2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah rahmet eylesin canım .Başın sağolsun.Diş eti problemi bende de var.Hem ağrıyor.Hem kanıyor.Bol bol süt içmeye çalışıyorum.C vitamini almaya çalışıyorum.

Aynı sorunu hepimiz çekiyoruz galiba.Sularda buz gibi gece gece donuyorum.Uykum kaçıyor Sonra eşimi izliyorum bebek gibi uyuyor.Onu izlerken uyuya kalıyorum tekrar.Zaten tuvalete kalmamak için kendimi tutsam da burçehan tekmeleyip duruyor.Mecburen kalkıyorum Su içiyorum geri yatıyorum

üzülme canımm inşallah benim eşim yetişirr malesef benim eşim hep dışardaa çalışıyo şehir şehir geziyoo o sadece bizim planımızz

Ewet canım herkes doğum haberi bekliyodu ama ben hala geziyorum gören sen daha doğurmadınmı diyo
bebek odanız da hayırlı olsun imageshack sitesinde yüklü resimler koyuyodum ben sorun olmuyodu ama biraz daha uzun sürüyo yüklemesi ordan denedinmi?

üzülme canımm inşallah benim eşim yetişirr malesef benim eşim hep dışardaa çalışıyo şehir şehir geziyoo o sadece bizim planımızz

AllaH Yardımcın olsun canım.Geçen sene benim eşimde öyle şehir şehir geziyordu.Baktı olmuyor bıraktı işi.Maaşı az ama en azından dizimin dibinde bir işi var artık.Hayırlısıyla yanımızda olurlar inşallah.Daha demin öğle yemeğine gelip gitti işte.Giderken içim sızladı.Hiç gitmesin istedim. Hamileyken ayrı kalmak daha da bir zor oluyor.Allah güç kuvvet versin

bnde valla burda çatı muanesi die bi topik vardı okudum iice tırstım yaa biri yazmış dr. bütün eliyle bakıo falan die.

kızlar o çatı muaynesi sanırım doktoruna bağlı daha doğrusu elin yapısına bağlı mesela acile gittiğimizde ebe muayne etti normal sedyede orda canım pek acımadı hiç heycan da yapmadım başta da zaten kasma kendini rahat bırakırsan canın yanmaz dedi ertesi gün doktor çatalda muayne etti, dedi birazcık acıyabilir sakin ol ebenin muaynesinde acımamıştır onun eli ince uzun rahatça muayne ediyo benim parmaklarım daha kısa ondan dedi. Doktorum sağolsun açıksözlü başıma geliceği söylüyo bol bol konuşuyo rahatlatmaya çalışıyo o muayne ederken acıdı biraz ama korkulucak bi acı değil

Denizcim başınsağolsun Allah mekanını cennet eylesin
Dişeti olayında dişçim özellikle sonlara doğru normal demişti gargara vermişti rahatlatması için istersen bi dene tantumverdeydi sanırım

Canım bana ilk ay böyle bir muayene yaptı doktor.Hem eliyle hemde metal birşey hissettim ben.Rahimime bastırdı sanki biraz hafif acımıştı.Çatı muayenesi de öyle birşey herhalde.Böyle korkulacak derece bir acı değildi.

Son düzenleme:
off eşlerden ayrılık konusu demeyın nerdeyse hamılelıgımın cogunu esımden ayrı gecırdım.turkıyeye hazıranda tatıl ıcı geldım 3 aylıktım hala gıdemedım.esım geldı ıkı aylıgına goreve ist tekrar dondu ıkı hafta once sımdı dogm tarıhını beklıyo gelmek ıcın yarın doktorum tarıh verıcek.aksam cok ozluyorum dayanamıyorum hasretınıze artık dıye mesaj cekmış içim parçalandı dokuz doguruyo orda yalnız bıde..hele ben daha cok ozledım cok zor ıns dosumdan sonra gıdıcez evımıze beraber bebışlerımızle..

hamileliğin ilk zamanları genelde elle muayne yapmıyolar diye biliyorum enteresan metal bişiy dediğin ultrason aleti olabilir onunla bakıyolardı ilk zaman
bide eğer ozaman hamile değilsen smear testi için parça almış olabilirler

Denizcim başınsağolsun Allah mekanını cennet eylesin
Dişeti olayında dişçim özellikle sonlara doğru normal demişti gargara vermişti rahatlatması için istersen bi dene tantumverdeydi sanırım

sağol canım.. dün bende gargarayı aldım elime sonra ne olur ne olmaz diye geri bıraktım bu akşamda öyle ağrırsa kullanırım artık

Allah sabır versin canım hakkaten çok zor

Canım Allah kavuştursun ikiniz için de ayrı zordur inşallah doğumunda vakitlice olur da eşin de yanına gelebilir

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.birbirimize ettiğimiz dualar makbul olur bende aklıma geldikçe ediyorum.Allah herşeyin hayırlısını versin.bütün sıkıntılarımızdan kurtarsın bizleri...
başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....sanada geçmiş olsun bendede oluyor bazen diş eti kanaması son ayımızdayız normal galiba..

ben bunda olmadım sezeryan olacağı için ama ilk oğlumda olmuştum pek acımamıştı.kendimizi kasmamak gerekiyormuş.

7 haftalık hamileyken falan baktı.Parça falan almadı.Öyle ultrason cihazı falanda yoktu.Karnımı elledi falan rahimimi tuttuğunu hissettim sonra alttan baktı.
Ne yapmış bu kadın ozaman yaaa .Sorularıma cevapda vermedi.Pek suratsızdı.Sonra değiştirdim bende doktoru zaten

canım biraz daha sabret inşallah yakında bebişlerinizle beraber hep birlikte olacaksınız
amin canım sağol ...
ilaçta kullanamamak ne kadar kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…