- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.841
maşallah tosun bebege.Selam annecikler kızımı gördüm raporumu aldım Simdi okula gidiyorum . Kizim 2 haftada 600 gr almış 2500gr olmuş tosun olucak dedi doktorum yine onden onden gidiyo maşallah :) Kendini cok zorlama dedi zaten ben de 2 hafta çalısmayı düşünüyorum dedim bu arada bebeğim donmuş kafa onde geliyo ben hep seninle ilgili normal dogum düşünüyorum ama 36. Haftada çatı muayenesi yapınca belli olur dedi...Gittik geldik rahatladım tosunumu görünce :))
basın sagolsun canım.mekaanı cennet olsun..selam kızlar nasılsınız yeni haberler var mı
diş eti sorunu çekiyorum felaket ağrıyor dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan
birde dün anneannem vefat etmiş onun haberi geldi geçen haftalarda beyin felci geçirmişti hiç bir şey yapamıyordu zaten
umarım sizler iyisinizdir
canımgozun aydın.çok sevındım..ev nasıl guzeldır sımdı sızın..mrb kızlar
inşallah hepiniz iyisinizdir
ben iyiyim çok şükür
dün bebişlerim hastaneden çıktılar
çok mutluyum
RABBİM hepinize hayırlı zamanlarda bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bu arada doğum yapan var mı benden başka?uzun zamandır giremedim hergün sabah hastaneye gidip yatmaya eve geliyodum hiç nete bakacak vaktim ve halim olmuyodu
çok şükür ALLAHIMA rahatladık şimdi.
RABBİM hiçbirimizi darda koymasın
canım benım..inşallah normal dogururuz..zap zup selsel deniz ahsen mügecan hepinize ayrı ayrı teşekkürler
şirinem gözünaydın hayırlı uğurlu olsun RABBİM en kısa sürede şifalar versin inşallah.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kimseyi korktuğuna uğratmasın
selselcim tabi yardımcı olurum
kızlar aklınıza takılan sezeryanla ilgili sorularınızı bildiğim kadarıyla cvplamaya çalışırım
ama ilkini normal doğum yapmış biri olarak size tavsiyem eğer bir problem yoksa normal doğumu öncelikli olarak isteyin derim,tabi herkesin kendi seçimi ama bu benim fikrim
herkese sevgiler öptm çok mutluyum
selam kızlar nasılsınız yeni haberler var mı
birde dün anneannem vefat etmiş onun haberi geldi geçen haftalarda beyin felci geçirmişti hiç bir şey yapamıyordu zaten
mrb kızlar
ben iyiyim çok şükür
çok mutluyum
RABBİM hepinize hayırlı zamanlarda bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bu arada doğum yapan var mı benden başka?uzun zamandır giremedim hergün sabah hastaneye gidip yatmaya eve geliyodum hiç nete bakacak vaktim ve halim olmuyodu
Selam annecikler kızımı gördüm raporumu aldım Simdi okula gidiyorum . Kizim 2 haftada 600 gr almış 2500gr olmuş tosun olucak dedi doktorum yine onden onden gidiyo maşallah :) Kendini cok zorlama dedi zaten ben de 2 hafta çalısmayı düşünüyorum dedim bu arada bebeğim donmuş kafa onde geliyo ben hep seninle ilgili normal dogum düşünüyorum ama 36. Haftada çatı muayenesi yapınca belli olur dedi...Gittik geldik rahatladım tosunumu görünce :))
selselcıgım..sen eşinin yanına donemedın demii...
doktor yolculuk yasagımı koymustu sana..
olsun bebeklrınızle donersınız canım..
Kızlar size birşey daha sorucam:26: Normal doğumda da lavman yapılıyor mu? Yapılıyorsa o nasl birşey
Bir de normal doğumda sancılar başlayınca birşey yenilip içilebilinir mi?Eğer öyleyse ben sancım tutunca çikolata falan yiyip kendimi sakinleştirmek istiyorum.Hastane çantamı çikolatayla doldurcam
selam kızlar nasılsınız yeni haberler var mı
mrb kızlar
ben iyiyim çok şükür
çok mutluyum
canım dgumdan kısa sure sonra gıdersın sanırım..4 saat çok uzak degılmıs..evet canım donemedım 31. haftama kadar esım burda gorevdeydı 2 aylıgına.sonrada doktor ızın vermedı burda istanbulda yapıp dogumu dönücem dubaiye inşş.tabi bu seferde sorun bebekler kucukken donebılırmıyım ucakta bı sorun olurmu 4 saat ucucaz onu dusunuyoruz 40 ları dolmadan donmeyı dusunuyoruz inş bi sorun olmaz..
oyy...ne kaaaaaaaaa buyumus kıın mşallah..bence 1 hafta sonra senın dogum olur...merhaba kızlar:)))))))) anca girebildim ben... gecmişi okudum biraz:))
denizcim başın saolsun canım.. vuslatın minikleride çıkmış hastaneden cok sevindm hayırlısı olsun..
biz doktordaydık bugün.. ilk önce benim için en önemlisiydi bebişim bi tur açmış kordonu sadece 1 tur kaldı oda normal doguma engel değilmiş..(sevindimmi üzüldümmü bilmiyorum cünkü hep nedense içten içe sezeryan istiyorum ama normal doguma hiçbir engelim olmadığı ve catı muayenesi sonucu normal dogumuda rahat yapacagım kanısına vardı doktorum... cok ısrarlı normal dogum konusunda o yüzden ikna etti beni normal doguma. halbuki giderken sezeryana dönmeye karar verip gitmiştim... caydırdı doktorum.. illa normal dogum)
Çatı muayenesi denen korkulu rüya hiçde korkulacak birşey değilmiş.. doktorum muayeneyi yapmadan baya havadan sudan konuştu, dopplerla baktı, sacını basını gösterdi bebişin rahatlattı beni.. sonra muayene için catala geçtim.. kendini hiç sıkma dedi... bende cidden sıkmadım kendimi.. hepi topu 10 saniye ya sürdü ya sürmedi.. öyle komple elini filan sokmadı(burcu sen okuyup korkmuşsun galiba)... sanırım birkaç parmagını kullandı ama ben inanın pek birşey hissetmedim.. daha önceleri yıllık kontrole gidince makas gibi birşeyle muayene yaparlar aynı öyle bir his tek farkı o demir makas buz gibi oluyooo:))) korkulacak birşey yok yani kısaca..
bebişim 3.kg 150gr olmuş... dogum filan gözüküyormu diye sordum 3-5 gün içinde olmaz sonrasını bilemem dedi...
en uzun muayenemizdi bugün.. ayrı ayrı herşeyi tekrar ölçtü doktor.. şükür hersey yolunda .... bana kalan beklemek:)))))
hıç haberımız yok canım...ugramıyolar topıge...herkese merhaba
geçmişe şöyle bir bakındım denizcim başınız sağolsun.
vuslat senin de gözün aydın,bebişlerine çok sevindim.
şirvanın da inşallah elifi çıkar en yakın zamanda.
sibelcim seninde gözün aydın,herşeyin yolunda olması çok güzel.
yalnız ben uzun zamandır bebishi göremiyorum topikte.hadi loliss annesinde ama bebishi merak ettim telefonu olan var mı,bi haberimiz olsaydı.bu arada belgünden de ses soluk yok,telefonu da kapalı kaç gündür.ona da ulaşamadım,acaba birşey mi oldu diye merak ediyorum.haberi olan varsa yazsın lütfen.
ben iyiyim,kaynanamlar yanımdalar hala.bu haftasonu gidecekler inşallah.kaç haftadır çok gergin,çok stresli günler geçiriyorum.bir an önce rahatlarım inşallah.
kendinize iyi bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?