2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım hayırlısı olsun hakkında belkide senin kuzucuk cuma günü gelirr
ayyy doğumlar başladı hep benim bi tanıdık vardı ocakta doğuracaktı oda doğurmuş erkenden

bilmiyorum cnm 2 gündaha beklerse 36. hafta bitmiş 37 den gün alıyor olucaz...2 gün daha beklesin de cuma gelebilir gelsin ozamn...valla aceleci çıktılar...hepimizinki sağlıla gelsin inşallah

Belgün yorma kendini okadar zaten erken doğum tehliken var seninde sakin olmaya çalış ne garip insanlar var yaa o ne biçim kocaymış anlamadım bi kişide mi gelip bekleyemez yazık kadına ben olsam bende korkarım heralde inşallah yarın da hayırlı haberlerle gelirsin

saol cnm

selam kızlar nasılsınız ben hastanedeyım kızımı emzırmeye geldım.dua edın ne olur hersey yolunda gıdıyor bı tahlıl yaptılar sonuc ıyı cıkarsa cuma gıbı alıcaz beboısımızı
taahlillerin sonucu iyidir inşllh

beyficey canım çok üzüldüm... çok geçmiş olsun babana...

sibelcim araban hayırlı, uğurlu olsun. kazasız belasız kullan canım. kızınla bool booll gezin.bize de gezmeye gelin :)

selam arkadaşlar bende 10 ocak gibi yapacam doğumumu inşallah..ama bende bi çizelge istiyorum sizden,ben yapamadım da

merhaba ocak anneleri ben ekim annesiyim çok sevdiğim görümcemde ocak annesi selsel olrak geçiyo ismi şuanda doğuma alıyolar onu hepinizin duasını bekliyoruz
teşekkür ederim cnm bu gün biraz daha iyi
zamanında sağlıcakla gelir bebeğin inşllh

cnm senin sezeryan gene anestezimiydi çok ağrın oldu acaba

güle güle git bebeğinide zamanında kucağına alırsın inşllh.

cnm bebeğin iimiş çok sevindim...allahım binlerce sağlık sıhhat mutluluk versin sana ailenle birlikte...sen nasılsın şimdi...nie erken doğdu bebişin

Merhaba kızlar,

sizleri hep takip ettim simdie kadar ama sohbetlerinize hiç katılamadım hep cok yoğun calısıyordum aksamları da takatim kalmıodu. ama artık doğum iznine ayrıldım insallah sık sık yazabilirim. İlk bebeklerimiz gelmis ve de yoldalar cok heyecanlandım ınsallah hepimiz zamanı geldiğinde sağ salim alırız kollarımıza.

Hamlilelik benide cok yoruo. Uykusuzluk nefes darlıgı bende de var ama olsun yavrularımız icin herşey değer.

merhaba ocak anneleri
size bir sorum olacaktı ben 34 haftalık gebeyim ve karnım henüz aşağı inmedi kaçıncı haftadan sonra inmeye başlıyor bu konuda bilginiz var mı?

kızlar ikiz anneleri hep doğum yaptı galiba bir tek ben kaldım ama şu an gelmesinler zaten daha çok küçük bebişlerim biz biraz geriden geliyoruz
kızlar bugün doktora gittik bebişlerim biri 1889gr diğeri de 1851 gr doktor iyi dedi bi de babaya benziyor dedi bana ya bana da benzesinler istiyorum hala açılmam yok

meerhaba canım hoşgeldin aramıza bundan sonra konuşuruz sık sık

maşallah canım miniklere zamanında gelirler inşallah seninkler

merhaba ocak anneleri
size bir sorum olacaktı ben 34 haftalık gebeyim ve karnım henüz aşağı inmedi kaçıncı haftadan sonra inmeye başlıyor bu konuda bilginiz var mı?

valla bu herkste değisebilio ama doktorumun dediği kadarıyla normal olan 36. haftadan sonra. ama ben daha erken inenleride inmeden doğuranlarıda biliorum, anlıcağın hersei oluruna bırakıp beklemek

vuslatyaren bebeklerine kavuşmuşsun cnm.allah analı babalı uzun ömürler versin cnm.
şirvancım elif bebekde en yakın zamanda evine gelcek inşallah.sende en yakın zamanda sağlığına kavuşcan.zor günlerin bitmesine az kaldı.
selsel cnm doğuma alındığın haberi yazıyo.bebeklerine sağlıkla kavuşursun inşallah.mis kokularını içine çekersin.
belgün komşuna okadar üzüldümki.allah yardımcısı olsun.yalnız olmak çok zor.benim annemde uzakta ve hasta.ondan hiçbişiy beklemiyorum.ama gelip yanımda kalması bile yeter muhtemelen.sende kendini üzüme.elinden geleni yapıyosun zaten.sende hamilesin.kendine dikkat et.

doğumlar yavaş yavaş başladı.heycan sardı benide.hiç bi belirti yok ama her an doğurcakmışım hissi var.helede böle aniden doğuma gidenler olunca dahada heycanlanıyo insan.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.sağlıkla kavuşalım bebeklerimize.

seçil sende zamanında sağlıkla al bebişini inşallah cnm
beyficey allah şifa versin babana

yazarken belgünün durumuna dalıp atlamışım kızlar

secil canım nlye erken geldı bılmlyırum sanırım sıkıldı.yaramazım beklıyoruz bakalım ınsallah bıran once alabılırız cunku cok özluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…