2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnmmm öpüyorum senide meleklerinide...iyi olmanıza çok seviniyorum...

bu arada herkese merhaba arkadaşlar size cvplar yazim derken selam veremedim. biz iyiyiz koca gün oturduk evde anneannem bende o bir yanda ben bir yanda yatıp yuvarlanıyoruz.. başkada bişi yok işte nebilim keyfimde yok zaten gidip yemeğimi hazırlıcam şimdi kociş gelir yarım saate öptüm hepinizi şimdilik..

adilemircim oğluna çok geçmiş olsun
benim kızım da 1-2 haftadır sürekli öksürüyor
ilaç kullansak bile kısa süre sonra grip yada öksürük tekrar başlıyo
galiba bu yıl böyle atlatıcas

kızlar bebişlerimin resmini koycam ama resim eklemeyi bilmiom
geceleri güya 2saate bir kalkıp doyur dedi dr ama bunlar sağolsunlar saat başı uyanıyolar
ama onlar için uykusuz kalmak bile güzel
RABBİM hepinizi sağlıkla kavuştursun bebişlerinize inşallah

ay canım ya...
ablanızda oksuruyormus.gecmıs olsun...
saat basımı uyanıyorlar....
ılk baslarda oluyor ..tecrubelısn.sende bılırsın..sütün yetıyormu canım...bır tanesını doyurmak zorken ıkısıne nasıl yetısıyorsun..allh kolaylık versın...

belguncugum..saol hayatım...anne etkınlıgı yapıyorlar...
kımın neye ımkanı,kabılıyetıı varsa o yapılıyor...
bır anne kuafor..anneler gunune gun vermısler..o gun sınıfa gıdıp sac yapacak ..tarayacak...
bır anne masal okuyacak bır gun yarım saatlıgıne...
kımı anne kurabıye hamuru yoguracak...çocuklar kalıplarla kesecek..ikindıde pişirip yıyecekler vss...

burası ozel kres degıl belguncum...kız meslek lısesının uygulamalı ana sınıfı dıye geçıyor..iki ogretmen var baslarında..4 tanede lıse son sınıf stajer ogrencı..ve toplam 18 ogrencı..gunlerı dolu geçıyor canım...
sende ozel krese vermektense boyle bır yer bulabılırsın ınşallah buyuyunce kızın...

ahsencım..sendede var bır tane..zor olacak ıkı cocuk..allah kolaylıgını verır ınşallah...

sirinem gozun ydın canımmm..elif evıne gelmıs................

bu kk ya yine bişiler olmuş yaa

şirinem gözün aydın canım elif bebek gelmiş evine

gulsen..sayfalar acılmıyor..sankı donuyor ekran..bendenmı kaynaklı..senınde oylemı....
zaten asagıda mesaj satırıda yok demı.................
kızlar...
sen napıyorsun........ıyımısın gulsen........

belgüncüm saol tatlım zamanında gelir inş bebişlerimiz inş kocacğımda izin alır dua ediyorum bol bol sizlerde dua edin olur muuu yoksa ne olur benim halimm bilmiyorm

vuslatyaren güsel bişe demi bebişlerinin ewde olması darısı bizim gibi gün sayanlara olsun inş
inş izin alır tatlım beklemedeyiz şimdilk ayın 18ne kadr
kızına da geçmiş olsn tez zamanda iileşir inş
hmm kızlar sık uyanıyolarmış oburlar sanırım sütün yetiyodur inş 2sinede allah yar we yardımcın olsun
fotoları bu siteden ekleyebilirsn

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

ama onun için ayrı bi topik olsa dha ii olurrrr
kızlar bu durumda denizi beklemeliyiz demi ya da ben açsam olmaz mıı
şirwancım elifimizinde resmini bekliyoruz

be o resım yukleme sıtesınden hıç beceremedım yuklemeyı...
yenı vne topıgı acıyorsunuz kızlar...
eger becerebılıyorsan ac canım topık..ben acsamda yenı topık tablo olusturmak gerekıyorsa, hiç beceremem mesela..

sağol canım
bizim kız da uygulamalı anaokuluna gidiyo o etkinlik olayı bizde de var ama ben katılamıycam sanırım
öğrt bana bebekleri getirip bebek bakımını anlatabilirsin dedi ama onlar daha çok küçük nasıl götüreyim yakında havalar da soğuycak zaten 2.dönem de işe başlıcam zaten galiba ben bu etkinliğe katılamıycam
ama okuldan çok memnunuz çok severek gidiyo 8-5 gidiyo eve gelince yorulduğu için akşam erken yatıyo bu da bebişler açısından ii oluyo yoksa sürekli öpmek kucaklamak istiyo
bebişlere mama da aldık dr mama da ver süt yetmez dedi ama bakalım
saatte uyanmaları inş normale döner yoksa şimdi neyse ama 2.dönem işe başladığımda böle yaparlarsa okula sersem tavuk gibi giderim

evet canım bendede aynı msj yazma satırnı kaldırmışlar bi karar veremedi site yöneticileri
iyim canım dr a gittim bugün
iyimiş bebiş herşey yolunda
nts de güzel çıktı beklemeye devam dedi dr
her hafta gidecekmişim bundan sonra
ayın 20 sinden sonra heran gelebilirmiş bebiş

sen napıyon kontrol nezaman iyice yaklaştı zamanın

sağol canım eklemeyi deniycem ama bilgsayar konularında beceriksizim inş yapabilirim
yarın bi deneyeyim kayınvalidemler bizde ondan şimdilik bu kadar net yeter yine grşrz inş.
ALLAHIM doğum bekleyen tüm annelerin yardımcısı olsun sizlere de kolay doğumlar sağlıklı bebişler versin inş.
bebişler her uyanışında emse daha ne isterim ya kaka yapmaya ya gaz çıkarmaya çalışıolar yada ben başlarına gidince uyuyolar hanımların amacı galiba beni uyutmamak gündüz daha ii uyuyolar
öptm hepinizi benden bu kadar

cnm ikizlerin allah kolaylığını versin benimde kızım 2,5 yaşında şimdi üçüncü geliyor bakalım ne yaparız daha yeni düzene girmiştik tekrar bir düzen tutturacağız artık

şirinem bebeğin evine gelmiş cnm çok sevindim ayrılmayın inşllh

slm annişlerrr.. nasılsınız?? Ben üzgünüm bugünden itibaren izne ayrıldım ama ögrencilerimi böyle bırakmak çok üzdü beni hele bi tanesinin hocam gitmeyin söz hep sacımı baglıyacam demesine gülüyüm mü aglayım mı bilemedim O malum agrıdan dolayı saglık ocagına gittim.. başı baskı yapıodur dogumdan sonra gecer dedi.. Ama doguma kadar ne yapacam bilmiyorum..

kızlarrrr melegım evdeeee cok mutluyummmm cok guzel bır duyguymus geldıgınden berı aglıyorum mutluluktan cok şükür rabbime slzlerede dualarınızı eksık etmedınız
Gözün aydın cnmmm. Çok sevindim... Doya doya kokusunu içine çekkk.. hepimizin yerine...

Allah yardımcın olsun cnm.. Hiç kolay degil.. İnş kızın bu günlerinin degerini anlar..

sen bunları düşünme cnm artık.. kendni ne strese ne sıkıntıya sokma.. boşver millet dşünsün.. sen bu son günlerinin tadını cıkarrr :86:

hımmm aanladım dilekçim çok güzel etkinlikler okuudukça çok hoşuma gitti.. bizde anaokulu öğretmeni çok ailde duymamıştımda ondan sordum cnm..inşş yaa kızımm sağlıkla doğsun büyüsünde :)

ayyy 3 tane birden şimdi allah kolaylık versin cnm. bebişler için napcan değer inş güzel bir düzene oturtabilirsiniz cnm

açabilirsin cnm bence konu..bu başlıkta olmaz dediğiniz gibi. bakalım daha önce 2010 ocak anneleri resimler için hiç konu açmışlarmı nasıl olmuş ne başlık koymuşlar ona göre açarsın sende bence..

evet canımm zor ama çokşükür geldi bugün dahada gitmicek 2 buçuk ay yanımdaa

kızlar bu arada bende doktora gittim 3 kilo olmuş bebişimm bide sezeryan olabilir dedi doktor 2 hafta sonra kesinleşecek amaa

selam kızlar...ben dün çok şükür istanbula geldim.....:98:
rahat bir uçak yolculuğu yaptım havadayken biraz korktum ama çok şükür sorun yok.resmen bebiş havadayken hiç durmadı.
bugün çıktık eksik alışverişinin hepsinide tamamladık.Yarın filanda hastane araştırmasına balşayacağız.
ay az kaldı dimi yaaaaa.....:18:ben artık izmirdeki doktorumun yönledirmesiyle nasıl doğum yapacağımada karar verdim.Allah nasip ederse normal doğum yapıcam ve epiduralde yaptırmayacağım....doktorum sen normal doğurursun sakın epidural filan yaptırma dedi....

kızlarrrr melegım evdeeee cok mutluyummmm cok guzel bır duyguymus geldıgınden berı aglıyorum mutluluktan cok şükür rabbime slzlerede dualarınızı eksık etmedınız

canım gözün aydın rabbim eşinle birlikte sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inş...

son zamanlarda stres oluyor insanda sağlıkla gelsin bebişlerimiz sanada geçmiş olsun canım.[/QUOTE]

tşk canım valla hiç sorma bu iki haftadır nedendir bilmiyorum hast çıkamaz oldum allah hepimizin yardımcısı olsun.

Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar..
Oncelikle vuslat ve sirinem bebeklerinizin yasi uzun olsun saglikla kucaginiza almissiniz gozunuz aydin.. Rahatsizlanan hastaneye gidenlere sabır ve gecmis olsun diliyorum..
Bana geliince kizlar 16 gundur hastanedeydim kasilmalarim çoğaldı ve erken dogum riski nedeniyle serumla tedavi yapıldı.. Ciğer geliştirici iğneler serumlar derken bu 2 hafta çok yogun ve yorucu gecti.. En sonunda damarlarim tikanip serumlar gitmeyince ilaca geçtik.. İlaclarim çok ağır ama sabrediyorum minigim için.. Bundan sonra evde kontrol altında ve ilaç tedavisiiyle devam edeceğim.. 35 hafta dolunca ilaçlar kesilecek riskli zamanı atlatmış olacağız inşallah.. Ara ara annemden haberlerinizi aldım okuyup bana bildiriyordu :) eve gelince ilk isim sizlere bakmak oldu..
Hepinize sağlıkl günler bebeklerinizle birlikte...

Ben de yukarıdaki dileklere aynen katılıyorum, Lal sen de zor zamanlar geçirmişsin çok geçmiş olsun hepimiz sağlıkla devam edelim yollarımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…