- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.941
belgün baya yoğun geçmiş günlerin.
komşun içinde sen elinden gelen herşeyi yapmışsın ama daha ne yapabilirsinki bi yere kadar yani o kadın içinde zordur ama kendi annesi ablası ne bilim hiçmi yakını yok eltisi falan nie gelmioki.allah yardımcısı olsun.
evet baya yoğundu sorma elimden geleni yaptım yapıyorumda ama gerginim..evet çok zor onun içinde ama biryere kadar gerçektende hani hamile olmasam yine bi derece. yakını çokta gelen yok ne ilginçtirki ablasının eşi kanser gelemiyor annesi şehir dışında çok yaşlı gelemiyor birtek kocasının ailesi yakın onlarında umrunda değl zaten llah gerçekten yardım etsin inş..
kızlarrr cok tesekkur ederım hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın cok tatlı kızım bı gorsenız massallah boncugım benım emmeyıde ogrendı massallahhhh cok ozluyorum onu bırakıp gelmek cok zor gelıyor ama ıykı hastaneler var beslenmeyı ogrendı ole gelıcek eve bebısım.tahlıler ıyı cıkarsa verıcekler bende bı sorun cıkacagını sanmıyorum.cok tatlıı uyuyor yaramazımm mıs kokulum.agrımalrım daha gecmedı sezeryan cok zormus gercekten ılk gun ınanmas sıkıntılıydı suanda yuruyorum ama zorlanıyorum baya cuma gunu dıkıslerımı alıcak dr.dualarınızı eksık etmeyın olurmu cok ıhtıyacımız var
şirvan inş test sonucuda güzel çıkacak ve meleğinle döneceksiniz evinizeee maşallah ne güzel bir duygu yaa
selam arkadaşlarr
doğum yapan arkadaşlarıma geçmişler olsun,evlatlarına uzun ömürler diliorum..
ben şirvanın doğum yaptığını faceden anladım,inanılmaz şaşırdım,günlerimiz aynıydı şirvanla,tam anlayamadım neden o kadar erken geldi,ama hatırladığım kadarıyla bebeğinin kilosu baya öndeydi bana göre
bende artık birazdan memleketime,anneme gidiorum,yarın kontrollerim var ve artık haftada bir olacak.benimde içime doğuyo,aralık 15ten sonra gelicek sanırım kızım,hepimize hayırlı evlatlar,kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim inşallah..
ben şirvanın doğum yapmış olmasından o kadar etkilendim ki gece rüyamda bende doğurmuşum falan
tırstım bi yandan da
hepiniz hoşçakalın,Allah'a emanet olun evlatlarınız vede siz.
çoook uzun zamandır giremiorum nete,ama inşallah bebeklerimiz doğup biraz toıparladıklarında yeniden burda konuşuruz..
çok duygulandım,uzun zaman beraberdik burda,kısmetse en az kırkımız dolduktan sonra döneriz evimize Allah'ın izniyle..
o zamana kadar hepiniz hoşçakalınnn
yürekten kocaman öpüorum hepiniziii
canımmm annenden girmicekmisin nasıl alıcaz haberlerini peki?hayırlı yolculuklar canım...rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş..
Belgün yorma kendini okadar zaten erken doğum tehliken var seninde sakin olmaya çalış ne garip insanlar var yaa o ne biçim kocaymış anlamadım bi kişide mi gelip bekleyemez yazık kadına ben olsam bende korkarım heralde inşallah yarın da hayırlı haberlerle gelirsin
yaaa canım bundan giremiyordum işte inan böle bunalımlardayımm bir tuhafım allahım yardımn etsin güç versim hepimize sona yaklaştıkça gerginlik basıyor galiba sizdede bölemi oluyor kızlar.. valla insanlar garip dediğin gibi kocasında bitiyor herşey.. bu arada sen nasılsın canımcım az kaldı seninde hayırlısıyla.. inş yarın güzel haberlerimizi alırız yine..iki gündür yine suyum başladı zaten ama karnımda normlinden fazla olduğundan takmıyorum birde her hafta gidiyorum nede olsa yarında gidicem doktorum yine bakacak.
Merhaba kızlar,
sizleri hep takip ettim simdie kadar ama sohbetlerinize hiç katılamadım hep cok yoğun calısıyordum aksamları da takatim kalmıodu. ama artık doğum iznine ayrıldım insallah sık sık yazabilirim. İlk bebeklerimiz gelmis ve de yoldalar cok heyecanlandım ınsallah hepimiz zamanı geldiğinde sağ salim alırız kollarımıza.
Hamlilelik benide cok yoruo. Uykusuzluk nefes darlıgı bende de var ama olsun yavrularımız icin herşey değer.
hoşgeldin aramıza iznin tadını çıkar gerçektende çok ii geliyorrr
vuslatyaren bebeklerine kavuşmuşsun cnm.allah analı babalı uzun ömürler versin cnm.
şirvancım elif bebekde en yakın zamanda evine gelcek inşallah.sende en yakın zamanda sağlığına kavuşcan.zor günlerin bitmesine az kaldı.
selsel cnm doğuma alındığın haberi yazıyo.bebeklerine sağlıkla kavuşursun inşallah.mis kokularını içine çekersin.
belgün komşuna okadar üzüldümki.allah yardımcısı olsun.yalnız olmak çok zor.benim annemde uzakta ve hasta.ondan hiçbişiy beklemiyorum.ama gelip yanımda kalması bile yeter muhtemelen.sende kendini üzüme.elinden geleni yapıyosun zaten.sende hamilesin.kendine dikkat et.
doğumlar yavaş yavaş başladı.heycan sardı benide.hiç bi belirti yok ama her an doğurcakmışım hissi var.helede böle aniden doğuma gidenler olunca dahada heycanlanıyo insan.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.sağlıkla kavuşalım bebeklerimize.
sendemi teksin allahım gerçekten yardımcın olsun yanlızlık gerçekten zor hele öle bir durumda lohusa ve hastaa allahım hepimize güç kuvvet versin banada staj oldu galiba:))