- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.801
selam kızlar nasılsınız yeni haberler var mı
diş eti sorunu çekiyorum felaket ağrıyor dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan
birde dün anneannem vefat etmiş onun haberi geldi geçen haftalarda beyin felci geçirmişti hiç bir şey yapamıyordu zaten
umarım sizler iyisinizdir
uyuyamıyorummmmgeceleri sabaha kadar yatak içinde dönüyorum ama uyuyamıyorum.tabi 3 dönmeden sonra bir tuvalet molası.gel yastıkları düzelt falan derken sabaha kadar ayaktayım.sabah 8 den sonra bi dalıyorum en fazla 3 saat :S geç kalktığımı duyanlarda bu ne uykuculuk die dalga geçio bilmiolarki gece bekçisi gibi olduğumu.ben gece uyumamaya alıştım yani gece boyunca uyanık olabilir bebeğim. sabaha kadar emzirebilirim
Kızlar Herkese Merhaba;
Şirvancım gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, en kısa zamanda evinize gidersiniz Elif'inizle beraber inşallah...
Elifcim senden de doğum haberi bekliyorduk ama henüz birşey yokmuş. Hayırlısı olsun canımcım...
Doktora giden arkadaşlar umarım güzel haberlerle dönmüştür.
Benim dünden beri başım çok ağrıyorbirde sanki kasıklarımda çook hafif adet sancısı gibi bir sancı hissediyorum bugün..
Cumartesi günü de bebek odamız geldi
Resimlerin boyutu çok büyükmüş, o yüzden ekleyemedim. Nasıl ekleyeceğim ben kızımın odasının resimlerini ? alternatif bir fikri olan var mı?
Allah rahmet eylesin canım .Başın sağolsun.Diş eti problemi bende de var.Hem ağrıyor.Hem kanıyor.Bol bol süt içmeye çalışıyorum.C vitamini almaya çalışıyorum.
üzülme canımm inşallah benim eşim yetişirr malesef benim eşim hep dışardaa çalışıyo şehir şehir geziyoo o sadece bizim planımızz
bnde valla burda çatı muanesi die bi topik vardı okudum iice tırstım yaa biri yazmış dr. bütün eliyle bakıo falan die.
sağol canım Allah razı olsun ben bu aralar süt içmiyorum bayadır ya bakmıyorum kendime
Canım bana ilk ay böyle bir muayene yaptı doktor.Hem eliyle hemde metal birşey hissettim ben.Rahimime bastırdı sanki biraz hafif acımıştı.Çatı muayenesi de öyle birşey herhalde.Böyle korkulacak derece bir acı değildi.kızlar o çatı muaynesi sanırım doktoruna bağlı daha doğrusu elin yapısına bağlımesela acile gittiğimizde ebe muayne etti normal sedyede orda canım pek acımadı hiç heycan da yapmadım başta da zaten kasma kendini rahat bırakırsan canın yanmaz dedi ertesi gün doktor çatalda muayne etti, dedi birazcık acıyabilir sakin ol ebenin muaynesinde acımamıştır onun eli ince uzun rahatça muayne ediyo benim parmaklarım daha kısa ondan dedi. Doktorum sağolsun açıksözlü başıma geliceği söylüyo bol bol konuşuyo rahatlatmaya çalışıyo o muayne ederken acıdı biraz ama korkulucak bi acı değil
Canım bana ilk ay böyle bir muayene yaptı doktor.Hem eliyle hemde metal birşey hissettim ben.Rahimime bastırdı sanki biraz hafif acımıştı.Çatı muayenesi de öyle birşey herhalde.Böyle korkulacak derece bir acı değildi.
Denizcim başınsağolsun Allah mekanını cennet eylesin
Dişeti olayında dişçim özellikle sonlara doğru normal demişti gargara vermişti rahatlatması için istersen bi dene tantumverdeydi sanırım
Allah sabır versin canım hakkaten çok zoroff eşlerden ayrılık konusu demeyın nerdeyse hamılelıgımın cogunu esımden ayrı gecırdım.turkıyeye hazıranda tatıl ıcı geldım 3 aylıktım hala gıdemedım.esım geldı ıkı aylıgına goreve ist tekrar dondu ıkı hafta once sımdı dogm tarıhını beklıyo gelmek ıcın yarın doktorum tarıh verıcek.aksam cok ozluyorum dayanamıyorum hasretınıze artık dıye mesaj cekmış içim parçalandı dokuz doguruyo orda yalnız bıde..hele ben daha cok ozledım cok zor ıns dosumdan sonra gıdıcez evımıze beraber bebışlerımızle..
off eşlerden ayrılık konusu demeyın nerdeyse hamılelıgımın cogunu esımden ayrı gecırdım.turkıyeye hazıranda tatıl ıcı geldım 3 aylıktım hala gıdemedım.esım geldı ıkı aylıgına goreve ist tekrar dondu ıkı hafta once sımdı dogm tarıhını beklıyo gelmek ıcın yarın doktorum tarıh verıcek.aksam cok ozluyorum dayanamıyorum hasretınıze artık dıye mesaj cekmış içim parçalandı dokuz doguruyo orda yalnız bıde..hele ben daha cok ozledım cok zor ıns dosumdan sonra gıdıcez evımıze beraber bebışlerımızle..
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.birbirimize ettiğimiz dualar makbul olur bende aklıma geldikçe ediyorum.Allah herşeyin hayırlısını versin.bütün sıkıntılarımızdan kurtarsın bizleri...Sağol canım.Eşim görmüş bir kere rüyasında nasıl bir duyguydu anlatamam diyor.Evime geldikten sonra daha rahat ettim hakkaten.Ben bi de iyi niyetimden yok hasta yok bilmem ne diye nane limon yapıp ayapına götürüyorum.Makine var elde yıkatıyorlar bulaşığı,neymiş tasarrufmuş.Görümcem kendi direk makineye attırır.Neyse geçti gitti allaha şükür.İyi ki sizler varsınızki sıkıntımı hafiflettiniz hep.Allah razı olsun yani.Aklıma geldikçe tek tek bebeklerinize de sizlere de dua ediyorum.
başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....sanada geçmiş olsun bendede oluyor bazen diş eti kanaması son ayımızdayız normal galiba..selam kızlar nasılsınız yeni haberler var mı
diş eti sorunu çekiyorum felaket ağrıyor dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan
birde dün anneannem vefat etmiş onun haberi geldi geçen haftalarda beyin felci geçirmişti hiç bir şey yapamıyordu zaten
umarım sizler iyisinizdir
kızlar o çatı muaynesi sanırım doktoruna bağlı daha doğrusu elin yapısına bağlımesela acile gittiğimizde ebe muayne etti normal sedyede orda canım pek acımadı hiç heycan da yapmadım başta da zaten kasma kendini rahat bırakırsan canın yanmaz dedi ertesi gün doktor çatalda muayne etti, dedi birazcık acıyabilir sakin ol ebenin muaynesinde acımamıştır onun eli ince uzun rahatça muayne ediyo benim parmaklarım daha kısa ondan dedi. Doktorum sağolsun açıksözlü başıma geliceği söylüyo bol bol konuşuyo rahatlatmaya çalışıyo o muayne ederken acıdı biraz ama korkulucak bi acı değil
sağol canım.. dün bende gargarayı aldım elime sonra ne olur ne olmaz diye geri bıraktım bu akşamda öyle ağrırsa kullanırım artık
hamileliğin ilk zamanları genelde elle muayne yapmıyolar diye biliyorum enteresan metal bişiy dediğin ultrason aleti olabilir onunla bakıyolardı ilk zaman
bide eğer ozaman hamile değilsen smear testi için parça almış olabilirler
canım biraz daha sabret inşallah yakında bebişlerinizle beraber hep birlikte olacaksınızoff eşlerden ayrılık konusu demeyın nerdeyse hamılelıgımın cogunu esımden ayrı gecırdım.turkıyeye hazıranda tatıl ıcı geldım 3 aylıktım hala gıdemedım.esım geldı ıkı aylıgına goreve ist tekrar dondu ıkı hafta once sımdı dogm tarıhını beklıyo gelmek ıcın yarın doktorum tarıh verıcek.aksam cok ozluyorum dayanamıyorum hasretınıze artık dıye mesaj cekmış içim parçalandı dokuz doguruyo orda yalnız bıde..hele ben daha cok ozledım cok zor ıns dosumdan sonra gıdıcez evımıze beraber bebışlerımızle..
amin canım sağol ...Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.birbirimize ettiğimiz dualar makbul olur bende aklıma geldikçe ediyorum.Allah herşeyin hayırlısını versin.bütün sıkıntılarımızdan kurtarsın bizleri...
başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....sanada geçmiş olsun bendede oluyor bazen diş eti kanaması son ayımızdayız normal galiba..
ben bunda olmadım sezeryan olacağı için ama ilk oğlumda olmuştum pek acımamıştı.kendimizi kasmamak gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?