2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar annemden fırsat bulabildikçe bakmaya çalışıyorum ewi toparlıyoruz dolaplar baştan yerleşiyo fln ben başında olmadan yapmak istemiyo sonra aradığımı bulayım diye
bilgisayar başında yakalanınca fırça yiiyorum
ayy artık kızım iyice büyüdü sanırım kemikleri çok kötü batıyo içerde bazen öyle hareketler yapıyo ki çok canım yanıyo yanımdakilerde korkuyolar sancısımı tuttu diye oysaki tık yok sadece kızım dirsek yada diz atıyo
Sibush gözünaydın canım kazasız belasız iyi günlerde kullan arabanı bende çok özledim araba kullanmayı, rahat rahat tek başıma alışwerişe çıkmayı... Bebişlerimiz gelip biraz toparlanınca yaparız artık
Beyficey geçmiş olsun canım inşallah baban çabucak iyileşir

SELAM kızlar....
geçmişi okudum da denizcim başınız sağolsun.
vuslat senin de gözün aydın,bebişlerine çok sevindim. Allah birdaha ayırmasın...
şirvanımın da inşallah elifi çıkar en yakın zamanda. Elif evde olmadığı için daha ziyaretlerine gidemedik..
ben iyiyim.. bugün işyerimde son 3. günüm. perşembe günü son nasipse zaten ağırlaştım iyice zorlanıyorum.. benden şimdilik bukadar haber veririm size gene...
buarada belgünüm nasıl acaba onuda göremiyorum nezamandır..

ahsencim dıger bebegim kız oglumun adı ömer yusuf iki isimli olucak kızıma daha isim bulamadık ona uyumlu olsun dıye özge sude ismini düşünüyoruz ama kesinleştıremedik..

gercekmı canım ay sevındım 4 gunluk bebek gıttıgıne gore benımkıle 20 gunluk fılan olucak inş ozmana sevindimmm sağol canım bilgilendirdiğin için

ahsencim dıger bebegim kız oglumun adı ömer yusuf iki isimli olucak kızıma daha isim bulamadık ona uyumlu olsun dıye özge sude ismini düşünüyoruz ama kesinleştıremedik..

pardon canım ben senin bebeklerinin ikisinide erkek diye düşündüm nedense tickerinden etkilenmiş olmalıyım.özge sude uyuyor güzel bencede

Beyficey çok geçmiş olsun babana.Allah şifa versin.
Sibush Allah nazarlardan korusun Hayırlısıyla mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin arabanı.
Biz de öğle yemeğine geldi eşim,yemeğimizi yedik.Ortalığı toparlamam lazım ama sabahtan beri yemek yaparken falanda yoruldum.Öyle oturup kaldım.
Kızlar bi de nar suyu sıktım ben.Onu doğuma kadar nasıl saklayabilirim? :26: Cam kavanozla buzdolabına koydum şimdilik.Pet şişe mikrop yapar belki diye düşündüm ama buzluğa atmazsam da bozulur herhalde :26: Ne yapacağımı bilemedim

slm cici anneler.nasılsınız bugün?ben bi kaç gündür halsizim yabişi yapasım gelmio ve resmen nefes darlığı çekiyorum.sona yaklaştıkça sorun yaşamaya başladım bendeilk aylarda ne bulantı oldu ne başka bişi son haftalarda bnm ufaklık rahat durmuo:)o bacaklarını öyle bi hareket ettirioki agzımdan çıkıcak die korkuorum:)

mineeeeeeeeeeeee topice gel tatlım sana çizelge yapacam...topice yazdım ama çıkmışsın...son adet tarihini ve güzel bir söz yaz..hemen yapalım...

selam kızlar nasılsınız ben hastanedeyım kızımı emzırmeye geldım.dua edın ne olur hersey yolunda gıdıyor bı tahlıl yaptılar sonuc ıyı cıkarsa cuma gıbı alıcaz beboısımızı

selam kızlar nasılsınız ben hastanedeyım kızımı emzırmeye geldım.dua edın ne olur hersey yolunda gıdıyor bı tahlıl yaptılar sonuc ıyı cıkarsa cuma gıbı alıcaz beboısımızı

canım inşallah tahlilleri güzel çıkar bebişinin cuma günü de evine gider elif bebek.dualrımız sizin için canım.

beyficey canım çok üzüldüm... çok geçmiş olsun babana...

sibelcim araban hayırlı, uğurlu olsun. kazasız belasız kullan canım. kızınla bool booll gezin.bize de gezmeye gelin :)

inşallah tahlil sonuçların güzel çıkarda bebeğinle dönersin evine.dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun

Canım inşallah tahlillerde de problem çıkmaz herşey yolunda gider de Elif bebek kavuşur evine, annesinin kollarına... kızını kokla bizim için de

merhaba ocak anneleri ben ekim annesiyim çok sevdiğim görümcemde ocak annesi selsel olrak geçiyo ismi şuanda doğuma alıyolar onu hepinizin duasını bekliyoruz

Son düzenleme:
Aaa doğum yapan mı var aranızda çok şaşırdım :26: İnşallah alırsın şirine bebeğini cuma günü tahlillerin temiz çıkar..

Oo bitane daha inşallah sağ sağlim alır görümceniz bebeğini kucağına..Normal doğuma mı alıyorlar hayırdır inşallah bi problem çıkmamıştır?

şirvancım bebeğin en kısa evinize gelir inşallah canımcım..

selselcim sana da hayırlı doğumlar canımcım... güzel haberleriniz heyecanla bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…