- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.881
günaydın kızlarrrrrrr:))) erkenden kalktık bugün koçişimle sahilde bir kahvaltı yapalım dedik ama donduk.. izmire yavas yavas gelmiş kış artık..
burcuu korkun biraz hafiflediyse sevindim inşallah seninkide kolaycacık geçer..
elifcim korkuyorum normalden ama sezeryan olup sonra pişman olmaktan cok korkuyorum..
zap zup ben yumurtayı cooook seviyorum hergün bir tane yiyorum mutlaka:)) hamilelikten öncede öyleydi yumurtasız hayatta kahvaltı yapamam:))))hazır kimsecikler yokken bol bol uyu tatlım en cok uykuyu özleyecegiz bence.. helede ben cook uykucuyumdur:)
dilecim bebişin kilosu banada fazla geldi biraz ama doktor normal dedi.. inşallah 1 haftaya gelir dediğin gibi.. artık herseyimiz hazır bekliyoruz kızımı:)
selsel cim .. 4 saatlik ucak yolculugu cok zor olmaz umarım.. bebekleri 3 günlükten itibaren ucaga alıyorlar.. basınctan dolayı kulakları acıyınca bebişler huysuzlanabiliyor .. iniş kalkışlarda yapılacak en iyi şey emzirmek eger emzirmek mümkün değilse mutlaka yutkunmalarını saglamalısınki basınctan rahatsız olmasınlar.. hamilelik öncesi ben ucus hostesiydim 4 günlük bebiş tasımıstık sagsalim:))
nevacım ben ayvayı hiç sevmedim ama kayınvalidem ince ince dogruyo üzerine limon ve biraz tuz koyuyor o zaman yutmasıda kolay oluyor:))
kızlar ben bugün cooook heyecanlyım....cok mutluyummm kociş bana uzun zamandır istediğim arabayı alacagını söyledi.. birazdan gidip bakacagız inşallah işlemler cok uzun sürmezse haftaya teslim ederlermiş.. gerci en az 2 ay kullanamıyacagım ama olsun balkondan bakarım artık:)))
ahsencim dıger bebegim kız oglumun adı ömer yusuf iki isimli olucak kızıma daha isim bulamadık ona uyumlu olsun dıye özge sude ismini düşünüyoruz ama kesinleştıremedik..
selam kızlar nasılsınız ben hastanedeyım kızımı emzırmeye geldım.dua edın ne olur hersey yolunda gıdıyor bı tahlıl yaptılar sonuc ıyı cıkarsa cuma gıbı alıcaz beboısımızı
selam kızlar nasılsınız ben hastanedeyım kızımı emzırmeye geldım.dua edın ne olur hersey yolunda gıdıyor bı tahlıl yaptılar sonuc ıyı cıkarsa cuma gıbı alıcaz beboısımızı
Dualarımız seninle ve güzel kızınla canım benim.selam kızlar nasılsınız ben hastanedeyım kızımı emzırmeye geldım.dua edın ne olur hersey yolunda gıdıyor bı tahlıl yaptılar sonuc ıyı cıkarsa cuma gıbı alıcaz beboısımızı
Oo bitane daha inşallah sağ sağlim alır görümceniz bebeğini kucağına..Normal doğuma mı alıyorlar hayırdır inşallah bi problem çıkmamıştır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?