2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ocak anneleri ben ekim annesiyim çok sevdiğim görümcemde ocak annesi selsel olrak geçiyo ismi şuanda doğuma alıyolar onu hepinizin duasını bekliyoruz

selselle öğlen yazışmıştık daha şu işe bak ya bebeklerin isimlerinden bahsetmiştik be sat tarihlerimiz aynıydı bugün daha 35 haftalık olduk ama onun ikiz olduğu için önce doğum yapar diye düşünüyordum.Allah yardımcısı olsun sağlıkla gelsin bebekleri inşallah küveze falan gerek kalmaz.dualarımız onunla ve bebekleriyle.................

slm kızlar nasılsınız dün kontrole gittim az kalsın doğuma alıyordu doktorum..dün hastaanede yattım.nstde ilk önce bebeğimin kalp atışları çok hızlı çıktı.daha sonra doktor takip edicem eğer böle olursa gece acil sezeyana alırım dedi.daha sonra serum fln taktılar.daha sonra sancım çıktı.ama şuan takipteyim.cuma günü tekrar gidicem.

merhaba ocak anneleri ben ekim annesiyim çok sevdiğim görümcemde ocak annesi selsel olrak geçiyo ismi şuanda doğuma alıyolar onu hepinizin duasını bekliyoruz

Allahım hayırlısıyla kolaylıkla doğurmayı nasip etsin .Daha öğleyin burada konuşuyorduk. Allah yardımcısı olsun bol bol dua edicem inşallah

İnşallah hakkınızda hayırlı vakitte gelir bebeğin canım

grubumuzdaki herkes yavaş yavaş anne olmaya başladı çok heyecanlı !!! canım inşallah senin kızında vakitlice , sağlıkla gelir...

selsel de doğuma gitmiş ayyy çok heyecanladım sağlıklı haberlerini alırız inşallahhh.

bizim ocak bebişleri çok sabırsız mışş

canım inşallah senin bebişte sağlıkla vaktinde gelsin

canım hayırlısı olsun hakkında belkide senin kuzucuk cuma günü gelirr
ayyy doğumlar başladı hep benim bi tanıdık vardı ocakta doğuracaktı oda doğurmuş erkenden

merhaba güzel annelerr..geçmişi çok okuyamadım herkes iidir inş...inanılmaz yoğun geçiyor arada girip okumaya çalışıyorum ama herzaman yazamıyorum elif bebekte doğmuştekrar gözünüz aydın şirinecim... anladığım kadarıyla selselde doğumda seçilde beklemede hadi hayırlısı bizim bebişlerrr aceleci çıktı:) benimde çok yoğun geçti haftam izne ayrıldım ama pek izinde gibi değilim:))size ne anlatıcammmm öle doluyumkiiii.... üst komşum doğum yaptı 2 hafta oldu yanında kimsesi yok lohusa kadın hiç kimse sahip çıkmıyor yakında eltisi oturuyor görümcesi oturuyor ama hiç kimse gelmiyor bakmaya. kocası sabah işe gidiyor kızı staja oğlu okula ee kadıncağız tek kalıyor üstelik panik atak hastası geçen hafta her sabah 8.30da çıktım yukarı kendisine akşam 4te indim sonra annem geldi annem gelince çıkamadık tabi evde işlerimiz vardı bu sferde üzüldük yine tek kaldı eee ben 40 gün nasıl bakabilirim üstelik hamileyim ama işte vicdan eşine çok kızdım bu süreçte kardeşlerini yada birilerini, çağırabilir sonuçta yanında dursun eşinin ama yok o tenezzül etmezmiş üstelik annem geldikten sonra çıkamadık diye üzülünce okadar işimizin içinde annem gitti yukarı bebeği yıkayacakmış kimse yok annem yıkadı neyse aldı onları aşağı indi bari sen bizde otur dedik.onun yanında yaptık işlerimizi.. öle iki günde o geldi bize. annem bugün gidecek diye anneannem geldi dün bu sabahta misafirimiz gelecekti kahvaltıya dün akşamdan başladık düşünmeye üst komşuyu ne yapacağız nasıl olacak diye aaa dedim ama bizimde işimiz gücümüz olabilir tmm evdeysem falan bakıyorum gittim geldim mesai yaptım eşimin dediği gibi allah rızasıyla yapıyorum sonuçta bende hamileyim bugün ona yarın bana herkese olabilir..ama bugün misafirim var allahım dedim gücüne gitmesin neyse sabah 8 oldu annemler ben bekliyoruz kapı nezaman çalacak diye alışmışız hersabah 8.30 zil çalıyor.neyse zil çalmadı şaşırdık kalktık kahvaltımızı hazırladık misafirimizi bekliyoruz bir baktık geldi üst komşum ister kabul edin misafir ister etmeyin ben geldim dedi duramıyor tek korkmuş neyse gel dedik sofrayı gördü dedik misafirlerimiz gelecek karı koca bişi diyemedi bizde başka bişi diyemedik buyur ettik oturdu sonra hemen kalktı gitti dedi gidim ozaman ben çıktı ama bozuldu üzüldü bizde üzüldük hem sölendik hem üzüldük sonuçta eşine sölendik biz çünkü sorumsuzluk bu karın panik atak hastası üstelik lohusa tek kalmaya korkuyorr ee diyor nede olsa belgün annesi bakıyor onunda işine gelmiyor aramak kendi kardeşlerini anladığımız kadarıyl bu durumda.. neyse misafir gidince çıktım bir uğradım beni gördü başladı ağlamaya az oturdum bu arada çocuk sürekli hapşuruyordu bebeğe mama verim dedi hazırladı tam sonuna doğru çocuk hapşurmak emmek arasında gitti galiba gözleri kaydı kıpkırmızı oldu boğuluyordu nerdeyse allahım yaa kadın zaten panik atak kaptığım gibi çocuğu annemin bana daha öncelerde böle durumlarda yapmam gerekenleri anlatmıştı uyguladım ve bizim bebiş kendine geldi rahatladık ama kadındanda bendende giden gitti sen olmasan napardım dedi valla napardı acaba öle panikledi ki çocuğu nasıl tutacağını bilemedi üstelik iki koca çocuk büyüttüğü halde..eşi geldi üzerine abla eşine böle böle dedi anlattı ben indim aşağı ama inmeden lafımıda söledim yani dedim birilerinin yanında olması gerek ben herzaman olamıyorum falan öle indim bukadar anlattım ama arkadaşlar çok doldum on gündür yani hamileliğin biryandan ağrılarım sancılarım belimin ağrısı vs. üstelik gerginlik bende son zamanlarda hat safada bir sulugözlülüktür gidiyor bende üzerinede üst komşumun bu sıkıntısı ve yanında olduğum zamanlardada anlattığı sıkıntıları eklenince bunalıma girdim resmen..hatta annem kendisine sölemiş güzel bir dille bak demiş tmm sen teksin zor durumdasın bizde elimizdn geldiğince destek oluruz ama kızımda demiş doğum yaklaştı oda şu aralar duygusal gergin çok üstüne gitme belgününde demiş birde sen lohusalık bunalımındasın ve birde panik atağın verdiği bir durumun var bu belgünüde etkliyor ister istemez demiş doktoruna gözük gerekirse ilaçlarınıda al falan konuşmuş sakinleştirmiş. ama demiş kzıımında bu şekilde durumu ii değil erkenden lohusalık dönemine mi girsin demiş valla anlıcanız annem konuşamasa yada burda olmasa iiden iiye bunalım olcaktım fırsatını bulmuşken sizinle paylaşıp rahatlamak istedimmm.. neyse bu arada annem bugün gitti ama birsürü şey yaptık yine...kızımın cicileri yıkandı ütülendiii minik minikk yap yap bitmedi ev havaya kalktı resmen ama zevkle yaptık ve bitti şükür..dolabını yerleştirdik beşik için nevresimleri hazırladık hast çantamızı hazırladık eve geldiğmde yatağıma ne serilmiş olcak yorganım falan herşeyimi hazırladı annem sağolsun elleri dert görmesin eksik bazı şelerimizi aldık herşeyimiz hazır ve artık allahın izniyle sağlıkla sıhatle vaktiyle kızımızı bekliyoruz. bir kaç alıncak bişi kaldı bakalım onlarıda tamamlarız doğumdan önce inş a3lahın izniyle.. benden böle kızlar yarında doktora gidicez yine haftalık olağan kontrolümüz bakalım kızımız bir haftada nekadar olmuş nasılmışşş..alıştım şimdi bir hafta zor geçiyor valla özlüyorum pamuk şekerimi..inş bizde güzel haberlerle geleceğiz yarın yine teyzeleri.. şimdi biraz geçmişi okim yazabilirsem yazarım. öptüm herkesi......

slm kızlar nasılsınz biz iiyiz kızımlar 2 gündür karnımda inanılmaz bir gerilme oluyo we canımı yakıyo yoruldm sanırım ondn oldu

sibushcum gözün aydın tatlım maşallah kızına arabanda hayırlı olsn kazasız belasız binmeyi nasip etsin rabbim

beyficey babana geçmiş olsn rabbim acil şifalar wersn

selam kızlar nasılsınız ben hastanedeyım kızımı emzırmeye geldım.dua edın ne olur hersey yolunda gıdıyor bı tahlıl yaptılar sonuc ıyı cıkarsa cuma gıbı alıcaz beboısımızı

canım dualarımz sizinle rabbim tez zamanda kawuştursn inş

hadi bakalım hayırlısı dualarımız selsel we bebişleri için rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn bebişleri

tatlım hayırlısı hadi rabbim sağlıkla we zamanında kucağına almayı nasip etsin bebişini

belgün baya yoğun geçmiş günlerin.

komşun içinde sen elinden gelen herşeyi yapmışsın ama daha ne yapabilirsinki bi yere kadar yani o kadın içinde zordur ama kendi annesi ablası ne bilim hiçmi yakını yok eltisi falan nie gelmioki.allah yardımcısı olsun.

kızlarrr cok tesekkur ederım hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın cok tatlı kızım bı gorsenız massallah boncugım benım emmeyıde ogrendı massallahhhh cok ozluyorum onu bırakıp gelmek cok zor gelıyor ama ıykı hastaneler var beslenmeyı ogrendı ole gelıcek eve bebısım.tahlıler ıyı cıkarsa verıcekler bende bı sorun cıkacagını sanmıyorum.cok tatlıı uyuyor yaramazımm mıs kokulum.agrımalrım daha gecmedı sezeryan cok zormus gercekten ılk gun ınanmas sıkıntılıydı suanda yuruyorum ama zorlanıyorum baya cuma gunu dıkıslerımı alıcak dr.dualarınızı eksık etmeyın olurmu cok ıhtıyacımız var

selam arkadaşlarr
doğum yapan arkadaşlarıma geçmişler olsun,evlatlarına uzun ömürler diliorum..
ben şirvanın doğum yaptığını faceden anladım,inanılmaz şaşırdım,günlerimiz aynıydı şirvanla,tam anlayamadım neden o kadar erken geldi,ama hatırladığım kadarıyla bebeğinin kilosu baya öndeydi bana göre
bende artık birazdan memleketime,anneme gidiorum,yarın kontrollerim var ve artık haftada bir olacak.benimde içime doğuyo,aralık 15ten sonra gelicek sanırım kızım,hepimize hayırlı evlatlar,kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim inşallah..
ben şirvanın doğum yapmış olmasından o kadar etkilendim ki gece rüyamda bende doğurmuşum falan
tırstım bi yandan da
hepiniz hoşçakalın,Allah'a emanet olun evlatlarınız vede siz.
çoook uzun zamandır giremiorum nete,ama inşallah bebeklerimiz doğup biraz toıparladıklarında yeniden burda konuşuruz..
çok duygulandım,uzun zaman beraberdik burda,kısmetse en az kırkımız dolduktan sonra döneriz evimize Allah'ın izniyle..
o zamana kadar hepiniz hoşçakalınnn
yürekten kocaman öpüorum hepiniziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…