- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.821
off eşlerden ayrılık konusu demeyın nerdeyse hamılelıgımın cogunu esımden ayrı gecırdım.turkıyeye hazıranda tatıl ıcı geldım 3 aylıktım hala gıdemedım.esım geldı ıkı aylıgına goreve ist tekrar dondu ıkı hafta once sımdı dogm tarıhını beklıyo gelmek ıcın yarın doktorum tarıh verıcek.aksam cok ozluyorum dayanamıyorum hasretınıze artık dıye mesaj cekmış içim parçalandı dokuz doguruyo orda yalnız bıde..hele ben daha cok ozledım cok zor ıns dosumdan sonra gıdıcez evımıze beraber bebışlerımızle..
canım biraz daha sabret inşallah yakında bebişlerinizle beraber hep birlikte olacaksınız
amin canım sağol ...
ilaçta kullanamamak ne kadar kötü ya
mrb kızlar
inşallah hepiniz iyisinizdir
ben iyiyim çok şükür
dün bebişlerim hastaneden çıktılar
çok mutluyum
RABBİM hepinize hayırlı zamanlarda bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bu arada doğum yapan var mı benden başka?uzun zamandır giremedim hergün sabah hastaneye gidip yatmaya eve geliyodum hiç nete bakacak vaktim ve halim olmuyodu
çok şükür ALLAHIMA rahatladık şimdi.
RABBİM hiçbirimizi darda koymasın
canım gözünüz aydın dualarımız hep seninleydimrb kızlar
ben iyiyim çok şükür
çok mutluyum
RABBİM hepinize hayırlı zamanlarda bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bu arada doğum yapan var mı benden başka?uzun zamandır giremedim hergün sabah hastaneye gidip yatmaya eve geliyodum hiç nete bakacak vaktim ve halim olmuyodu
mrb kızlar
ben iyiyim çok şükür
çok mutluyum
deniz canım bebekler geliyor tapiğine elif bebeğide ekledinmi yoksa bilgilerini mi bekliyorsun hazır netteyken ekleseydin..
Kızlar forumda çok eksiğiz .Hadi lolis annesinde dirim de yok hiç ne oldu ona biliyor musunuz
selam kızlar nasılsınız yeni haberler var mı
diş eti sorunu çekiyorum felaket ağrıyor dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan
birde dün anneannem vefat etmiş onun haberi geldi geçen haftalarda beyin felci geçirmişti hiç bir şey yapamıyordu zaten
umarım sizler iyisinizdir
Ewet canım herkes doğum haberi bekliyodu ama ben hala geziyorum gören sen daha doğurmadınmı diyo
bebek odanız da hayırlı olsun imageshack sitesinde yüklü resimler koyuyodum ben sorun olmuyodu ama biraz daha uzun sürüyo yüklemesi ordan denedinmi?
mrb kızlar
ben iyiyim çok şükür
çok mutluyum
dirimin işyeri kk yı yasaklamıştı başka bir forum sayfasında görmüştüm dirim rumuzlu büyük ihtimal odur
canım başınız sağolsun, çok üzüldüm, huzur içinde yatsın... Allah size uzun ömürler versin...
birde ordan deneyeyim sağol Elifcim:)
canım gözün aydın, çok sevindim eve dönmenize, bebişlerini benim için de kokla canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?