2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende perşembe günü tekrar gidicem bakalım doktor çatı muaynesi yaptıktan sonra perşembeye kadar senden bişey beklemiyorum daha gelmeyecek gibi gözüküyo demişti
gittiğimde tekrar çatı muaynesi yapıp açıklığıma bakıcakmış ona göre tedbirimizi alıcaz dedi gerçekten bu kadar yürüyüşe, merdiven inip çıkmaya, sıcak duşa perşembeye kadar doğurmassam helal olsun kadına
hastaneden döndüğümüz günün akşamı eşim gazete okuyodu bi haber gördü kadın trafikte hastaneye yetişememişler ambulansta doğurmuş benimkide dedi bak elalemin eşleri yollarda doğuruyo sende tık yok doğurmiycam diye tutturdun annem de yanımızdaydı çok güldük

ikinizide çok zor olmuştur canım.Allah yardımcınız olsun bebeklerinizle dönersiniz inşallah ve bir daha hiç ayrılmazsınız.

mrb kızlar
inşallah hepiniz iyisinizdir
ben iyiyim çok şükür
dün bebişlerim hastaneden çıktılar
çok mutluyum
RABBİM hepinize hayırlı zamanlarda bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bu arada doğum yapan var mı benden başka?uzun zamandır giremedim hergün sabah hastaneye gidip yatmaya eve geliyodum hiç nete bakacak vaktim ve halim olmuyodu
çok şükür ALLAHIMA rahatladık şimdi.
RABBİM hiçbirimizi darda koymasın

burda havalar güzel dün akşam biraz yağmur yağdı ama şimdi günlük güneşli hafif rüzgarlı bizim oturma odamız çok güzel güneş alıyor bebek olmasa yani hiç ısıtıcıya falan gerek duymayız ama bebişimiz için soba alacağız
bizde artık haftada bir kere gidiyoruz doktorumuza her perşembe erken doğum görünmüyor dedi en son gittiğimizde her şey normal dedi bakalım bu hafta ne diyecek annem hastaneden çıkmadan doğurmak istemiyorum zaten hayırlısı artık

Ayyy allaha şükürler olsunn canım benim.Hoşgeldiniz evinize yaa bebişlerin nasıl ? Kiloları falan ne kadar ?Sen nasılsın toparlanabildin mi?
Birde şirinem doğum yaptı.Elif bebek dünyaya geldi.

sağolun arkadaşlar ıyı dıleklerınız ıcın.vuslatcım gozun aydın atlattınız sıkıntıyı şimdi de ıkız deneyımlerını paylaşırsan bızle ıyı olur ozellıklede benım içinnn..bu arada denızcım senınde başın sağolsun Allah rahmet eylesin...

canım gözünüz aydın dualarımız hep seninleydi
Şirvan doğum yapmış Elif bebeğimizde erken davrandı oda kuvezdeymiş henüz onun içinde dua ediyoruz inşallah hepimizin bebekleri sağ salim gelirler kollarımıza

canım çok çok geçmiş olsun.benimde aklım sendeydi uzun zamandır yazmıyor diye.Allaha şükür yaramazlık yokmuş.isimleri ne oldu kızçelerin sağlıkla büyüsünler inşallah.şirinemde doğum yaptı elif bebekde aramıza katıldı artık sıraya girdik hepimiz hayırlısı ile alsaydık kucaklarımıza...

canım başınız sağolsun, çok üzüldüm, huzur içinde yatsın... Allah size uzun ömürler versin...

birde ordan deneyeyim sağol Elifcim:)

canım gözün aydın, çok sevindim eve dönmenize, bebişlerini benim için de kokla canım :)

kızlar bugünlükde benden bu kadar inşallah hep iyi haberler alırız
kendinize iyi bakın kaynanam aşağıda yalnız ayıp olmasın babam ve abilerimin çamaşırlarını makinaya atmak için gelmiştim bitti işi onları asıp ineceğim

Kızlar size birşey daha sorucam:26: Normal doğumda da lavman yapılıyor mu? Yapılıyorsa o nasl birşey
Bir de normal doğumda sancılar başlayınca birşey yenilip içilebilinir mi?Eğer öyleyse ben sancım tutunca çikolata falan yiyip kendimi sakinleştirmek istiyorum.Hastane çantamı çikolatayla doldurcam

Son düzenleme:
zap zup selsel deniz ahsen mügecan hepinize ayrı ayrı teşekkürler
şirinem gözünaydın hayırlı uğurlu olsun RABBİM en kısa sürede şifalar versin inşallah.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kimseyi korktuğuna uğratmasın
selselcim tabi yardımcı olurum
kızlar aklınıza takılan sezeryanla ilgili sorularınızı bildiğim kadarıyla cvplamaya çalışırım
ama ilkini normal doğum yapmış biri olarak size tavsiyem eğer bir problem yoksa normal doğumu öncelikli olarak isteyin derim,tabi herkesin kendi seçimi ama bu benim fikrim
herkese sevgiler öptm çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…