 hafta çalısmayı düşünüyorum dedim bu arada bebeğim donmuş kafa onde geliyo ben hep seninle ilgili normal dogum düşünüyorum ama 36. Haftada çatı muayenesi yapınca belli olur dedi...Gittik geldik rahatladım tosunumu görünce :))

Son düzenleme:
ve huzurlarımızda Elif AHçIOĞLU :) kendime gelince daha yazıcam.
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömür versin elif bebeğimize.en yakın zamanda evinde kucağında olur inşallah.
canım sırada sen varsın galiba allah yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin.sağlıkla al bebeğini kucağına.

allah yardımcın olsun.benimde iki yaşında bir oğlum var.o da çok hareketli maşallah evde dinlenmek çok zor bizim için.ikinciler gelince daha zor olacak ama olsun sevgileri herşeye değer.

kızlar rüyamda bugün bebeğimi gördüm çok güzel bir bebekti simsiyah saçları vardı simsiyah gözleri ve bembeyaz teni vardı.ben emzirmeye çalışıyordum o inatla emmemek için direniyordu.ama çok güzel bir rüyaydı gerçek gibi.ben ilk oğlumuda görmüştüm rüyamda ve rüyamdakinin aynısıydı oğlum buda gördüğüm bebekmi acaba.çok heyecanlandım.

Ayy ne kadar güzel canım benim.Ben hiç görmüyorum bebek rüyalarımda.Ayy şimdi daha da çok sabırsızlanıyorsundur bebeğini görmek için

Maaşallah kızına canım benim Hamileyken bi de işte çalışmayı düşünemiyorum bile allah kolaylık versin

slm tatlım h.geldin
yaw biliyomusn benimde göbüşüm küçüldü gibi geliyo bana sanırım bebiş döndüğü için öle hatta ben eşime de söledim göbeğim küçüldü ne oluyo falan die o da dalga geçiyo benimle aynı koca göbek hiç merak etme die

hmm kızlar bide ben korkmuyorm bu çatı muayenesinden anormallik bendemi ya da ben daha önce çatala çıkıp kontrol oldğum içinmi böle rahatım bilemedm
ama öle korkulacak bişe yok acımıyo öle abartıldığı gibi rahat olun ki zaten o zaman ultrasonla bakılmıştı alttan bana şimdi düşünün yani o alet nerde 2 tane parmakla kontrol nerde

slm kızlar bende yarın gidecem hastaneye bebişim bakalım kaç kilo olmuşş bende özelde yapacam burda normal 150 sezeryan 300 lira ben doğum sancısı çekerken eşim yakınlarım yanımda olsun istiyorum belki eşimde girer benimle doğumaa

evet canım sabah kalktığımda tatlı bir heyecan ve mutluluk vardı içimde.ilk oğlumdada böyle heyecanlanmıştım.İnşallah sende görürüsün kızını rüyanda.gerçek gibi oluyor ve annelik heyecanı kaplıyor insanın benliğini..
sende evindeyimşsin tekrar iyi olmuş güya dinlenmek için gitmiştin kayınvalidene daha çok iş yaptırdılar sana.eşinin yanında olmasıda çok iyi olmuş.görümcende Allaha havale..

İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım.Doğumda eşinin yanında olması çok güzel olur.Benim eşim doğuma yetişemeyecek belkide.Beni sancı yokladıkça onun paniklediğini hiç göremiycem Gidicem erkenden annemin yanına

canım çok uygunmuş fiyatlar sen nerede yaşıyorsun

Sağol canım.Eşim görmüş bir kere rüyasında nasıl bir duyguydu anlatamam diyor.Evime geldikten sonra daha rahat ettim hakkaten.Ben bi de iyi niyetimden yok hasta yok bilmem ne diye nane limon yapıp ayapına götürüyorum.Makine var elde yıkatıyorlar bulaşığı,neymiş tasarrufmuş.Görümcem kendi direk makineye attırır.Neyse geçti gitti allaha şükür.İyi ki sizler varsınızki sıkıntımı hafiflettiniz hep.Allah razı olsun yani.Aklıma geldikçe tek tek bebeklerinize de sizlere de dua ediyorum.

uyuyamıyorummmm geceleri sabaha kadar yatak içinde dönüyorum ama uyuyamıyorum.tabi 3 dönmeden sonra bir tuvalet molası.gel yastıkları düzelt falan derken sabaha kadar ayaktayım.sabah 8 den sonra bi dalıyorum en fazla 3 saat :S geç kalktığımı duyanlarda bu ne uykuculuk die dalga geçio bilmiolarki gece bekçisi gibi olduğumu.ben gece uyumamaya alıştım yani gece boyunca uyanık olabilir bebeğim. sabaha kadar emzirebilirim

selam kızlar nasılsınız yeni haberler var mı

diş eti sorunu çekiyorum felaket ağrıyor dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan

birde dün anneannem vefat etmiş onun haberi geldi geçen haftalarda beyin felci geçirmişti hiç bir şey yapamıyordu zaten

umarım sizler iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…