- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.061
mrb kızlar
gulay85 özgey belgün zap zup sheker cat hepinize teşekkür ederim.
kızlarım uyurken bi bakayım dedim
sheker cat inş eşin izin alır canım.
şirinem gözünaydın çok sevindim seni çok ii anlıyorum gerçekten bebekler eve geldiği gün benim de hislerim bi tuhaftı o anki mutluluk tarif edilemez bişey.çok şükür sen de rahatladın darısı toikteki herkesin sağlıklı sıhhatli bebişleriyle evlerine dönmesine diyelim elifi de öptm
bulut geçmiş olsun RABBİM acil şifa versin inş bebişin biraz daha sabreder de doğunca hastanede kalmak zorunda olmazsınız.çünkü hastaneden eve dönmesini beklemek çok zor oluyo
öptm hepinizi.
iyi haberler almak dileğiyle
adilemircim oğluna çok geçmiş olsun
benim kızım da 1-2 haftadır sürekli öksürüyor
ilaç kullansak bile kısa süre sonra grip yada öksürük tekrar başlıyo
galiba bu yıl böyle atlatıcas
kızlar bebişlerimin resmini koycam ama resim eklemeyi bilmiom
geceleri güya 2saate bir kalkıp doyur dedi dr ama bunlar sağolsunlar saat başı uyanıyolar
ama onlar için uykusuz kalmak bile güzel
RABBİM hepinizi sağlıkla kavuştursun bebişlerinize inşallah
bu kk ya yine bişiler olmuş yaa
şirinem gözün aydın canım elif bebek gelmiş evine
be o resım yukleme sıtesınden hıç beceremedım yuklemeyı...belgüncüm saol tatlım zamanında gelir inş bebişlerimiz inş kocacğımda izin alır dua ediyorum bol bol sizlerde dua edin olur muuu yoksa ne olur benim halimm bilmiyorm
vuslatyaren güsel bişe demi bebişlerinin ewde olması darısı bizim gibi gün sayanlara olsun inş
inş izin alır tatlım beklemedeyiz şimdilk ayın 18ne kadr
kızına da geçmiş olsn tez zamanda iileşir inş
hmm kızlar sık uyanıyolarmış oburlar sanırım sütün yetiyodur inş 2sinede allah yar we yardımcın olsun
fotoları bu siteden ekleyebilirsn
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ama onun için ayrı bi topik olsa dha ii olurrrr
kızlar bu durumda denizi beklemeliyiz demi ya da ben açsam olmaz mıı
şirwancım elifimizinde resmini bekliyoruz
ay canım ya...
ablanızda oksuruyormus.gecmıs olsun...
saat basımı uyanıyorlar....
ılk baslarda oluyor ..tecrubelısn.sende bılırsın..sütün yetıyormu canım...bır tanesını doyurmak zorken ıkısıne nasıl yetısıyorsun..allh kolaylık versın...
belguncugum..saol hayatım...anne etkınlıgı yapıyorlar...
kımın neye ımkanı,kabılıyetıı varsa o yapılıyor...
bır anne kuafor..anneler gunune gun vermısler..o gun sınıfa gıdıp sac yapacak ..tarayacak...
bır anne masal okuyacak bır gun yarım saatlıgıne...
kımı anne kurabıye hamuru yoguracak...çocuklar kalıplarla kesecek..ikindıde pişirip yıyecekler vss...
burası ozel kres degıl belguncum...kız meslek lısesının uygulamalı ana sınıfı dıye geçıyor..iki ogretmen var baslarında..4 tanede lıse son sınıf stajer ogrencı..ve toplam 18 ogrencı..gunlerı dolu geçıyor canım...
sende ozel krese vermektense boyle bır yer bulabılırsın ınşallah buyuyunce kızın...
ahsencım..sendede var bır tane..zor olacak ıkı cocuk..allah kolaylıgını verır ınşallah...
sirinem gozun ydın canımmm..elif evıne gelmıs................
gulsen..sayfalar acılmıyor..sankı donuyor ekran..bendenmı kaynaklı..senınde oylemı....
zaten asagıda mesaj satırıda yok demı.................
kızlar...
sen napıyorsun........ıyımısın gulsen........
belgüncüm saol tatlım zamanında gelir inş bebişlerimiz inş kocacğımda izin alır dua ediyorum bol bol sizlerde dua edin olur muuu yoksa ne olur benim halimm bilmiyorm
vuslatyaren güsel bişe demi bebişlerinin ewde olması darısı bizim gibi gün sayanlara olsun inş
hmm kızlar sık uyanıyolarmış oburlar sanırım sütün yetiyodur inş 2sinede allah yar we yardımcın olsun
sağol canım eklemeyi deniycem ama bilgsayar konularında beceriksizim inş yapabilirim
yarın bi deneyeyim kayınvalidemler bizde ondan şimdilik bu kadar net yeter yine grşrz inş.
ALLAHIM doğum bekleyen tüm annelerin yardımcısı olsun sizlere de kolay doğumlar sağlıklı bebişler versin inş.
bebişler her uyanışında emse daha ne isterim ya kaka yapmaya ya gaz çıkarmaya çalışıolar yada ben başlarına gidince uyuyolar hanımların amacı galiba beni uyutmamak gündüz daha ii uyuyolar
öptm hepinizi benden bu kadar
Gözün aydın cnmmm. Çok sevindim... Doya doya kokusunu içine çekkk.. hepimizin yerine...kızlarrrr melegım evdeeee cok mutluyummmm cok guzel bır duyguymus geldıgınden berı aglıyorum mutluluktan cok şükür rabbime slzlerede dualarınızı eksık etmedınız
Allah yardımcın olsun cnm.. Hiç kolay degil.. İnş kızın bu günlerinin degerini anlar..slm kızlar drdan geldim nst yine sancılı çıktı
alttan muayene etti açıklık var
her an doğum olabilir dedi
ilaçlara devam
2 haftadır doğum sancısı çekiyorum canımdan bezdim resmen
herkese sağlık diliyorummmmm
Cambazın kaynana gitçek pazar akşamı da benimki gelicek nöbetleşe gericekler yani
annem bende pazardan beri o gitçek kaynanam gelcek
yarın da doktora gidicez öğleden sonra bakalım inşallah bişey çıkmaz da döneriz evimize
mobilyalarımı getirdiler bu akşam odaya paketle koydular yarın sabah da gelip kurucaklarmış
ay canım ya...
ablanızda oksuruyormus.gecmıs olsun...
saat basımı uyanıyorlar....
ılk baslarda oluyor ..tecrubelısn.sende bılırsın..sütün yetıyormu canım...bır tanesını doyurmak zorken ıkısıne nasıl yetısıyorsun..allh kolaylık versın...
belguncugum..saol hayatım...anne etkınlıgı yapıyorlar...
kımın neye ımkanı,kabılıyetıı varsa o yapılıyor...
bır anne kuafor..anneler gunune gun vermısler..o gun sınıfa gıdıp sac yapacak ..tarayacak...
bır anne masal okuyacak bır gun yarım saatlıgıne...
kımı anne kurabıye hamuru yoguracak...çocuklar kalıplarla kesecek..ikindıde pişirip yıyecekler vss...
burası ozel kres degıl belguncum...kız meslek lısesının uygulamalı ana sınıfı dıye geçıyor..iki ogretmen var baslarında..4 tanede lıse son sınıf stajer ogrencı..ve toplam 18 ogrencı..gunlerı dolu geçıyor canım...
sende ozel krese vermektense boyle bır yer bulabılırsın ınşallah buyuyunce kızın...
ahsencım..sendede var bır tane..zor olacak ıkı cocuk..allah kolaylıgını verır ınşallah...
sirinem gozun ydın canımmm..elif evıne gelmıs................
adilemircim oğluna çok geçmiş olsun
benim kızım da 1-2 haftadır sürekli öksürüyor
ilaç kullansak bile kısa süre sonra grip yada öksürük tekrar başlıyo
galiba bu yıl böyle atlatıcas
kızlar bebişlerimin resmini koycam ama resim eklemeyi bilmiom
geceleri güya 2saate bir kalkıp doyur dedi dr ama bunlar sağolsunlar saat başı uyanıyolar
ama onlar için uykusuz kalmak bile güzel
RABBİM hepinizi sağlıkla kavuştursun bebişlerinize inşallah
belgüncüm saol tatlım zamanında gelir inş bebişlerimiz inş kocacğımda izin alır dua ediyorum bol bol sizlerde dua edin olur muuu yoksa ne olur benim halimm bilmiyorm
AllaH Yardımcın olsun canım.Geçen sene benim eşimde öyle şehir şehir geziyordu.Baktı olmuyor bıraktı işi.Maaşı az ama en azından dizimin dibinde bir işi var artık.Hayırlısıyla yanımızda olurlar inşallah.Daha demin öğle yemeğine gelip gitti işte.Giderken içim sızladı.Hiç gitmesin istedim. Hamileyken ayrı kalmak daha da bir zor oluyor.Allah güç kuvvet versin
kızlarrrr melegım evdeeee cok mutluyummmm cok guzel bır duyguymus geldıgınden berı aglıyorum mutluluktan cok şükür rabbime slzlerede dualarınızı eksık etmedınız
Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar..
Oncelikle vuslat ve sirinem bebeklerinizin yasi uzun olsun saglikla kucaginiza almissiniz gozunuz aydin.. Rahatsizlanan hastaneye gidenlere sabır ve gecmis olsun diliyorum..
Bana geliince kizlar 16 gundur hastanedeydim kasilmalarim çoğaldı ve erken dogum riski nedeniyle serumla tedavi yapıldı.. Ciğer geliştirici iğneler serumlar derken bu 2 hafta çok yogun ve yorucu gecti.. En sonunda damarlarim tikanip serumlar gitmeyince ilaca geçtik.. İlaclarim çok ağır ama sabrediyorum minigim için.. Bundan sonra evde kontrol altında ve ilaç tedavisiiyle devam edeceğim.. 35 hafta dolunca ilaçlar kesilecek riskli zamanı atlatmış olacağız inşallah.. Ara ara annemden haberlerinizi aldım okuyup bana bildiriyordu :) eve gelince ilk isim sizlere bakmak oldu..
Hepinize sağlıkl günler bebeklerinizle birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?