2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet baya yoğundu sorma elimden geleni yaptım yapıyorumda ama gerginim..evet çok zor onun içinde ama biryere kadar gerçektende hani hamile olmasam yine bi derece. yakını çokta gelen yok ne ilginçtirki ablasının eşi kanser gelemiyor annesi şehir dışında çok yaşlı gelemiyor birtek kocasının ailesi yakın onlarında umrunda değl zaten llah gerçekten yardım etsin inş..

şirvan inş test sonucuda güzel çıkacak ve meleğinle döneceksiniz evinizeee maşallah ne güzel bir duygu yaa bekliyoruz bizlerde sabırsızlıkla..bu arada neden acil sezeryan oldu??neler oldu bir ara anlat bizeee ...

canımmm annenden girmicekmisin nasıl alıcaz haberlerini peki?hayırlı yolculuklar canım...rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş..

yaaa canım bundan giremiyordum işte inan böle bunalımlardayımm bir tuhafım allahım yardımn etsin güç versim hepimize sona yaklaştıkça gerginlik basıyor galiba sizdede bölemi oluyor kızlar.. valla insanlar garip dediğin gibi kocasında bitiyor herşey.. bu arada sen nasılsın canımcım az kaldı seninde hayırlısıyla.. inş yarın güzel haberlerimizi alırız yine..iki gündür yine suyum başladı zaten ama karnımda normlinden fazla olduğundan takmıyorum birde her hafta gidiyorum nede olsa yarında gidicem doktorum yine bakacak.

hoşgeldin aramıza iznin tadını çıkar gerçektende çok ii geliyorrr

sendemi teksin allahım gerçekten yardımcın olsun yanlızlık gerçekten zor hele öle bir durumda lohusa ve hastaa allahım hepimize güç kuvvet versin banada staj oldu galiba:))

deniz nerde kızlarrr gelsindeee yeni bir topik açsın bize doğum hikayelerimizzz eee artık bebişler gelmeye başladığına göre bunlarıda paylaşsak çok güzel olurrr slat yaren

bu arada vuslat yarenin bebişler çıktımıı

evet canım çıkmış vuslatın bebişler.

evet deniz sirvan ve selselide eklese öbür topiğe bilgilerini sonrada yazsa olur aslında.

selam kızlar nasılsınız ben hastanedeyım kızımı emzırmeye geldım.dua edın ne olur hersey yolunda gıdıyor bı tahlıl yaptılar sonuc ıyı cıkarsa cuma gıbı alıcaz beboısımızı
maşallah elıf e..cuma ya evınde olucak ınşallah..çok sevındım canım..hemen sütün geldımı canım..bol bol emsın elıf..kaç kılo dogdu canım..
merhaba ocak anneleri ben ekim annesiyim çok sevdiğim görümcemde ocak annesi selsel olrak geçiyo ismi şuanda doğuma alıyolar onu hepinizin duasını bekliyoruz
selselın bebeklerı gelmıstır artık demii..
yıne akrabsı yazsa bıze..merak edıyoruz...

canım senınde az kalmıs anlasılan...
hoşgeldın..hep goruruz ınşallah senıdfe burada..

bende cıcı topıgıne bebe şekerımı koydum kızlar...
bırde bebek sepetımıde yaptım dun...
lohusa tacımıda yaptım...
ama taçın fotosunu cekmeyı unuttum..şimdı aklıma geldı...
onunda cker resmını koyarım..
bakın bakalım begenecek mısınız???..
belgun..komsun ıçın çok uzuldum..
allah kolaylık versın...
ama kesınlıkle bır akrabasının yanında olması lazım...
ıkı cocuk yetıstırmıs bıle olsa şuan hasta...hastalıgıyla mucadele edıyor..bır yandanda bebek bakıyor...
allah korusun daha kötü olabılır belgun...
ınşallh bıılerı gelır kadına bakar...
bakım bıle olmasada onun yanlız kalmaması lazım...ablası kardesı yokmu allah askına kadının..olmaz yanı..saglıklı olsa neyse...bırde uzerıne lohusalık eklenınce kat kat hassas oluyor zaten ınsan..

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
doğuma gitmiş olan arkadaşlara Allah kolaylıklar versin,bu gidişle ocakta doğum yapacak kişi kalmayacak aceleci çıktılar bebekler,hepsi sağ salim sağlıklı doğsunalr inşallah önemli olan bu,belki 1 ay sonra bugünlerde bende yeni doğum yapmış olacağım ya da bekleyiş içinde olacağım en son 6 ocak demişti doktorum,haftaya belli olacak durumumuz,bu arada midem çok kötü normalde hep evden sandviç tost vs. yapar götürürüm iş yerine bugün üşendim ve açma yedim sanırım o dokundu şurubumu içmemem rağmen mide yanmam ve ağrım geçmedi neyseki 2 gün daha işteyim sonra evimde rahat rahat kahvaltımı yaparım,yürüyüşlere başlarım.
Herkese güzel bir gün diliyorum,kolay gelsin.

gunaydın kızlar sütü sormusunuz geldımı hemen dıye basta cok zor oluyo söylıyım ama vazgecmeyın ısrar edın mutlaka manuel pomapalr hıc ıse yaramıyo medela elektırıklı aldık bızde gecelerı evde sagıyorum gunduz ıkı kereyanına gırıp emzırıyorum.basta cok az gelıyo gelmıycek sanmayın sakın.sıvıyı bol tuketınce bıde süt bezlerını uyarınca artıyo.ellemasaj yapmak sıcakhavlu koymak cok işe yarıyo benım tecrubelerım bunlar:))umarım işinize yarar bırde dogum belırıtısı neydı dıye sormussunuz ben basta hıc agrı hıssetmedım.sadece kasılmaları yanı sertlesmelerı hıssettım.sıklıklarıarttı sonra sertlesmelerın 15 dakıka bıre dustu hemen hastaneyegıttık nst aldılar kasılamalar ordada gorundu serum verdıler dogumhanede yattyım o gece sabaha kadar durdurmaya calıstılar sabah artık agrılarda baslamıstı belıme bacaklarıma vuranhafıf bı agrı bıde tatlı tatlı aet olcakmıs gıbı agrı kasılmalar7 dakıka bıre dusmus sonra Elifimin kalbınde sıkıntı oldugunu soyledı ebe dr beklemek ıstemedı daha fazla sezeryana aldılar.ıste bole

günaydın cnm 2 gün önce bende hastanede yattım...bebeğimin kalp atışlrı çok hızlıydı...ve kasılmalarım vardı...ama sabaha kadar serum verdiler düzeldi sonra...şimdi korku ve heycanla bekliyorum...cuma günü tekrar kontrolüm var ama aklım hep bebeğimde bişii olurda anlayamazsam die çok korkuyorum...sana çok soru sordum ama bebeğinin kalp hızı artmışmıydı yoksa düşmeyemi başlamıştı cnm

artmıstı canım kalp atısı zaten öle olunca riske atmıyorlar karındakı sertlesmelerı anlarsın mutlaka eger sık sık oluyorsa bılkı gelme yolunda

günaydın kızlar.
nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz çok şükür hızlı bir şekilde hazırlıkları tamamlamak için uğraşıyoruz.bugün park yatağımızı sipariş vereceğiz.internetten almayı düşünüyorum 3lü set en fazla 300 Tl tutuyor kargoda karşıya ait ama burdaki mağazalarda sadece beşik için 300 Tl istiyorlar.hiç alışveriş yapmadığım bir siteden alışveriş yapacağım umarım pişman olmam

Şirvancın inşallah elifin tahlilleri falan temiz çıkar.Kızını sağlıcakla getirirsin evinize.
Bende yeni kalktım kızlar.Sabah eşime kahvaltı hazırlamaya bile kalkamadım.Gece uyurken ağrılarla uyandım.Tuvaletim geldi çok ondan sandım.Tuvalete gittim geldim geçmedi ağrım.Böyle karnım sertti.AmA kasılma olup olmadığını anlayamadım.Böyle elini koyunca karın ortada toplanmış gibi oluyor diyorlarya öyle değildi ama sertti.Belimin sol tarafında şiddetlenen karnımı saran bir ağrı vardı.Sancıdı belim.Böyle ağrım tam azalıyor sonra tekrar artıyor.Tam uyuycam artıyor.Sonra sağ bacağıma kramplar falan girdi.Sabaha kadar uyuyamadım. :26: ama çok korktum sizce bu kasılmamıydı yani nedir :26:..Saat 7 de kesin kalkar tekmeler falan ama o da saat 10 a kadar uyudu benimle yeni uyandı tekmeliyor kıpırdanıp duruyor.

Son düzenleme:
bnkide 200lere fln çıkmıştı ama serum fln düzeldi sonra imdi aklım hep onda anlymzsam bişii olursa die çok korkuyorum

kasılmalar olursa bekleme dr gıt yıne rıske atma arkadasım erken gelırse enfalza bızımkı gıbı bır hafta kuvezde kalır.ama bısey olursa Allah korusun telafısı yok.bızne yaparsak yapalım kaderde ne varsa o oluyor ben amelıyata gırerken doktorum hakkımızda hyırlısı olsun ıkınızızde kurtaralım bakalımerken gelıyodıye uzulme belkı dursa rısklıdurumlar olusacaktı dedı.Allaha cok sukur kızım ıyı bugun kuvezden normal yataga alıcaklarmıs. bırkac gun ıcınde kucagımda olucak ınsallah bızım ıcındua edın ne olur.sende dedgım gıbı kendını cok ıyı dınle arkadasım her belırtıyı takıp etbırde ben son gun ınanılmas yorgun nefes nefese ve sıkıntılıydım aglıyordum.belkı oda bır belırtıdır sıkıntılı hal yanı

beycifey babana çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin.
selsel bebeklerini kucağına almıştır inş sağ salim, Allah analı babalı büyütsün.
erken doğumdan bende korkmaya başladım.Rabbim ne verirse hayırlısını versin

Acaba yalancı doğum sancısı gibi birşey mi yaşadımki :26: Belkide ilk defa kasılma olduğu için abartıyorum :18: ama çok korktum .Eşimi uyandırdım sancım var çok diye Hemen doğurucakmışım gibi geliverdi

anldm cnm inşallah bir an önce kızını sağlıkla alırsın kucağına hep dua ediyorum....o yüzden çok korkuyorum ya anlaymazsam bişii olursa die...sürekli bi tedirginlik içindeyim...kaç kilo doğdu cnm elifcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…