2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,nasılsınız?
benim iş yerinde son haftam olduğu için pek giremiyorum,inşallah gelecek haftadan itibaren full time burdayım
denizcim başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inş.
vuslat bebeklerinle eve gelmişsin çok sevindim,gözünaydın canım.
dün akşam internetten birkaç araştırma yaptım,hurma yemek doğum sancılarını azaltıyormuş ve doğumu kolaylaştırıyormuş hatta bununla ilgili Meryem Suresi'nde bir ayet var,doğuma 3 hafta kalan ve normal doğumu düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum,ben dün akşamdan başladım yemeye ,normal doğum olsun istiyorum,haftaya salı belli olacak çatı muayenesinden sonra
birde ayvayı çok tüketenlerin çocukları akıllı,uslu ve güzel olurmuş bende farkında olmadan bu aralar ayvayı çok yemeye başladım yakışıklı ve uslu bir oğlum olur inşallah
en önemlisi sağlıklı olsun bebişlerimiz onlar bizim için dünyanın en güzel şeyleri....

afıyet olsun..yumurtanı hergun ye cnım..
ben kahvaltıda 2 tane yıyorm.

en dogrusu norml dogum...bende korkmaya basladım ...
dun bır arkadası gordum ...seslendı arkamdan...
1 aydır gorusemmıstık...bana dedı kı "artık kurtulmuştur dılek dıye düşündüm""dedi...
kurtulma kelımesını duyunca kötü oldum...
zor durmdaymısım da ,kurtullmamısım gıbı....

,
evde ayva var..
bende yıyeyım barı....
uslu olsun...

Ay bende ayva aldırayım bari eşime.Birde kızlar bizim bahçedeki son narlardan topladı kocişim suyunu çıkarıp şişeye koyup buzlukta dondurucam.Doğuma kadar anca öyle muhafaza edebilirim :26: İnşallah vitamini gitmez

bende 1 armuta yusuf suresini okuyup yiyince çocuk uslu ve güzel olurmuş diye duydum arkadaşlar bılıyosunuz yusuf a.s güzelliğiyle unlü olan peygamber..kız cocuklarınada meryem suresının okunması tavsıye edılıyo ben kulaklıkla bebıişlerime dinletiyorum arada karnıma takıp

günaydın ocak anneleri nasılsınız.günümüz yaklaştıkça zaman ilerlemiyor.sabırsızlanmaya başladım biran önce doğsun bebeğim kucağımda olsun istiyorum.ama sağlıkları için biraz daha beklememiz gerekiyor.

biz oğluma yusuf ismini vermeye karar verdik eşim öyle istedi benimde içime sindi iki gün önce rüyamda gördüm bebişimi çok güzel bir bebekti.acaba ismindenmi etkilendim.inşallah yusuf a.s.gibi güzel yüzlü güzel ahlaklı olur bebeğim

bide arkadaşlar annne karnındaki bebeğe kuran dinletmenın ahlaki gelişimi konusunda cok faydası varmış.sakin olması ıcın doktorlar klasik müzik dinletin diyolar ya bununda etkısı vardır tabiki ama kur-an dinlrtmenın yerını hıcbırseyın alamayacagını dusunuyorum yumuşak bır sesten dınlendıgı zaman muhtesem bır makamı var ınsanı dınlendıren aynı zamanda kuran duadır ve şifadır...kurandinle.org diye bı sayfa var orda tek tek sureler var tıklıyoısun okuyo kabe ımamlarının seslerınden ben burdan dınletıyorum bebışlerıme arada...

günaydın kızlarrrrrrr:))) erkenden kalktık bugün koçişimle sahilde bir kahvaltı yapalım dedik ama donduk.. izmire yavas yavas gelmiş kış artık..

burcuu korkun biraz hafiflediyse sevindim inşallah seninkide kolaycacık geçer..

elifcim korkuyorum normalden ama sezeryan olup sonra pişman olmaktan cok korkuyorum..

zap zup ben yumurtayı cooook seviyorum hergün bir tane yiyorum mutlaka:)) hamilelikten öncede öyleydi yumurtasız hayatta kahvaltı yapamam:)))) hazır kimsecikler yokken bol bol uyu tatlım en cok uykuyu özleyecegiz bence.. helede ben cook uykucuyumdur:)

dilecim bebişin kilosu banada fazla geldi biraz ama doktor normal dedi.. inşallah 1 haftaya gelir dediğin gibi.. artık herseyimiz hazır bekliyoruz kızımı:)

selsel cim .. 4 saatlik ucak yolculugu cok zor olmaz umarım.. bebekleri 3 günlükten itibaren ucaga alıyorlar.. basınctan dolayı kulakları acıyınca bebişler huysuzlanabiliyor .. iniş kalkışlarda yapılacak en iyi şey emzirmek eger emzirmek mümkün değilse mutlaka yutkunmalarını saglamalısınki basınctan rahatsız olmasınlar.. hamilelik öncesi ben ucus hostesiydim 4 günlük bebiş tasımıstık sagsalim:))

nevacım ben ayvayı hiç sevmedim ama kayınvalidem ince ince dogruyo üzerine limon ve biraz tuz koyuyor o zaman yutmasıda kolay oluyor:))

kızlar ben bugün cooook heyecanlyım....cok mutluyummm kociş bana uzun zamandır istediğim arabayı alacagını söyledi.. birazdan gidip bakacagız inşallah işlemler cok uzun sürmezse haftaya teslim ederlermiş.. gerci en az 2 ay kullanamıyacagım ama olsun balkondan bakarım artık:)))

slm hanımlar

denizcim başın saolsun cnm
vuslatyeren bebeklerin çıkmış hastaneden gözün aydın cnm
sibush araba alacakmışsın galiba hayırlı olsun şimdiden doğumdan sonra gezersin sende

benimde babam ameliyat oldu dün inşllh çabuk iyileşir. birazda rahatsız gibiyim hiçbirşey yiyesim gelmiyor

günaydın kızlarr
sibelcim gözün aydın bebişin iyimiş muayenede güzel geçmiş ayrıca arabanda geliyomuş
allah kazasız belasız sürmek nasip etsin

cok geçmiş olsun canım babana bir an önce iyileşir inşallah.. sende dikkat et kendine.. hiçbişey yemesende c vitaminini eksik etme korusun seni..

canım bunu bende duymuştum ben kendim okuyorum kendi sesimden dinlesin diye
keşke o kabe imamları gibi okuyabilsem birazda onlardan dinleteyim onlar çok güzel okuyolar
bu arada yusuf ismide çok güzel ahsen ve sen güzel bi seçim yapmışsınız bizim oğlumuzun hala ismi yok :))

inş canım ismi gibi guzel yuzlu ve güzel ahlaklı olur.bizim oğlumuzun adıda ömer yusuf olucak inş..
biri yusuf biri ömer olacak değilmi ömer ismide çok güzel ve benim ilk oğlumun adı ömer esad canım:90::90:.adlarıyla çok yaşasın bebişlerimiz inşallah hayırlı evlat olurlar.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin.en yakın zamanda iyileşir inşallah...
kontrolün güzel geçmiş canım gözün aydın.arabanda hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan.kızınla gezersiniz bol bol.kızlar kış annesi olmak güzel ya yaza kadar eleavuca geliyorlar rahat oluyor yaz bebişleri olsalardı yazın evde çok sıkılırdık.

sizde yusuf koyun canım topikte erkek bebeklerin ismi yusuf olsun hepseçenekler var mı zor bir karar isim gerçekten hem kulağa hoş gelmesi kolay söylenmesi ve anlamı güzel olması önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…