- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.781
Amin. Çok sağol canım :78:herkese günaydın kızlar,
SİBELL canım git gel bian önce çok merak ediyorum yaz hemen ayrıntılarını,güzel hberlerini.
ZAPZUP canım çok sevindim gözün aydın allah bi daha gstermesin inşallahşimdi kocaman derin bi ohhhh çekebilirsin
günaydın canım h.gherkese günaydın kızlar,
SİBELL canım git gel bian önce çok merak ediyorum yaz hemen ayrıntılarını,güzel hberlerini.
ZAPZUP canım çok sevindim gözün aydın allah bi daha gstermesin inşallahşimdi kocaman derin bi ohhhh çekebilirsin
Kızlar bir de dün ne olduAyıptır söylemesi meyve yiyorduk eşimle dişim kanadı.Bir anda meyveyi kanlı görünce ne olduğunu anlamadım aa kan geldi dedim.Eşimin yüreğine indi. Nişanım geldi zannetmiş. Bir anda ayaklandı.Dedim dişim kanıyor Yüreğime indirdin yapma böyle şeyler aşkım ya dedi ama kızlar yüzü falan nasıl kızardı . Bir an hastane çantasını falan düşünmüş.Nasıl gideriz falan diye aklımdan bir saniye de bin düşünce geçti diyor Bu kadar önemsediğinin hiç farkında değildim. Okadar mutlu oldumki o hoo daha çok var nasılsa diye rahattır zannediyordum.Dün belim felanda çok ağrıyınca sancım tuttu sanmış.
Kızlar bir de dün ne olduAyıptır söylemesi meyve yiyorduk eşimle dişim kanadı.Bir anda meyveyi kanlı görünce ne olduğunu anlamadım aa kan geldi dedim.Eşimin yüreğine indi. Nişanım geldi zannetmiş. Bir anda ayaklandı.Dedim dişim kanıyor Yüreğime indirdin yapma böyle şeyler aşkım ya dedi ama kızlar yüzü falan nasıl kızardı . Bir an hastane çantasını falan düşünmüş.Nasıl gideriz falan diye aklımdan bir saniye de bin düşünce geçti diyor Bu kadar önemsediğinin hiç farkında değildim. Okadar mutlu oldumki o hoo daha çok var nasılsa diye rahattır zannediyordum.Dün belim felanda çok ağrıyınca sancım tuttu sanmış.
günaydın canım h.g
bende merak ediyorum nasıl geçti çatı muayenesi diye
elifi ki rahat geçmiş inş. sibelinkide öyle olur
ben korkuyorum bu çatı muayenesinden yaa
haha güzel bi tecrube olmuş eşine
belli etmiyolar ama onlar çok daha tedirgin bizden
diken üstünde duruyolar sanki
bnde valla burda çatı muanesi die bi topik vardı okudum iice tırstım yaa biri yazmış dr. bütün eliyle bakıo falan die.
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömür versin elif bebeğimize.en yakın zamanda evinde kucağında olur inşallah.ve huzurlarımızda Elif AHçIOĞLU :) kendime gelince daha yazıcam.
canım sırada sen varsın galiba allah yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin.sağlıkla al bebeğini kucağına.ii geceler kızlar...bugün saat 4 gibi kanlı sümüksü bi akıtım oldu drumu aradım gel dedi nstye soktu sancı fln yoktu alttan muayene etti 1 cm açıklıkk varmış...3-4 gündha dayansın yeter dedi bu haftadan sonra durdurmak için bişey yapmıcaz dedi...
kızlar merhaba biz geldık gecmıse daha bakamadım.bızım tospağamız bıraz acele ettı ama cok şükürki hersey yolunda basta solunum ve beslenmede bıraz sorun yasadık.hala kuvezde ama bırkac gun ıcınde verıcekler ınsallah dualarınızı eksık etmeyın beslenme sorunuda bugun astık ılk defa emdı guzel kuzum.cok guzelll bı gorsenızsımdı gecmıse bakıyorumbuarada sezeryanla oldu bırıncı gun cok kotu gectı ama sımdı ayaktayım cokşükür
seker cat cım..
ben sana gore uyuyorum baya demii..
evde 4 yasında bır sıpa daha var...
5-6 saat uyumazsam düşerim onun peşinde donerken..
sabah krese bıraktım geldım..25 dk yurudum..
öglen alınması kresten 12 de ..25 dakka daha gıt gel yuruyus...
oglen ona yemek hazırlamam lazım mutfakta yarım saat...
yemek sonrası meyve yemesı lazım..bırse sütlaç yedırıyorum yemekten 1 saat sonra..
bunların hepsını halen ben yedıırıyorum..yemek yarım saatımızı alıyor bazen..çunku ıstah yok...ben yedrırsem yıyor kuşum...
sonra kociş işten gelır..bızım ıçın yemek hazırlıyorum..evde kalmıs yemek yenmıyor..hergun taze ıstıyorlar..:93:
sonra oglan ıllakı park ıster..
parka gıdıs gelıs..ve gıdıp gelıncede ust bas degıstırıp ortaya bırakıyor genelde.onları topla yerııne koy..
bırde evde piştı yada kart oyunu oynamak ıstıyor oğlan ..oturup bırde oyun oynuyorum...
geberıyorum aslında ama alıştım bu tempoya saırım..
ama ıkıncı sıpa gelınce napıcam..buyuklerden yardım ...
Ayy ne kadar güzel canım benim.Ben hiç görmüyorum bebek rüyalarımda.Ayy şimdi daha da çok sabırsızlanıyorsundur bebeğini görmek içinkızlar rüyamda bugün bebeğimi gördüm çok güzel bir bebekti simsiyah saçları vardı simsiyah gözleri ve bembeyaz teni vardı.ben emzirmeye çalışıyordum o inatla emmemek için direniyordu.ama çok güzel bir rüyaydı gerçek gibi.ben ilk oğlumuda görmüştüm rüyamda ve rüyamdakinin aynısıydı oğlum buda gördüğüm bebekmi acaba.çok heyecanlandım.
Selam annecikler kızımı gördüm raporumu aldım Simdi okula gidiyorum . Kizim 2 haftada 600 gr almış 2500gr olmuş tosun olucak dedi doktorum yine onden onden gidiyo maşallah :) Kendini cok zorlama dedi zaten ben de 2 hafta çalısmayı düşünüyorum dedim bu arada bebeğim donmuş kafa onde geliyo ben hep seninle ilgili normal dogum düşünüyorum ama 36. Haftada çatı muayenesi yapınca belli olur dedi...Gittik geldik rahatladım tosunumu görünce :))
herkese slmmm
bakıyorum maşşallah topikte herkes iyi sadece uyku sorunu var, varsın olsun o kadar da
buarada belgun yok nezamandır haberi olan var mı??
kızlar bişii sorucam benim göbiş küçüldü gibi gelio banayada aşağı indi ondan mı öle??:26:
bebiş hareketli filan ama göbiş eridi :26: sizde de oldumu ööle ??
zapzup cummm gözünaydın bu arada :118:senin adına çok sevindimm artık bence eskisi gibi gelip kalamasss....
bende sabah meyvemi yedim kahvaltımı yaptım bulaşıklarımı toparlayıp sütümü içeyimmyine görüşürüss kızlar...
artık eskisi gibi yazamıyorum ama takip ediyorummm
kontrole giden arkadaşlar inş güsel haberlerle dönersinizz :97: bide şu çatı muaynesi nası bişey giden arkadaşlar yazın bize de, tecrübe olurr
Ayy ne kadar güzel canım benim.Ben hiç görmüyorum bebek rüyalarımda.Ayy şimdi daha da çok sabırsızlanıyorsundur bebeğini görmek için
Maaşallah kızına canım benimHamileyken bi de işte çalışmayı düşünemiyorum bile allah kolaylık versin
slm kızlar bende yarın gidecem hastaneye bebişim bakalım kaç kilo olmuşş bende özelde yapacam burda normal 150 sezeryan 300 lira ben doğum sancısı çekerken eşim yakınlarım yanımda olsun istiyorum belki eşimde girer benimle doğumaa
slm kızlar bende yarın gidecem hastaneye bebişim bakalım kaç kilo olmuşş bende özelde yapacam burda normal 150 sezeryan 300 lira ben doğum sancısı çekerken eşim yakınlarım yanımda olsun istiyorum belki eşimde girer benimle doğumaa
evet canım sabah kalktığımda tatlı bir heyecan ve mutluluk vardı içimde.ilk oğlumdada böyle heyecanlanmıştım.İnşallah sende görürüsün kızını rüyanda.gerçek gibi oluyor ve annelik heyecanı kaplıyor insanın benliğini..
sende evindeyimşsin tekrar iyi olmuş güya dinlenmek için gitmiştin kayınvalidene daha çok iş yaptırdılar sana.eşinin yanında olmasıda çok iyi olmuş.görümcende Allaha havale..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?