- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #22.921
canım hayırlısı olsun hakkında belkide senin kuzucuk cuma günü gelirr
ayyy doğumlar başladı hep benim bi tanıdık vardı ocakta doğuracaktı oda doğurmuş erkenden
saol cnmBeyficey çok geçmiş olsun babana.Allah şifa versin.
Sibush Allah nazarlardan korusunHayırlısıyla mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin arabanı.
Biz de öğle yemeğine geldi eşim,yemeğimizi yedik.Ortalığı toparlamam lazım ama sabahtan beri yemek yaparken falanda yoruldum.Öyle oturup kaldım.
Kızlar bi de nar suyu sıktım ben.Onu doğuma kadar nasıl saklayabilirim? :26: Cam kavanozla buzdolabına koydum şimdilik.Pet şişe mikrop yapar belki diye düşündüm ama buzluğa atmazsam da bozulur herhalde :26: Ne yapacağımı bilemedim
taahlillerin sonucu iyidir inşllhselam kızlar nasılsınız ben hastanedeyım kızımı emzırmeye geldım.dua edın ne olur hersey yolunda gıdıyor bı tahlıl yaptılar sonuc ıyı cıkarsa cuma gıbı alıcaz beboısımızı
beyficey canım çok üzüldüm... çok geçmiş olsun babana...
sibelcim araban hayırlı, uğurlu olsun. kazasız belasız kullan canım. kızınla bool booll gezin.bize de gezmeye gelin :)
selam arkadaşlar bende 10 ocak gibi yapacam doğumumu inşallah..ama bende bi çizelge istiyorum sizden,ben yapamadım da
teşekkür ederim cnm bu gün biraz daha iyimerhaba ocak anneleri ben ekim annesiyim çok sevdiğim görümcemde ocak annesi selsel olrak geçiyo ismi şuanda doğuma alıyolar onu hepinizin duasını bekliyoruz
zamanında sağlıcakla gelir bebeğin inşllhslm kızlar nasılsınız dün kontrole gittim az kalsın doğuma alıyordu doktorum..dün hastaanede yattım.nstde ilk önce bebeğimin kalp atışları çok hızlı çıktı.daha sonra doktor takip edicem eğer böle olursa gece acil sezeyana alırım dedi.daha sonra serum fln taktılar.daha sonra sancım çıktı.ama şuan takipteyim.cuma günü tekrar gidicem.
cnm senin sezeryan gene anestezimiydi çok ağrın oldu acabakızlarrr cok tesekkur ederım hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın cok tatlı kızım bı gorsenız massallah boncugım benım emmeyıde ogrendı massallahhhh cok ozluyorum onu bırakıp gelmek cok zor gelıyor ama ıykı hastaneler var beslenmeyı ogrendı ole gelıcek eve bebısım.tahlıler ıyı cıkarsa verıcekler bende bı sorun cıkacagını sanmıyorum.cok tatlıı uyuyor yaramazımm mıs kokulum.agrımalrım daha gecmedı sezeryan cok zormus gercekten ılk gun ınanmas sıkıntılıydı suanda yuruyorum ama zorlanıyorum baya cuma gunu dıkıslerımı alıcak dr.dualarınızı eksık etmeyın olurmu cok ıhtıyacımız var
güle güle git bebeğinide zamanında kucağına alırsın inşllh.selam arkadaşlarr
doğum yapan arkadaşlarıma geçmişler olsun,evlatlarına uzun ömürler diliorum..
ben şirvanın doğum yaptığını faceden anladım,inanılmaz şaşırdım,günlerimiz aynıydı şirvanla,tam anlayamadım neden o kadar erken geldi,ama hatırladığım kadarıyla bebeğinin kilosu baya öndeydi bana göre
bende artık birazdan memleketime,anneme gidiorum,yarın kontrollerim var ve artık haftada bir olacak.benimde içime doğuyo,aralık 15ten sonra gelicek sanırım kızım,hepimize hayırlı evlatlar,kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim inşallah..
ben şirvanın doğum yapmış olmasından o kadar etkilendim ki gece rüyamda bende doğurmuşum falan
tırstım bi yandan da
hepiniz hoşçakalın,Allah'a emanet olun evlatlarınız vede siz.
çoook uzun zamandır giremiorum nete,ama inşallah bebeklerimiz doğup biraz toıparladıklarında yeniden burda konuşuruz..
çok duygulandım,uzun zaman beraberdik burda,kısmetse en az kırkımız dolduktan sonra döneriz evimize Allah'ın izniyle..
o zamana kadar hepiniz hoşçakalınnn
yürekten kocaman öpüorum hepiniziii
slm kızlar nasılsınz biz iiyiz kızımlar 2 gündür karnımda inanılmaz bir gerilme oluyo we canımı yakıyo yoruldm sanırım ondn oldu
sibushcum gözün aydın tatlım maşallah kızına arabanda hayırlı olsn kazasız belasız binmeyi nasip etsin rabbim
beyficey babana geçmiş olsn rabbim acil şifalar wersnsaol cnm
canım dualarımz sizinle rabbim tez zamanda kawuştursn inş
hadi bakalım hayırlısı dualarımız selsel we bebişleri için rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn bebişleri
tatlım hayırlısı hadi rabbim sağlıkla we zamanında kucağına almayı nasip etsin bebişini
Seçil geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler bebişin
kızlarrr cok tesekkur ederım hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın cok tatlı kızım bı gorsenız massallah boncugım benım emmeyıde ogrendı massallahhhh cok ozluyorum onu bırakıp gelmek cok zor gelıyor ama ıykı hastaneler var beslenmeyı ogrendı ole gelıcek eve bebısım.tahlıler ıyı cıkarsa verıcekler bende bı sorun cıkacagını sanmıyorum.cok tatlıı uyuyor yaramazımm mıs kokulum.agrımalrım daha gecmedı sezeryan cok zormus gercekten ılk gun ınanmas sıkıntılıydı suanda yuruyorum ama zorlanıyorum baya cuma gunu dıkıslerımı alıcak dr.dualarınızı eksık etmeyın olurmu cok ıhtıyacımız var
Merhaba kızlar,
sizleri hep takip ettim simdie kadar ama sohbetlerinize hiç katılamadım hep cok yoğun calısıyordum aksamları da takatim kalmıodu. ama artık doğum iznine ayrıldım insallah sık sık yazabilirim. İlk bebeklerimiz gelmis ve de yoldalar cok heyecanlandım ınsallah hepimiz zamanı geldiğinde sağ salim alırız kollarımıza.
Hamlilelik benide cok yoruo. Uykusuzluk nefes darlıgı bende de var ama olsun yavrularımız icin herşey değer.
kızlar ikiz anneleri hep doğum yaptı galiba bir tek ben kaldım ama şu an gelmesinler zaten daha çok küçük bebişlerim biz biraz geriden geliyoruz
kızlar bugün doktora gittik bebişlerim biri 1889gr diğeri de 1851 gr doktor iyi dedi bi de babaya benziyor dedi bana ya bana da benzesinler istiyorum hala açılmam yok
merhaba ocak anneleri
size bir sorum olacaktı ben 34 haftalık gebeyim ve karnım henüz aşağı inmedi kaçıncı haftadan sonra inmeye başlıyor bu konuda bilginiz var mı?
meerhaba canım hoşgeldin aramıza bundan sonra konuşuruz sık sık
inşallah zamnında gelirler canım doktorumuz bu gidişle 36. haftayı görürüz dedi ama ikiz ne olacağı belli olmaz dedimaşallah canım miniklere zamanında gelirler inşallah seninkler
evet canım ben de merak ettimselsel den bi haber yok demi merak ettim görümcesi gelsede bizi bilgilendrse keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?